Dundergod smoothie

Den 2013-07-31, kl 17:42:00
Filed in MAT/RECEPT, Vardag | Kommentarer: 14

bilderna redgierade med appen Cycamera

Firade att jag fått lägenget med en dundergod färsk smoothie!

Detta behöver du:
En knytnäve jordgubbar eller efter eget tycke
1 kiwi
2-3 dl fettfri naturell yoghurt

Mixtra ihop allt och servera
Klart!

Lägenheten är min!

Den 2013-07-31, kl 14:30:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
bild lånad från google
 
Nu kan jag äntligen säga att lägenheten är min! Imorgon får jag nycklarna :D Så snart blir det sen att börja flytta,
längtar så att få inreda och allt och göra det till en mysig lya,kommer bli hur bra som helst dethär :)
Nu blir det att fira detta med något gott från matbutiken! :D
 
 

Hemma från Åbo

Den 2013-07-30, kl 21:15:28
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Helloj fina bloggläsare!

Kom nyss hem från Åbo, har haft två  suveräna dagar (idag och igår) där,en kompis som jag lärt känna från internet och igår träffades vi för första gången nånsin,blev övernatt som ni vet och bra var det,hade sjukt kul, kommer såklart träffas oftare :D
Fick igår besked om att jag få rehabiliteringspengar till årets slut,yay! Nu blir det att kolla lite runt på lite nödvändigheter på nätet och chatta med mina goa kompisar,hoppas ni haft en bra dag! :')

 

Borta hemifrån

Den 2013-07-30, kl 00:52:08
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
For idag morse till en kompis och kommer bli övernatt så har inte haft tid för bloggen något alls eftersom jag varit och vill va social, imorgon kommer jag hem igen på dagen kvällen så då börjar jag blogga igen eller på onsdag beroende på vilken tid jag kommer hem men senast onsdag och ska försöka bli bättre med bloggningen :D



Mässa och klippt pannlugg

Den 2013-07-28, kl 19:00:07
Filed in Vardag | Kommentarer: 4


Har idag varit och sälja på en mässa i Forssa så därför har jag inte hunnit blogga än idag, vi startade kl 7:30. När jag kom hem sjöng jag Singstar i ca en timme och sen blev det dags för mat och så har jag haft sån lust att klippa pannluggen idag och resultatet ser ni på bilden ovan ;) Innan var pannluggen till halsen ungefär så blev ju lite skillnad iallafall :)
Längtar tills mitt knä blir bra igen så jag kan börja träna :D

Slapparkväll

Den 2013-07-27, kl 22:23:26
Filed in Vardag | Kommentarer: 4

bilder från idag

Sen dess jag kom hem var jag så trött så jag slappa och såg på en film, skönt att bara vara efter en dag bland massa folk. Imorgon bär det av till Forssa för att sälja dockhusmöbler som min pappa lagat så var bara bra att jag hade en slapparkväll! :)



Tenaladagen

Den 2013-07-27, kl 16:15:26
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Idag var det då Tenaladagen så därför har jag inte bloggat under hela dagen, var i byn och kollade på olika program vad dom hade,sen for jag på en glass och kom hem för en stund sen och nu chillar jag bara. Var riktigt trevligt där men sjukt varmt så man nästan höll på svettas ihjäl!

Här har ni programbladet för Tenaladagen idag:
 
 

Love life

Den 2013-07-26, kl 19:23:19
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Kommer att ha lite bildbrist nu ett tag eftersom mitt objektiv bestämde sig för att gå sönder,så väntar på att få pengar så skall jag föra den på reparation (är bara några plastdelar som kommit loss) så kommer att komma ett tag lite gamla bilder,har bilder ovisade med så dom kommer ploppa upp lite nu och då.
Idag har jag varit ute i solen tills det kom en massa åskmoln,så nu känner jag mig som en pepparkaka ;)
Men vi for en sväng till stranden och såg blixtar som kom från Pojo/Karishållet, var rätt mysigt att se blixtar från en strand :')


