Chillfredag

Den 2013-05-31, kl 23:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 8
Idag har varit en helt chill dag,avstod från att vara i solen idag eftersom jag solar med måtta ;)  Så har suttit inne och chattat och redigerat lite bilder och lyssnat på musik och ätit rulltårta och glass, läst bloggar och varit med min älskling ^_^ 
Så har inte hänt nåt speciellt idag,en helt chilldag med andra ord!

här får ni en pussbild på mig och Oskar ;)

UTMANAD - 8 sanningar

Den 2013-05-31, kl 18:35:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 8
Blev utmanad av Josefine att skriva/berätta 8 sanningar om mig så vi kör igång genast!
 
1. Jag kan inte leva utan djur eftersom jag levt med djur sen dess jag föddes

 
2. Jag har under min skoltid och efter att jag gick ut skolan blivit en soffpotatis och rörde nästan aldrig på mig,satt vid datan dagarna långa men för någon månad sedan blev det ändring på det och nu blir jag bara galen om jag sitter still för länge! haha
 
3. Från att äta godis nästan varenda dag så nu äter jag bara godis 1-2 ggr i månaden,lever mer på frukt nuförtiden.
 
4. Jag skulle kunna leva i ett land där det är sommar året runt,så galen är jag i värme!
 
5.  Om jag har nå symptom och allt inte står rätt till hos mig så är jag väldigt nojjig och MÅSTE GENAST kolla upp vad de är för fel,börjar med att kolla upp på internet.
 
6. Jag kommer ALLTID ha mitt barnasinne kvar för resten av mitt liv,har mycket mer kul då!7. Jag har aldrig favoriserat och kommer nog inte göra det,eftersom jag är usel på att sätta namn (exempelvis på kändisar) och låtar i minne!
 
8.  Har kollat på så många inredningsprogram att jag blivit galen i att inreda och ÄLSKAR det, i höst är det min tur att få inreda min första egna lya!
 
Och så skall man utmana 8 andra bloggare men jag är snäll och utmana 9! :

Sofia: http://tsvphoto.blogspot.se
Cassandra: http://cassandras.se/
Cecilia: http://candersson.bloggplatsen.se
Agnes: http://agnesjansons.blogg.se
Isa: http://livetenligtisa.blogg.se
Emma:  http://eemma.se
Sara: http://sarabackman.blogg.se
Aina: http://ainaphoto.blogg.se/
Ronja: http://tjurens.blogg.se
 
Ni som inte blev utmanade får också gärna göra detta om ni vill,säg till gärna isåfall om ni gjort det,kul att veta! :)
 

Vasstrån och bokeh

Den 2013-05-30, kl 19:53:46
Filed in FOTO, FOTO - Natur/Landskap | Kommentarer: 15
Här kommer lite fler bilder från igår, bilder på vasstrån och BOKEH!
Alla bilder är tagna med min Nikon D7000 och kitobjektivet 18-105mm


Upp till 28 grader

Den 2013-05-30, kl 15:12:00
Filed in | Kommentarer: 4

Har varit ute i solen i några timmar, upp till 28 grader här i Måttsund, så varmt att man svettas! Nu blir det att sitta inne resten av dagen, vågar inte vara ute för länge för vill inte bränna mig + de är inte hälsosamt att sola för länge.  Här får ni några bilder på min solbruna kropp jag tog nyss efter att kag kom in :) (OBS,jag är INTE svart på magen trots att de ser ut så!)


Bilder från stranden

Den 2013-05-29, kl 23:02:00
Filed in FOTO, FOTO - Natur/Landskap, Vardag | Kommentarer: 5

Varit nere i havet och njutit

Den 2013-05-29, kl 20:21:22
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Idag var jag på en timmes promenad och stannade en stund vid havet för att fota och bara njuta av den varmasta dagen hittils här i Norrland! Blev i samma veva en liten fotopromenad så blir att redigera bilderna snart och sen kommer dom upp på bloggen.
Annars så har vi varit til Antnäs och grillat ikväll och när vi kom hem tillbaka så kollade jag lite på resor och nu blir det att redigera bilder!

Bjuder på en bild som jag tog vid havet:

En underbar bild till min pojkvän Oskar

Den 2013-05-28, kl 23:31:49
Filed in FOTO, Vardag | Kommentarer: 11
 
Gjorde ikväll denna bild i photoshop åt min pojkvän Oskar och han blev helt SJUKT GLAD över den och tyckte att jag skulle dela med mig av den så här får ni ta del av den :D
Vad tycker ni om den? 

Wrecked it Ralph (Röjar Ralf)

Den 2013-05-28, kl 18:30:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Igår kväll före läggdags såg jag på en animerad film med älskling,vi såg på Wrecked it Ralph (Röjar Ralf) helt rolig film, filmen var ännu bättre än trailern dessutom ;)  Jag var först "den är säkert tråkig i tanke på trailern" ,men väl när man såg filmen var man sådär "bra och rolig film",så den rekommenderar jag,främst för er som gillar animerade filmer!

