Godis.

Den 2010-10-27, kl 09:52:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Julen är snart här, några månader kvar. Så jag tänkte bjuda på lite smaskiga "jul"godis recept lite i förväg här i min blogg (: Ifall nån vill i höstvintermörkret göra någå gott :)
Här är ett smaskit recept på chokladgodis, MUMS!
Tänk hur mycket recept det finns på nätet, MILJONTALS! Bara att googla ju så får man upp en massa recept, en del är godare än andra men som man säger, smaken är som baken.


Moster.

Den 2010-10-26, kl 22:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Jo, som det står, jag ska bli moster! Men barnet föds till sommaren. Detta blir spännande! =) 21.6.2011 är det beräknat. Har vänta på dethär, äntligen blir det av! (: Grattis till min syster!

Besök till Svartå Slott&19-års dag.

Den 2010-10-26, kl 21:47:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Hej!

För 19 år sen föddes en tjej vid namn Amanda Cecilia, alltså jag! På min namnsdag ännutill, var inte planerat,det råkade sig bara men ganska nice iaf! (: Föddes 5 dagar för tidigt.
Annors så var det en nice dag idag, var som sagt till Svartå Slott - hade med mina 2 objektiv till systemkameran och fotade en del men int så jättemycke pga att jag hade glömt och laddat batteriet så hade bara 25% kvar av det men det räckte bra iaf! Laddar upp bilderna nästa helg om jag slipper hem till pappa då :)
Vi åt mat i en restaurang där i Svartå, lyx! För maten var värd nå 20-50 €, MUMS!
Imoron till Fontana (klubbhus i Karis) från 9-14, kl. 14:30 bjuder Nina mej nåt gott att äta, för att fira min födis i efterskott =)

Dagens låt: You raise me up
Dagens artist: John Waller


GONATT!

En regnig söndag.

Den 2010-10-24, kl 18:06:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Hur kan söndagar vara så trista? Jo, för att man int har någå vettigt och göra. Har suttit typ hela dan framför datorn, bloggat, laddat upp bilder till bilddagboken.se , facebookat. Ja, det som jag brukar göra normalt när jag sitter framför datorn.
Sen har jag också "hunnit" äta 2 limpor (självbakade, mums!), och en köttfärspizza.
Idag fyller min vän Jessica Lundström 15 år, grattis till henne! :D<3
 
Kram på er!<3

Time for Miracles

Den 2010-10-24, kl 14:07:00
Filed in | Kommentarer: 0

2 days left. My voice has gone.

Den 2010-10-24, kl 13:34:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Jepps, så som rubriken säger - jag fyller 19 om 2 dagar! Skönt (:
MEN är fortfarande förkyld, varit det i ca en halv vecka, och japp, min röst är försvunnen,(nästan iaf) såsom det står i rubriken också! Jag låter som en väldigt hesig kråka när jag ska prata, får knappt någå ljud ut ur mej. Nåjo, men det går. Säger vi.

Idag händer inget speciellt förutom att jag skall till stan igen (Ekenäs) och stanna där en vecka eller två och sen hem till Tenala över helgen igen. Får se om jag hinner blogga här på veckan nåt. På tisdag (på min födelsedag) så skall jag på eftermiddagen fara till Svartå Slott, var där senast för ca 10 år sen så det är ett bra tag sen men det är ett fint ställe! Tar med min systemkamera med mina två objektiv - 18-70mm och 70-300mm. Kommer bli en minnesvärd dag! Hoppas jag iallafall! :D
"Hotellet" i Svartå (google bild)

23.10.2010

Den 2010-10-23, kl 22:26:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Jisses, tänk vad tiden går fort!
Det var ju nyss som det var 10.10.2010, alltså en speciell dag.. massa 10:or, nästa år blir det också speciellt 11.11.2011. Och sen året efter 12.12.2012.. och sen slutar det roliga! Inte vet jag om det är "roliga" dagar, men iallafall speciella dagar för många, giftermål, kanske någå barn föds den dagen? Speciellt.

Idag har jag varit med Camilla hela dagen,men hon stack iväg lite efter fyra på eftermiddagen för att hon skulle hinna med bussen tillbaka till Åbo. Igår spenderade vi dagen också tillsammans. Vi firade min födelsedag i förskott på tuman hand, jag fyller nämligen om 3 dagar, 19 år! Tänk, om ett år blir jag 20, då är det goodbye för tonåren och ett stort steg in till det verkliga vuxenlivet börjar! 
Igår bakade vi också en god kladdig kladdkaka, åt chips och på kvällen mös vid med te&en film i höstmörkret.
Filmen hette Mission Impossible (länk till trailer), helt bra film nog!
Vi fotade både igår&idag, helt nice. Laddar upp lite bilder till bloggen så får ni se. Idag fotade jag 126 bilder så det är lite VÄL mycket för att ladda upp hit men en del bilder skall ni få se iaf! :)

Cami (:
Jag på stenarna (; Oh, it's me!
Cami balanserade på det "lösa" stenarna (;
 
 
Skogstigen.