Dagen slutade med ambulans

Den 2013-07-25, kl 23:24:12
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Har inte hunnit blogga nåt idag eftersom först var jag på två olika ärenden,sen cyklade jag till jobbet och där hade vi det skönt för vi satt ute i solen och stickade/sydde på våra stickarbeten, sen for jag till frissan för att bli ompysslad där och sen bar det av att cykla den långa vägen hem...har cyklat sammanlagt 15-20 km idag,men min hemresa slutade olyckligtvis med ambulansresa + nu skall jag gå med kryckor i en vecka och om int det blir bättre till läkare igen nästa veckas torsdag.
Idag betalade vi sista för Turkiet resan,kommer bli så sjukt kul att den 22 augusti åka till varmare bräddgrader! :D
 
tumblr
 

Dumma mig 2

Den 2013-07-24, kl 21:22:58
Filed in Vardag | Kommentarer: 2

 

Dumma mig 2

Den 2013-07-24, kl 19:05:26
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Idag har varit en sån dag där jag har varit helt slö och trött, det var meningen att jag skulle fara och sola då dom igår lovade att det skulle vara +27 grader och sol,men när jag vaknade,ingen sol,bara massa moln,så planerna blev ändrade och jag såg på filmen Despicable me 2,trodde det var den jag såg på i förra veckan men det var ju 1an jag såg på,har inte gjort nåt annat så inget speciellt har hänt.
Imorgon blir det att fara med buss till stan för att fixa lite ärenden igen angående lägenheten.sen jobb och så blir det troligen så att jag cyklar hem om det inte börjar regna ;)
 
tumblr
 

Skrivit hyreskontrakt/hyresavtal :D

Den 2013-07-23, kl 17:27:13
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Idag har jag varit på jobb och sen efter det for jag nästan direkt och skrivit på hyresavtal/hyreskontrakt,yaay! :D Sen har jag ätit god jordgubbsglass och geisha choklad,sen var jag ute en stund i solen och nu kom jag för lite på en timme sen hem.
Har suttit och chilla bara, och i veckan kommer jag att göra ett videoinlägg där jag visar alla mina hudprodukter jag använder,så håll utkik men nu blir film för hela slanten ;)
Vad kort inlägg dethär blev men hoppas ni haft en bra tisdag!


Tar natten efter min dag

Den 2013-07-22, kl 22:14:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Har inte hänt nåt speciellt idag men iallafall, igår kväll var jag ute med hunden i lite över 1 timme, vi for in på en skog så han fick springa av sig och så yrade jag på lite där eftersom jag råka tappa bort mig när jag kom ut på en åker men hittade ganska fort tillbaka,får börja använda oftare glasögonen så jag ser på långt håll med ;) 

Men det som hänt idag är att jag har ringt några viktiga samtal och sen dess har jag bara suttit här vid datorn,planerat en träff med en kompis som kommer ske den 12.8, och på kvällen duschade jag så inget speciellt och imorgon blir det att stiga upp tidigare eftersom det blir jobb och sen efter det fixa lite saker, så nu skall jag ta avrunda här och snart ta natten!
 

 

Vackraste solnedgången på länge

Den 2013-07-22, kl 21:55:00
Filed in FOTO, FOTO - Natur/Landskap, Vardag | Kommentarer: 4
FOTO: Jag (http://mandacecilia.blogg.se)  Kamera: Nikon D7000
 
 
 

Vacker solnedgång

Den 2013-07-21, kl 23:58:08
Filed in Vardag | Kommentarer: 1

Fotade denna vackra solnedgången idag, imorgon kommer de upp bilder på bloggen av denna vackra solnedgång så håll utkik! :)


Varför jag inte använder ask.fm

Den 2013-07-21, kl 16:05:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Som ni nästan alla nog vet så är ask.fm en av det populäraste ställen nu,själv hade jag ett konto men använde det sen aldrig och tog bort det nyligen.
Här är orsaken why i don't use it and don't want it: 


print screen härifrån: http://www.expressen.se/nyheter/dokument/sajten-kopplas-ihop-med-flera-sjalvmord/

HÖR OCH HÄPNA,blir ni kränkta på ask.fm, ta bort kontot eller blockera det som skriver anonymt! Eller så tar ni bort kommentarerna som kränker er och försöker ignorera dem!
OBS, jag har inte blivit kränkt där men efter att jag läste dethär så kände jag för att det är lika bra att inaktivera kontot.
 

