Full show

Den 2014-11-25, kl 22:08:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 
 
Sen flytten har jag haft fullt upp, i lördags efter flytten var jag barnvakt på kvällen och blev övernatt, på söndagen kom sista lasten från förra lägenheten och på kvällen var jag på konsert.
 
Igår hade jag en bekant hemma hos mig och bygga upp några nya möbler jag fick till födelsedagspresent från IKEA, sedan idag var jag hos frissan på behandling, och efter det till banken, hann bara fara hem via och blev sedan bjuden på mat och barnvakt igen på kvällen :)
 
Men nu blir de igen lite lugnare dagar så det ska bli skönt. Klart det är alltid kul med program men ibland är det skönt att bara vara. Var även ledig från skolan idag.
 
Hoppas ni haft en bra helg!

Done and done

Den 2014-11-21, kl 15:42:26
Filed in Vardag | Kommentarer: 1


Nu får det vara slut på packnings rubriker och det är det också eftersom nu är allt äntligen packat och klart! Så imorgon på förmiddagen blir det att föra alla saker till nya lägenheten, äntligen! Och på kvällen blir det att vara barnvakt, det ser jag också framemot :)
  
Skönt att ha kunnat bara ta det lugnt nu i några timmar, var även på en länk ute med hunden och nu väntas på att maten skall bli klar :)


På lördag flytt!

Den 2014-11-21, kl 09:20:34
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Hej.

Har inte bloggat på några dagar nu eftersom jag har packat, packat och packat eftersom på lördag flyttar jag helt, alltså imorgon.
Så hoppas ni förstår att mestadels av min tid tar att packa då för imorgon skall allt föras till nya lägenheten och på sidan om det har jag haft skola. 

Men när jag flyttat helt och inrett klart kommer jag att kunna blogga ofta och som normalt igen :)
Hoppas ni får en bra fredag och njut av helgen!


  

Sneakpeak på två av nya köpen

Den 2014-11-18, kl 21:53:13
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 
Sneakpeak på ett eller egentligen två av mina nya inköp av fem klädesplagg, den blommiga långärmade tröjan och svarta jeansen är nya! 

Är sjukt nöjd över mina köp! Eftersom jag håller på att flytta och skall vara ute från nuvarande nästa veckas söndag så är det svårt för mig att börja ta ordentliga bilder med stativ,fjärrutlösare osv eftersom under flytt är saker huller om buller som ni förstår då man packat en massa och så blir det sånt stoj att börja leta reda på var sakerna e så jag ger nu här ett smakprov/sneakpak och sedan när jag flyttat kommer jag verkligen visa det andra 3-4 klädesplaggen jag köpte plus även denna i ordentligare bilder med systemkameran, vill visa dem eftersom jag personligen tycker det är fina, men som jag tycker är både passande till vardag som fest! :)

Hoppas ni ursäktar och förstår mig! :)
 

Städdag två

Den 2014-11-16, kl 21:15:49
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Har varit städdag nr 2 idag, och mera disk att diska, men nu är jag nästan äntligen helt klar så nu kan jag pusta ut! Därav jag inte bloggat för jag har ägnat tid åt det för jag vill så gärna börja flytta så fort som möjligt men de är så mycke som ska packas.. Vet inte varifrån jag fick inspirationen förra gången jag flyttade men nu går det så segt..
Och jag har även andra program denhär veckan, åtminstone tisdag och onsdag eftermiddag/kväll.
Imorgon kommer även än remontman och hyresvärden och titta men jag har inte gjort några skador så de borde vara lugnt!

Så tyvärr kommer det inget inlägg om mina hårprodukter idag men så fort jag får överlopps tid av allt detta virrvarr som ska göras inför flytten :)
Men här är en liten update iallafall.Packning och städning, blä..

Den 2014-11-15, kl 22:15:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Idag har det varit en chill dag men även diskatå städat och packa lite och imorgon kommer jag fortsätta med det, för nästa vecka förhoppningsvis börjar vi flytta över saker till min nya lägenhet, eftersom jag bestämde för att vara ute från nuvarande under denna november månad, vill flytta så snabbt som möjligt och få börja inreda min nya lya :)

Kommer bli så skönt att flytta till stan, och då kommer det säkert hända mer så jag ska verkligen försöka hålla igång bloggen när jag flyttat helt! Saknar verkligen bloggandet så, imorgon tänkte jag även göra ett inlägg om min hårrutin eftersom jag på vissa andra ställen fått som svar att mitt hår ibland ser ut som att jag kommit precis från frissan men i själva verket är det nog mina produkter.
Nästa vecka kommer jag även få hem ett paket med ny shampoo, balsam och arganolja och efter några veckors användning kan jag göra review på det om det finns intresse för det :)

 

Försöker skaffa blogglust tillbaka och flytt igen

Den 2014-11-14, kl 17:09:28
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Alltså, vet inte vad det är men har flera gånger försökt ge chans att börja blogga om igen men så har det varit lika varenda gång. Vet inte om det är pga min ålder eller att jag annars bara tappat bloggintressetet.
 
Men tänkte att jag ändå gör en liten uppdatering för att visa att jag lever, har säkert tappat många följare men.. Det är lite nytt som hänt som tex att jag kommer flytta, ja, igen, flyttade för ca 1,5 år sen men nu hittade jag en lägenhet i stan, lite utanför centrum men ändå på gångavstånd, det är på gångavstånd till allt som affärer, vänner osv, ja, till allt så det känns bra! Och lägenheten var även rymlig och mysig, så jag är jättenöjd. Skall bli kul att få inreda om och när jag fått allt klart i den nya lägenheten kommer jag nog ta lite bilder på nya inredningen.

Hoppas jag får tillbaka blogglusten när jag har flyttat helt och hållet från min gamla lägenheten, för jag saknar verkligen bloggandet!
Hoppas ni haft det bra :)

 

© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!