Fin solnedgång :D

Den 2012-02-29, kl 23:40:21
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Har inte haft något att blogga om så därav har det varit tyst på min blogg.. men ibland har man vissa dagar som man inte kommer på nåt att blogga om och har inte hänt nåt speciellt idag. Förrän hela dagen har gått, då har man mera att komma med ;) Men mest har det varit det samma vanliga som datorn,lyssna på musik,chatta med kompisarna och så..
Men sen på kvällen börja det hända mer, gick ut på en ca 45 minuters promenad  och det var skönt med frisk luft :D Fin solnedgång var det också idag,rosa-lila himmel blandat med moln men fint var det!

Ikväll vid halv nie tiden på kvällen så ringde dom från en butik och skall ha mig på intervju nästa veckas torsdag. Alltså det är sommarjobb det gäller, hoppas det går bra iallafall! :) Rätt sent som dom ringer från ett jobb men bättre sent än aldrig :D
Och här avrundar jag inlägget för idag och avslutar med en bild och så skriver jag igen imorgon!

bild på mig tagen för 1 år sen men ja,bilden visar hur min dag har varit för det mesta ^^

Skottår 29.2.2012

Den 2012-02-29, kl 14:23:48
Filed in Vardag | Kommentarer: 10
Mår bättre idag! Som ni läste i föregående inlägg så spydde jag på natten :/ Men det var bara en gångs grejs som tur är!
Har vilat nu tidigare på dagen, och nu sitter jag och käkar glutenfria knäckebröd med pålägg och naturell yoghurt med färska bananer :) Idag har det också varit fint väder och lite moln men nu är himmeln täckt av moln igen..

Förresten, idag är det skottår men det visste ni säkert. Och imorgon 1 mars! ÄNTLIGEN VÅR! :D Eller ja, vi har här en massa snö ännu så den skulle få smälta bort fort nu, är avundsjuk på er som har snön redan borta ;)
Nu skall jag fortsätta äta, och hoppas ni får en bra skottårsdag! ^^


Apologize for bad update

Den 2012-02-29, kl 00:19:25
Filed in Vardag | Kommentarer: 7
Förlåt för dålig bloggning men inspirationen har varit på 0 och jag började må dåligt efter jag ätit upp kladdkakan. Den var inte glutenfri så får skylla mig själv, just nu känns det som jag skulle kunna spy vilken stund som helst! Så har det varit nästan hela kvällen. Urk.
Vi har någon främmande katt som är hos oss nästan varje kväll/natt och själv har vi 4 katter och dom skyddar sitt revir och ibland kan man höra kattskrik där ute om katterna eller någon av katterna är ute! Men då brukar jag släppa in våra katter, den främmande vågar ju inte ens komma in då våra katter skyddar sitt revir rätt bra som sagt ^^
Ikväll har jag inte gjort så mycket, tog lite självporträtt, läst ca 300 inlägg, pratat ut med min vän Cicci och hon har kommit med ett god råd åt mig vilket var bra :)  Men har 31 inlägg att läsa ännu på bloglovin..

Lär bli sista inlägget för idag också , mår jag bättre imorgon så blir det kanske lite bättre update.  Och svarar på era kommentarer också imorn!
Godnatt på er alla :)


UPDATE: Spydde nyss,men såna kräkreflexer som jag har så svaldes det ner lika snabbt..usch för spysmak!

Tisdag 28.2.2012

Den 2012-02-28, kl 16:10:15
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Vaknade på morgonen av att katterna ville ut så steg upp och släppte ut dom, men var så trött så efter det gick jag och la mig igen och somnade om. Vaknade sedan av att väckarklockan ringde och då var jag lite utvilad iallafall.
Steg upp, och det första jag gjorde vara att fara och duscha och det var också uppiggande :D Sen klädde jag på mig, och sen genast till köket för att baka och göra mat, duktig jag är som gjorde 2 saker på en gång!

Till mat blev det glutenfri fussili och baconstrimlor och till efterätt kladdkaka.   Nu har jag suttit några timmar här vid datorn och lyssnat på musik och pratat med några vänner :)
Nu skall jag äta lite mera kladdkaka och sen blir det väl att chilla bara, have a nice day!

Bild tagen för några dagar sen, vill ha soligt väder igen! :D

Att ändra saker i sig själv - uppnå sina drömmar i livet - tips

Den 2012-02-28, kl 00:52:19
Filed in Tips! | Kommentarer: 7

Här kommer ett tips som är rakt taget från sidan http://web4health.info;

Om du vill lösa dina problem, behöver du göra något. Ofta handlar det om att ändra dina vanor och ditt sätt att tänka.

Du vill kanske bli av med ett beteende, t.ex. att du äter för mycket. Eller du vill gå ner i vikt. Eller du vill hitta ett bättre jobb. Eller du vill fullgöra en arbetsuppgift. Eller du vill åstadkomma en förändring i dina relationer till andra människor.

Problemet med sådana mål är att de är stora och omfattande. Skall du lyckas, behöver du dela upp det stora målet i delmål. Du behöver inte från början göra en lista över alla delmålen. Börja med det som kommer först, och ställ sedan nya delmål.

Ett delmål måste vara väl definierat. Om du vill gå ner i vikt, kanske du anger som ett delmål att motionera mera. Men att motionera mera är inte tillräckligt väl definierat. Bättre är att bestämma dig t.ex. för att promenera eller cykla 30 minuter per dag.

Delmålen måste också vara rimliga och möjliga. Om du inte redan är vältränad, är det antagligen inget bra delmål att säga att du skall gå tio kilometer per dag. Det är ett för högt satt mål, det är inte realistiskt.

Det är också bra om målet inte är alltför perfektionistiskt. T.ex. kan du istället för att bestämma dig för att motionera 30 minuter per dag, bestämma dig för att motionera 30 minuter per dag minst fem dagar i veckan. Då finns utrymme för att du inte lyckas ta dig ut varje dag.

Om du vill uppnå en stor förändring, kan det vara bra att dela upp den i en serie små kortsiktiga delmål, som steg för steg för dig närmare ditt slutliga mål. T. ex. du har det smutsigt och stökigt hemma men orkar inte åstadkomma en storstädning. Du kan då bestämma dig för att storstäda 30 minuter om dagen eller städa ett rum varje lördag och på så sätt få så fint hemma som du vill ha.

Det är ofta lättare att göra små ändringar i taget, än att göra stora ändringar. Om du skall ändra dina kostvanor, kan det kännas omöjligt att med en gång gå över till nya vanor. Men om du tar det steg för steg, så kommer du att upptäcka att du så småningom kan åstadkomma mycket större resultat än du trodde.

ang bilden, jag är inte sådär tjock i verkligheten! Är faktiskt underviktig men snart är jag på normalvikt igen! :)

Hög puls - 114

Den 2012-02-27, kl 23:28:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Bra man är som kommer på 21:50 att pappa fyller år idag! Grattis pappa! :D Imorgon skall jag baka kaka till dagens ära, skulle göra det idag men han tyckte det var rätt sent så får bli imorgon istället XD


bildkälla (länk)
Idag på dagen hade jag blodtrycket 110/70 och pulsen på 114!! Och då hade jag varit helt lugn före och efter, fick det mätt på nytt efter en stund men då visade det samma ändå.. Men jag har haft ett längre tag hög vilopuls men nu att den höjts från 90 till 114 är helt sjukt!
Ikväll har jag bara tagit det lugnt, pratat med underbara människor och sett lite på en film men nu tänkte jag ta itu med att läsa bloggar, enligt bloglovin har jag ca 227 olästa inlägg så nu blir det att läsa! :DSöt 2009 ^^

Den 2012-02-27, kl 18:46:23
Filed in FOTO | Kommentarer: 5

Aaw, nog var man söt en gång i tiden, fotat 2009 :D

Min dag 27.2.2012

Den 2012-02-27, kl 17:54:01
Filed in Vardag | Kommentarer: 1


Nu är jag hemma! Eller jag har varit det i lite över en timme men genast när jag kom hem så åt jag mat,jordgubbsoppa blev det till mat idag :)  Kl 13 träffade jag en person i ca en timme, sen for jag raka spåret till vårdcentralen och fick öronen "spolda" (sköljda) och örondroppar för har öroninflammation i ena örat. Nu hör man bättre iallafall än innan så det är bra :D

Behövde inte vänta så länge så det var ju bra. När jag var klar gick jag till butiken men på vägen dit så träffade jag en bekant så blev och prata en god stund, sen traskade jag vidare till butiken och handlade massa mat för under 14€ (ca 140kr) !! 