 
Röjar-Ralf  är en enorm skurk i TV-spelet "Fixar-Felix Jr." där man ska hjälpa spelets hjälte Fixar-Felix Jr att fixa en byggnad som Ralf förstör. I 30 år har Ralf bara gjort samma sak om och om igen och har börjat tröttna på att vara skurken. För att bevisa att han kan bli en snäll kille och inte bara en skurk, rymmer Ralf från spelet via nätsladden och hamnar i det nya moderna spelet "Hjältens pris", ett spel med laservapen, där han hjälper sergeant Calhoun att slåss mot cyberkrypen. Ralf vinner en medalj eftersom folket i "Fixar-Felix Jr." kommer att respektera honom bättre med en medalj. Senare råkar Ralf hamna i "Sockerkick", ett racing-spel där bilarna är gjorda av kakor och godis. Där träffar han på Vanilja von Sockertopp.
Vanilja tar hans medalj, som hon tror är en guldpeng, och använder den för att anmäla sig till tävlingen. Ralf måste hjälpa Vanilja att bygga en egen racerbil och låta henne vinna tävlingen för att han ska få tillbaka medaljen, men problemet är att Vanilja är en bugg och inte får tävla. Samtidigt står "Sockerkick" inför ett hot som kommer att påverka hela spelhallen och "Fixar-Felix Jr." riskerar att kopplas ur, och Ralf är den som oavsiktligt påbörjade det.
 
 

Min tisdag i ett nötskal och magmuskelbild

Den 2013-05-28, kl 18:29:00
Filed in Träning, Vardag | Kommentarer: 0
Idag vaknade jag först kl 7, kollade facebook och såg att jag blivit moster åt en söt liten pojke! :D 
Somnade sedan om till kl 12 och kl 14 stack jag ut och åt frukost och solade ända tills klockan var fyra, fick lite färg iallafall, var helt sjukt varmt ute, upp till 21 grader men kändes som minst +26!

bild från före jag gick ut och sola och min tränad mage ;)
 
 

Jobbar på brännan

Den 2013-05-28, kl 14:39:15
Filed in | Kommentarer: 3


Catchar bruna ute i det varma soliga vädret. Bra att jobba på brännan! :D


Bruna ben

Den 2013-05-27, kl 22:35:25
Filed in | Kommentarer: 9


För någon dag sedan tog jag bild på mina bruna ben, jag har sjukt lätt att bli brun och perfekt att ha solbrun hy till sommaren! :D
Blir ni lätt bruna?

Spending too much time on the computer

Den 2013-05-27, kl 19:48:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
 
Detta har hänt mestadels idag (bilden),eftersom det är tråkigt väder ute. Iallafall vaknade 13 tiden och  efter en timme steg jag upp och fixade frukost,och sen såg jag på tv i några timmar och efter det har jag luggit i sängen vid datorn. När jag la mig kände jag av muskelvärk i höften eftersom jag tränade lite igår i parken.
Senare blir det att sätta ricinolja i håret och sen dusch!
 

Sommarcollage gjort av mig

Den 2013-05-26, kl 23:39:19
Filed in Vardag | Kommentarer: 10
 
Gjorde nyss ett sommarcollgae med tumblr bilder,nu när sommaren närmar sig med stormsteg! :)

Its sunday today and mothersday

Den 2013-05-26, kl 16:53:47
Filed in Vardag | Kommentarer: 11
 
Av någon konstig anledning kan jag inte publicera bilder på bloggen så får bli arkivbild denna gång med! 
Idag blir det att fira vår ettårsdag med lite gott trots att den var igår och fira morsdag! Mot kvällen blir det att åka hem tillbaka till älskling efter att ha varit hos vår kompis Elinis sen torsdag :)

Saturday 25.5.2013

Den 2013-05-25, kl 23:39:01
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
arkivbild
 
Har bara suttit inne hela dagen idag och suttit vid varsin dator men ändå varat sociala,ätit god mat och firat lite smått vår ett års dag, kommer fira den lite mer någon annan dag istället :')
Sen har jag läst lite bloggar och ikväll hade jag ett telefonsamtal med en viss typ och fick avreagera mig och mår så mycket bättre nu på alla sätt tack vare att jag fick avreagera mig på det sättet han förtjänade och fick veta varför han betett sig mot mig som han gjort,tog bara årochdar typ tills han kunde komma fram med sanningen! 


 

Ett år med världens bästa pojkvän

Den 2013-05-25, kl 14:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 22

Idag har jag varit ihop ETT HELT ÅR med min pojkvän Oskar,ett helt år som har varit det bästa i mitt liv och här får ni lite hur allt startade ,och jag har skrivit ALLT själv :) Skrev den till han för någon vecka sen och ni får ta del av den här på bloggen med! :')

Såhär startade det:

 Vi fann varann på bdb genom att kommentera varandras bilder i januari 2012.
Jag minns den dagen då vi började prata på skype, du behövde en vän som mig som ställde upp när du hade som svårast,pratade med dig i natten i vår ensamhet. Dag som natt ställde jag upp för dig och du ställde upp för mig när jag mistade en vän.

Du kom och ersatte hennes plats,det var då allt började.
Dagarna gick och vi pratade med varandra varje dag natt och dag och lärde känna varann, och en dag i april så märkte jag att det var nåt speciellt i dig som fick mig att bli kär. Det går inte att beskriva.
Jag föll för dig och började skriva gulliga dikter och låttexter jag hittade och skrev en egen dikt till dig och då kom det som jag hoppades på, du sa;

"Jag tror jag är förtjust i dig" och jag svarade:
"Det gör inget,för jag är KÄR i dig", där startade vår kärlek,trots att vi inte ännu träffat varann.
Vi fortsatte skicka dikter och låttexter till varann,men nu skickade du också till mig och här började kärleken.Så vi beslutade oss för att jag skulle åka till dig, så 1-2 månad senare åkte jag helt själv från Finland till Sverige. Det var riskfyllt att åka HELT SJÄLV men så värt det för väl när jag var framme i Luleå så började min livsresa,med den jag älskar mest av hela mitt hjärta.
Den 25.5.2012 blev du min ,den jag vill spendera resten av mitt liv <3 Jag älskar dig nu och föralltid♥


Njuter i kvällsolen

Den 2013-05-24, kl 17:29:20
Filed in | Kommentarer: 9


Sitter ute i kvällsolen och njuter av solen och det vackra vädret :D
Idag har vi varit ut och gå eller jag lånade en cykel och vi stannade på en fotbollsplan och solade på gräsmattan och lekte med Elinas hund Wille, hur skönt som helst att njuta av det vackra vädret, vi har varit nästintill HELA dagen ute :D

Pepp för er som har negativitet/depp i er!

