30 grader celsius

Den 2014-07-24, kl 14:18:17
Filed in Vardag | Kommentarer: 2


Denhär veckan har jag njutit av solen så mycket jag kan,jobbat på brännan och på kvällarna tagit det lugnt, njuter till fullo av sommaren! Som ni ser på bilden som jag tog så är det 30 grader hos mig just nu, sjukt varmt! Ordentlig sommarvärme, behöver iallafall inte åka till södern ;)

Njut av sommaren! :)

Helsingfors hela dagen

Den 2014-07-19, kl 15:52:05
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
I torsdags var jag först för kontroll med handen då jag haft gips ett tag när det anat att det kanske var brutet men inte var säkra, och som tur var det inte brutet när det tog kontrollröntgen så blev av med gipset, dock har jag rätt ont ännu när jag rör vissa rörelser så får hoppas att det går om!
Efter det var jag från morgon till kväll  i Helsingfors, köpte lite saker på rea, satt ute några timmar i solen och på kvällen var jag med en kompis där i några timmar,hade en riktigt trevlig heldag i Helsingfors, trots att benen var helt döda dagen efter men så värt! :)

Igår tog jag det bara lugnt så finns inte så mycket att berätta om den dagen.
Hoppas ni haft en fin bra vecka hittills och får en bra helg!En vacker solnedgång på campingen

Den 2014-07-15, kl 22:22:12
Filed in Vardag | Kommentarer: 0


Denna tog jag på campingen i förra veckan med min telefon, det var en vacker solnedgång den kvällen <3

Solbränna

Den 2014-07-14, kl 12:36:54
Filed in Vardag | Kommentarer: 0


Min bränna! Så fint och härligt att vara brun nu på sommaren. 
Är tacksam över att jag har bra pigment och blir snabbt brun :)
Har ni också lätt för att bli brun eller är ni såna som inte får färg hur ni än försöker eller som det tar lång tid för? 

Sol,sommar och värme

Den 2014-07-14, kl 12:30:16
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Så skönt när det varit nästintill varje dag +28 - +30 grader ute, älskar värme för då blir man brun ;)
Senaste dagarna har jag varit mycket ute och solat, och tagit vara på det fina soliga dagarna, även cyklat till en strand och lyckades bränna mitt ansikte. Tur att det röda försvann efter några timmar! 
En pepparkaka har jag även hunnit bli. 

Hade gärnat vela fota och dela med här på bloggen men dessvärre är min systemkamera fortfarande sönder och på köpet är datorns tangentbord halvt kaputt, bara några tangenter som funkar så bloggar från mobilen och sedan fixar om på datorn det jag kan.
Jag är även aktiv på min instagram som heter mandzu så gå in där och kika, skulle vara snällt! :) Hoppas ni haft en bra sommar hittills.


Livbox

Den 2014-07-14, kl 00:33:01
Filed in Vardag | Kommentarer: 0


Min första box från livbox! 
Jag undrar att skulle ni vilja ha där jag skrivet mer i ett separat inlägg mer om produkterna, är ni intresserade? :)

Iallafall, nu undrar kanske vissa av er vad livbox är och det är nästan som glossybox (som säkert många av er har hört talas om) bara att livbox är i Finland och glossybox i Sverige.

Man får hemskickat 1 gång i månaden en box med 4-6 produkter i varje box och man har ingen blekaste aning vad som finns i boxarna så det blir som en liten överraskningspresent till en! 
På hemsidan fyller man i ett s.k "skönhetsprofil" där man fyller i vad som intresserar en mest och lite sånt för på basen av det skickas det produkter som passar bäst till en själv, hur bra som helst! :) Detta var min första box men inte den sista heller ^_^

Resa resa

Den 2014-07-10, kl 14:31:47
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Har varit bortrest sedan tisdagen och är påväg hem. Shoppat lite i Tuuri och sedan varit och hälsat på släktingar, riktigt trevligt har det varit :) 
I förra veckan var jag hos mamma då systerdotter var övernatt några nätter så hjälpte till när det varit sorgens tider för vår familj då vår älskade hund dog i fredags, nästan 9 år levde han med oss på jorden.

Har varit väldigt oaktiv nu på sommaren men det är för att jag är mycket hitochdit på sommaren men kommer att komma lite annorlunda inlägg som junifavoriter och sedan lite produkter jag fått från en box. Och nu även när det planerade grejerna är slut för i sommar kommer jag att kunna uppdatera flitigare, skall även försöka fixa flera inlägg i förväg och publicera när jag har bloggtorka!
Hoppas ni får en bra sommardag! ^_^Vila i frid Elvis <3

Den 2014-07-04, kl 21:01:20
Filed in Vardag | Kommentarer: 2

In life I loved you dearly,
In death I love you still.
In my heart you hold a place
no one could ever fill.

If tears could build a stairway
and heartache make a lane,
I'd walk the path to heaven
and bring you back again.
Vila i frid Elvis ❤️

© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!