Här är min lista på allt jag köpte;
1,5kg banan
1kg morötter
marinerad lårben av kycklingx3
1L yoghurt
1L jordgubbsoppa
energidricka
margarin
baconfile
glutenfri knäckebröd

Jag kom lättare undan då vi hade färdigt hemma ris, glutenfri fusilli (pasta) och spaghetti  :) 
Och sen till något helt annat, jag fattar inte hur tiden går så fort! Alltså den senaste veckan som var gick helt fort enligt mig! Men det är bara bra, för jag väntar så till april som jag säkert nämnt om i bloggen förut. På påsken skall jag nämligen på ett evenemang med helt underbara kompisar, it will be funfun! :D Vet ni att det är 38 dagar kvar till påsk? Alltså inte så länge kvar dit! :D

Hur har eran start på veckan varit? 270212

Den 2012-02-26, kl 23:50:22
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Har varit som sagt tidigt igång idag så nu blir det läggdags för mig, är trött! Ikväll har jag sett på filmen "Arne Dahl Det största vatten ", svensk film och där var 2 finlandsvenska skådespelare med. Helt ok film :) Och så har jag pratat med kompisar,busat med hunden och så, helt chill ^^

Imorgon skall jag på dagen till stan, får se om jag bloggar före det eller efter det men hoppas ni sover gott inatt! Godnatt :)

My eye

Den 2012-02-26, kl 21:30:18
Filed in Amanda (jag) | Kommentarer: 1
En väldigt väldit mycket närbild på mitt öga! :D Bilden är tagen för många år sen ^^ Vad tycks?
Ser ni som det skulle vara blomblad runt pupillen? Om inte så föreställ er det så ser ni ;)


Självporträtt :)

Den 2012-02-26, kl 21:02:07
Filed in FOTO | Kommentarer: 2
Bläddrade igenom lite bilder på datorn och hittade denna bilden på mig som jag tagit själv! :)


Vad tycker ni? Kanske inte så speciell men enligt mig själv blir jag sällan lyckad på bilder XD

FOTON 26.2.2012

Den 2012-02-26, kl 14:16:30
Filed in FOTO | Kommentarer: 7


FOTON: Jag (Amanda)  KAMERA: Canon EOS 550D

Fint väder! :D

Den 2012-02-26, kl 13:09:56
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Det blev sen heller inte att vara ute så länge, då finkkuna (fingrarna) börja bli is ;) Men jag satte en stund på fåtöljen filt över mig med hunden i famnen , sen kom fotoinspirationen och fotade en del som kommer att komma upp på bloggen ^^  Blev nöjd med det flesta bilderna :D

Bilderna från idag kommer upp på bloggen i ett annat inlägg men här nedan är en bild från idag,fotat i motljus! :)


Strålande sol!

Den 2012-02-26, kl 11:51:48
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Har nyss kommit hem från stan, var där mellan ca 9:30-12 , och nu är det strålande solväder så tänkte gå ut i solskenet, kanske jag fotar nåt, får se. Men åtminståne skall jag sätta mig ner på en stol där ute och njuta av det vackra  vädret! :)
Idag på natten/mot morgonkvisten så drömde jag om att jag hade fruktansvärd värk på högra sidan vid revbenen och sedan efteråt fick kramp och föll ner på golvet. Och gissa vad det är när jag vaknar? Jo, jag hade påriktigt värk på samma ställe och det var seriöst en av värsta värken jag varit med om!!! En pytteliten rörelse gjorde så fruktansvärt ont att man bara skrek inom sig. Värken höll i sig under hela morgonen,förmiddagen och in på dagen men sen när jag for ut och fota så försvann den.  Jag har haft från innan 3 sprickor på samma ställe så benen har vuxit lite fel så nu var det antagligen nåt som blev ikläm när jag rörde på mig i sömnen men skönt att det värsta av värken är borta nu! 
Men nu skall jag gå ut!

Have a good sunday! :D

Bild fotat av mig förra vintern! (:

Kattbesök!

Den 2012-02-25, kl 22:42:31
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Ikväll har jag kollat på film suttit vid datorn och kelat med djuren :)  Annars så en främmande katt har varit rätt ofta vid oss nu. Ifjol var den också nångång men sen var det ett STOOOORT uppehåll men nu är den tillbaka. Våra katter skyddar verkligen deras revir för dom fräser åt katten och någon "slåss" så att katterna har ett hiskelit högt ljud!!


Idag var den hos oss igen vid köksvinden.. Efter mina försiktiga steg upp för trapporna så sträckte jag ut min hand så katten fick lukta på min hand,klappade lite på kissen men rätt blyg är den märkte jag, eller ja, när man säger att den ska komma med så gör den inte xD
Där var då den katthistorian, mer har jag inte att berätta så nu skall jag gå och sovva,tidigt för en gångs skull! Godnatt :D
Det är min katt Luigi som sover på bilden,utsträckt över soffan!

Dianetik

Den 2012-02-25, kl 21:42:33
Filed in Tips! | Kommentarer: 0
Det första ni skall göra är att kolla videon,verkligen värd att ses!Och sen här kommer ett boktips, en självhjälpsbok! För att veta mera om den så läs detta nedan;
DIANETIK - Tidernas största bestseller bland självhjälpsböcker

Om du någonsin har känt att det fanns någonting som höll dig tillbaka i livet, som förstörde dina planer och stoppade dig från att vara den du ville vara, så hade du helt rätt.

Faktum är att det finns en enda källa till alla dina problem, stress, nedstämdhet och tvivel på dig själv. Den kallas det reaktiva sinnet - den dolda delen i ditt sinne som lagrar alla smärtsamma upplevelser och som sedan använder dem emot dig.

Dianetik gör dig fri från reaktiva sinnet. Den är det enda som gör det.

Med mer än 20 miljoner exemplar på dussintals språk har boken Dianetik - Hur tanken påverkar kroppen fortsatt att vara en bestseller under mer än femtio år. Dianetik, som nu används i mer än 150 länder, för med sig en dramatisk och permanent förbättring för människor över hela världen.Dolphin Tale

Den 2012-02-25, kl 18:23:33
Filed in | Kommentarer: 0

Filmen är baserad på den verkliga historien om delfinen Winter.

Filmen kretsar kring vänskapen mellan en pojke och en delfin, som blev av med sin svans i en krabbfälla.


Lördagen den 25.2.2012

Den 2012-02-25, kl 13:52:40
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Har nyss ätit två mackor med ost&kalkonskinka på, gottgott! :)   Idag vaknade jag vid 10-tiden då telefonen ringde men efter samtalet somnade jag om för jag vart så trött och sov några timmar till och nu är jag delvis pigg, lite slö men annars pigg! :)

Blev aldrig att se på film igår så blir det idag istället! Vad händer annat idag då? Ingenting inplanerat iallafall men tror jag far igen ut på en promenad nångång idag, skall börja göra det till en vana för det sägs ju att man skall röra på sig varje dag och motion är bra! :)

Hoppas er lördag blir bra!Friday 25.2.2012

Den 2012-02-24, kl 23:03:33
Filed in Vardag | Kommentarer: 6
Jag känner mig väldigt duktig! Har varit 2 gånger ut och gå idag! Så sammanlagt ca 2 timmar ute :D Härligt ^^ Första gången med hunden på dagen och sedan sent på kvällen då det redan var mörkt! Andra gången jag var ut på promenad så plumsade jag en hel del i snön, man fick tränat iallafall benmusklerna, så djupt som det var där jag gick! Men bra så, jag gjorde det med flit :D Hade snötäta tjocka skor på mig så.

Annars idag har jag bara chillat,pratat med kompisar as usual, läst mail, ätit och druckit massor (mjölk,vatten och saft och nej,inte blandning utan skillt!)  och snart tänkte jag sätta på en film. Det blir att se på Dolpin Tale :)
Hur har eran helg börjat? Bra/dåligt?


Tjenix! Fredag redan&helg!

Den 2012-02-24, kl 17:42:06
Filed in Vardag | Kommentarer: 8
Idag vaknade jag jättesent, fick en chock när jag såg på klockan vad den visade XD Så inatt har jag sovit u ca 12 timmar och utvilad var jag verkligen :D

Och vart har denna vecka sprungit iväg? :O Tyckte det var måndag igår och nu är det redan fredag! Men om 6 veckor (minus en dag) så far jag iväg med ett härligt gäng kompisar på ett evenemang som jag är till varje år, det är nämligen tradtion sen 2008 ;) Skall bi jättekul! :D
Vad har jag gjort idag då? Ätit pizza, varit ut på en ca en timmes promenad med hunden, haft roligt åt min och Ciccis självförsvarstext mot en annan ;D Nu skall jag läsa en massa bloggar!

Jag önskar er alla en bra fredag+ helg! ^^
KVÄLLENS BÄSTA VIDEO!

Den 2012-02-23, kl 23:00:00
Filed in | Kommentarer: 5
Såg på Emmas blogg http://emjo.blogg.se att hon hade delat denna video på sin blogg och jag måsta också dela med mig den på min blogg för den är bara för bra; KATT SOM FÅR SNÅLSKJUTS AV EN SKÖLDPADDA! :DVeckans blogg utsedd!

Den 2012-02-23, kl 20:45:40
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Dethär skulle komma upp för några dagar sen men "glömde, men bättre sent än aldrig! Det var bara tre som var med i min senaste veckans blogg (till skillnad från föregående gång då det var MASSOR av deltagare så ni alla tre som var med får länkning!

VECKANS VINNARE 1
VECKANS VINNARE 2
VECKANS VINNARE 3

GRATTIS TILL ER =D


Vinn laptopskydd hos josefines!

Den 2012-02-23, kl 20:35:15
Filed in | Kommentarer: 0
Jag är med och tävlar om laptopskin hos http://josefines.se och om jag vinner vill jag ha den som ni ser på bild ovanför, visar hur mycket jag älskar fotografering och musik! :D  Direktlänk till laptopskin jag vill vinna om jag vinner! ; http://www.laptop-skydd.se/product_info.php/laptopskin-hjrte-vackert-p-160

Länkbyte med Lisa

Den 2012-02-23, kl 20:24:01
Filed in | Kommentarer: 0


Gör ett länkbyte med Lisa, hon har en fin blogg och delar med sig av fina foton, sin vardag, klicka in på hennes fina blogg, och kommentera gärna för det är hon värd! :D  Hennes blogg kommer ni till genom att klicka på denna länken ; http://lisalineaaa.blogg.se :) 

Simmat! (:

Den 2012-02-23, kl 20:14:18
Filed in Vardag | Kommentarer: 0

Som jag skrev tidigare i bloggen så var jag och simma med min vän idag, det var härligt! :) Trots att simhallen är rätt liten, 3 simbassänge + 1 bubbelpool och en rutchkana så var det skönt att simma.  Vi hoppade från trampolinen några gånger, sen simmade vi lite och efter det lekte vi små och for och rutcha flere gånger,hårt gick det! :D

Efter det for vi igen till stora simbassängen och simma några längder och sen for vi och satte oss i barnbassängen en stund då det var så varmt vatten där! Och sen och rutcha igen och efter det och simma lite längder igen och vi avslutade simpasset med att fara till bubbelpoolen och sen for vi därifrån och till bastun och sen och byta om, packade våra saker och for hem till Amanda och hos henne tjockade vi oss med en massa lösgodis,mums!  =)

Att så har min dag sett ut i stort sett :) Har därför inte bloggat på hela dagen då detta blev bara plötsligt planerat men bra så, så man fick lite motion! :Dsnabb bloggning - next: simhallen!

