Två varv till stan

Den 2014-01-30, kl 21:09:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Idag har jag varit två varv in till stan, råkade nämligen lämnade bankkortet hemma (smart jag),men for hem och vända och äta mat och sedan tillbaka igen för att handla mat , köpte även choklad (KAN INTE LEVA UTAN CHOKLAD! <3 okej nu vet ni det ;) ) ,så nu klarar jag mig över helgen ;)

Min fina älskling kommer till mig imorgon kväll och blir övernatt och på förmiddagen skall jag färga håret,vilken färg det blir får ni se imorgon, kan säga att det kommer bli en liten förändring, men än bra sådan.
Alltid kul med lite förändring! 
Har även idag kollat några avsnitt på tunnelbanan, tror jag fastnat men jag fastnar alltid för såna slags serier, så på tal om det blir det nu några avsnittt av det och lite choklad på det och sedan avrundar jag kvällen och går och lägger mig.
 

Nya värmeelement

Den 2014-01-29, kl 22:46:19
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Fick nya värmeelement i bostaden så nu kan jag leva här igen i normal temperatur! Skönt! En gång var det när jag kom hem från Sverige i början av december,då var det bara 11 grader, det började funka efter en dag men nu var det dags att byta till nya eftersom det gick sönder andra gången gillt.
Idag har jag annars kollat några avsnitt på dokumentärserien Tunnelbanan och uppmuntrat en vän som har det lite svårt nu.
 
Avslutar med en bild som inte har något med inlägget att göra men har det hänt också er nångång som det står på texten på bilden? ;)

15,5 grader i lägenheten och jag låter som en 60åring i mobilen.

Den 2014-01-29, kl 16:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Igår ringde jag för att beställa tid till sjukgymnasten/fysioterapeuten för mitt knä och sedan fick jag höra "är du förkyld,för jag trodde att du var 60 år gammal!" , och sen skrattade hon bara i telefonen. Hade dock inte förkyld så nu vet jag att min röst låter som en 60 årig tant i telefon ;)
Jag tog det såklart med en nypa salt och som humor, för man skall inte haka upp sig på sånt! Efter samtalet så skrattade bara jag och min kompis, vi hade kul åt saken. Skulle varit sämre om tanten i telefon hade varit seriös men eftersom hon gjorde det till ett skämt blev det lättare! :)

Så nu vet ni det,kände för att dela med mig detta,för det är inte varje dag man stöter på sånthär ;)
Har varit duktig och diskat och snart kommer hyresvärden och en till för att sätta nya värmelement på plats eftersom det gamla har gått sönder, det var bara 15,5 grader i min lägenhet imorse,burr!
Hoppas ni hade varmare i ert hus än hos mig, tar och avrundar här eftersom det kommer vilken minut som helst!
 
saknar att vara brun <3

En fin underbar tisdag

Den 2014-01-28, kl 21:38:41
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Ni som läst mitt senaste inlägg så vet vad exakt vad jag haft för mig hela dagen, varit med min bästa vän hela dagen och på kvällen (17-19:45) var det skola, hade idag om yrkesetik och måste säga att det var jätteintressant!
Satte hela tiden och var lyhörd och lärde mig en massa nytt, gillade stort ämnet vi hade om idag! :)

När jag kom hem blev det en kopp  varm kakako/varm choklad med grädde,mums! :D Märks att jag druckit det massor den senaste veckan eftersom grädden håller redan nu på ta slut.
Har haft en underbar tisdag!
Nu avslutar jag dagen med några avsnitt av en finsk serie och prata med mina fina vänner innan läggdags,hoppas ni haft en fin tisdag!
 

Fullt upp imorgon

Den 2014-01-27, kl 23:50:39
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Idag kom jag hem från pappas,var hos han från to-må,riktigt trevligt hade jag! :) Påväg hem så var jag via affären och köpte mat och hårfärg, känner för lite förändring så det blev röd hårfärg,har haft rött hår förrut i tiderna och trivdes i det så nu kör vi pånytt! :D
Imorgon kommer jag att vara iväg hela dagen, skall åka med min bästa kompis till företagshälsovården (som sällskap) och efter det en sväng till skolan för att se om vi hittar en sak vi glömde förra tisdagen i skolan och sedan åker jag hem till henne ända tills skolan börjar på kvällen, vi åker tillsammans till skolan och efter det är jag hemma först, så ni får räkna med låg uppdatering tills jag är hemma,kanske hinner slänga ett mobilinlägg imorgon,annars får ni vänta tills klockan halv nie (halv åtta svensk tid) ;)

Så nu vet ni vad jag har för mig imorgon ifall jag inte hinner slänga in ett inlägg förrän jag är hemma!
 
