Första bloggningen från nya datorn

Den 2013-08-31, kl 22:02:59
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Första bloggningen från min nya dator, den är so much way better än min gamla :D Bättre i alla lägen,nu väntar jag bara på att mitt nya objektiv skulle dyka upp nångång eftersom jag vet inte vart den har blivit och om två veckor så kommer jag att kunna fota en massa med systemisen för då har jag en frisk fot med.
 
I nästa vecka skall jag ladda upp en hel del bilder från Turkiet så får ni se hur vi haft det där, och är ganska förfrågat att jag skall visa bilderna för er så ni får hålla ut tills nästa vecka :D

arkivbild
 
 
 
 
 

Nygipsad

Den 2013-08-30, kl 18:37:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Nästsista dagen i Turkiet hände en olycka, jag flög omkull vid swimmingpoolen och här ovan har ni resultatet :/Tur det hände i slutet av semestern och inte i början av den iaf :)
Blir att gå två veckor med gips men nog ska det gå! Om någon dag kommer ni som sagt få se bilder från Turkiet :D

Hemma från Turkiet

Den 2013-08-30, kl 00:38:54
Filed in Vardag | Kommentarer: 0


Är hemma från Turkiet nu, , trevlig resa har jag haft :D
Om någon dag kommer jag säkerligen bombadera med bilder från Turkiet och skriva vad vi gjort om dagarna :) Nu blir det nog att söka mig till sängs! Ny dag imorgon :)


I Turkiet

Den 2013-08-26, kl 22:51:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Har fått en nice bränna hittils och har det riktigt bra här i Turkiet, kommer blogga mer om Turkiet när jag kommer hem :D
 
 

Skönhetsprodukter länkar

Den 2013-08-23, kl 12:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
TIDSINSTÄLLT!
 
Här kommer lite tips varifrån man kan beställa skönhetsprodukter för ett rimligt pris, allt fårn hudvård,hårvård,smink m.m!
 
fyndiq.se
Bloomify.se
www.bangerhead.se
Bubblebox.se
www.nordicfeel.se
 
BeautyPlanet.se
BeautyZone.se
 
bild härifrån: http://s.improveme.se/data/filearchive/293348.500x0.jpg
 
 

Teenagers Post

Den 2013-08-22, kl 17:30:00
Filed in Quotes, Vardag | Kommentarer: 3

1 dag kvar tills jag åker till Turkiet

Den 2013-08-21, kl 21:16:53
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Det börjar närma sig nu,bara 1 DAG KVAR tills jag åker till Turkiet! :D Skönt att komma till varmare bräddgrader och fortsätta sommaren lite! :')
Idag har jag gjort en packningslista,packat och var en sväng till Karis för att köpa av en ett par high waist shorts som ni får se bild på imorgon eftersom jag kommer att ha det på mig imorgon. 
 
Nu skall jag fixa några tidsinställda inlägg för under resan men det mesta kommer jag uppdatera på plats eftersom vi har internet vid hotellet/swimmingpoolen! :) 
 
en bild på vår swimmingpool ;)
 
 
 

I moved on and I realized it was the best decision i ever made

Den 2013-08-20, kl 23:01:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Den senaste tiden har det varit fullt upp med att besöka secondhands hitådit,men kul har det varit,alltid trevligt att spana efter saker till sin första egna bostad, måste erkänna att i början kändes det som att jag bara hamnat till en bostad där jag skulle bli tillfälligt men nu känns det som att dethär faktiskt händer PÅRIKTIGT,att bostaden är min egen!
Lite skumt att jag kände sådär i början men skönt att den känslan börjar försvinna :D
 
Idag har jag varit  efter en soffa vi reserverade förra gången vi var där,helt som ny och den fick jag för 40€ ( ca400kr), bättre det än att betala en hiskelig summa för en soffa ;)
Imorgon blir det lite fixning inför Turkiet resan här hemma och så skall jag till Karis för att köpa shorts av en tjej :)
 
Nu tar jag natten! ^^
 
Dethär beskriver min flytt, jag flyttade för att GÅ VIDARE, för att börja om på nytt,starta ett nytt liv! och de är det bästa jag gjort :D
 

Kan du visa runt i din lägenhet? När kommer videon upp?

Den 2013-08-20, kl 22:50:04
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Det är många som frågat om jag kan visa runt i min bostad/visa detaljer i min bostad men eftersom det är möbler och saker som fattas så får ni vänta på det. Är ju så att jag precis inte går från affär och affär köper en möbel för flera hundra euro (flera tusen kronor) eftersom inte ekonomin skulle räcka till det så istället blir det att spana på olika second hands och eftersom det blir då mera unikt!
Klart det är en massa saker jag fått men vissa är bara tillfälliga och vissa är som skall bli klar.