Den 2013-05-24, kl 14:00:00
Filed in Quotes, Vardag | Kommentarer: 0

Träningsinspo/Fitspo

Den 2013-05-23, kl 21:31:00
Filed in Inspiration, Träning, Vardag | Kommentarer: 2

Kattbebis i knät

Den 2013-05-23, kl 20:03:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 4


Sitter här och myser med en kattbebis (hos min vän Elina)  som ligger så sött i mitt knä som ni ser på bilden,hon är så gosig!

New in!

Den 2013-05-23, kl 17:46:00
Filed in Outfits/Fashion, Shopping, Vardag | Kommentarer: 5

Nytt linne och bandeu från bikbok! När jag kom hem till älskling så böt jag om till detta ( dock är bilden tagen i provomklädningsrummet) så dehär är dagens outfit!  Svarta jeansen som knappt syns på bilden är från Veromoda och magnetarmbandet från en marknad,andra armbandet från members.com


Loka strawberry icecream

Den 2013-05-23, kl 17:02:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0


Idag smakade jag på loka strawberry ice cream drickan, sjukt god! Eftersmaken gav en massa smak av glass så för er som gillar glass rekommenderar jag denna! :D  Annars så var jag i Luleå och shoppa idag som sagt, Hittade allt jag behövde, presenter + lite till :)

Nyduschad

Den 2013-05-22, kl 22:42:52
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Är nyduschad och har hoppat i nattlinne, snart blir det läggdags eftersom imorgon blir det lite shopping i Luleå, om ni ser mig får ni gärna komma och hälsa! Iallafall så blir uppdatering troligen först när jag är tillbaka igen eftersom jag inte har mobilt internet nu när jag är i Sverige.Skall köpa lite välbehövliga saker och sen några presenter till några av mina vänner i Finland :)
Men nu före läggdags blir det kvällsmål!
 

En underbar kommentar som gjorde min dag!

Den 2013-05-22, kl 19:37:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 4Fick denna fantastiska kommentar idag av Therese,hennes blogg hittar ni HÄR
Först och främst måste jag säga; tack så jättemycket för din underbara fina kommentar,blev så glad inombords och hela min kropp började le av lycka! :'D
Att få sånahär peppande kommentarer om att fortsätta och ha en inspirerad blogg gör så att jag bara vill fortsätta blogga i den stilen jag håller på med, helt sjukt stort tack fortfarande!
Alla ni som följer min blogg och kommenterar en massa fint,frågar hur det är osv gör så att jag bara vill fortsätta blogga,ni är så omtänksamma och underbara!
 
 

Foton med 24mm

Den 2013-05-22, kl 18:23:00
Filed in FOTO, FOTO - Natur/Landskap, Vardag | Kommentarer: 3
Foton som jag tog idag, ALLA bilder är tagna av mig med min Nikon D7000 och objektivet 24mm f1.4 (lånade objektivet av min pojkvän)Nästan sommar

Den 2013-05-22, kl 14:23:38
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Vaknade vid 12 och åt glutenfria plättar till frukost med hemlagad sylt,så gott! Medan många har regnigt väder som jag läst på facebook och bloggar så är här uppe i Norrbotten +16 grader och strolande sol  så är på väg ut i solen nu för att sola,först byta om till bikini, hoppas på lite mer färg än vad jag har nu! :D
 

Med denna vackra bild säger jag gonatt

Den 2013-05-22, kl 01:21:09
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Har bäddat ner älskling och nu skall jag även bädda ner mig(krypa under täcket) och sova, så med denna vackra bild jag hittade på TUMBLR säger jag godnatt!

'

Dagens fynd: Skeletthuvud

Den 2013-05-21, kl 19:15:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2


Under vår 1 h och 15 minuters promenad hittade vi detta huvud i diket som ni ser ovan. Gick också i skogen sedan och var skönt att gå långt,bra motion! När vi var tillbaka så blev det plättar till middag,mumsigt ! Sitter nu vid varsin dator och nördar och på torsdag blir det lite shopping i Luleå ,yay! :D
Hoppas ni haft en bra tisdag.

Vad äter jag för att behålla musklerna och för att få resultat?

Den 2013-05-21, kl 15:22:00
Filed in Träning, Vardag | Kommentarer: 1


Många har undrat att vad äter jag i tanke på när jag tränat flitigt och sett resultat på en månad.
Till först måste jag säga att min LIVSTIL ändrades nästan totalt,  från att äta godis flere gånger i veckan så trappades det ner till godis en gång i månaden, och nu är det en vanesak! Godis smakar inte längre,väljer frukt före godis! 

