Gymresultat och veckan

Den 2014-09-19, kl 09:33:29
Filed in Vardag | Kommentarer: 2


Gym har börjat resultat som ni ser på bilden ovan, bilden är tagen i förra veckan och märkt att jag kommit ännu längre än detta. Är en bra bit från målet men på god väg!

Nu till lite som hänt denna vecka, på måndag var det arbetsbekantningsdag, tisdag gym på dagen och skola på kvällen, på onsdag for jag till Fontana för att jobba på examensplanen där och sedan blev det simning med några från gänget på Fontana och igår var jag och hämtade en spegel som kommer att sättas upp ovanför sminkbordet. 
En fullspäckad men härlig vecka! :)

Hur man får friskt hår

Den 2014-09-14, kl 12:46:00
Filed in Tips!, Vardag | Kommentarer: 1
 
 
Tänkte tipsa om hur man får friskt hår,jag har skrivit detta själv:
 
1. Tvätta håret helst bara 1-2 dagar i veckan eftersm det sliter på håret att tvätta ofta.  Håret vänjer sig till slut att tvätta sällan. När jag var i tonåren tvättade jag håret varannan/var tredje dag men om jag bara var hemma lät jag bli att tvätta det och nu hålls mitt hår rent länge så behöver tvätta det bara max 2ggr i veckan.
 
2. Shamponera två gånger, helst i hårbotten,shamponera inte längre ner än till öronsnibben eftersom när du sköljer av rinner det ner längs med håret och gör resten av håret rent ändå.
 
3. Applicera endasst balsam i längderna och topparna, från öronsnibben neråt.  Skölj håret med kallt vatten eftersom det sluter håret och gör så att håret ser glansigare ut.
 
4. Använd hårinpackning 1 gång i veckan, gärna en moisturizing hårinpackning. Applicera hårinpackningen efter shamponeringen och avsluta med balsam eftersom hårinpackning öppnar håret och balsamet sluter håret!
 
5. Använd ett djuprengörande shampoo varannan vecka för att rengöra håret på djupet. I samband med det kan du även använda djuprengörande balsam eller så använder du balsamet som du brukar använda i vanliga fall.
 
 
 
6. Borsta inte håret när det är blött eftersom det sliter på håret, om du gör det så använd då tangle teezer eller en bredtandad kam.
När du börjar borsta/kamma, börja vid topparna och arbeta dig uppåt.
 
7. Använd ALLTID värmeskydd när du använder dig av plattång, locktång och hårfön eftersom det annars sliter på håret men försök att undvika att platta och locka osv så mycket som möjligt.
 
8. Använd ett serum som du kan lägga i vått/torrt hår. Själv använder jag mig just nu av arganolil serum.
 
9. Tupera inte håret om du inte måste eftersom det sliter på håret.
 
10. Ligg inte på håret när du ska sova, ha det helst i en lös fläta eller som en stor boll mitt på huvudet. Om du har det löst så ta håret så att du har det tex på dynanbakom ditt huvud.
 
Och till sist, för att håret skall må bra behövs det även vitaminer och proteiner!
 
Hoppas ni fick lite tips :)
 
 
 

Lyckades med det omöjliga

Den 2014-09-08, kl 22:41:53
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Hade aldrig trott att jag skulle lyckas med detta, men fixade min systemkamera helt själv, från att ha en svart skärm där man inte ser nåt och kan bara fokusera halvvägs till att se vad man fotar och fokuseringen funkar som den ska, är så lycklig just nu!
Nu börjar inspirationen komma sakta tillbaka. Och i framtiden kommer det även mer bilder med bättre kvalité igen!

Äntligen säger jag! 
gammal bild

Aktiv gymträning

Den 2014-09-04, kl 21:57:48
Filed in Vardag | Kommentarer: 0Har gymmat tre gånger denna veckan och känner redan nu att benen,ryggen och magmusklerna blivit starkare, ett litet framsteg! Väntar med spänning när det börjar synas resultat ännu tydligare än vad det gör nu.

Igår var jag med en god vän och äta god mat och blev även att sitta på baywatch och äta glass och njuta av den fina utsikten och sommarvärmen trots att det redan är september. En riktig härlig dag!

Hoppas ni har det bra!


© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!