 
 

End of weekend

Den 2014-01-26, kl 23:18:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
 

Och så var denna helgen undan,kändes som helgen började nyss och nu är den redan slut..
Men nu till dagen,;
Eftersom en del av hårförlängningar började hänga löst så bestämde jag mig för att dra loss alla och det tog en stund, så det är det jag höll på med i några timmar. Sparade pengar på det när jag slet loss det hemma istället för hos frissan, kommer dock sätta tillbaka förlängningarna på våren så nu låter jag håret vila + sparar lite pengar till annat ;) Och kommer även att färga håret i veckan, kul med lite omväxling! :)
 
Nu blir det serie och sedan sova,hoppas ni haft en bra helg! :D

Gamla bilder på mig del 1

Den 2014-01-26, kl 20:50:09
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Eftersom jag har så många gamla bilder på mig och är många som tyckte det skulle vara kul och se så kommer det i flera delar :)
Alla bilderna är tagna från min dayviews så därav det olika storlekarna på bilderna!

nångång år 2005
 
februari 2008
 
juni 2008
 
 
juli 2008
 
augusti 2008


oktober 2008
 
januari 2009
 

En idé och The Wrong Mans

Den 2014-01-25, kl 23:42:13
Filed in Vardag | Kommentarer: 3


Fick en sådan ide att jag imorgon skulle publicera en massa gamla bilder på mig,säkert rätt kul och se hur utseendet har förändrats med åren så här får ni ett smakprov,en bild på mig från 2006-2007.. Så man såg ut! Liten pluttignutt,hehe ;)

Vad annars har hänt idag? 
Har varit lite svimfärdig när jag stått upp så har bara vilat idag,ätit och druckit massor, nu blir det serie för hela slanten,har hittat en ny serie som heter The Wrong Mans som jag så fastnat för! Serien känns som en film uppdelat i en massa avsnitt trots att det är en serie, varje gång man ser ett avsnitt till slut slutar det med spänning så man skulle vilja se hela serien igenom på en gång ;)
Rekommenderar den verkligen!
Men nu skall jag titta på serien,hoppas ni haft en bra dag! :)



 
 

Sista fredagen i januari 2014

Den 2014-01-25, kl 01:29:03
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Idag har jag i 3 timmar sökt efter en viss produkt, en hair growth serum (har haft 3 st flaskor av det förrut men alla tagit slut), tydigen var den svår att få tag på i Finland och trodde nästan intill att det slutat sälja produkten men efter 3 timmar när jag bestämde för att köpa shampot av samma serie och då plötsligt hittade jag det jag hade sökt i 3 timmar,kan ni fatta, I TRE TIMMAR!
Sjukt glad att jag hittade eftersom jag tycker så mycket om produkten  och dessutom var den på rea så kostade bara 10€!

Annat speciellt har det inte hänt, bara tagit det lugnt eftersom jag inte riktigt litar fullt på min kropp ännu men jag är på bättringsväg,har varit lite uppe och gå och känns bättre för varje dag som går :)
Avslutar med en bild från Åland i somras:
 
 

Svimmade och hjärtklappningar

Den 2014-01-23, kl 16:45:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
I onsdags (igår) svimmade jag 2 gånger och hade fått hjärtklappningar. Hade sedan ont i huvudet så gick och kolla upp vad det berodde på, det visade sig att jag hade fått sjukt hög puls och lågt blodtryck men det ville ha mig på uppsikt och se hur hjärtat jobbade så var kopplad i sladdar hela kvällen,natten och halva dagen och kom hem idag typ tre tiden, rättare sagt hem till pappa eftersom det annars också var meningen att jag skulle komma hit över helgen.. :)
Därav det inte bloggats igen då min mobil dog igår och hade inte med mig laddaren..