Har en glutenfri kost eftersom jag är glutenintolerant och skulle jag inte vara det skulle jag ändå hoppa över vetemjölet. Håller mig mer till den nyttiga kosten och försöker äta 4 gånger om dagen (regelbundet) och så blir det massa frukt som kiwi, jordgubbar, äppel,hallon,banan m.m, Och ALLTID sallad till maten. Måste säga att jag har inte tagit inspiration av någon annan i matväg utan lagt upp mitt matschema enligt HUR JAG VILL HA DET :)

Såhär kan en dag se ut för mig i matväg:

Frukost:  2 glutenfria fibermackor med lite smör,skinka och ost, 1 glas mjölk eller vitaminjuice
Lunch : 3-4 stora potatisar och lax eller någon form av köttsås/kycklingfile, halva fatet med sallad,
1-2 glas vatten och 1 glas mjölk
Mellis : Kiwi eller/och jordgubbar, proteinyoghurt , 1 STORT glas vatten
Middag:  Samma som lunch.
Kvällsmål: 2 glutenfria fiber och vitaminrika knäckemackor, 1 banan, en skål fruktyoghurt , vitaminjuice

Det är kanske ganska mycket men för att man skall orka och hålla sig i form och få muskler när man tränar är det VIKTIGT att äta ofta! Ni får gärna ta inspiration av mig men säg gärna till så jag vet,intressant och veta hur det går för er med! :)

 
 
 

You broke me down

Den 2013-05-20, kl 23:24:30
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
 
På dagen var vi på en timmes promenad,det var välbehövligt och nu ikväll så kollade vi på en film,Muppets! Sjukt rolig film :D Men sen bröt jag ihop pga lite kommentarer jag fick på dayviews,blev inte alls bra behandlad där, och sen bröt helvetes löst tack vare det, därav jag inte bloggat nåt eftersom jag försöker undvika deppinlägg på min blogg.

Tur jag har världens bästa pojkvän som får mig på bättre humör iallafall,skulle inte klara mig utan han! :') <3

Monday, early morning

Den 2013-05-20, kl 15:47:23
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Vaknade redan vid 11 idag och fick inte sömn efter det,märks att jag är van att stiga upp efter kl 7 om vardagarna då jag normalt vaknar då pga jobb,och trots att jag har semester nu och är i Sverige klarar jag konstigt nog inte av att sova länge o.O  Men kanske bra det så man inte sover bort hela dagarna!
Väckte älskling genom att kittla han och sen har jag suttit vid min dator och kollat på lite olika sidor vad jag behöver/vill ha och efter det duschade jag och senare blir det att se på film :D
 

bild tagen igår på min pojkvän :') 

Ont i bröstkorgen

Den 2013-05-20, kl 00:44:09
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Har inte orkat eller/och hunnit blogga eftersom jag har haft ont i bröstkorgen ett tag nu och sen vill jag ju spendera så mycket som möjligt med min pojkvän så det har jag också gjort innan jag fick smärtan och fick lägga mig ner raklång på rygg. Hoppas ni ursäktar att uppdateringen luggit lite lågt idag. 
 
 

Solat och träffat bästa Elina första gången

Den 2013-05-19, kl 16:08:23
Filed in Vardag | Kommentarer: 7
Bloggade inte igår kväll sen mera eftersom jag var så trött efter en lång resa, och så var vår vän Elina också här , jag fick träffa henne första gången igår och det var trevligt :D  Idag har vi varit ute och fotat lite, och så solade vi :) Blev brun om benen iallafall och lite på armarna. Helt sjukt att kunna gå här uppe i norr med shorts och linne!  
Jag lovade att ta med vämen hit upp och det gjorde jag ;)
 

Hachiko - en vän för livet

Den 2013-05-18, kl 15:07:21
Filed in Vardag | Kommentarer: 10
 
 
Denna sjukt bra film Hachiko - a dog's tale ( Hachiko - en vän för livet)  är baserad på en sann story,helt sjukt bra gjord film och gripande, jag fällde några tårar,rekommenderar varmt att se denna!
 
 
HACHIKO: A DOGS STORY är en känslostark film som är baserad på en sann japansk historia. 

När Hachiko kommer till sitt nya hem, dröjer det inte länge förrän han och hans husse är oskiljaktiga. Varje dag vid samma tid möter Hachiko sin husse vid tågstationen, och hunden blir en älskad medlem i familjen. Men så en dag återvänder inte husse. Trots det väntar Hachiko troget - men förgäves - på sin husse varje dag under de kommande tio åren. Hans öde berör många av de människor som passerar stationen, och de hjälper hunden med mat och varma ord.

På tåget på väg till Kemi

Den 2013-05-18, kl 11:25:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Sitter på tåget på väg till Kemi och på tågstation i Kemi möts jag av min älskling :') <3
Tåget är nästintillt fullt men det är inte så konstigt,  iallafall skall bli skönt med en månads "semester" från jobbet/handarbetsalen och få umgås en hel månad med den jag älskar mest.alltså min pojkvän :') <3  Kommer bli shopping,fira vår ett års dag den 25.5 och så blir det att fota studenten :D  
Nu stter jag vid min dator och lyssnar på musik och skall ta och läsa bloggar och se på film,som tidsfördriv :)
 
 
googlebild

Secondhand och imorgon till Sverige!

Den 2013-05-17, kl 17:21:44
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Idag efter att jag kom till mamma for vi till lite olika second hand och hittade en hel del fina kläder, några av dem hade prislapp och allt kvar,hur bra som helst att få  nya kläder för ett billigt pris! :D Och sen for vi och köpte lite så att jag har nåt att äta på tåget.
Imorgon åker jag äntligen till min älskling i Luleå, så blir att sitta nästan en hel dag på tåget + lite bilåkas, som tur kommer jag ha internet så bloggning blir det när jag sitter på tåget, kommer att stanna i Luleå i ca en månad,kommer bli great!  :D Har nyss ätit glass och nu sitter jag här och chillar.

arkivbild

Mjöl i håret - inget fett längre!

Den 2013-05-16, kl 21:46:00
Filed in Tips!, Vardag | Kommentarer: 9
Jag måste tipsa er om nåt sjukt bra,  har ni fettigt hår/smutsigt hår och inte hinner tvätta det, sätt huvudet under ett handfat och ha ansiktet neråt mot fatet och massera in LITE mjöl i håret och längs längderna om ni vill, och tada så ser det ut som ni skulle ha rent hår! :D  
Måste bara säga att håret kommer att se lite blekare ut under tiden ni har mjölet i håret men det är inte så mycket man tänker på utan det blir som "wow mitt hår ser rent och fräscht ut!"
Lite fluff kan man också få, men håret ser mycket fräschare/renare ut om man inte hinner tvätta det innan man skall iväg!
PRÖVA!
 