Bloggningen normal igen!

Den 2013-07-21, kl 14:52:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Bloggningen har luggit lågt nu under några dagar men det är eftersom jag inte alls haft tid för dator eller bloggen men nu är det som vanligt igen så nu kommer bloggningen vara normal igen och har lite videos i sikte som jag kommer att säkert göra nu i veckan,kommer nog bli bra :)
Imorse sov jag bara 4 timmar men ändå var jag pigg trots att det blev en sömnlös natt men for ändå till butiken för säkerhetskull för att köpa cola,har inte druckit det på evigheter.
Hittade annars för en stund en festival jag vill gå på,aurafestival, hoppas hoppas! Men är ju frågan sen vem som vill följa med mig? :)
Nu blir det att ta itu med att läsa bloggar eftersom jag har massa att ta igen :D 
 
foto: Jag Kamera : Nikon D7000
 

Klippan

Den 2013-07-20, kl 15:31:35
Filed in Vardag | Kommentarer: 0


Är på en klippa och solar, skööönt :D

Breathe

Den 2013-07-20, kl 01:39:31
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Inte haft tid för bloggen eftersom jag i princip inte varit hemma hela dagen, har varit med min kompis Cami och nyligen lackade jag mina naglar och testade min nagellackspensel (nail art pencil) och var nyss med om n av det hemskaste panikångestattackerna nånsin men som tur gick över så nu när jag äntligen lugnat ner mig blir det att se på simpsons och sen sova.

tumblr
 

Hemmaträning

Den 2013-07-19, kl 01:35:03
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
tumblr bild
 
Blev att träna armar och ben lite kväll,kände att det brändes lite i magen men det ä bra, muskler är bra ;) Sen dess har jag bara haft en bra känsla i kroppen så ja satt på party låtar och sjöng till dem och blev lite dans med,har feelisen på topp! 
Imorgon kommer min vän Cami hit och blir hit till söndagen så det kan hända att bloggningen ligger lite åt sidan under helgen, men bloggar det jag hinner/kan och så blir det back to normal från söndag kväll ;D
 
 

Lägenhetsvisning

Den 2013-07-18, kl 19:11:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Har varit och tittat på en lägenhet idag, en 48m2,sjukt stor var den och rymlig :D Kändes mer som ett egnahemshus än ett höghus men det var bara skönt faktiskt :)  Varit annars hos mamma hela dagen och har fått göra det jag mest gillar av allt,så min dag har varit hur bra som helst!
 
Kom hem för en stund sen och då betalade jag en del av turkietresan,åh vad jag längtar! Att få den 22 augusti fara till varmare bräddgrader, sola,bada och shoppa med 2 av min närmaste vänner,kommer att ta en massa bilder där med systemkameran och mobilen och så har vi tillgång till internet så lite uppdatering blir det nog från plats med :)

Nu blir det lite hemmatränig och sen film,tjao!
 
sola inte med strumpor/skor på ;)
 

Alanya dreams

Den 2013-07-17, kl 18:35:13
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Bilder från hotellet vi ska bo på :) Alanya dreams heter hotellet och den 22 augusti bär det av för att vara en vecka där! :D


Min onsdag i ett och samma inlägg

Den 2013-07-17, kl 18:28:16
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Hemma igen efter en härlig dag på stan,var skönt att vara lite borta hemifrån,solade och träffade en kompis :)  Nu väntar jag bara på att få pengar på FPA som har dröjts sen maj så vi får hoppas att denhär eller nästa vecka dyker det upp casch för har en resa som skall betalas,nämligen så är det så att jag och 2 vänner åker till Turkiet 22 augusti för sol och bad och lite shopping och snart skall min egen del betalas :D Kommer bli grymt kul!
 