Men allt är ok nu och har tät kontakt med uppföljning så ni kan hålla er lugna! :)
 
 
 

Fullspäckad dag i skolan

Den 2014-01-21, kl 22:45:30
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Idag har det varit full rulle, fick rätt bråttom efter jag vaknat så det var bara att äta frukost och fara iväg till skolan,hade individuell plan med läraren 14:15-15:00 och efter det var det grupphandledning 15-16:30 och skola 17:19:45, efter det till affären och sedan hem.
Var helt slut när jag kom hem men lagade kakao/varm choklad med grädde till mig, satt en stund framför datorn och nu skall jag sätta på en film och sedan sova eftersom jag är helt slut!

Gonatt på er fina! :)
 

It's monday but it's ok

Den 2014-01-20, kl 23:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Hola!
Idag har jag redigerat klart videon och laddat upp den,  bakat som blev totalt misslyckat efter min experimentering, gjorde mindre sats och hade lite egna ingredienser och degen smakade salt trots att jag INTE la nå salt i alls o.O Väldigt mysko.
Imorgon är det skola igen kl 17 (för er som inte vet går jag i skola en gång i veckan) och innan det är det inviduell studieplan och grupphandledning så det är program från klockan två framåt, så det kommer vara full rulle! :)

Hoppas ni fått en bra start på veckan!
 
 

Keep calm and relax, it's sunday

Den 2014-01-19, kl 23:01:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 
 
Idag har jag filmat my morning routine och redigerat, redigeringsprogrammet slutade plötsligt fungera men efter om och men funkade den igen! 
Mer speciellt än så har det inte hänt så finns inge speciellt att berätta,  men på tisdag är det skola, på torsdag skall jag på en mässa och på fredag bär det av till pappa övernatt så är en fullspäckad vecka att se framemot men riktigt härligt med program! :) Igår hände inget speciellt,var bara hemma och tog det lugnt. Nu blir det film för hela slanten och sedan sova!
Hoppas ni haft en bra helg och får en bra start på denna veckan! 
 
 
 
 
 

Dreamer

Den 2014-01-19, kl 00:04:00
Filed in FOTO, FOTO - Porträtt, Vardag | Kommentarer: 4
 

Full rulle senaste dagarna

Den 2014-01-18, kl 16:02:44
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Haft full rulle och ville vara social dethär senaste dagarna så därav låg bloggen åt sidan,hoppas ni förstår! Träffade en bekant igår och blev bjuden på mat,vi var och åt mat och efterätt på Knäppen och sedan for vi till Café Serendipity på kaffe&kakao och efter det gick vi åt särskilda väger, gick och handla och så kom min pojkvän och plockade upp mig så for vi till mitt :)
Han blev övernatt och for nyss hem så nu passar jag därför på att blogga, vi såg på filmer, pratade osv, vi hade det mysigt och härligt tillsammans :D

 

Onsdagen och torsdagen i ett inlägg

Den 2014-01-16, kl 22:35:01
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Igår så hade jag fullt upp,därav jag inte hann blogga och när jag kom hem så var klockan rätt mycket så åt,tvättade tänderna och gick och la mig eftersom jag var så trött,  for tidigt på dagen till fontana och där spelade vi kortspel och playstation 3 och hade väldigt kul gemenskap, i kortspelet så först ledde jag massor i början men mot slutet så gick det neråt men blev ändå andra men kul hade vi!
Kommer definitvt fara oftare på onsdagkvällar på spelkväll/speldag dit,inte alla onsdagar då men ibland :)
 
Idag har jag städat i många timmar eftersom imorgon skall jag vara i Karis kl 15, skall ut och äta med  en bekant och när jag kommer hem på kvällen så kommer min pojkvän till mig och blir övernatt,så blir full rulle imorgon igen men skall försöka slänga in ett inlägg åtminståne innan jag åker iväg! :D
Så nu förstår ni varför jag inte bloggat på några dagar,ber om hemsk ursäkt för det!
 
 

My day och fakta om utbildningen

Den 2014-01-14, kl 23:27:17
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Kom hem från skolan ca halv nio tiden och efter det åt jag glass med chokladsås, skolan var verkligen givande och intressant, dethär känns nog rätt!
Jag har även fått en massa frågor om vad det är för utbildning och det är ledare för skolgång och morgon- och eftermiddagsverksamhet , har även gjort ett inlägg om utbildningen det där det står mer om det/mer specifikt som ni kan gå och kolla genom att klicka på denhär länken (OBS! öppnas i nytt fönster) http://mandacecilia.blogg.se/2014/january/1-vecka-kvar-tills-skolan-borjar-och-fakta-om-utbildningen.html

N
u blir det film för hela slanten och sedan skall jag sova en lång skönhetsömn! ;)
 
 
 

Skolan börjar!