Packat och klart

Den 2013-05-16, kl 20:34:33
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Idag var jag på bankärenden på förmiddagen och sen hämtade ut lite medicin från apoteket och sen bar det iväg till handarbetsalen, eller jag kom dit i lunchtid så blev genast lunch och sen efter det att handarbeta. Blev i stan eftersom jag skulle träffa senare min vän Johanna så for till solarium och fick lite färg iallafall och sen träffade jag lite bekanta efteråt och sen for jag till Johanna och där hade vi spakväll,pratade och så klippte jag hennes hår tills det var dags för mig att åka hem med bussen, en kul dag hade jag :)
När jag kom hem packade jag för imorgon åker jag till mamma på förmiddagen och är en natt där och sen på lördag bär det av till Sverige till min älskade :D
 
 

Resultat efter en månads gym

Den 2013-05-16, kl 15:00:00
Filed in Träning, Vardag | Kommentarer: 3
(mobilinlägg)Efter en månads träning på gym så syns det att jag fått magmuskler och lårmuskler :D Och när jag spänner armarna så syns dem musklena med ;)

Sen vill jag bara påpeka att jag har tränat sjukt flitigt och långa gympass och alla är olika så vissa ser resultat snabbt och vissa tar det lite längre tid,  tänk på att vissa får kämpa i ett år för att få se resultat, så ha tålamod! 

Solarium

Den 2013-05-16, kl 13:42:43
Filed in | Kommentarer: 0


Solar solarium, varmt och skönt!

Fitmotivation

Den 2013-05-15, kl 19:14:27
Filed in Inspiration, Quotes, Träning, Vardag | Kommentarer: 9 

Ignore the ones who talk behind your back, they belong behind you

Den 2013-05-15, kl 14:02:53
Filed in Quotes, Vardag | Kommentarer: 3

Wednesday 15.5

Den 2013-05-15, kl 13:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Kom hem från jobbet för drygt en timme sen, hade sällskap av Dannii hela vägen hem i bussen,det var trevligt :)
Men iallafall,i jobbet så där sydde jag ett litet påslakan och sen stickade jag lite och efter lunchen kom jag hem för att jag slutade då. Imorgon börjar jag lite senare och slutar lite senare eftersom jag skall på bankärenden på morgon men det går också.
Har svarat på kommentarer och nu blir det att lyssna på musik och läsa lite bloggar och sen hämta lite träningsinspo! :)
 
FOTO: Jag   KAMERA: Nikon D7000

Kortfilm : Lonely

Den 2013-05-15, kl 12:21:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 
 
Nu är min kortfilm uppe som jag filmade igår, allt är på improvisation och i tanke på att detta är min första "minifilm" jag nånsing gjort blev den helt okej trots lite småfel. 

Vad tycker ni? :) 

Kortfilm: Lonely

Den 2013-05-15, kl 11:04:01
Filed in Vardag, Videoblogg | Kommentarer: 2
Nu är min kortfilm uppe! Allt är improvisation och i tanke på att det är min första kortfilm jag nånsin gjort så blev den helt okej. Enjoy!

In i drömmarnas värld

Den 2013-05-14, kl 22:18:04
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Min egna lilla kortfilm laddas som bäst på videofyme (de står encoding) ,tar hur sjukt lång tid som helst pga att det är så stor fil så den får laddas och är färdig tills imorgon, då kommer den upp på bloggen eftersom jag verkligen måste sova nu för att orka med jobb imorgon, så ni får hålla ut tills imorgon! :)
Har suttit halva kvällen och redigerat videon/filmen och blev riktigt nöjd så det är bra. Nu blir det att gå in i drömmarnas värld,godnatt!
 
 
favoritbild i repris:

Filmat

Den 2013-05-14, kl 14:11:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Blev hemma idag eftersom jag vaknade med sån enorm magvärk,kunde knappt gå,sitta och ligga utan att jag kände av värsta magvärken och på köpet hade jag magmusklevärk med så visste att jag inte skull fått nåt gjort på jobbet så likabra att vila upp sig och nu är magen ganska så mycket bättre,har bara lite magmuskelvärk än.
Har varit ute och solat i ca en timme tills det kom en massa moln och sen tog jag kameran i handen och for ut och filmade lite i brist på annat så blir att klippa ihop och lägga till musik och när allt är klart kommer det upp på bloggen förmodligen ikväll,annars imorgon :)
 
Detta skall klippas ihop + innehåll;

Min dag i sin korthet,happy monday!

Den 2013-05-13, kl 19:11:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Hemma efter ett svettigt träningspass! Träffade också några kompisar en stund och det var trevligt, pratade, åt och lyssnade på musik,så jag hade en riktigt trevlig kväll :) För en gångs skull hade jag en BRA MÅNDAG!