Den 2012-02-23, kl 12:22:57
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Nu till stan för att fara och simma med Amanda K! =) Bloggar när jag kommit hem.

Ha en bra dag!

22.2.2012

Den 2012-02-22, kl 22:57:07
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Som ni säkert har märkt/läst så har jag skrivit lite tips här på bloggen! Tänkte att det var bra med lite variation :D
Har kelat med mina katter och min hund, ätit, sett på ett program på tv och sen varit på datorn och pratat med kompisar,lyssnat på musik,läst bloggar och läst tips och sånt, är helt skönt faktiskt att bara chilla! :)  

Imorgon så skall jag till stan på lite ärenden på dagen men mer om det imorgon så har jag nåt att skriva imorgon också :D

Detta blir nog sista inlägget för idag fast jag själv inte skall sova ännu men godnatt! :)
gammal bild på mig :)

Vackerstore.se

Den 2012-02-22, kl 22:06:21
Filed in Tips! | Kommentarer: 0
En bra sida där det finns en massa olika bra varumärken som är hårprodukter för ett måttligt pris, och för olika hårtyper och den sidan är vackerstore.se
Dom har allt från shampo,balsam, oljor och andra hårprodukter som t.ex till styling,  plattång osv :)
Check it out! :D


Vill ni ha mera tips?

Den 2012-02-22, kl 20:53:02
Filed in Tips! | Kommentarer: 3
Vad tycker ni om att jag har börjat göra olika tips på min blogg oftare? Då jag fotar knappt nåt på vintern, är rätt tråkigt då jag redan fotat klart för vintern enligt mig själv så nu har det istället kommit lite mer tips och så, tycker ni att jag skall köra oftare med det? :D

Och kom gärna med förslag vad för tips JUST NI skulle vilja läsa om på min blogg, t.ex fototips, andra tips som bra tips då du har ångestattack,självförtroende/självkänsla, städtips,skönhetstips osv. Alla önskemål uppskattas! :DHåll din motivation!

Den 2012-02-22, kl 19:46:26
Filed in Tips! | Kommentarer: 1

6 Steg till att lyckas med att upprätthålla motivationen

 1. Börja med att känna efter, är detta något som har betydelse, behöver jag göra detta?
 2. Nu när du vet att det har betydelse, då är små steg det som är nästa steg, ta inte för stora kliv,ta inte ut dig.
 3. Belöna dig själv, bestäm något du ska göra/köpa när du har nått ditt mål.
 4. Jämför dig inte med andra, det finns alltid någon som är bättre, men det är oväsentligt, du är du, ingen annan.
 5. Jobba i egen takt - har du ADHD så är ditt tempo troligtvis relativt högt så kör på, men tänk på steg 2.
 6. Beröm dig själv varje gång du har gjort något som kräver ansträngning utav dig – säg till dig själv ”Vad jag är bra, jag har gjort det ytterligare en gång
Tipsen är från http://tourettebloggen.se/adhd/ och j jo,jag hade tillstånd till att låna tipsen därifrån!! :)

Längtar efter april!

Den 2012-02-22, kl 13:24:26
Filed in Vardag | Kommentarer: 10
Tänkte fara ut och fota men vad händer när man ser ut? Jo, kommer ner en massa snö!! NEEJ, FÖRSVINN SNÖ! Sen längtar jag så enormt till april för då kommer jag att träffa mina underbara kompisar som jag annars träffar så sällan :) Och jag ÄLSKAR att resa :D Måst säga att jag mår så himla bra när jag får vara ute och resa, det är som "terapi" eller vad man skall kalla det men jag har det alltid så kul när jag är ute och reser! Bara att vara utanför hemmet får mig att må bra :) Nog mår jag nu bra när jag är hemma också men iallafall :)

Men det är exakt 6 veckor kvar tills jag skall börja packa och följande dag åker jag iväg med kompisar härifrån med en troligtvis proppfull buss till ett evenemang (där också många av andra mina kompisar befinner sig) som jag är till varje år vid påsktid,skall bli jättekul! :D

Har inga planer för idag så blir antagligen bara en slappdag men skönt så också :)  Hoppas ni får en bra onsdag! Härlig dag! (:

Den 2012-02-21, kl 22:25:15
Filed in Vardag | Kommentarer: 8
Har inte bloggat på hela dagen för jag har varit med min kompis Amanda K,  blev lite senare att fara än tänkt då det är en massa bussar som går bara på skoldagar och här är det sportlov som bäst!  Före jag for iväg så åt jag brunch, 3 potatisar och lite bacon! :) 

Min kompis mötte mig i busstation och sen gick vi tillsammans till solariumet och först solade hon i 20 min (jag satte på en fåtölj och väntade) och när hon var klar så var det min tur i 20 min.  När vi båda var klara så for vi till butiken för att köpa massa frukt och for till henne och åt upp all frukt och sen pratade vi, surfade på nätet via våra mobiler och såg på tv.   

Sen fick jag skjuts hem och har suttit och planerat lite framtiden och sånt :) Tror detta också är sista inlägget för idag men imorgon blir det troligen bättre uppdatering då jag inte har något planerat för dagen!

Jag skall inte sova ännu men jag säger redan nu;

Godnatt på er bloggläsare :D
FOTO: Jag!  KAMERA: Canon EOS 550D103 unika besökare!

Den 2012-02-21, kl 10:50:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 5


WOW! Jag knappt bloggade nåt igår och då blir man överraskad av detta,103 unika besökare! :D Är jätteglad att det stigit helt MASSOR under mindre än en månad, ni nya som gamla läsare är alltid välkomnade hit :) Måndagen den 20.2.2012

Den 2012-02-21, kl 01:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Tjatja!

Mina dagar har varit sig andra lik, chillat,lyssnat på musik och börjat se på filmen Dolphin Tale men skall fortsätta med den imorgon nångång. Senare på kvällen och lite in på natten så stöttade jag och fanns där för en vän, du vet vem du är och du betyder! <3 Hoppas att allt ordnar sig!
Sen beställde jag fjärrutlösare till min kamera för bara 16,90€! (148,91 kr) - när jag får den hem så lovar jag att då kommer det mera outfit bilder på bloggen :)

Har för någon timme sen tagit mina kvällsmediciner så nu skall jag gå och lägga mig för klockan är rätt mycket och skall iväg lite efter kl 12 för att träffa en kompis och å sola som jag berättade i föregående inlägget.
GOOD NIGHT SWEETIES!

Ny vecka once again!

Den 2012-02-20, kl 15:21:27
Filed in Vardag | Kommentarer: 6
Härligt att vakna av att solen skiner! Och så var det ny vecka igen :D Måst säga att denhär februari månaden har gått rätt så fort! Lite över en vecka kvar och sen är det vår! Hoppas denhär enorma snön försvinner fort sen när det har blivit vår :) Fast senast var ju snön kvar ännu i april här men vi får hoppas på det bästa bara. För när det är vår så skall snön vara borta, right!?? 

Den 16-18 mars skall jag på messa med några från familjen så idag har vi bokat hotell där vi skall övernatta!..
Sen på påsken skal jag få träffa underbara vänner jag träffar annars så sällan, så det skall bli kul :D

Skrev inget om vad jag gjorde igår för orkade inte blogga sen senare på kvällen men jag gjorde inte så mycket, såg på 2 filmer i rad, vilade, och så fanns det lite kvar av kladdkakan så åt upp resten :D Och så åt jag en massa annat som matx2 (lunch och middag) och sen mellanmål därimellan..

Så inget speciellt egentligen men är man ledig hela tiden så är man men det är helt skönt faktiskt! Inte alls behöva stressa eller så, imorgon skall jag fara och sola, träffa en kompis så det skall bli kul! :)Bara för att jag har bildbrist så får ni en bild från ifjol! :)

Länkbyte med Mima!

Den 2012-02-19, kl 22:47:27
Filed in | Kommentarer: 2
Tycker att ni skall kika in på Mimas blogg! Hon bloggar om sin vardag,foto och lite mer, kolla in vetja! :D

http://www.mimedus.papper.fi

Hårtips; Få håret att växa snabbare!

Den 2012-02-19, kl 21:45:11
Filed in Tips! | Kommentarer: 3
Få håret att växa snabbare! Tänkte dela med mig tips av hur jag fått mitt hår att växa fort, men vill till först säga att det kanske inte funkar på alla då vi har olika hårtyper men man kan alltid pröva sig fram! 

Här är mina tips från egen erfarenhet hur jag fått mitt hår att växa snabbt;

- Tvättar håret 2-3 gånger i veckan (låter säkert ganska äckligt men mitt hår hålls rent upp till 4 dagar för att jag har vant mitt hår att tvätta det sällan!)
HUR tvättar jag det?
2 gånger med shampo som innehåller E&B vitaminer, och en gång med balsam från öronnivån ner till topparna. (Använder oftast hårfrisörprodukter)
-Hårinpackning 3-4 gånger i månaden
- Använder ALLTID värmeskyddspray om jag använder hårfön,plattång eller/och locktång
- Serum som man sprayar i hårbottnet och masserar in
- Masserar håret nästan varje dag.  (Massage för håret gör att hårets växtstimulans sätts igång)
Finns också många som har börjat med ricinoljametoden och det lär göra att håret skall växa snabbare per månad men jag har inte kört med den metoden!