Den 2014-01-14, kl 13:06:59
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Idag börjar skolan för min del,ny utbildning och allt, så det kommer bli spännande men givande! :D Börjar kl 17 och slutar senast kl 20. Kommer att gå tillsammans med en av mina bästa vänner så det är nice att ha någon  i skolan som man känner från förrut! :)
 
Igår kväll efter jag kom hem så såg jag på Grey´s anatomy, så nu har jag kollat hela nästsista säsongen klart.  Idag händer inget speciellt förutom skolan som sagt men kände för att blogga ändå så att inte det skulle bli så tomt här i bloggen.

Tänkte säga ha en bra tisdag men insåg att nästan alla senaste inlägg har sett likadant/liknande ut så jag lät bli, att det inte blir för tjatigt ;)
 
 bild i repris

Måndagen i ett inlägg

Den 2014-01-13, kl 16:19:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 7
Idag var jag till Ekenäs imorse på ett ärende och efter det for jag till ett café för att värma mina händer med en varm kopp kakao (eller varm choklad som det heter i Sverige ;) ), åt även mumsig hallonmousse. 
Sedan gick jag till tiimari för att köpa plastfickor till skolan,kom hem med ettans buss men när jag var hemma blev det att fara och hämta ett paket i Pojo.
 
bild på den goda hallonmoussen
 
Så det är vad jag sysslat med hela dagen och lagade nyss mat och en efterätt som väntar på mig i kylskåpet så om en stund blir det att äta! Och imorgon börjar jag skolan,ny skola,ny utbildning,är riktigt taggad må jag säga! :D
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft! :)
 

Good night

Den 2014-01-12, kl 20:51:13
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 
Med denna bild säger jag godnatt,sov gott! :)

Lazy sunday

Den 2014-01-12, kl 13:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
 
Idag vaknade jag redan 10-11 tiden, sedan läste jag lite bloggar,kollade youtube och nu ska jag klä på mig och laga mat, sedan åker jag iväg för att hälsa på mamma, så bloggar säkerligen när jag är hemma igen! :) Blir också tidig läggdags eftersom jag skall till stan imorgon på morgon. 
Hoppas ni får en bra söndag!
 

Ändrade planer och weekend

Den 2014-01-11, kl 12:26:02
Filed in Vardag | Kommentarer: 3

bild: tumblr
 
 
Igår kväll blev det ändrade planer, efter att jag kom hem från affären så bestämde jag mig hastigt/plötsligt att åka och träffa lite kompisar, sjukt kul att träffa dem då jag inte sett dem på flera månader :D Kom hem ca 22 tiden så blev ingen hemmaträning,så skall träna idag istället :)
Annars så står det helt öppet vad som händer idag denna lördagen, antagligen blir det en lugn chilldag med hemmaträning!
 
Hur ser er lördag ut? :)
 

Friday

Den 2014-01-10, kl 12:53:39
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Dom senaste dagarna har inte varit så speciella, var och fotade en kväll "modellbilder" på mig, annars hemma och tagit det lugnt och kollat på serier.
Har annars redan lagt ut del 1 och dit kan ni komma genom att klicka HÄR (öppnas i nytt fönster) eller att kolla på inlägget nedanför!
 
Senare blir det att åka handla mat och en massa nyttigheter och ikväll blir det hemmaträning! :) Hoppas ni får en bra fredag och bra helg!
 