Och nu väntar jag på att en nyfunnen vän skall dyka upp på facebook för vi bestämde att vi skulle prata på fb ikväll så medan jag väntar blir det att sätta på en film för att få tiden att gå lite fortare ;)

avslutar med en bild från swimmingpoolen i Turkiet,är taget från  ving.se från hotellet där vi ska bo på!
 
 

Stallörsparken

Den 2013-07-17, kl 12:45:12
Filed in Vardag | Kommentarer: 1


Är i stallörsparken och solar,hur skönt som helst! Bara att de är såklart moln som ibland kommer ivägen men för det mesta sol :D Här ovan ser ni 2 bilder från just nu ^^

Planer för veckan

Den 2013-07-16, kl 22:05:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Hade undertemp,34,8 imorse så det blev att vila ganska mycket men nu känner jag mig pigg och frisk!
Så imorgon blir det att uträtta några viktiga ärenden som jag inte fick fixat idag och sen blir det att träffa en kompis under dagen, kommer bli kul :D Och på helgen har jag också lite planer eftersom min vän Cami kommer troligen hit över helgen,har inte sett henne sen december blir det så då blir det att fara till stranden med henne om de är fint väder och så ska vi fota :) Har en hel del bilder jag ska ännu visa er som jag tog när jag var och hälsade på släktingarna.
 
Annars så idag har jag ätit glass och tagit hand om mig och sett på film,och nu blir det att se på Despicable 2, man blir aldrig för gammal för animerade filmer ;)
 
taget med min NIKON D7000 vid sjöboda
 

Sjuk

Den 2013-07-16, kl 08:48:10
Filed in Vardag | Kommentarer: 6
Känner mig febrig, svag (fysiskt), , illamåendeoch ont i magen så blir inge jobb heller :/
Får vila mycket nu så jag blir frisk till torsdagen! Har fixat iallafall 2 ärenden nu via telefon så har fått lite gjort iallafall och det är ju bra! :)






Min dag och morgondag.

Den 2013-07-15, kl 20:25:50
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
osminkad!
 
Min dag har inte varit så speciell men nu när det är sommar är det skönt att ta lite avstånd från bloggen och LEVA FRITT!
Men iallafall, så idag har jag varit ute en stund i solen,hur skönt som helst (!!) och sen gick jag in och har suttit sen dess inne. Fotat lite kläder som jag skall sätta på försäljing på http://syrransgarderob.fi och så har jag städat lite så nu ser man att det finns ett golv i mitt rum! ;)
Imorgon blir det jobb igen efter lite semester,ska bli skönt med lite vanliga rutiner igen. Efter jobbet så blir det att fixa lite ärenden och sen hem igen. 
 
Där hade ni min dag idag och morgondagen i sin helhet :D
 

Stranden och hittat lägenhet

Den 2013-07-14, kl 18:07:12
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
 
Har varit till stranden i några timmar och solat, lite färg blev det iallafall, min bränna från innan hade börjat försvinna så det var ju bra att jag catcha upp den nu ;) 
 
Idag hittade jag ÄNTLIGEN en lägenhet (söker aktivt) som var ledig så skall på torsdag eller fredag på visning och titta, en 1 på 48m2 och så var hyran nåt 335€ om jag minns rätt (ca3350kr), Hur bra som helst! :) Är så länge jag väntat på,att bli självständig,att bli vuxen PÅRIKTIGT, att få ta hand om sig själv, åh vad jag längtar!
 