Och KOM IHÅG! Klipp bort slitna toppar! :)

Sist men inte minst, HA TÅLAMOD!

Sunday 19.2.2012

Den 2012-02-19, kl 12:48:41
Filed in Vardag | Kommentarer: 14
Igår kväll såg jag på Paranormal Activity och måst säga att ettan är rätt dålig!... Men iallafall före det pratade jag med Cicci på msn och vi skickade åt varandra bilder på oss när vi var yngre och la märke till att jag har förändrats EN HEL DEL utseendemässigt på mindre än ett år!

Låt bilderna tala, första bilden är från maj 2011 och den andra är februari 2012;Stor skillnad visst? ;D Ser rätt liten ut i kort hår också xD

Men nu skall jag gå och äta lunch,hoppas ni får en bra söndag! Take it easy

Den 2012-02-18, kl 20:52:05
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Åt upp nästan hela kladdkakan själv! Så glupsk som man var men det var jättegott! :D

Var ändå så snäll som lämnade LITE kvar så att pappa fick också smaka på kladdkakan när han kom hem från jobbet :D

Har inte gjort så mycket idag, städade lite i rummet, bakade kladdkaka, pratade med vänner, fotat lite och tände ett ljus och sett på livesändning på Whitney Houstons begravning :)

Kort inlägg dethär blev så här nedan är lite bilder som jag fotade idag!;


Nästsista chansen!

Den 2012-02-18, kl 20:08:22
Filed in | Kommentarer: 2
Jag har ju veckans blogg på min blogg men är bara 2 stycken som är med än så länge men hoppas att det är mycket flere som vill vara med. Nämligen så blir det inget av detta om det är i fortsättningen så få som deltar. Kommer troligen bli en annan tävling här på bloggen där man kan vinna pris men mer om det när det blir aktuellt! Men det är då det blivit vår!


Förra gången var det ju MASSOR som deltog så ni som deltog i veckans blogg innan,ni får gärna delta igen, kanske ni har tur denna gång? Och såklart ni andra som inte var med förra gången får också delta! ÖPPET FÖR ALLA med andra ord :D

Har ändrat lite på vinsten och det är att ni får länkning på min blogg i en veckas tid! (i ett inlägg + på menyn)

För att komma till veckans blogg- tävling klicka HÄÄÄÄÄR :D


Kladdkaka

Den 2012-02-18, kl 17:44:31
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Bakade glutenfri kladdkaka idag! Blev jättegott! Mums :D

Polaroid header

Den 2012-02-17, kl 22:00:54
Filed in Vardag | Kommentarer: 10
Hej!

Jag undrar att finns det nån av er som gör en gratis header? ISÅFALL, har en ganska simpel header egentligen jag skulle vilja ha men det förutsätter att någon som kan göra polaroid bilder - alltså det betyder att det är vit ram runt bilderna , någon som kan det? (säkert någon som tänker "men gör det själv" men ändå)..
Det är fyra st polaroidbilder som skall vara i rad och sen skall bilderna vara lite på snedden, kan göra en skiss om ni vill veta exakt hur det skall vara om ni inte förstod men tror nog en del förstod iallafall men som sagt,ganska simpel är den, någon som känner för sig att vara snäll och göra en åt mig? :D

Som tack kan ni få en länkning på min blogg! :)
Anteckningsblock

Den 2012-02-17, kl 21:38:47
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Har börjat skriva oftare i min anteckningsblock nu :) Köpte den för jättelänge sedan men först på hösten så började jag använda den som för att skriva av lite saker från en psykologi bok men nu så används den också lite som en dagbok men just nu mera som en bok , t.ex viktiga saker att tänka på som verkligen kan peppa upp en! :)The Ward

Den 2012-02-17, kl 18:38:30
Filed in | Kommentarer: 1
Den unga kvinnan Kristen läggs in på ett mentalsjukhus. Väl innanför sjukhusets väggar börjar terrorn, i form av ett ondskefullt väsen.

Tävling hos tinanj.se

Den 2012-02-17, kl 16:56:18
Filed in | Kommentarer: 5
Jag är med i en tälving på Tinas blogg där hon lottar ut 2 säckar full med saker! :D 

Detta innehåller i säckarna;

Säck 1.

- 10 st nagelack från märket Depend i olika färger
- Ett presentkort på Kicks värt 1100 kr!
- Tandbleknings kit från Simple smile
- 3 st Victoria Secret Body Splash
- Ett par låga Converse i strl. 38

 

Säck 2.

- 5 biobiljetter till valfri film på valfri SF biograf!
- Lancome Euphoria parfym
- Ett presentkort på MQ värt 900 kr!
- Ett par Hunters i strl 38
- Foundation, concealer samt puder från makeup store!Klicka HÄR för att komma till tävlingen! 

It's friday!

Den 2012-02-17, kl 15:08:10
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Så var det fredag och helg nu igen då :D
Idag så vaknade jag lite efter 12, satte på datorn för att jag skulle kolla lite saker.. Sen fixade jag frukost, det blev glutenfri müsli med yoghurt, mums! :) 

Tog lite bilder på frukosten bara för att jag inte hade något annat och göra men sen höll min kamera på att dö så letade efter laddaren och hittade den efter en kort stund så nu är kameran på laddning och jag lägger upp bild på frukosten senare istället!  

Snart tror jag att lunchen är klar här hemma och sen far jag kanske ut och gå, får se! Annars blir jag bara inne och försöker hitta på nåt att göra,  om inte så blir det att uggla framför datorn resten av dagen ;) 

Skall kanske börja på nya headern till bloggen idag också, får se! Men ha en bra fredag + helg! 
Ny design!

Den 2012-02-16, kl 23:41:35
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Har ändrat design på min blogg som ni ser! :D Skall också göra en ny header inom kort och den skall bli MINDRE då jag tycker den jag har nu är lite väl stor XD

Men mer vår/sommar aktig kommer bloggen bli inom kort :)Sommarfeelings!

Den 2012-02-16, kl 22:56:32
Filed in FOTO | Kommentarer: 1
Bara för att jag längtar efter värmen så delar jag med mig sommarbilder jag fotade sommaren 2011 :D


Oseriösa bilder

Den 2012-02-16, kl 21:00:00
Filed in Amanda (jag) | Kommentarer: 3
Idag så tyckte jag att jag skulle bjuda på mig själv! VÄLDIGT oseriöst,osminkad också och jag vet att jag e ful på dom men skitsamma! Här har ni! ; 


Oseriös

Den 2012-02-16, kl 19:57:12
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Har helt och hållet glömt bort och blogga idag, så kan det gå! Vaknade kl 8 av att en katt jamade men var så trött att jag inte orkade stiga upp men jamandet fortsatte i över 1 timme och till sist så steg jag upp och släppte ut henne och for tillbaka för att sova och vaknade ytterligare en timme senare och sen när jag fick krafter så beslöt jag mig för att stiga upp och klädde på mig och så :)

Har sedan bara varit hemma och chillat och nu såhär på kvällskvisten började jag må illa helt utan anledning, nå vi får hoppas att det går om! Jag nämligen HATAR att kräkas, vem gör inte det liksom? På tisdagen skall jag och sola med min kompis som också heter Amanda (lika som jag). Hon sade att hon betalar, som försenad vändagspresent, TACK :D

Sen tog jag lite oseriösa bilder på mig, här nedan ser ni en; 


Casino

Den 2012-02-16, kl 14:00:16
Filed in Tips! | Kommentarer: 2
Ni har säkert hört massor om casino där man kan vinna pengar eller spela för skojs skull! Jag fick som uppdrag från bloggvertiser att jag skulle skriva om casino och om dessa två "spel" : roulette och black jack och om mina egna erfarenheter så här kommer det;

ROULETTE:

Roulette betyder hjul på franska och på roulettehjulet finns det numror som är numrerade från 0-36 i växelvis svart och röd färg med undantag av 0 som är grön.
Spelarna satsar på spelmarker på en duk. Markerna är antingen  färgmarker som är indviduella eller cashmarker som det står en specifik valör på.
Spelregler; 
1. Inför varje spelomgång måste croupieren slå kulan i motsatt riktning mot hjulets rotationsriktning.
2. När kulan fallit ner och rouletthjulet stannat ska croupieren markera och tydligt ropa ut det vinnande numret.
3. Spelarna skall använda marker av olika färg på spelmarkern. En spelare får använda endast en färg av markern.
4. Satsad spelmarker går till spelaren vid vinst. Bordet skall rensas från förlustmarker efter varje spelomgång.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BLACK JACK


Blackjack kallas också för tjugoett då spelet går ut på att korten man får skall bli så nära som 21 och utan att det går över 21. Får man med sina genast 2 första kort 21 så kallas det för black jack.
KOM IHÅG;
Man måste ha bättre kort än delaren.
Alla klädda kort (kung,dam,knäckt) är värda 10 och ess är värt 11 eller 1.  
Spelaren satsar valfritt belopp.