 

Modellbilder/Photoshoot #1

Den 2014-01-09, kl 14:45:00
Filed in FOTO, FOTO - Porträtt, Vardag | Kommentarer: 7
 

Photoshoot bilderna kommer imorgon

Den 2014-01-08, kl 22:36:00
Filed in FOTO, FOTO - Porträtt, Vardag | Kommentarer: 1
 
Eftersom att jag fotade rätt länge så blev det en massa bilder, så det är en massa att gå igenom,redigera osv så kommer tyvärr bilderna upp först imorgon för jag har inte lust att sitta uppe hela natten för att redigera,hoppas ni förstår!
Men här får ni en bild ovan som blev en av mina favoriter,så har ni nåt att kolla och längta till :)



Sneakpeak av photoshooten

Den 2014-01-08, kl 19:26:53
Filed in Vardag | Kommentarer: 1


En bild/sneakpeak av photoshooten, håller på fota nu ikväll, ni får bilder från photoshooten lite senare när jag är klar och redigerat det bilder som behövs! :)

Greys Anatomy marathon

Den 2014-01-07, kl 20:19:47
Filed in Vardag | Kommentarer: 10

Har hela dagen sen dess jag vaknat haft Grey´s Anatomy marathon för mig själv, ätit emellan och nu blir det att fortsätta med mitt maraton!
Kanske onödigt inlägg men ville bara uppdatera snabbt vad jag har haft/har haft för mig idag.

Hoppas ni får en trevlig kväll! :)

1 vecka kvar tills skolan börjar och fakta om utbildningen

Den 2014-01-07, kl 13:30:31
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Bara 1 vecka kvar tills skolan börjar! Vart har tiden rusat iväg, känns som det nyligen var några dagar kvar till jul,men måste säga att jag för en gångs skull längtar att börja skolan.
Nu undrar ni säkert varför?
Jo för att det är ny skola och för att efter jag gått skolan får jag äntligen den utbildningen jag länge velat ha!
 
Tänkte skriva lite mer om utbildningen som en kul grej, så ni får mer hum om skolan så här är  ett utdrag direkt taget ur sidan:

Yrkesexamen för ledare för skolgång och morgon- och eftermiddagsverksamhet, Karis

Dagvård, skola och morgon- och eftermiddagsverksamhet behöver yrkeskunnig personal. Du som tycker om att jobba med människor, bli en del av ett professionellt arbetsteam samt satsa på en Yrkesexamen för ledare för skolgång och morgon- och eftermiddagsverksamhet, är detta utbildningen för dig!

Utbildningen förverkligas genom:
• Föreläsningar kvällstid, en kväll per vecka samt några lördagar
• Distansarbeten
• Grupparbeten
• Inlärning i arbete

 

Mål

Att ge deltagarna de kunskaper och färdigheter som behövs i arbetet med personer med olika funktionshinder, från olika kulturer och i olika åldrar. Målet är också att deltagarna avlägger yrkesexamen.

Innehåll (ämnen)

Utbildningen behandlar följande områden
• Utvecklingspsykologi
• Pedagogik
• Specialpedagogik
• Handikapplära
• Yrkesetik
• Ergonomi

KÄLLA: http://www.axxell.fi/sv/component/sobi2/?sobi2Task=sobi2Details&sobi2Id=147

 

Greys Anatomy

Den 2014-01-06, kl 23:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Idag så har jag suttit bara vid datorn och sedan senare på dagen så bestämde jag för att gå till mamma så fixade mig och så traskade jag iväg, hade det väldigt trevligt! Kom hem nio tiden på kvällen så sen dess har jag inte gjort så mycket,suttit vid datorn och nyligen installerade jag ett videoredigeringsprogram,  så i veckan skall jag lära mig redigera på nya programmet,kommer bli bra!! :)
Nu blir det några avsnitt greys anatomy och sedan sova, imorgon är det hemmaträning som står på schemat :)
 
 Eftersom jag är flummig just nu bjuder jag på en flummig bild! 
 

My day

Den 2014-01-06, kl 00:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 9
Förlåt för dålig uppdatering men eftersom det inte hänt nåt speciellt under dagen så tänkte jag att jag väntar tills dagen lider mot sitt slut i hopp om att det blir mer att skriva om.
Igår kväll tränade jag magmuskler och idag har jag muskelvärk, men bara bra för då vet man att man presterat bra,så det är tummen upp!
 
Sen idag kväll har jag kollat på grey's anatomy, varit ut på en minipromenad (2km) och nu blir det att sova eftersom jag håller på somna vilken minut som helst.
en bild för några år sen ^^
 
 
 
 
 
 

En härlig lördag

Den 2014-01-04, kl 18:30:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 8
Idag så kom min fina till mig vid halv elva ,vi såg på två filmer, höll i handen, pratade/umgicks, lagade mat och han for nyligen hem, sen dess har jag lyssnat på musik och tagit det lugnt :)
En riktigt härlig dag med andra ord!
Ikväll blir det hemma träning, så skönt att komma igång med träningen igen, skall träna tillbaka mina synliga magmuskler och armmuskler som jag hade på våren :) (obs,har tagjt före bild för att sedan se resultat bildbevis så efter någon månad kommer tillfälliga resultatet om ni är intresserade)
 
Avslutningsvis får ni en bild från en kall vinterdag (november) som jag fotat..
 