 
 

Mina dagar sammanfattade på semestern:

Den 2013-07-13, kl 21:54:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
 
Sammanfattning av min semester:
 
Dag 1 - Tisdag: 

Vi startade på morgonen vår färd upp till österbotten,vi hade 522km framför oss att köra. Hade några bensträckepaus och kaffe/matpaus. På vägen upp till släktingarna så stannade vi i Tuuri,ett köpcenter för lite shopping,där var vi i ca 3 timmar innan vi fortsatte vår färd till Larsmo. Var framme nångång på kvällen hos släkten och då blev vi serverad med lite fika. Pratade en stund och sen var det dags för läggdags,trötta efter den långa färrden.
 
Dag 2 - Onsdag

Blev väckt kring 9 tiden,åt frukost och någon timme senare for vi alla till Pavis för att äta lunch,och efter det bär det kosan till Apelgräns trädgård och var på ett museum där. På eftermiddagen så for jag ut och gå med min ena kusin och deras hund, mera än så gjorde vi inte den dagen så jag for upp på rummet och satte vid datorn en stund. En riktit trevlig dag var det :)
 
Dag 3 Torsdag
Blev väckt idag igen, åt frukost och sen bär det av kosan till Kokkola. Först for vi till Kronoby där vi for till farmors och farfars grav. När vi var klara där så for vi iväg vidare till där pappas barndomshem var och tittade oss omkring där. Sen när vi skulle fortsätta vår färd till Kokkola så stannade vi igen då vi mötte på lite annan släkt och där stod vi och pratade i säkert 1 timme.
Väl framme i Kokkola gick jag med mina 2 kusiner i en massa olika butiker och hade kvalitetstid med dem. Köpte dock inget eftersom jag inte behövde nåt därifrån men det var kul att umgås med dem. 

Vi fortsatte att umgås när vi var tillbaka i Larsmo och jag och min kusin (hennes blogg hittar ni genom att klicka HÄR) for ut på en liten photoshot.
Sen märkte jag att jag hade tappat bort min telefon när vi var tillbaka,så var bara att gå till fotoplatsen och där på gräset låg den,tur vi hittade den!

Dag 4 Fredag
 
Vaknade vid 10 och åt frukost och sen blev det att packa ihop alla saker och fara hem. Vi stannade på en rastplats och där sålde dom glass så vi köpte en varsin glass och så for vi till köpcentret Tuuri igen men vi var där bara en kort stund denna gång och sen for vi raka spåret hem med några bensträckepaus.
Var hemma vid sju tiden ungefär.


Hoppas ni gillade min sammanfattning av resan! :)

Strandbilder

Den 2013-07-13, kl 21:24:00
Filed in FOTO, FOTO - Natur/Landskap | Kommentarer: 1
Här kommer ÄNTLIGEN det efterlängtande inlägget med strandbilderna,alla bilder är tagna av mig med min Nikon D7000.

 
 

Get active

Den 2013-07-13, kl 17:09:08
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
 
Färgar håret som bäst, blir färgen hot chocolate denna gången. Var en liten utmaning att själv färga det blonda brunt, men fick det mesta så vi får hoppas att det blir bra resultat nu. Sov ganska länge idag eftersom jag har haf lite sömnbrist det senaste så skönt att bli av med sömnbristen :D

Idag händer inte så mycket, skall träna magmuskler ikväll,har köpt en hjulgrej när jag var på Åland som är bra att ha när man tränar magmuskler så skall inviga den idag och så blir det att ha filmmaraton för mig själv eftersom jag inte har nåt bättre för mig. Jag har bestämt mig att jag skall börja bli aktiv med träningen igen och jag börjar från och med måndagen, och ni kommer kunna följa min träning här på bloggen med, finns kategorin träning så där finns det från min tidigare träning men kommer från och med måndag mer i den kategorin så håll utkik :)
 

Jag är hemma och lever!

Den 2013-07-13, kl 02:39:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Skulle bara säga att jag är hemma och lever så ni inte tror att det hände nåt under hemfärden,kom hem lite före 8 och nu blir det iallafall läggdags :)

Snart hemma

Den 2013-07-12, kl 18:25:12
Filed in Vardag | Kommentarer: 0

blandade bilder från resan

Är på väg hem från österbotten och är snart hemma, wooppadoo! :D Har haft en sjukt bra resa med shopping och umgåtts med kusinerna :D Hoppas ni haft de bra där med!