I sin korthet har min dag sett ut såhär:
  • jobb i handarbetsalen
  • gjort ett armband till en vän ,hennes blogg är HÄR : tjurens.blogg,se
  • åkt buss
  • träffat kompisar
  • tränat på gym
  • Snackat med älskling på skype
Nu blir det bara att ta det lugnt resten av kvällen, kolla på lite saker via internet som jag kommer sen att köpa i Sverige och betala en telefonräkning :)
 

Svettigt gympass

Den 2013-05-13, kl 16:18:42
Filed in | Kommentarer: 2


Håller på gymmar ett svettigt gympass där jag tränar alla kroppsdelar och för fullt :D

2 självgjorda armband

Den 2013-05-12, kl 21:04:00
Filed in | Kommentarer: 4
Här får ni bildpå 2 armband jag gjorde idag hemma,vad tycker ni? :) :My last sunday in Finland for a while

Den 2013-05-12, kl 15:26:17
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
'
 
Idag sov jag ända tills kl 14:30, hade en weird dröm med inatt och har inte gjort nåt idag,bara suttit här vid datorn och ätit mat,skönt att ta det lite lugnt! Imorgon är det jobb igen som gäller efter en långhelg (4 dagar), kommer bara jobba tills torsdagen för på fredagen åker jag till mamma och sen på lördagen ÄNTLIGEN till Sverige till min bästaste pojkvän! :') Så är sista söndagen jag spenderar i Finland för ett tag framåt!
Nu blir det att läsa bloggar och sen leta efter någon film att se på! 

Saturday 12.5

Den 2013-05-12, kl 00:50:25
Filed in Vardag | Kommentarer: 6
Ikväll tränade jag lite magen, bra med magmuskler ;) Sen dess jag började träna på gym den 16.4 har jag märkt att jag blivit mycket starkare i alla kroppsdelar, känns bra! 
Solade i några timmar idag på dagen med och fick lite färg, och nu ikväll har jag haft ricinolja i håret och redigerat lite bilder och lyssnat på musik,så där har ni min dag i sin helhet. :) Imorgon blir det kanske gym,får se!
 
massa blommor på vår gårrd<3

Life is like a camera

Den 2013-05-11, kl 17:41:08
Filed in Quotes, Vardag | Kommentarer: 3

Telefon i vatten men funkar ändå!

Den 2013-05-11, kl 15:17:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Har varit ute och sola i några timmar men sen hände det som inte skulle få hända, min telefon flög i vatten! Hade telefon på armstödet och plötsligt gled den iväg och landade i en gammal mjölktunna som var fylld med vatten.
Hade iallafall turen att telefon for på säkert läge, och efter en stund for den till normalt läge och funkade den som den ska!  Håller på rengör och putsar telefon och sen får den vara avstängd och batteri och sånt bortkopplad några timmar för säkerhets skull.
Turen  var på min sida iallafall då den funkar än!
 
Update:  Hade telefon isär i 2 timmar (batteri och sånt),putsade och fönade den lite och nu funkar den som den ska,hade verkligen turen på min sida!
 

Porträttfoton

Den 2013-05-11, kl 00:24:00
Filed in FOTO, FOTO - Porträtt, Vardag | Kommentarer: 7


Mcdonalds

Den 2013-05-10, kl 15:25:41
Filed in | Kommentarer: 2Var nyss och äta i mcdonalds och efter det for vi och se på bilar och båtar, nu är vi på väg hem. Bjussar på en bild på mig i mcdonalds!

Mobilbilder

Den 2013-05-10, kl 15:21:47
Filed in | Kommentarer: 2


Lite bilder jag tog med mobilen :)
Salo

Den 2013-05-10, kl 11:10:48
Filed in | Kommentarer: 0
Sitter i bilen påväg till Salo nu,skall gå lite i butiker där och så far vi ut och äta nånstans i Salo. Blir inte så mycket bloggning innan jag kommer hem så nu vet ni det :)

Sweet dreams

Den 2013-05-10, kl 00:44:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1


Nu blir det sovdags för imorgon 11-12 tiden åker vi iväg till Salo,får se om jag bloggar från mobilen,annars bloggar jag när jag kommer hem igen! 

En för stor dos av tråkiga filmer/trailers

Den 2013-05-09, kl 22:09:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Hittade för någon dag seen finsk film på swefilmer så kollade på den ,kollade på en massa andra trailers men hittade bara tråkiga och sen när jag skulle se film jag sett förut tyckte jag att den var också tråkig så fick en för stor dos av tråkiga trailers/filmer så slutade med att se finska filmen istället.
Efter det läste jag lite bloggar och nu har jag gjort ALLT jag brukar göra vanligtvis vid datorn så nu har jag inget att göra. Tråkx100.
Tänkte fara ut och gå men regnar ju ute som bara den och så hatar jag att gå ute i mörknet. Imorgon skall jag iallafall till Salo och beroende på när vi kommer hem så far jag kanske ut och fota om det är fint väder,nämligen blev jag av med mitellan så nu kan jag använda båda händerna/armarna fritt och har redan lite ideer vad jag skall fota nämligen :)
Nu skall jag nog leta efter någon serie att titta på så jag inte dör av tråkhet,bloggade lite härimellan för att hålla er uppdaterade!
 
gammal bild från augusti

Rainy day at kristihimmelsfärsdagen

Den 2013-05-09, kl 15:55:57
Filed in Vardag | Kommentarer: 2


Usch vilket väder det har varit idag, regn regn regn,sol,regn och nu kikar solen fram igen men det är ju så vått ute så håller mig nog inne idag!  Blir att se på film och kanske rensa i garderoben,får se.  Nu blir det iallafall film för hela slanten och sen ser vi vad jag gör!
Vad skall ni göra denna lediga torsdag?
 