Såhär går det till;

Spelaren satsar fritt belopp.
Delaren ger först ut 2 kort åt varje spelare med bildsidan uppåt och åt delaren själv bara ett kort. Spelarna får nu välja om de vill ha fler kort eller stanna. När spelarna valt klart drar delaren ett kort. Delaren måste stanna på 17 eller bättre och ta kort om det är under 17.Olika regler;

Det är upp till varje kasino att sätta reglerna för Black Jack och idag finns över hundra olika varianter av spelet. De områden där reglerna varierar mellan olika kasinon är huvudsakligen följande:

 • Antal kortlekar som används
 • I vilken ordning korten delas ut till spelarna och dealern
 • Splittning av kort
 • Dubbling
 • Delaren får mjuk 17
 • Oavgjort
 • Hur stor utbetalningen är för en Blackjack


EGEN ERFARENHET AV CASINO;

Jag har spelat casino några gånger på färjan och vunnit en gång.  Det var när jag spelade black jack och så har jag spelat också roulette på casino och så har  vi haft roulette hemma när jag var yngre så vi spelade det rätt ofta då och hade casino hemma.   Black jack har jag också spelat säkert mer än hundra gånger hemma och har ibland haft turen på min sida! (:

Rekommenderar varmt att spela casino om ni vil, vill ni inte satsa på pengar så går det med spelmarkörer eller något annat som ni har!

HAVE FUN!

En av det bästa!

Den 2012-02-15, kl 21:19:39
Filed in FOTO | Kommentarer: 8

Såg denna bild hos http://tinanj.se och tyckte jag också måsta dela med mig denna bild! :)

The story of us - cover by Tiffany Alvord

Den 2012-02-15, kl 21:07:43
Filed in | Kommentarer: 0

I Told My Kids I Ate All Their Halloween Candy

Den 2012-02-15, kl 21:06:54
Filed in | Kommentarer: 0
Dom två pojkarna i slutet är bara för roliga! :D

I Told My Kids I Ate All Their Halloween Candy

Den 2012-02-15, kl 21:06:54
Filed in | Kommentarer: 0
Dom två pojkarna i slutet är bara för roliga! :D

Dagens horoskop

Den 2012-02-15, kl 20:00:37
Filed in | Kommentarer: 0
Alltså jag brukar inte titta på horoskop men nu gjorde jag det bara för skojs skull så här är dagens för skorpioner!;

Du kan råka ut för vissa restriktioner, framför allt när det rör sig om påtagliga resurser, verktyg du kan behöva och/eller ekonomiskt stöd. Men det du saknar rent materiellt kompenserar du mer än väl för med din fyndighet, din genialitet. Din fantasi är fri och inget kan fjättra den. Med hjälp av din kreativitet segrar du till slut.Utvilad

Den 2012-02-15, kl 19:40:58
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Sov helt jättebra inatt så när jag vaknade var jag väl utvilad (: Bra så! På dagen fick jag besök och sen fick jag skjuts in till stan för skulle på ett ärende, var bara i stan ca en timme och sen kom hem igen. Körde sedan genast ett pass zumba i ca 1h 15 minuter ! :D  Efter det var det att ta en dusch och sen planera lite..
Har suttit och chattat i flera timmar med en god vän och nu blir det väl att chilla resten av kvällen. Iallafall så har jag inget planerat för kvällen så :)
Hoppas ni haft en bra dag!
Kramar.OBS! VIKTIGT INLÄGG!

Den 2012-02-15, kl 01:25:30
Filed in Vardag | Kommentarer: 7
Av någon konstig orsak så är min blogg helt kaos om ni använder internet explorer , ni ser bloggen rätt i chrome eller firefox! :)

Skall försöka fixa det att det skulle synas normalt i IE också någon dag!Happy valintines day <3

Den 2012-02-15, kl 00:20:00
Filed in | Kommentarer: 1

Världens snällaste dotter :D

Den 2012-02-14, kl 20:05:58
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Känner mig som en av världens snällaste dotter, av bara ren slump så började jag skotta snö efter att jag kommit hem från en promenad med hunden. Måst säga att det faktiskt var MASSOR av snö, man fick rent ut sagt PLUMSA i snön före man började...  måst säga att det är faktiskt träning att skotta snö! Åtmintsåne när det var massor av snö som sagt.. kändes i armarna nog.

Så detta var nog dagens styrketräning för mig + lite till! :D2 veckor och 2 dagar till marsmånaden!

Den 2012-02-14, kl 17:58:21
Filed in Vardag | Kommentarer: 1


Räknade att om exakt 2 veckor och två dagar är det 1 mars! Kan ni tänka er, då är det vår!! :D Hoppas att denna enorma snön (idag har det snöat så mycket att man bokstavligen får plumsa i snön bara man öppnar ytterdörren och stiger ut!) försvinner fort sedan när det blir vår men det år vintervårens bekymmer!

Igår kväll så planerade jag lite med en vän om framtiden och så, mer om det kommer inom kort.  Sen såg jag på film för att tänka på något annat än ångesten jag fick mot natten och till sist så somnade jag till filmen och när jag vaknade såg jag att media player var ännu på och såg på klockan  - 7:30 var den!

Tur så har man datorunderlag så datorn blir inte så kokhet som den skulle bli om man skulle ha den på täcke t.ex..
Dagen idag har varit helt chill, pratat med en kompis i telefon som jag int hört av på evigheter, lyssnat på musik , gjort hunden sällskap och faktiskt sett lite på tv, jag som annars bara ser på ETT program på tv på vardagar men annars så ser jag bokstavligen A-L-D-R-I-G på tv förutom det då.
Sen så har datorn varit också en del av min dag idag och kommer bli resten av kvällen. Har inget och göra just nu...

Glad alla ♥ dag!

Den 2012-02-14, kl 15:15:55
Filed in Vardag | Kommentarer: 0

Glad alla  dag!
Vad heter din katt?
Mini
Varför valde du just det namnet och vilka andra namn funderade du på?
För att hon är så liten trots att hon är fullvuxen katt. Först hette hon Pamela ett bra tag men sen ändrade vi namnet.
När är din katt född?
11 april
Vilken ras är den och vilken färg har den?
bondkatt/huskatt
Varför valde du just den rasen?
-
Har du deltagit i några tävlingar med katten?
Nej.
Är katten rädd för något?
Hon är väldigt skygg och rädd för det minsta lilla. Rädd för snabba rörelser men jag har lärt henne att inte behöva vara rädd så hon gillar nästan bara mig. Andra människor är hon rädd för.
(orsak: hon har blivit "halvt" uppäten av en mårdhund)
Vill du ha fler katter av samma ras?
Nej, har redan 4 st.
Kan katten några konster och lydnad?
sitt.
Har katten några speciella egenskaper?
Nej, eller ja, hon kan knycka åt sig snabbt nåt ätbart som man själv håller på äta!
Snabb är hon!

Sleepwalkers

Den 2012-02-14, kl 13:31:02
Filed in | Kommentarer: 0

Veckans blogg - ny omgång!

Den 2012-02-14, kl 12:39:46
Filed in | Kommentarer: 3
Jag utser 2-4 vinnare på söndag kväll! :D

Veckans blogg vinnare!

Den 2012-02-14, kl 12:34:34
Filed in | Kommentarer: 2
Jag glömde helt bort att dra vinnarna i veckans blogg igår så gör det nu istället!  Det var jättesvårt att välja vinnarna men GRATTIS till er som blev veckans blogg! Ni som inte vann, bli inte ledsna, det kommer en ny "omgång! :D


VINNARE 1 http://sssmiley.devote.se/


VINNARE 2 http://ipeterson.blogg.se/VINNARE 3 http://resanupp.devote.se/


VINNARE 4 http://primadonnajordgubbssylt.blogg.se/
VINNARE 5 http://petralovisaeriksson.blogg.se/

Zumba!

Den 2012-02-13, kl 20:45:50
Filed in Vardag | Kommentarer: 2


Titta vad som dök i min brevlåda idag! ZUMBA! :D

Hårförlängning!

Den 2012-02-13, kl 16:50:04
Filed in Amanda (jag) | Kommentarer: 5
Nu har jag också hårförlängning ! ;D


Längtar efter våren!

Den 2012-02-13, kl 15:14:28
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Socialen och återbesök till sjukhuset (kontroll) blev inhiberat idag så istället har jag tvättat noggrant mitt löshår som jag hittade i mitt rum för några dagar sen :) 

Väntar så på våren att man kan fa ut och fota vårtecken, blommor och en massa annat i naturen, och så väntar jag på värmen såklart också! :D
Hoppas ni får/haft en bra start på veckan!

För att fylla på detta inlägg så här får se lite bilder jag fotade ifjol på våren;


Före och efterbild - hårfärgningen!

Den 2012-02-12, kl 21:33:29
Filed in Amanda (jag) | Kommentarer: 1

Bad update.

Den 2012-02-12, kl 20:51:57
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Förlåt för att jag inte uppdaterat bloggen på hela dagen men har inte haft nåt att skriva om! Efter att jag vaknat så såg jag på en skräckfilm,  the sleepwalkers hette den,  sen färgade jag håret (!!) och blev jättenöjd med det :D

Fotade lite bilder på mig efter att jag färgat håret och sen har jag bara suttit här och chattat med några vänner och sen plötsligt så kom jag och Lotta på att vi skulle göra en gemensam blogg så vi har gjort det! (:  Jag kan länka till bloggen sen när den börjar vara mer färdig, är bara i början ännu så.
Annars så har jag haft en helt chill söndag,imorgon har jag iallafall lite program , till socialen och efter det på sjukhusbesök.

Smiley 2012 - trailer

Den 2012-02-12, kl 13:46:37
Filed in | Kommentarer: 2

Bättringsväg!