Och eftersom det är väldigt förfrågat,så i höst kommer det upp nåt tag! :)
 
GOOGLEBILD!
 

Tipsar om ansiktsprodukter

Den 2013-08-18, kl 21:32:00
Filed in Vardag, Videoblogg | Kommentarer: 4
 
 
I denna video tipsar jag om ansiktsprodukter som jag använder och som jag tycker är bra! :) Har haft problem att ladda upp denna video men efter en massa om och men fick jag upp den på youtube,eftersom jag tyvärr inte fick upp den på videofyme (kommer upp där senare).

Lojo

Den 2013-08-17, kl 18:24:38
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Idag har jag varit till Lojo till olika second hand och fått lite till köpt till min bostad,  soffa,brödrost,toaster, och kaffekokare och allt gick för 48€  (ca 480kr) ,visst är det hur bra som helst? :D  Allt var helt och det flesta som nytt!
Sen köpte jag till två hantlar för 1€ styck (ca 10kr) , och när jag kom hem så beställde jag en ny dator, den var på rea så den hade kostat över 1000€ och nu kostade den 599€, allt börjar vara på sin plats snart.
Lite smått till och sen börjar livet och bostaden vara så som den skall vara :) Är så skönt att ha snart allt undanstökat och om 5 DAGAR(!!!) åker jag på lite semster till Turkiet.
 
sjukt liten bilden blev men såhär nära stranden har vi,och bakom hotellet är vår swimmingpool,LYX eller? :D
 

Ändrade planer och fullt upp idag

Den 2013-08-16, kl 21:40:23
Filed in Vardag | Kommentarer: 2


Det blev visst lite ändrade planer, jag steg upp kl ett och fixade mig och stack till mamma för att äta lunch och så stannade jag där tills nu. Vilket menar att jag kom nyss hem.

Stannade där eftersom jag hade lite skoluppggifter att göra (distans) då det funkade på den datorn men inte den jag har tillfälligt hos mig.
Imorgon blir det att fara och se om jag hittar något till min bostad :D

Så videon som skulle komma idag dyker upp imorgon kväll för nu är jag utsliten och trött!

Trasig dator och objektiv och videoblogg imorgon!

Den 2013-08-15, kl 23:20:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
arkivet!
 
 
Hej! Det är så att bloggningen ligger fortfarande lite död pga trasig dator men kommer att småningom skaffa en ny,ska få hjälp med att hitta en bra, och så är ju mitt objektiv till kameran trasigt så går inte att ta nya bilder. Det visade sig att nya objektivet jag beställde (Nikkor 35mm) var slutsålt så det kommer att skickas iväg först i slutet av nästa vecka SÅ jag var igår och klickade hem en bra kompaktkamera som verkade bra i färgen blå, för att jag bara MÅSTE ha en kamera till Turkiet resan, så tråkigt att bara fota med mobilen.
 
Men till vad jag GJORT IDAG:

Vaknade vid 11 att jag var genomsvettig så jag steg upp och duschade och tvättade mig noggrant,både kropp och hår, underbart att vara ren och fräsch och lukta gott! 
Åt riskakor med chokladöverdrag till frukost och till lunch blev det potatismos och köttfärs. Sen blev det en liten promenad med mamma och hundarna,efter det for vi  till lite secondhands och sen och hämtade ut mitt förnyade pass.
 
Imorgon så kommer det att komma upp en video där jag visar mina hudprodukter jag använder dagligen som gör att jag håller min hud ren och fin! :)

Nu blev inlägget långt så tar och avslutar här,hoppas ni haft det bra!

Fin utsikt från tåget

Den 2013-08-14, kl 22:17:26
Filed in Vardag | Kommentarer: 3


Jag hann ändå hem med sista tåget, och såhär fin utsikt hade jag! :') Idag har jag fixat lite i min bostad och småningom börjar det kännas som ett hem! Var till affären för att köpa lite mat och se blev det att göra middag, potatismos och köttfärs blev det med paprika och gurka till, gottigott :D
Och idag är det BARA ÅTTA DAGAR(!!!) kvar tills jag åker till ett varmare land, nämligen Turkiet :D
Såg nyss en film, och nu blir det att se på en till, nämligen Rio, har sett den förrut men vill se den igen :)

Hur har eran dag varit?