Min sista dag på semestern

Den 2013-07-11, kl 21:43:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 
Hoppas ni ursäktar att jag bloggat dåligt men jag är faktiskt på semester och inte hemma så blir inte så mycket tid för bloggen,men från helgen blir det normal bloggning eftersom jag kommer hem imorgon. 
Idag har vi varit till Kokkola och vandrat runt där på stan,gick i en massa butiker men jag köpte inget eftersom jag inte behöver kläder eller smycken,men det var kul att titta iallafall.
Sparar ju dessutom pengar eftersom jag har i sikte på att flytta hemifrån,starta ett nytt liv :) Har en lägenhet som jag fastnat mer för så imorgon blir det att ringa dit på morgon (inna jag åker hem) och fråga när man kan komma och kolla på lägenheten så skall jag fara dit och se :)
 
 

Loreal Paris 7 in 1 saviour review

Den 2013-07-10, kl 20:23:00
Filed in Tips!, Vardag | Kommentarer: 1
 
Denna produkt köpte jag igår och den lär stärka och vårda naglarna och minska bristande naglar,efter 7 dagar kommer jag skriva en recension om den här på bloggen,har redan användt den i 2 dagar och ser bra ut så ska bli spännande att se om jag ser skillnad när jag gör recensionen om den på bloggen! :)
Var kan man köpa den? Kicks,Åhlens och såna butiker och även på nätet,exempelvis bubblebox.se Fakta om den,står på engelska eftersom det stod på engelska på min förpackning:

Loreal Paris La manicure 7 in savior
 
Worried about signs of damaged nails?

7 in 1 NAIL SAVIOUR
The 1th Loreal Paris complete care that helps fight the 7 visible signs of damaged nails

Is formula is enriched with nourishing argan oil and vitamins helps nails look:
  1. Stronger
  2. Reinforced
  3. Resurfaced
  4. Less split
  5. Less brittle
  6. Less peeled
  7. Less ridged

Proven results:
In 7 days nail appear:
* 72% more protected from cracking*
*82% less peeling*

In 14 days nails feel 100% smoother.
 
How to use?
Use before applying your colour or daily on its own. Dries quickly.
 

10.7.2013

Den 2013-07-10, kl 18:05:39
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Mitt internet är så sjuuuukt segt här och tar 10000 år tills bilderna av strandbilderna är uppladdade så bilderna kommer istället i helgen när jag är hemma,så jag får ursäkta mig! 
Idag har vi varit ut och äta i Jakobstad och sedan till Aspegräns trädgård, det var riktigt nice men SJUUKT KALLT! Så jag gick insvepd i en filt/pläd,måst ha sett fint ut ;) I nästa inlägg så kommer jag visa en produkt som lär förstärka naglarna och minska på bristande naglar,och jag kommer göra recension om den om en vecka så stay tuned!

 

Segt internet

Den 2013-07-09, kl 23:24:37
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Blev lite ändringar,vi for till österbotten idag ändå eftersom jag ansåg att det är bättre för mig att komma bort lite än att vara hemma, så nu har jag inte alls hunnit publicera nå bilder som jag skrev att jag skulle göra men nu är jag bortrest så blir det lite svårare men kommer publicera bilderna imorgon istället,mitt internet är så sjuukt segt häär!
 

 

Juli

Den 2013-07-09, kl 23:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0

På väg till släktingar

Den 2013-07-09, kl 18:22:27
Filed in Vardag | Kommentarer: 0

bild från instagram!

Hej på er fina!
Har suttit i bilen sen förmiddagen, haft några pauser, bensträckepaus och kaffepaus. Sen for vi till köpcentret och där köpte jag lite behövligt + lite till! Kommer att komma bild på det senare. För er som undrar vart vi är på väg så är vi påväg för att träffa släktingar i österbotten :D Har datorn med och har nätsticka så de är perfekt!