Den 2012-02-11, kl 23:11:29
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Efter att jag lade mig ner på sängen och vilade och kollade på en serie så började jag känna mig bättre! (: Har nya krafter nu, men måste säga att jag var nära på att somna men lyckades hålla mig vaken iallafall.
Hade lite snuva innan men det försvann också, att tydligen kan det gå också så fort om, konstigt men sant!
Ville bara skriva detta och säga godnatt till er.
Och så måst jag säga att jag saknar mina underbara kompisar <3

Jag själv skall inte sova riktigt ännu men detta blir sista inlägget för idag så godnatt och sweet dreams! (:
en gammal bild på mig då jag hade lite längre hår och var blond! :D

Hängig.

Den 2012-02-11, kl 20:12:29
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Orkar inte färga håret idag, började nu såhär på kvällskvisten känna mig hängig så mätte tempen och den var 36,8 så ingen feber men kan ändra ännu! Är lite krasslig och så..
Så har istället chattat och läst lite bloggar,orkar knappt röra på mig men nu blir det att lägga sig ner på sängen och se på film :)

Blir vila idag och sen med nya krafter imorgon blir det troligen att färga håret.


Nya fotofunktioner

Den 2012-02-11, kl 15:22:34
Filed in FOTO | Kommentarer: 0
Kolla videon! Visst låter det bra? :D

Kärleksvisa - Sarah Dawn Finer

Den 2012-02-11, kl 14:00:00
Filed in | Kommentarer: 1
Lyssnar man på denna låt och tar bort lite ord i låten så blir låten också vänskapsrelaterad! (:Lördag

Den 2012-02-11, kl 13:13:29
Filed in Vardag | Kommentarer: 3


Blev ingen bloggning mer igår kväll sen för jag såg på en film och sen började jag må jättedåligt och visste inte vad jag skulle ta mig till men nu mår jag bättre!
Hade en underbar vän som jag sms:ade med och det hjälpte! Är så tacksam för att jag har såna underbara vänner som finns där oavsett vad klockan är! :) <3
Senare idag så skall jag troligen färga håret, vilken färg så ser ni några inlägg under detta :D
Vet inte ännu vad jag skall göra annat idag, bara chilla tror jag och kanske ut på en promenad i kylan.
Och glöm inte att anmäla er till veckans blogg om ni inte anmält er redan. Avslutas på måndag kl 18:00 och jag väljer ut 2-3st som blir veckans blogg! För att vara med så klicka HÄR.

Hoppas ni får en bra lördag!

Onödigt men bättre det än ingenting alls! :D

Den 2012-02-10, kl 18:27:32
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Igår kväll så räknade jag att jag gått ca 4 km när jag var i stan, så då fick man den dagens promenad gjord! :D Idag blev det en lite mindre promenad men redan att få lite frisk luft är bra! :)
Har nyss lagat mat, det blev spagetti och knackkorv (där i Sverige kallar ni det för prinskorv tror jag) , gott var det iallafall! :)
Nu ser jag på funniest homevideos, efter det kommer det en finsk serie jag skall kolla på (är nästan den enda gång jag ser på tv) och efter det har jag inga planer.  

En grej jag vill berätta, brukar annars alltid ha på facebook när jag är på datorn, är så typiskt mig ifall någon skulle skriva åt en för är ju trevligt att prata med sina vänner ;D 

Kanske onödigt inlägg men bättre det än att ha en ouppdaterad blogg, så nu vet ni iallafall vad jag gjort hittils idag :D


Min katt Mini på bild :)

Solnedgång redan före kl 17 (finsk tid)

Den 2012-02-10, kl 16:09:54
Filed in FOTO | Kommentarer: 3
FOTOGRAF:  Jag  KAMERA: Canon EOS 550D
Var för en stund sen och fotade solnedgången, iddes int gå så långt i kylan men dessa 2 bilder blev jag mest nöjda med :) Solen går rätt fort ner nu såhär på vintern! Seriedags

Den 2012-02-10, kl 14:16:37
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Har nyss sett på en finsk serie och nu är det Mammor&minimodeller som står på tur! (:
Vitt nagellack

Den 2012-02-10, kl 13:40:13
Filed in | Kommentarer: 5

Nästa nagellack som jag köper är nog vitt nagellack. Måste berätta att för inte så länge sen  började samla på nagellack. En dag så letade jag alla mina nagellack jag har och satte dom på en hylla i rad.  Bra av att ha i flere olika färger så man kan variera :DGå upp i vikt - tips!

Den 2012-02-09, kl 22:51:22
Filed in Tips! | Kommentarer: 1

Gå upp i vikt

Undervikt kan för vissa människor vara minst lika stora problem som för människor som har övervikt. Många människor har kanske svårt att förstå att smala människor inte automatsikt alltid är så stolta över sina kroppar. Väldigt smala människor kanske upplever kommentarer som: ”oj vad smal du är” lika sårande som kommentarer som: ”oj vad tjock du är” till större personer.

Det finns många olika anledningar till varför man är smal. Många personer föds smal och har alltid varit smal. Det betyder dock inte att alla dessa personer alltid kommer vara det. Många av dessa går automatiskt upp i vikt efter några år och andra börjar träna och ökar på så sätt både sin aptit och sin muskelmassa. Att enbart bestämma sig för att äta mer brukar sällan fungera i längden eftersom gamla matvanor sitter djupt rotade. Att födas smal är givetvis inte den enda anledningen. Några av anledningar till att många är väldigt smala kan vara att dessa personer äter för lite eller för fettfattig kost och har en hög fysisk arbetsnivå eller sjukdom.

Hur går man upp i vikt?

Naturligt smala personer som upplever problem med sin låga vikt har ofta större problem med det mentala än det fysiska. Äter de bra och får regelbunden motion bör de inte oroa sig om de väger några kilon mindre än under normalvikt och det är absolut inte säkert att man som smal blir lyckligare av att gå upp i vikt.

Om du vill gå upp i vikt är styrketräning förmodligen ett av de bättre alternativen. Vid styrketräning utsöndras flera av kroppens egna anabola hormon (dvs tillväxtökande hormon) som hjälper dig att växa. Kombinerar du sedan träningen med 5-6 mål mat om dagen kommer du utan tvekan att få resultat! Aptiten kommer automatiskt med träningen, men ät inte skräpmat! Chips, godis, läsk och dylikt motarbetar dig och kommer i längden göra dig trött och slö.

När räknas man som undernärd?

Det är skillnad på att vara smal och att vara undernärd. En smal person (även om denne vill gå upp i vikt) är i regel hälsosammare än en överviktig person. Däremot är onaturlig undernärdhet ohälsosamt och bör undvikas! Om har för avsikt att gå i ner i vikt snabbt bör du först läsa om riskerna. Det är alltid bättre med en långsam, stadig viktnedgång än en alltför snabb! Om att gå ner i vikt snabbt.

Att tycka sig inte vara för smal är oftast endast en personlig uppfattning och grundar sig på tidens skönhetsideal. Utöver den rent subjektiva bedömningen finns det ett vetenskapligt mått på hur mycket man bör väga. Enligt WHO är definitionen på undervikt ett BMI under 18,5.

Om du känner dig för smal kan du trösta dig att personer med lågt BMI ofta lever längre än de med högre BMI. Det är hälsosammare att vara naturligt underviktigt än att vara överviktig.

KÄLLA: http://www.dietguiden.com/upp-i-vikt.php


Dagens handel 9.2.2012

Den 2012-02-09, kl 20:48:11
Filed in Vardag | Kommentarer: 2


+ rött graffitinagellack som jag glömde och fota..   och maten behöver jag inte fota XD

Hemma efter en helt bra dag! (:

Den 2012-02-09, kl 20:09:53
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Är hemkommen nu från stan (: Först for jag och sola, sen gick jag en bra bit till en butik för där brukar dom ha billigast hårfärg och bra att jag for för där hade dom hårfärg på rea! 5€/st  (i kronor  ). Så jag köpte 2 st förpackningar och sen lite annat som hårborttagingscreme och graffiti nagellack.
Efter det for jag till matbutiken för att köpa mat och godis och på väg mot busstation gick plastkassen sönder xD Men tur så hade jackan rätt så stora fickor så fick nästan allt i fickorna :D


Nu blir det chatta med en på facebook,lyssna på musik och läsa bloggar :) Sen så kan jag säga att jag höll på förfrysa fingrarna, fort man tog bort vantarna så blev fingrarna is! Men jag har en titanskruv i mitt pekfinger vilket såklart drar åt sig kyla fort men jag är van, har haft så sen 2008 ^^

Hur har eran dag varit?Ja,nog blev man lite brun efter solariumet! (; (bilden tagen för en stund sen)

Dags för solning!

Den 2012-02-09, kl 15:11:45
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Såg på en dålig finsk film innan, dom bara pratade eller bara gick runt men knappt nåt hände..  kanske bara 3-5 saker och det var att mittiallt kunde någon människa blöda sådär plötsligt. Ingen film för mig för den var sjuuuuuuukt tråkig!

Var innan i min onepiece men nu har jag bytt om för skall ta 16:23 bussen in till stan för att fara och sola! Sen blir det att handla mat och så, kommer sen hem där vid åtta tiden på kvällen så vi hörs efter det! :)


Dagens musik 9.2.2012

Den 2012-02-09, kl 14:00:00
Filed in | Kommentarer: 0
I början är det lite happening i videon men sen börjar det sjungas! (:


Sommar outfitinspiration

Den 2012-02-09, kl 11:59:42
Filed in Outfits/Fashion | Kommentarer: 2
Blev väldigt inspirerad av dessa outfits på bilden som jag hittade nyss, längtar så att värmen kommer så man kan gå såhär utan att behöva ta på sig en massa tjocka lager med kläder !

Vad tycker ni om dessa outfiten på bilden? Har ni någon favorit, vilken är den/vilka dem isåfall? :)

Filmmys

Den 2012-02-09, kl 11:40:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Igår kväll/natt när jag skulle sova så frös jag en del så fick krypa under flere täcken men till slut somnade jag såklart!

