Monday morning

Den 2013-09-30, kl 12:22:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 4

bild från min instagram

Godmorgon :)
Idag blir det att åka till pappa för vi ska beställa kryssning, åker på söndag på kryssning med några från familjen,kommer bli skoj!
Sen får vi se vad denna måndag bär med sig. Och jag är trött på att höra "du är så ofta sjuk", när jag skrivit att jag mått dåligt på bloggen så då har jag menat PSYKISKT, jag kämpar med mina psykiska sjukdomar, så hoppas ni fått begrepp om er uppfattning nu ni som undrar varför jag är ofta sjuk...alltså jag är inte alls ofta sjuk fysiskt om det var det ni trodde. Om jag skriver att jag mår dåligt betyder det inte genast att jag är fysiskt sjuk, det var några som undrade och trodde jag var ofta sjuk men nu har ni fått ert svar på er fråga hoppas jag så ni inte behöver undra på den fronten mera :)
Finska prov

Den 2013-09-29, kl 20:28:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Idag har jag ägnat mig åt att göra finska uppsats och ikväll mellan 18-20 finsk tid skrev jag finska provet hemifrån. Det kändes att det gick bra och var ganska lätt men eftersom att jag kan finska från innan (pratar både svenska och finska varenda dag) så det gjorde det mycket lättare :)
Skönt att ha det undan och nästa period börjar först 7 oktober för mig så blir en veckas ledighet och nästa veckas söndag åker jag på kryssning så det ska bli kul,de ser jag framemot! ^_^ 

Sen fick jag en fråga på min blogg att jag är ung och sjuk så hur kan jag vara så sjuk ofta,grejen är den att jag inte alls har varit sjuk ofta, jag har bara varit inlagd på vanligt sjukhus 2 ggr detta år.  På våren så var jag inte inlagd på vanligt sjukhus utan då kämpade jag med mitt psykiska. Så din kommentar,vem det nu sen var som skrev makes no sense. Så du som skrev det kan ta tillbaka det eftersom jag inte alls varit sjuk ofta :)
 
 
 

Återställd

Den 2013-09-27, kl 23:53:52
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Förlåt för dålig bloggning men efter att jag kom hem från sjukhuset igår så har jag bara tagit lugnt och vilat upp mig, haft lite "recovery" hemma i min lya kan man väl säga, men nu känner jag mig återställd och kan börja försöka leva som vanligt igen :)

Idag sov jag länge och var sedan till affären för att köpa ganska mycket gottigott och det kommer antagligen räcka ganska länge.

Är jättetrött så nu blir det att sova, och imorgon bär det av till Lojo :)

Gottighetetna:

Min akut sjukhusresa

Den 2013-09-27, kl 01:37:56
Filed in Vardag | Kommentarer: 2


Hamnade tisdag natt med ambulans och sirenerna på till Mejlans sjukhus, blev förlamad på högra sidan av kroppen, högra läppen började hänga och högra armen och fotens motorik funkade inte riktigt :/
Var hela tisdag natt uppkopplad i en massa sladdar och dropp men onsdag förmiddag lunchtid blev jag fri av allt det och två gånger under natten blev jag förflyttad till olika avdelningar och en tredje gång onsdag förmiddag där jag sov tills torsdag och det släppte hem mig vid två tiden på dagen.
TIA, som går om av sig självt..

Skönt att vara hemma nu :)

Håret bakifrån

Den 2013-09-26, kl 16:18:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 5


Mitt hår både framifrån och bakifrån :)

Humor

Den 2013-09-25, kl 13:56:04
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Mejlans sjukhus

Den 2013-09-25, kl 09:15:22
Filed in Vardag | Kommentarer: 2


Hamnade på Mejlans sjukhus inatt, kommer troligtvis hem imorgon, så uppdateringen blir normal då när jag kommer hem :)

Överraskningen - The change,hårförlängning

Den 2013-09-24, kl 13:23:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1

Här har ni den lilla överraskningen som jag ville hålla hemligt för det flesta, bild till vänster är EFTER och bild till höger är FÖRE.Vad tycker ni om min lilla förändring? :D

Alltså med andra ord,har skaffat hårförlängning!

Storstaden

Den 2013-09-23, kl 16:44:04
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Har varit till Storstaden, närmare bestämt Helsingfors idag, först var jag på konsultation hos en frisör, vad det handlar om kommer ni att få veta imorgon, kommer iallafall bli awesome! :D

Sen gick jag i lite butiker och fick med mig ett par skor, halsband, mascara och concealer som är menat för mörka ringar, de är som en "light-pen", är spänd på att testa mascaran och concealern! Vill ni ha video/bild på när jag testar dem? Kommentera gärna!