This Too Shall Pass

Den 2010-10-23, kl 15:45:00
Filed in | Kommentarer: 0
Har ni tråkit så kolla på detta ;

Nytt utseende!

Den 2010-10-23, kl 14:35:02
Filed in | Kommentarer: 0
Japp som ni ser så har min blogg fått nya färger, ny font, ny header. Ja, allt har ändrats. 
Vad tycks? (: 
Är helt själv nöjd, en simpel header och lite höstfärger i mörka kalla höstvintervädret :D

Snow.

Den 2010-10-22, kl 14:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Japp, så som rubriken säger, det snöar! På tisdagen (den 26 oktober) fyller jag år, får se om man har snö då. Knappast. Men allt kan vara möjligt än.
Har haft fullt upp hela veckan. Rehab. Tufft. Trodde jag skulle slippa inom kort tid hem men nej, det skall bli fortsättnings några veckor/ nån månad framåt. Hoppas man har kommit hem till före jullovet! (: Men är åtminståne hemma över helgen, skönt.
Camilla kommer hit och hon skall vara här hela helgen, KUL! :D Vi skall fira min födis i helgen, fota (snön etc.) ,outfitsbild kommer senare till bloggen. 
Skall fixa&trixa med Camilla en ny header till min blogg i helgen också, börjar bli urgammal den som jag har nu.

Kram!
Snöbilder från idag;

Vinter mitt i hösten.

Den 2010-10-16, kl 22:57:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Burr. Det är kallt, minusgrader i mitten av oktober och det känns som vinter. 
Vinter utan snö.
Jag fyller om 10 dagar, och inte vill jag ha någon snö på min födis. Nej tack! Isåfall blir det en annorlunda födelsedag men på min födelsedag skall jag till Svartå slott, kommer bli nice och skall fota en hel del där sen som kommer att komma upp till bloggen då. Men det är ett bra tag tills dess, så nu skall jag berätta lite om dagen ;

Varit till simhallen med 2 tjejer (3&6 år), och deras mamma var också med :) Efter att vi simmat i ca 3-4 timmar så lagade vi oss klara och for hem till dom och åt pizza och där hemma hos dem väntade också barnens pappa och tjejernas lillasyster Maisa som är under 1 år, hon är så gullig! Ler man mot henne ler hon tillbaka och denna månad har hon börjat kunna gå så hon sprang hela tiden mot mig och "föll omkull" med flit, så god<3
 

Höstbilder.

Den 2010-10-15, kl 18:33:00
Filed in FOTO - Natur/Landskap | Kommentarer: 0
 
 
 
 
 
 

Tired.

Den 2010-10-10, kl 19:56:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Usch vad jag e trött, halvsover framför datorn nästan (x
Jag avskyr läkaren som int kan sin sak. Har fler olika mediciner jag måst äta för att hålla mig frisk och läste på bipacksedlarna idag och jag har såna mediciner man int får/bör inte blandas ihop pga att effekten kan bli annorlunda och det borde ju läkarn veta tycker man innan de ordinerar nå' slags medicin åt en men nehej, tydligen inte! Imorgon skall jag nog ta upp det med läkaren och få det upprett. Idag har jag varit ute och fotat en stund, sett på tv,färgat håret och funderat kring livet. Imorgon tillbaks på rehabilitering.

Här till slut 3 st foton av x-antal bilder jag fotade idag;


Outfit: Munkjacka - Seppälä 15 euro (150kr )(Finland)
Tricot byxor - Second hand
Boots - Seppälä 50 euro (500kr)(Finland)
Min nya hårfärg! ^^

New day

Den 2010-10-10, kl 07:42:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
En ny dag med nya möjliheter.

Godmorrgon säger jag! Är fortfarande lite trött så jag går vingligt emellanåt (x 
Idag skall jag fara ut och äta med min stödfamilj, det skall bli kul! Funderar på om jag skall ta min kamera med, men nog tror jag det! :D 
Sen när jag kommer hem skall jag börja fota höstbilder och outfits bilder ocb sen kommer nog det bästa hit in till min blogg :)

Ta hand om er!
Gammal bild på mej från april.

Framåt.

Den 2010-10-09, kl 18:56:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Ja, tiden, livet, ja allt - det går framåt. Jag avskyr att jag igen varit så superoaktiv men jag har inte varit hemma på ca 2 månader. Har varit på rehabilitering men om några veckor skall den förhoppningsvis ta slut och då kan man börja livet normalt och skriva ofta blogg igen och uppdatera nya bilder (: Är hemma nu över helgen och skall fara tillbaka på måndag eftermiddag. 
Imorgon skall jag ha en fotodag så då kommer det antagligen komma en del bilder hit, lite höstbilder&outfit bilder :)


© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!