Bildbomb del 1

Den 2013-07-08, kl 20:27:28
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Här får ni del 1 av bilderna,imorgon kommer del 2!

 
 

Totalt förstörd

Den 2013-07-08, kl 14:16:40
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Är helt totalt förstörd nu efter en sak som hänt,så får se hur mycket bloggning det blir för just nu behöver jag mycket vila,men skall försöka iallafall publicera lite lite bilder ikväll som jag sa om igår,men före det behöver jag vila!
 
 

Trött

Den 2013-07-07, kl 22:19:45
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Blev inte att överflytta bilderna till datorn eftersm jag blev supertrött, kollade iallafall på lägenheter innan tills jag höll på somna, så bilderna tar jag itu med imorgon, skall på morgonen/förmiddagen och ta blodprov så på eftermiddagen eller kvällen imorgon kommer upp blom och strandbilder så håll utkik! 

Godnatt på er :)
 

Dop

Den 2013-07-07, kl 16:09:47
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Har varit iväg på dop så därför har jag inte bloggat, var riktigt fint dop och är inte ännu hemma men kommer mot kvällen och då kommer jag publicera lite bilder från stranden och blombilder! :D




Helg!

Den 2013-07-06, kl 18:57:44
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Vad tiden har gått fort idag trots att jag inte gjort så mycket! Vaknade vid 4 tiden och var vrålhungrig så åt en frukt och gick tillbaka och sova och vaknade kl 9,och sen dess åt jag frukost och såg på en film på datorn, Yokio heter den,tur den var dubbad för jag har svårt att se filmer där dom pratar ett språk jag inte fattar,men det konstiga var att den var både dubbad och med text och båda två på svenska ;)
 
Sen blev det att fara till affären för att köpa lite mat,kom hem och lagade mat och åt och nu blir det att fara en snabb sväng till stranden, tudelu! :)

 

Vardaglig sminkning

Den 2013-07-05, kl 20:52:00
Filed in Vardag, Videoblogg | Kommentarer: 2
 
 
hej concealerstillbild XD
 
Gjorde ikväll snabbt en vardaglig sminkvideo,blev bara nöjd med slutet men aja,kanske ni gillar mer än mig, enjoy! :D KOLLA GÄRNA I HD!
OBS, JAG ANVÄNDER INTE DETTA PÅ SOMMAREN,ANVÄNDER BARA MASCARA DÅ ELLER OM ENS DET :)

Avslutat min medicinintagning(tillåtelse av läkare)

Den 2013-07-05, kl 16:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
 
 
Blev en sväng till "jobbet" trots att jag var ledig idag eftersom jag hade läkartid kl 12 men bussen var redan där vid 10:30 så jobbade till kl 11, sen åt jag där lunch och efter det blev det läkarsamtal och nu fick jag bekräftat att jag får sluta mina mediciner bara jag har lite uppföljning,så skönt att vara fri från sina receptbelagda medicinerna nu! :D hejdå mediciner!
 
Idag blir det att göra sminkvideo hur jag sminkar mig,har planerat på att göra det länge men idag blir det av så det kommer upp på min youtubekanal och såklart också här på bloggen!
 
 

Träffat en av mina bästa vänner :)

Den 2013-07-04, kl 21:09:22
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Har inte bloggat nåt idag eftersom jag varit iväg hela dagen och batteriett skulle ta slut när som helst under dagen. Men iallafall så var det att fara till försäkringskassan,sen labb för blodprov och efter det "jobb" och genast efter det for jag till min vän Amanda (ja,vi har samma namn! ;) ) och umgicks och pratade och 17 tiden for vi till Salo för att gå på Salo torg och sen var det en artist/band som uppträdde där så vi lyssnade på det en stund och trodde att en annan artist skulle komma med men så märkte vi att vi hade tagit fel på datum när vi kollade programbladet på internet,så fel det kan gå XD

Nu är jag iallafall hemma och har en grym huvudvärk,trötthetshuvudvärk så blir att äta kvällsmål nu,sätta på serie/film och sen sova om jag inte somnar till den. Blir nog bättre bloggning imorgon! Kram
 
arkivbild eftersom jag inte har nya bilder att bjuda på!
 