Nu sitter jag i bussen på väg hem :)

Tax hoodie

Den 2013-09-23, kl 08:19:09
Filed in Vardag | Kommentarer: 4


Köpte denna hoodien på höstmarknaden, vad tycks?

Saturday 21.9 och köttfärs- och potatisgratäng

Den 2013-09-21, kl 21:26:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Förlåt för dålig bloggning några dagar men hade Cami övernatt fredag-lördag,lagade vitaminbombsmoothien åt oss båda två,receptet finns i ett annat inlägg som ni kan hitta genom att klicka HÄR (öppnas i nytt fönster) och idag så jobbade jag med en finska läxa som jag skickade in,gjorde köttfärs- och potatisgratäng till mat.
Idag har jag haft ont i huvudet i 2 dagar i rad och ont i örat från och till,antagligen fått öroninflammation så blir att kolla upp det i veckan,är jobbigt med värk!
På måndag blir det att åka till Helsingfors på konsultation och sen träffa en vän, kommer att bli trevligt! :D
 
Nu blir det att se någon serie och ta det lugnt resten av kvällen!
 
Bild på dagens mat: 
 

Marknad 2013 dag 1

Den 2013-09-19, kl 22:36:21
Filed in Vardag | Kommentarer: 6
Idag var det jobb och så for vi från jobbet på Ekenäs höstmarknaden en stund och när vi for tillbaka till arbetsplatsen så var det kaffe (dricker inte kaffe men sällskapade med det andra) och sen åkte jag hem med bussen.Imorgon blir det marknad igen men då med bästa Cami,kommer bli kul,har inte sett henne på evigheter! It will be fun :D
Ikväll var jag och hämtade ut ett paket från posten,nämligen nya träningsbyxor eftersom jag skall börja träna i oktober igen,nu när jag äntligen är fri från gips och allting,har saknat träningen!
Nu blir det att njuta en kall smoothie och sen sova,ny dag imorgon igen. Imorgon borde mitt efterlängtade objektiv komma till lager så snart får jag det så jag kan jag börja fota igen,det som jag saknat så och ni har säkert saknat mina bilder så här får ni en avslutningsvis från arkivet:
 

FOTO: Jag  KAMERA: Nikon D7000

NEW IN och outfit

Den 2013-09-19, kl 19:25:00
Filed in Outfits/Fashion, Vardag | Kommentarer: 1


NEW IN och outfit! Stickade tröjan/ponchon är ny.

Madi Lee

Den 2013-09-19, kl 18:41:24
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Idag så hittade jag denna 13 åriga tjej som sjunger helt sjukt bra,ni måste lyssna på hennes covers,här är 2 utvalda covers!
Hon har talang!

 

Quote

Den 2013-09-18, kl 21:31:20
Filed in Quotes, Vardag | Kommentarer: 11
En quote jag hittade,LÄS!

“This life is what you make it. No matter what, you're going to mess up sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they'll come and go too. And baby, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can't give up because if you give up, you'll never find your soulmate. You'll never find that half who makes you whole and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” 

Min onsdag och imorgon och fredag marknad!

Den 2013-09-18, kl 20:22:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Jag fastnade inte på bild så ni får mest bild på hårfärgen


Igår kväll färgade jag håret, brunt! Det skiftar lite i rött också så aningen rödbrunt,är supernöjd! :D Bild ser ni ovan!
Imorgon skall jag från jobbet på Ekenäs höstmarknad och på fredag på marknaden igen men då med 2 vänner,kommer bli trevligt och sen på måndag till Helsingfors för att först gå på en konsultation (vad det gäller kommer det att komma när jag gjort det,överraskning som sagt!) och efter det skall jag träffa en kompis. 
 
Idag har jag varit till stan (Karis) och köpte två stickade tröjor eftersom jag knappt har några stickade till hösten och efter det gick jag till mataffären för att köpa ingredienser till vitaminbombssmoothien som jag har gjort ett inlägg om,direktlänk: http://mandacecilia.blogg.se/2013/september/vitaminbombs-smoothie.html#comment 
Den blev jättegod och jag kom på receptet själv från mitt eget huvud :D Rekommenderar varmt!