The minute you think you should give up, think of the reason why you held on so long.

Den 2014-01-03, kl 18:54:49
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Angående rubriken "The minute you think you should give up, think of the reason why you held on so long." , när ni känner att ni vill ge upp,det kan vara av nåt ni kämpat med EN LÅNG TID,något med livet, träning, något mål,något ni strävat efter, kommit långt med något ni kämpat med, varit starka med och ni känner att ni vill ge upp, tänk först igenom vad var orsaken att ni höll upp så länge, och tänka att är det värt att ge upp när ni kämpat så långt?
För om ni ger upp, så hamnar ni börja om från början om ni någon gång kommer att ta itu med saken igen.
 
När ni kommit så långt så tänk/ställ er frågan "är det värt att ge upp? En lite tankeställare bara. Jag har fått ställa mig den frågan ofta, ibland känns det som att jag bara vill ge upp allting, men sen ställde jag mig frågan,vill jag hamna kämpa mig igenom på nytt samma sak, för den resan har varit tung men den blir lika tung,om inte tyngre om det är dags att börja om, så tänk efter om det är värt att ge upp,för vissa saker är inte värt att ge upp för!

Think twice before you act!
 
bildkälla
 

Nytt skal

Den 2014-01-03, kl 18:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 7


När jag var hos Ronja  (klicka på namnet så kommer ni till hennes blogg)  i november så fick jag detta skal till min mobil, och använder den typ konstant, så tack så mycket Ronja,sjukt nöjd!! :D 
 

Gratis choklad

Den 2014-01-03, kl 13:57:31
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
 
 
Var och hämtade gratis choklad idag, och klart skulle jag fota det genast när jag kom hem så här ovan får ni 2 bilder på det ;) Hade en kod så kunde hämta ut på R-kiosken,gratis är gott!

2014 wishes

Den 2014-01-02, kl 20:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
 

Ändringar för dagen

Den 2014-01-02, kl 19:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Idag så blev det inte gym heller,  och när det inte blev gym så skall jag träna lite hemma istället, har en grej som är menat för magmusklerna och hantlar så det får bli lite hemmaträning! :)
Bättre än inget!
Annars så idag har dagen bestått av att posta ett brev, handlat mat och ätit nudlar till mat, och nu blir det att se på någon film och efter det träning! :)

Hur har eran dag varit?
 
Här får ni en bild från Turkiet, saknar! <3

2014 träningscollage

Den 2014-01-02, kl 17:26:56
Filed in Inspiration, Träning, Vardag | Kommentarer: 3
Eftersom jag skall ta itu med träningen så gjorde jag snabbt ihop ett fitspo collage på photshop så tänkte jag dela med mig av det till er också,så här kommer träningscollaget:
 
 
ALLA bilder är tagna från tumblr!
 

Inget speciellt nyår

Den 2014-01-01, kl 15:13:19
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Mitt nyår var inte så speciellt,var ensam hemma hos mig men det gick, imorgon så skall jag till gym och träna med en av mina bästa vänner,skall ju ta itu med träningen nu när det är nytt år som sagt.
I helgen så skall jag hoppeligen träffa en underbar person, hoppas det blir av! :)
Var ett litet kort onödigt inlägg men kände för att blogga nåt så det inte står tomt!

Hur var ert nyår?
 
 

Gott nytt år,vi välkomnar 2014!

Den 2014-01-01, kl 00:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
 
Gott nytt år, nu välkomnar vi 2014, hoppas detta kommer bli ett bra år! Jag har satt som mål att jag skall ta upp träningen igen och få tillbaka det magmuskler och armmuskler jag hade våren 2013,tränar enbart för musklers skull,inget annat. Och äta rätt.
Därför har jag införskaffat mig en träningskalender för hela 2014, så here we go!

Vad har ni för mål/löften inför 2014?
 

© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!