 

Fitspo

Den 2013-05-08, kl 21:37:56
Filed in Inspiration, Träning, Vardag | Kommentarer: 3

Lägenhetsinspiration

Den 2013-05-08, kl 18:28:08
Filed in Inredning, Inspiration, Vardag | Kommentarer: 6
Jag kan sitta i timtal på att kolla på lägenheter, så här får ni lite lägenhetsbilder/inspiration!: 
 

 

My wednesday

Den 2013-05-08, kl 17:15:14
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Mina skor jag hade beställt från ellos passade inte alls, alldeles för spända vid tårna och för lösa vid vaderna så blir att skicka tillbaka... Får hoppas på att man hittar ett par andra liknande fina, när jag åker till Sverige så kommer jag leta efter skor eftersom jag för någon dag sen insåg att mina fötter har VÄXT (gick från storlek 39 till 40) så är jag i behov av lite nya skor :)
Fick en ny mitella idag också men får börja använda axeln/armen i helgen så den blir i perfekt skick när jag skall åka till Sverige, åker utan mitella.Längtar sjuuukt mycket att få åka! Och så kommer jag att nästa vecka börja fota igen som vanligt.
 
Nu blir det att kolla lite på lägenheter för att få egen inspiration :)21 grader but feels like 25

Den 2013-05-08, kl 13:00:55
Filed in | Kommentarer: 1


Sitter ute i solen och läser bok och solar! :D 21 grader i skuggan idag men känns som 25, hur skönt som helst! ♥
Om några timmar blir det att fara till stan och hämta mina nya skor som har anlänt!

Happy days

Den 2013-05-07, kl 21:24:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2


Varit sjukt glad hela dagen och är det fortfarande! Livet rullar på och jag har bara tänkt positivt HELA DAGEN och nästa veckas lördag åker jag till min pojkvän Oskar till Luleå, kommer bli grymt! Är lite över 3 veckor där hos han :)  Har skype:at och läst bloggar och lyssnat på musik nu ikväll.Och på måndagen blir jag av med mitellan, så skönt! Imorgon kommer det att komma lägenhetsinspo och lite pepp inspo så håll utkik!
Nu skall jag krypa under täcket och sussa,gonatt på er.

Metallic green nails

Den 2013-05-07, kl 18:28:32
Filed in FOTO, Outfits/Fashion, Vardag | Kommentarer: 8
Lackade naglarna nyss med nytt nagellack jag fick i förra veckan! Brukar inte gilla grönt nagellack men gillade dessa då det är metallic militärgröna och har en glänsande effekt!
Vad tycker ni?


Never give up

Den 2013-05-07, kl 12:57:22
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Kom hem för en stund sen från handarbetsalen,eftersom jag inte kan sticka nu så pusslar jag istället,men det går lika bra det också och på måndag får jag börja sticka igen och då blir träningen på gym som normalt! :) Idag har jag inga speciella planer,bara vara hemma och ta det lugnt i think. Skulle vilja ut och fota men får vänta tills jag blir av med mitellan/axeln och armen blir bättre!

Nu blir det iallafall att läsa bloggar och lyssna på musik ^^
 

Fräknar

Den 2013-05-06, kl 21:40:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Varit ute i solen i några timmar och fick liite färg plus lite nya fräknar. Sen var jag på gym och efter det och handla mat..(O)smart som jag var hade jag glass i kassen och glömde bort det så när jag kom hem var glassen helt smält! Satte den i frysen så får se hur den ser ut och smakar imorgon.Har annars bara jobbdag imorgon och onsdag (plus idag var jag 9-11) vilket betyder HELG i 4 DAGAR!

Avslutningsvis får ni en bild där fräknarna syns lite (lite otydlig men prickarna på kinden och näsan är fräknar;


Vad tränar jag?

Den 2013-05-06, kl 19:35:12
Filed in Amanda (jag), Träning, Vardag | Kommentarer: 1
Jag har fått frågor om vad jag tränar så tänkte svara på det i et inlägg ,så här får ni svaret :

Jag tränar på gym och försöker gymma 2-3 gånger i veckan och jag tränar för att få MUSKLER. Men det blir också lite kondition ibland. Väl när jag tränar så blir det mest crosstrainer,benpress,springmatta, ryggmuskler (med såndär "maskin", vet inte vad såna maskiner heter) och hantlar och armpress. Utöver det så går jag på olika gymnastiklektioner som zumba mage, bodycombat, core osv. Så ibland blir dt både gym + gymnastiklektion eller bara gym eller bara gymnastiklektion beroende på :)

Hoppas ni fått svar på er fundering/fråga!
 

+16 grader i solen

Den 2013-05-06, kl 12:29:58
Filed in | Kommentarer: 1


Sitter med linne ute i solen och solqr, +16 grader idag :D 16:20 blir det att åka till stan för lite gym, har inte tränat sen torsdagen och så skall jag köpa nya solglasögon eftersom mina 2 par jag haft så båda har gått sönder...
Nu skall jag fortsätta sola i någon timme i think! :D

Beklagar

Den 2013-05-05, kl 21:27:39
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Beklagar den kassa uppdatering men det är helg och då har man rätt att göra annat än sitta vid bloggen och blogga,right?! :D
Har inte heller kommit på nånting att blogga om idag och så tar det evigheter att skriva med en hand utan att de blir felskrivet så har ju blivit lite tomt pga dom 3 sakerna. yss har jag iallafall läst lite bloggar och skypee:a.
Annars så,är helt sjukt trött nu så blir väldigt otroligt tidig läggdags!
 

Sunday 5.5.2013

Den 2013-05-05, kl 13:37:32
Filed in Vardag | Kommentarer: 3


Såhär kommer jag gå ett tag framövr, får snart en ny bättre mitella men träningen kan inte stoppa mig! Jag har ju hela ben så kommer bli träning av ben, massa cykling och benpress så från och med imorgon brjar benpass träning! ^^
Idag blir det att se på film,läsa bloggar och bara ta det lugnt,bajsväder där ute. Vad skall ni göra denna söndag?

Fit and healthy

Den 2013-05-04, kl 23:54:53
Filed in Quotes, Träning, Vardag | Kommentarer: 1

Favoriter från BikBok

Den 2013-05-04, kl 20:06:04
Filed in Outfits/Fashion, Vardag | Kommentarer: 3
Här kommer lite favoriter från Biknok! Blev mycke svart men...