Vaknade sen idag lite före 12 för att ringa till socialen och beställa en tid och fick en tid på tisdagen 9:30 ! :) Sen steg jag upp och "hoppade in" i min onepiece
Solen skiner där ute så redan det gör en på gladare humör!
Men har ingen fotoinspiration just nu och skulle vara roligare om man skulle ha md någon kompis med MEN på vintern så fotar jag knappt nåt, mycket trevligare att fota på våren,sommaren och hösten. Då finns det liksom mera att fota :D
Idag blir det bara filmtittande och facebook, vad skall ni hitta på idag?  Nå iallafall,hoppas ni får en bra dag!bjuder på en bild som är tagen för ca 2 år sen!

Min vardag idag 8.2.2012

Den 2012-02-08, kl 20:27:40
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
arkivbild


Vad kul att ni gillar mina outfit bilder (från dagens) (:  Tack så mycket! :D

På morgonen var jag krasslig och slö men på eftermiddagen blev det full fart på mig, lagade mat, dansade (matchade ju perfekt med tröjan idag! ) , såg på film jag blev på hälft med igår och såg lite på tv och halva dagen har gått utpå att chatta med vännerna, är ju ett bra sätt att hålla kontakt med vännerna utan att behöva betala nåntng! :) (det är inte jag som betalar för nätet )
Märkte att mina nyckelben har blivit lite mer synliga efter jag tagit outfit bilderna och hade gått ner några kg men skall gå upp igen för jag är medveten om att jag väger för lite men jag har ett mål att komma upp till 55-60kg då jag är ändå rätt så lång och till normalvikt skall jag nå! :D Har inte så lätt för att gå upp i vikt - jag menar: Jag kan äta hur mycket som helst utan att gå upp i vikt, men nu med ökade matportioner och styrketräning så skall jag komma upp till normalvikt! :)

Nu skall jag sluta skriva om min vikt, ingen orkar läsa ändå, men hoppas ni haft en bra onsdag! Iallafall så min har varit bra :D Och min rygg har knaxat 4 gånger idag... 

Avrundar här med detta inlägg för nu skall jag läsa lite bloggar och svara på era kommentarer, ha det bra! =)
Dagens outfit 8.2.2012

Den 2012-02-08, kl 14:50:56
Filed in Outfits/Fashion | Kommentarer: 4
Såhär brukar mitt hår bli när jag går och sova med vått hår, lockigt och så ser det kortare ut än vad det egentligen är såklart! Och min plattång har gått sönder men skall få en ny inom kort! :)

Och så ytterligare några bilder på  dagens outfit;

Inspiration outfit

Den 2012-02-08, kl 12:39:39
Filed in Outfits/Fashion | Kommentarer: 2
En simpel men fin outfit! För min del så utan väskan är outfiten också fin! (:


Tävla om en klocka från DW!

Den 2012-02-08, kl 10:47:10
Filed in | Kommentarer: 0
Jag är med och tävlar om en klocka från DW hos http://sandravikstrom.blogg.se :D
Hon har en jättefin blogg också som är läsvärd! :)

Vinter 2010 (gammal)

Den 2012-02-08, kl 10:24:32
Filed in FOTO | Kommentarer: 0
Bild jag fotat vintern 2010 så det är ca 2 år sen! :)

Planerna ändrade!

Den 2012-02-08, kl 10:15:11
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Blev inte att träffa kompisarna idag (mitt eget val) , hade inga krafter helt enkelt och kände mig lite krasslig så blev en hemmadag istället så jag somnade om och sov lite mer än en timme och nu är jag redan igång! 

Blir att se på film och sen på mamma&minimodeller, vet att det kom iförrgår men vi har inte här hemma svenska kanalerna så blir att se på det nu istället när jag har tid :)

Och så i denna kyla så bjuder jag på denna somriga bild (liten bildformat men vill ha det så) på mig med solgasögonen på som är rätt så stora och dom är på sne men jag bjuder på denna som sagt för att ge lite sommarkänsla!! ;Dröm sött!

Den 2012-02-07, kl 22:12:32
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Min dag har inte varit så speciell, varit sig andra lik - pratat med vänner, läst bloggar & själv bloggat, hämtat paket från posten, köpt yoghurt..   skulle ladda upp vad det var i paketet men glömde bort det och skall snart och sova så fotar imorgon istället! 

Men bloggar på dagen först för kommer vara borta 10-14 för att träffa några kompisar så ni vet :)

Godnatt och dröm sött! ^^

Såhär kan man också lösa rubriks kub - video !

Den 2012-02-07, kl 15:12:01
Filed in | Kommentarer: 6

Liten update

Den 2012-02-07, kl 13:31:52
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Har nyss bytt om kläder och sminkat mig (: Lite senare skall jag hämta ett paket från posten, vad det är i paketet får ni veta senare idag! Sen så måste jag köpa också lite mat hit hem.. vet inte ännu vad jag skall göra idag, får se men kände för att jag skulle uppdatera bloggen nu så här är en liten update!

Här får ni en liten video där en katt skrämmer bort alligator, den är lite tråkig i början men mot slutet börjar det hända lite! (: Tack för att så många deltar :D

Den 2012-02-07, kl 12:16:25
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Är så glad att många deltar i min veckans blogg , visste inte att det skulle på en dag vara så många som deltar :D  För att det är så många som är intresserade/är med kommer jag i fortsättningen också ha veckans eller dagens blogg och fr.o.m. nästa vecka börjar jag också med helgens blogg, hur bra låter det? :D

Ni som inte är ännu med i veckans blogg så är det bara att gå in HÄR (länk) och skriva "jag är med" , mer än så behöver ni inte göra :D så väljer jag ut sen 2-3 st på måndag kl 18:00 ! 
I'm enjoying my life!

Den 2012-02-06, kl 19:34:15
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Så sant! I'm enjoying my life :D

Ny vecka!

Den 2012-02-06, kl 14:41:52
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Ny vecka och nya tag! 
Sov dåligt i natt, vaknade helt massvis av gånger så sov bort förmiddagen istället men det var skönt! (: idag har varit en dag som jag varit helt trött men efter lite frukost och min dagmedicin så har jag piggnat till nu.

Som start på den nya veckan så har jag veckans blogg på min blogg , enkla regler, bara att skriva "jag är med" i en kommentar! För att komma till inlägget och delta, klicka HÄR!

Nu blir det filmddags och godis, hoppas ni får/fått en bra start på den nya veckan :D


bild tagen i september! (:

Rango

Den 2012-02-06, kl 14:23:48
Filed in | Kommentarer: 0
Animerad film!


Veckans blogg!

Den 2012-02-06, kl 10:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 14
Har fått en massa nya läsare på sista tiden och som en bra start på veckan så tänkte jag köra med veckans blogg , alla får vara med som har blogg och jag väljer ut 2-3 st nästa veckas måndag kl 18:00 så nu kör vi! Jag utser vinnare nästa veckas måndag :D Andra kommentarer som inte har med veckans blogg att göra hänvisas i ett annat inlägg tack!

Filmmaraton för mig själv ;D

Den 2012-02-05, kl 20:36:07
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Blev ingen filmmaraton idag så det blir nu istället :D Alltså har helt massor av filmer så skall gå igenom nu lite och så ser vi sen, kommer nog att komma trailers i bloggen på dem jag kommer att se på idag :)


googlebild!

Tjäna pengar på din blogg, GRATIS!

Den 2012-02-05, kl 14:04:58
Filed in Tips! | Kommentarer: 5


Tjäna pengar gratis, det är bara att klicka på bannern ,registera dig och börja tjäna pengar! :) Är väldigt många som tjänat bra via adsettings! :D

Somnade om x)

Den 2012-02-05, kl 12:10:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Oj, jag somnade visst om efter att jag varit uppe i ca en timme, och vaknade nu för en halvimme sen x)

Min ena knasiga katt är lite knasig ,hittar han mjuka hårband , vilket han gjorde nyss så han tar den i munnen och leker med den och så brukar han föra hårbandet till matskålen xD

Har inga planer idag så vi får se vad  dagen har att erbjuda på idag :)

FOTO: Jag   KAMERA: Canon EOS 550D

Good morning sunshines!

Den 2012-02-05, kl 07:48:55
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Godmorgon sunshines! Vaknade av att telefon pep men det var viktigt, tycker om när man är där för sina  vänner oavsett tidpunkt :) <3   Fast jag skulle ha sovit bara några timmar så kommer ändå vännerna i första hand :)

Ville bara skriva ett godmorgoninlägg,bloggar mera senare idag sen! 
Tävlar om att vinna snygga shorts! (:

Den 2012-02-05, kl 00:00:00
Filed in | Kommentarer: 0


Jag själv äger knappt shorts och skulle vara så perfekt att ha dessa till sommar! Är med och tävlar hos http://bamode.blogg.se om dessa snygga shorts :D
Inflammation eller infektion?

Den 2012-02-04, kl 20:41:17
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Alltså min temp har haft humörsvängningar hela veckan , varierat mellan 35 och 38 grader.  Vilket oftast tyder på inflammation eller infektion... men man vet aldrig.
Om det fortsätter såhär i måndags blir det nog att uppsöka läkare!  Idag har dagen sett likadant ut som dom andra dagarna i veckan ,dator, film,serier , massa prat med kompisar ,läst bloggar och sen så försöker jag också bli frisk för fulla muggar :)   Igår och förrgår så kände jag mig helt bra så därför for jag iväg och träffa kompisar igår och det var jättekul ;D
Har inte så mycket att skriva men tänkte bara uppdatera lite bloggen så det inte blir så "tomt" , nu skall jag krypa under täcket för jag fryser något så enormt och fortsätta och kolla serier, hoppas ni haft en bra helg hittils! :D

I denhär kalla kylan så bjuder jag på en sommarbild jag tog 2011;
11e bilden: En person du kan berätta allt för.