Åbo

Den 2013-08-13, kl 18:20:59
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
For igår på dagen till en kompis i Åbo och blev övernatt, blir en till natt ännu så därav låg bloggning men imorgon borde bloggningen bli normal igen! :)
Sov gott på er :)



Saker jag stör och irriterar mig på/saker jag hatar

Den 2013-08-11, kl 17:48:16
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Saker jag stör och irriterar mig på/saker jag hatar
 
1. Kontrastlösa bilder, ha ens LITE kontrast på bilderna så att det syns,de är bara fint med kontrast!
2. När jag skrivit lite längre på t.ex skype och så får man inget svar på det man nyss skrivit, och sen skriver man något annat och DÅ först får man svar,SJUKT STÖRANDE! Och ursäkten att man inte visste vad den skulle skriva är dålig ursäkt. Om man inte vet vad man ska svara ,då är det helt okej att bara svara ett ok eller nåt smått, bättre det än att bli ignorerad.
3. Jag TOTAL AVSKYR att bli ignorerad i precis allting.
4. Vänner/nära och kära som flyr oavsett vad det varit med om ,tex som egentligen borde finnas där i svåraste stunderna.
5. Folk som skriver OK hela tiden till nästan allting.
6. Ursäkt efter ursäkt...
 
 
 
 

Pga söndrig dator har det varit kass uppdatering

Den 2013-08-10, kl 20:14:37
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Förlåt att bloggningen är så låg men har allt på min dator som bestämde sig för att dö ,så fort som jag skaffar ny så då blir bloggningen på topp igen! Har en tillfällig minilaptop men har ju inget på den och mitt nya objektiv har inte kommit på posten än så hoppeligen i nästa vecka kommer den och då kan jag uppdatera er med nya bilder!

Ska försöka blogga så mycke som möjligt trots söndrig dator :)

Lyxfredag

Den 2013-08-09, kl 18:45:15
Filed in Vardag | Kommentarer: 2

Lyxade till fredagen med att göra glutenfria plättar till mig själv i min bostad :D Detta är gjorda på glutenfri grov mjölblandning som är fiberrikt så det är nyttiga men goda! :3


Datorn bestämde sig för att dö

Den 2013-08-08, kl 22:25:28
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Min dator bestämde sig för att gå sönder idag så fick ikväll en tillfällig dator till min bostad,imorgon får jag antenn till min tv så de går att se på tv,så då dör jag inte av tråkhet här :D
 
först var det jobb som gällde 10:30-14:00,sen Hvarit på lite behövligasaker till bostaden- shopping, och efter det sent på kvällen kunde jag pusta ut,puh! Imorgon blir det en lugnare dag,kl 11 på möte och sen finns det INGA måsten att göra :)
 
 
arkivbild pga död dator
 

Sista natten

Den 2013-08-07, kl 21:07:41
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Sista natten jag sover i mitt barndomshem,äntligen blir jag vuxen påriktigt, egen bostad och allting! Imorgon blir det första gången jag sover i min egna bostad,imorgon är det som jag börjar påriktit bo där, det är då det nya livet börjar! 
Idag har det varit packning och ett STORT LASS vi fört dit, trots att det inte vart det bästa vädret, regnade och åska,  men sen for vi till ett loppis där vi köpte lite grejer till min lägenhet och så fick jag det mesta, så snart kommer bloggningen vara på topp igen när flyttningen börjar vara undan :) 
Nu vet ni varför jag inte bloggat idag förrän nu,hoppas ni haft en bra onsdag!
 
 

MINI HAUL

Den 2013-08-06, kl 19:50:00
Filed in | Kommentarer: 3

Mini haul 6.8.2013, jätteful stillbild men hoppas ni gillar haulen! :)
Köpte även mjölksyrebakterietabletter från apoteket som jag inte visade.


Minishopping och nytt pass

Den 2013-08-06, kl 17:31:21
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Har varit idag till stan för att förnya mitt pass och sen blev det lite minishopping vilket innebar för mig att köpa lite välbehövligheter till Turkiet och några snygga klädesplagg och bikiniöverdel :D Gjorde nyss en MINIHAUL video så den kommer upp på bloggen så fort den laddat upp klart. Igår gjorde jag adressändring så imorgon är min nya adress i kraft.
Sen packade jag lite kökstillbehör när jag kom hem men nu blir det att äta potatismos och köttbullar som pappa lagat,ansiktsmask och sen en film och sen blir det att packa lite kläder och annat behövligteftersom imorgon blir det en last till bostaden pga att jag skall börja leva där från och med torsdagen :D
bild från november
 
 

17 dagar kvar!