14 grader i solen

Den 2013-05-04, kl 16:33:18
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
bild i repris

Har varit ute i solen i någon timme och hade ipaden i famnen och läste lite bloggar och när jag kom in betalade jag lite räkninga. Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Sjukt varmt är det idag ,så skönt!  Var bara i linne ute! :D  Den mitellan jag har nu är inte alls bra, min arm var hela tiden borta från plats i mitellan i natt så denhär kommande vecksn kommer jag få en ny och bättre som håller axeln och arme på plats!
För er som inte vet så var jag i torsdags på bodycombat och in axe hoppa ur led och hoppade tillbaka på plats och på köpet fick jag en enorm KRAFTIG försträcknin i hela armen.

Så era önskevideobloggar kommer upp först när jag har två armar att använda!

Sune i Grekland

Den 2013-05-03, kl 20:59:16
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Jag är väl nästan den ända som inte sett filmen Sune i Grekland så nu blir det att göra det! Finns inte så mycket att göra med en hand...
 
 

Ben&Jerrys

Den 2013-05-03, kl 16:58:17
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Hemma igen!  Köpte tre trosor,det var köp 3 betala för 2 och så en bh när jag var tidigare i stan idag.  Sen träffade jag en massa gamla bekanta och kompisar i stan,kändes som man träffade alla på en gång men i olika tidpunkter men det var nice! Nu sitter jag och lyssnar på musik och skype:ar med min pojkvän. Skall också ta tag i och att läsa bloggar och svara på kommentarer :)
Skönt med helg nu så det firar jag med ben&jerry glass!
 
bild lånad HÄRIFRÅN

Borta hela dagen

Den 2013-05-03, kl 12:38:48
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 

bild i repris

Kommer att vara iväg hela dagen, var till läkare på förmiddagen och sen gick jag och shoppa lite,köpte underkläder och så köpte jag b&j glass och kom hem för att vända och nu skall jag iväg för att träffa en kompis.

Kommer hem ca fem tiden så då bloggar jag igen!:)


Bodycombat

Den 2013-05-02, kl 20:25:24
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Har varit på gym och bodycombat, odycombaten var sjukt kul! Dessvärre råkade jag skada min axel och arm efter 40 minuter så fick avbryta och sen hjälpte en tränare (som jobba där) mig och fick isgel på och i skrivande stund skriver jag bara med en hand..
Ialllafall det var kul så länge det varade.. imorgon blir det kontroll och sen tror jag att jag går runt i lite butiker för att se om jag hittar nåt fint till min underbara pojkvän :) Nu blir det att läsa bloggar och lyssna på musik för fulla muggar! ^^
 

Nya träningskor

Den 2013-05-02, kl 16:50:00
Filed in Shopping, Träning | Kommentarer: 1
Tidsinställt inlägg,är egentligen på gymmet denhär tiden!
 
Nya träningskor att ha på gymmet och gymnastiklektionerna där! :D Från sportamore.

Gym once again

Den 2013-05-02, kl 16:25:31
Filed in | Kommentarer: 0


På gym igen! Blir gym och sen troligen bodycombat!
Har gjort ett tidsinställt inlägg där jag visar helt hur mina nya träningskor ser ut så håll utkik! :D

2 maj

Den 2013-05-02, kl 14:47:13
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Kom nyss hem från arbetsalen och var också en sväng till busstation för att hämta ut ett paket från sportamore, beställde i lördags nya träningskor att ha på gymmet och dom kom i tisdags men eftersom jag varit sjuk hämtade jag ut dom först idag,snacka om snabb leverans iallafall! :D
 
Skorna är hur sköna som helst och sitter perfekt på fötterna så skall bli nice att få testa dom ikväll när jag skall på gym! Här får ni en sneakpeak på dom:
 

13 år

Den 2013-05-01, kl 22:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
 
Min bamse Fabbe fyller 13 år idag,GRATTIS gamla gubben! Han leker och är frisk så man skulle kunna tro att han är bara 1-2 år, och Fabbe är speciell, jag får göra nästan precis vad jag vill med han och han bara spinner, han spinner 24/7 när han är i samma omgivning som människor, min underbara speciella kat! :)When its hard, take a break

Den 2013-05-01, kl 21:21:46
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 
Som ni märker har jag haft lite "bloggtorka" och är en sak som hänt vilket har gjort att jag dom senaste dagarna inte klarat av att göra nånting men imorgon är det nya tag så skall försöka då bli bättre med uppdateringen. Och så kommer jag att videoblogga i helgen, fick in lite önskemål vad jag skall videoblogga om så första önskevideobloggen kommer i helgen!

Har absolut inte gjort nåt idag och varit trött hela daggen och nu är jag tröttare än tröttast så blir att sova redan nu,för imorgon är det handarbetsalen som gäller .

1 maj

Den 2013-05-01, kl 17:04:41
Filed in Vardag | Kommentarer: 3

bild gjort av mig i photoshop!

1 maj idag då, tänk att det är bara en månad kvar tills det är sommar! Hur skönt som helst! Och om 17 dagar så åker jag iväg till Luleå till min pojkvän, kommer bli världsbäst att åka dit! :') 

Idag har jag inte gjort så mycket, gått i min pyjamas hela dagen och beställde nyss nya träningsbyxor från sportamore eftersom jag knappt äger några och före det kolladee jag på någon kass film. Har inga planer idag så blir väl att bara ta det lugnt, är rätt så trött så orkar inte så mycket men nu blir det iallafall att ta itu med att läsa bloggar,har sisådär 1000 inlägg att läsa!
 
 

© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!