Den 2012-02-04, kl 15:00:00
Filed in FOTO | Kommentarer: 0
Har en hel del vänner jag kan berätta allt för men man skulle välja en så det är min fina vän Jennifer! :D Hon har också en blogg så här är den ; http://jennifers.ratata.fi


Filmmaraton idag?! :D

Den 2012-02-04, kl 12:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Fick feber igår kväll/natt .. men nu är den så låg som 35,1 (=undertemp) , men har nog hellre undertemp än feber! :)
Idag morse så var min ena katt på mina fötter och sov, han brukar alltid göra det, knaskatten min :D

Annars så orkade och hade ingen lust att fara på barnledardagar idag så blir istället vara hemma dag men det är också skönt, gillar att bara vara och knappt behöver göra nånting :D Kanske blir filmmaraton men före det skall jag äta, är jättehungrig! ;D


FOTO: Jag    PÅ BILD: Vår hund Citzi (:

Trevlig kväll MEN dagens klantighet!

Den 2012-02-03, kl 20:37:53
Filed in Vardag | Kommentarer: 8
arkivbild


Nu är jag hemkommen från en helt bra dag, var med kompisar och vi pratade,åt,lekte lite lekar,spelade bordsfotis (jag orkade inte och kunde inte då jag har med foten men var kul att se på! ) och hade det jättekul tillsammans :D  Skrattade rätt mycket :D

Dagens klantighet som jag måste dela med mig; jag skulle sätta mig ner på en stol och jut när jag skulle sätta mig ner så var halva jag på stolen och resten nära på att falla så jag tog med ena handen som var i bordet och då såklart vred sig den foten där jag har vristskydd/stöd , snyggt sa man! Så nu är värken dubbelt mer än normalt :/

Jag skrek till och alla bara var "GICK DE BRA? "  , så ja, det var inte så roligt men vet att säkert nån som läser dehär skrattar åt detta men skratt på bara,jag bryr mig inte!

För er som inte vet så har jag skadat foten i början av veckan och skall gå med vristskydd/stöd i 3 veckor, och just nu använder jag kryckor tills jag kan börja stöda på foten igen någålunda normalt.
Så nu vet ni hur min kväll har sett ut, hoppas ni haft också en bra dag/kväll! :)
Program för kvällen!

Den 2012-02-03, kl 12:15:54
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Har program ikväll så då blir det ingen uppdatering förrän jag har kommit hem!
Kl 18 skall jag på ungdomsamling där det kommer vara tävling,fika,chill och mycket mer! :D
Där kommer också en del av mina vänner vara så kommer bli fun! :D
men bloggar sen när jag är tillbaka på kvällen nångång. Men såklart bloggar jag nåt här under dagens lopp så det inte blir för tomt ;)


Massa kramar :D
LYCKA LYCKA :D

Den 2012-02-02, kl 22:28:29
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
arkivbild

Oj har glömt bort att blogga ! Men min dag har inte varit så speciell, sett ut som alla andra dagar, eller ja, jag har planerat lite framtiden med min fina vän :D  Är det ända "speciella" som hänt idag. Annars har dagen sett ut som dom andra  - sova,äta , chatta med kompisar,lyssna på musik osv :D  

Ajjustde, sen fick jag ju min externa blixt som jag skrev i ett annat inlägg så har fotat lite med den och lärt mig lite inställningar och sånt, är helnöjd över blixten :D

Och nu är jag bara så lycklig, härlig känsla! Tänkte kolla på en film och sen sova, men ska titta lite runt vad jag har för filmer först, men dethär är mit sista inlägg för idag, bloggar sen mer imorgon igen. 

Ha det så bra och sov gott :)


Suit of Sweden,8st vinner en onepiece!

Den 2012-02-02, kl 20:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0

Jag är med och tävlar hos Joanna om att vinna en valfi onepiece! Vinner jag så vill jag ha den lila :D
För att komma direkt till tävlingen på hennes blogg så är här länken; http://www.domkallarmighannes.com/2012/01/tavling-i-sammarbete-med-suit-of-sweden.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FMRVBJy+%28Bekr%C3%A4ftelsenarkomanen+viker+ut+sig%29

Det finns flera bloggare som just nu har äran att få ha denna tävling på sin blogg och 8 st kommer att vinna en varsin onepiece!

Extern blixt!

Den 2012-02-02, kl 14:31:59
Filed in FOTO | Kommentarer: 6
Fick som sagt paket idag och i paketet fanns en extern blixt! :D 
Canon Speedlite 430 EX II


BILDERNA ÄR FOTADE AV MIG MED MIN CANON EOS 550D!! :D

Paket/leverans ända hem till min dörr! (:

Den 2012-02-02, kl 13:26:33
Filed in Vardag | Kommentarer: 0

Fick paket idag,ända hem till dörren!

Vi är alla lika unika oavsett vad (:

Den 2012-02-02, kl 11:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Godförmiddag!
Vaknade nyss och trodde klockan var mycket men inte, tur så!  

Annars så ganska intressant dethär, kollade på min dayviews att för exakt ett år sen gick jag med kryckor, och vad gör jag nu? Jo samma. Iallafall om jag ska gå längre vägar för det är inte så kul att halta sig igenom olika ställen..
Undrar vad man skall göra idag har nothing to do, kanske har filmmaraton för sig själv? :D Tror det blir så.. Imorgon kväll träffa fina underbara kompisar, på lördag barnledardagar så en hel del bra att se framemot trots foten :)

Nu skriker min mage på mat så skall gå och äta, bloggar sen! :D

Mammor och minimodeller

Den 2012-02-01, kl 23:04:38
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Nu som kvällsunderhållning blir det att se på mammor&minimodeller :)  Jag vet att det inte går på tv nu precis i denna stund men vi har inte Sveriges kanaler förutom svt world (ja,jag bor i Finland) och förövrigt brukar jag knappt se på tv här hemma. Är det nåt program jag skall se på så brukar jag se det via nätet istället ;D

JAG VILL FLYTTA HEMIFRÅN!

Den 2012-02-01, kl 22:29:04
Filed in Vardag | Kommentarer: 0


Just nu vill jag bara flytta hemifrån, jag orkar inte bo längre hemma!!  Mina ögon är så fyllda att jag ser halvt suddigt nu.. Dessutom har jag fått nog av att bo hemma. Har bott hemma i 20 år nu, ja nästan , i ca 8 månader bodde jag på ett annat ställe men nu känns det som att det börjar vara dags att flytta hemifrån.

Få inreda - jag ÄLSKAR att inreda, när jag en gång flyttade hemifrån för att studera så jag stormtrivdes faktiskt och längtar tillbaka!

Att bo närmare sina kompisar,att vara självständig, det är just sånt jag gillar! (: Istället för " borta bra men hemma bäst" så har jag "hemma bra men borta bäst!" .

Kanske det är vuxentecken att jag vill börja ett liv i egen lägenhet? :D


1 februari

Den 2012-02-01, kl 20:48:28
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Första dagen i februari, hur har eran dag varit på den första dagen i denna februari månad?

Min har varit helt ok. Först till butiken för att köpa choklad, sen åkte jag med bussen in till stan för att fara till akuten då min fot vred sig ännu mera idag.. i väntesalen på akuten så pratade jag med en gubbe och när jag skulle fara så gav han 40€ (ca400kr) för att jag skulle komma helt säkert hem med taxi och då skulle jag ändå haft råd själv. Försökte säga flere gånger nej, men endå skulle han ge mig pengarna så var ju bara att till sist snällt ta emot ;D

Efter att jag kommit hem (med taxi) så ringde min telefon, var någon som skulle sälja underlig medicin som man får bättre minne,immunförsvar osv men jag svarade nej tack, orka slösa på nåt sånt.

Satt på datan, och har varit här nu i några timmar, chattat med kompisar och så, sen lite jobbigt att int en i familjen tror på att man påriktit har skadat sin fot.. nåja,man själv vet sanningen iallafall och det är huvudsaken! :)

Skall gå och äta upp min choklad nu, ha d gött! ^^Vriststöd i 3 veckor

Den 2012-02-01, kl 19:38:51
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Visa sig vara en vristskada i foten, hade lyckats på nå sätt vridit min fot rejält när jag fallit så nu kommer jag gå med vriststöd i 3 veckor, efter det magnetröntgen hoppeligen! Nu kan det bara bli bättre iallafall :)

Lite störande bara att ha vissa som inte tror på en att man skadat sig fast man har...vem vill liksom ha skador på skoj? Knappast ingen.
Härliga vintersol

Den 2012-02-01, kl 11:30:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Vaknade vid 11 tiden och sedan somnade jag om för en stund. For sedan och fixa frukost åt mig, det blev ugnspannkakor från iförrgår, mums! :D Med salt&grädde på.
Håller på att äta som bäst men måsta bara logga in på bloggen för att uppdatera ;) Min fot är inte bättre idag så skall fara lite senare och kolla upp vad det är för fel med den. T.o.m att ta sig på och av skorna gör jätteont och sen om jag går på den eller det lite vrider sig skriker jag till.  (okej,jag tror ni fatta nu hur mycket smärta jag har i foten).

Nu är det jättefint soligt väder idag också ute så man blir bara glad av att se ut i det fina vädret :D
Men nu skall jag äta och tillika se på mammor&minimodeller på nätet :)


Bild jag fotat vintern 2011 (:

© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!