Halva av året 2013 har gått förbi.

Den 2013-07-03, kl 18:45:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 9
 
 
Idag har ett halvår gått av 2013,gått fort!
Vaknade iallafall rätt så tidigt, åt, postade ett paket och så for jag och se om det kommit nå pengar in och sen blev det att köpa lite nödvändighter hem i matväg! Snart blir det dusch och imorgon blir det att fara till labben för att ta blodprov och sen jobb och efter det skall jag träffa en av mina närmaste vänner,så kommer hem först på kvällen nångång,bloggar kanske från mobilen,annars bloggar jag först när jag kommer hem så uppdateringen kan vara lite låg imorgon :)

Stay strong

Den 2013-07-02, kl 19:06:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 12
Blev inget jobb eftersom läkarbesöket och undersökningar och sånt tog flere timmar men fick skjuts hem och nu är det så skönt att veta vad allt handlar om. 
När jag kom hem blev det genast att äta mat eftersom jag var så hungrig, men det är bra att äta :D Sen förstår jag mig inte på folk som först säger en sak och är glad och så och efter ett långt tag helt värsta motsatsen,men dens ord tynger inte ner på mig! Jag är stark! :)
 
 
 
 

Plånbok hittad och läkare

Den 2013-07-02, kl 09:13:41
Filed in Vardag | Kommentarer: 5

bild i repris

Hittade min plånbok imorse, den hade
fallit från skrivbordet och låg långt in under den! Ringde idag till vårdcentralen och fick tid kl 11:30 (finsk tid) så blir läkare före jobb. Hoppas dom hittar vad alla dessa symptom beror på!

Vad skall ni hitta på idag? :)

Tisdagen den 2.7

Den 2013-07-02, kl 08:39:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Idag blir det att ringa vårdcentralen och om jag får tid först på dagen så blir det lite jobb på förmiddagen,annars läkare genast på morgon så får vi hoppas att jag får reda på vad det är skumt med min kropp, ont i magen i en vecka,illamående i 4 dagar o.O Så som sagt,hoppas jag får reda på vad det är! Och sen hoppas jag att min plånbok dyker också upp,den är spårlöst försvunnen!
 
Egentligen skulle jag träffa en vän idag men det blev inställt så det blir vid ett annat tillfälle istället,men jag uppdaterar mer efter läkarbesöket!
 
 

Inspo i klädväg

Den 2013-07-01, kl 20:30:00
Filed in Inspiration, Outfits/Fashion, Vardag | Kommentarer: 4
Inspo i klädväg.
Klicka på bilderna för att komma direkt till varan och för se priset!   


  

Vinnare av tävlingen!

Den 2013-07-01, kl 19:32:32
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
 
GRATTIS TILL VINNAREN! Har kontaktat dig på email :D

Angående tävlingen

Den 2013-07-01, kl 18:12:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Angående tävlingen så är videon påväg upp på vem som vann min tävling, tar sån tid och ladda upp videon bara men jag har inte glömt bort tävlingen! Håll utkik! :D

Just nu och min dag

Den 2013-07-01, kl 13:55:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 6

 
Ligger/sitter på en solstol hemma och bara njuter! Så skönt med sol och värme ♥ Idag blir det som sagt att lotta ut en vinnare från min tävling i videounlägg men ni har chans att vara med tills kl blir 17:00 (18:00 finsk tid) och videon kommer upp kl 18:00! Men före det skall jag kanske fara och fota på ett ställe, annars blir det att redigera lite porträttbilder jag tog senaste vecka och det kommer såklart upp på bloggen! :)

© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!