Den 2013-08-05, kl 15:33:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 9


Bara 17 DAGAR KVAR! :D ♥ Längtar!

Pga flytt till eget har bloggen fått stå åt sidan

Den 2013-08-04, kl 21:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Och så var andra stora lassen förd idag till min bostad, imorgon är det sista STORA lasten så jag kan börja leva där, hur bra som helst, skönt att få det snabbt undan så man kan börja bo där så fort som möjligt eftersom hyran är redan betald :3 I veckan blir det också att köpa lite välbehövliga saker och så är det mesta klart,kommer bli så skönt att få ha en egen bostad för sig själv och att bli självständig.
Bloggen har fått stå lite åt sidan pga flytt men det är ju förståeligt ;) Sen har jag varit på födelsedagsfest och kom hem för en tid sen och nu blir det att kolla lite på inredning för att få inspiration!
 
bild i repris,nya bilder kommer sen när jag får mitt nya objektiv!
 

Första stora flyttlassen!

Den 2013-08-03, kl 23:00:54
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
bilden från google beskriver min dag bra!
 
Första stora lassen förd till min bostad idag,bilen var proppfull,imorgon blir det att föra min säng och lite till så i nästa vecka förmodligen kan jag sova första natten där,och få resten av möblerna osv småningom lite i taget så att man förmodligen har nästan allt i nästa vecka i lägenheten och får allt inrett, ÄLSKAR att inreda, har bestämt att ha lite retro stil men ändå modernt, bilder kommer såklart när ALLTING är klart! :)

Så kort och gott har min dag sett ut såhär: packa,på en glass med hunden, sen till bostaden för att föra ett STORT lass och hem igen och nu är jag slut för idag, imorgon fortsätter flytten!
 
Nu blir det att kolla runt lite på olika sidor och sen sova,gonatt på er fina! :)

Packa inför flytt och glasspaus

Den 2013-08-03, kl 15:50:26
Filed in Vardag | Kommentarer: 5


Idag har jag packat inför flytt och sen tog jag en glasspaus och förevigade glassen på bild som ni ser här ovan,när jag kom hem från cafet har packningen fortsatt och gör det fortfarande, jobnigt men så skönt sen när allt är undanstökat och man kan börja bo i sin egna bostad :D

Harolds -dagens lunch

Den 2013-08-02, kl 18:54:48
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Lyxade till dagen med att äta lunch i Harolds, två bilder:






Glass i cafe drömmen

Den 2013-08-02, kl 18:09:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
 
 Var till cafe drömmen på en glass, mumsigtmumsigt :D

Min fredag i ett nötskal

Den 2013-08-02, kl 14:50:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Idag har jag varit till läkare för mitt knastrande knä och den konstanta värken jag har i knät,så skall på fysioterapi några gånger,sen skall en ortoped ta tillställning till det, efter det gick jag runt i lite affärer och köpte en jeanströja som också går ha som en jeansjacka  med nitar  från ONLY för ynka 9,95€ ca(99kronor) och förut hade den kostat 39,95€ (399cakronor) så det var ett kap! :D
 
Nyligen betalade jag alla mina räkningar och beställde ett nytt objektiv eftersom det jag har från innan så måste på reparation och vill ju ha med min systemkamera med till Turkiet resan så då är det bra med ett annat objektiv! 
Måst spara pengar nu så jag kan leva i min egna lägenhet för det far ju pengar till mat och hyra och så att jag har lite shoppingpengar till Turkiet ;)
 
 Här får ni avslutningsvis bild på jeanströjan/jackan: 
 

What Maise Knew

Den 2013-08-01, kl 18:47:37
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
 
 
Vad Maisie Knew är en modern New York revisioning av Henry James roman med samma namn. Det kretsar kring ovetande 7-åriga Maisie, fångad i mitten av en vårdnadstvist mellan sin mor Susanna, en åldrande rockstjärna, och hennes far, Beale, en stor konsthandlare.

Nycklarna i handen och flyttningen kan påbörjas!

Den 2013-08-01, kl 18:27:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Nycklarna i handen och flytten har börjat! Redan fört lite saker till min egna stora lya, försöker ha som mål att nästa vecka kan jag börja bo där och sen få saker dit i efterhand som behövs. Kommer bli sjukt kul att få starta ett nytt liv med egen lägenhet och allt.
Före jag fick nycklarna i handen så var jag och handarbetade och fick min dyna klar,har stickat en egen dyna helt själv,bild får ni på den säkert i nästa vecka eftersom den är i min lägenhet nu :)
 
Hur har eran dag varit?

© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!