VITAMINBOMBS SMOOTHIE

Den 2013-09-18, kl 16:14:00
Filed in MAT/RECEPT, Vardag | Kommentarer: 6
VITAMINBOMBS SMOOTHIE
Ingredienser:1 banan
1/2 äpple1 mandarin
Hallon efter smak eller annan valfri bär
En tesked kvarg/kesella
Yoghurt efter eget tycke
En skvätt mjölk

Gör såhär:Sätt allt i en mixer och mixtra! NJUT!

 

Matbloggstoppen

Min nagellackskollektion

Den 2013-09-17, kl 18:14:28
Filed in Vardag, Videoblogg | Kommentarer: 6
 

Min nagellackskollektion, kolla i HD för bästa kvalite! :D

Sjuttonde september tvåtusentretton

Den 2013-09-17, kl 18:02:55
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Idag har jag varit på lite ärenden och sen var jag till matbutiken och när jag kom hem så radade jag upp alla mina nagellack och satt dem på plats, filmade och gjorde en "Min nagellackskollektion" så det kommer upp i nästa inlägg!
Vad tycker ni om att jag har börjat göra videosar oftare? Bra eller dåligt? Hur ofta borde jag göra videos i veckan t.ex? Kommentera gärna vad ni tycker,alla förslag tas emot! 
Sen så ringde jag och beställde tid för konsultation så på måndag skall jag till Helsingfors på det, VAD det gäller kommer ni få veta senare när det har hänt,håller det som överraskning till er tills dess ;) 
 
Avslutningsvis bjuder jag på en "ful" bild! ;)
 

Turkiet del 2

Den 2013-09-16, kl 22:42:00
Filed in Resor, Vardag | Kommentarer: 5
Här kommer del 2  från Turkiet,eftersom det är så många bilder i detta så kommer det i flera delar.
Jag har fotat allt med min samsung galaxy s3 eftersom mitt objektiv är sönder och väntar på nytt som sagt.
(Såg nu att bilderna såg bättre ut i mobilen än på datorn!)


Lite om dagen angående bilderna:
Vi var 6 timmar i ett piratskepp och solade och åt gott och det hade lite program där det tog upp resenärer och hade dem och dansa med det som jobbade där. Och så hade det program för oss resenärer så det var en som hoppade från 12  eller 20 meter om jag minns rätt,har video på det så om ni är intresserade över det så kommentera :D
Slö men ändå en aning effektiv

Den 2013-09-15, kl 21:49:16
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Har varit en väldigt slö dag idag men ändå har jag varit lite effektiv och gjort lite skolarbeten och en aning övat till provet trots att jag har det först 25.9.
Och så klippte jag igen slitna toppar eftersom jag inte hade tydligen klippte allt så nu känns håret en aningen kort men det växer fort ut igen!
Som ni såg i förra inlägget så gjorde jag en video där jag visar mina hårprodukter,längtar tills jag får mitt objektiv så det blir bättre kvalite i videosarna/vloggarna igen. Imorgon så blir jag ÄNTLIGEN av med gipset,ska bli skönt och snart kan jag slänga kryckorna i väggen! ;)
 
Ni får gärna kommentera vad ni vill att jag skall göra i mina vloggar i framtiden/visa i videosarna så skall jag försöka uppfylla det! Lägenhetstour är önskat och det är på kommande,det kommer i oktober eftersom jag har långt ifrån allt klart men tills dess kan ni föreslå andra saker som jag kan videoblogga/vlogga om!

bild från arkivet pga att jag väntar på nytt objektiv
 
 

Mina hårprodukter

Den 2013-09-15, kl 21:22:31
Filed in Vardag, Videoblogg | Kommentarer: 1
 
Här kommer efterlängtade videon på mina hårprodukter jag använder,
Ursäkta mig den kassa kvaliten men eftersom mitt objektiv till systemkameran är sönder och jag väntar på ett nytt så hamnar jag filma tillfälligt med min telefon samsung galaxy s3!
 
 

Plugg, plugg och mera plugg

Den 2013-09-14, kl 20:12:07
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 
 
Bilden beskriver min dag,har ägnat åt dagen till plugg,har bara en uppgift kvar att göra som jag gör imorgon och sen är alla uppgifter gjorda för denna period! Och då kan jag ägna tid till annat plus lite läsas till prov då jag har prov den 25.9.
 
För er som inte vet så studerar jag gymnasie på distans,en så kallad "kvällskola" så man har möjlighet att gå på närstudietillfällen på kvällarna och när perioden lider mot sitt slut är det prov som gäller som man kan avlägga på skolan eller via sin dator hemma men då är provet lite annorlunda än det på skolan.
Närstudietillfällerna är inte obligatoriska så det mesta går på distans och man får välja själv vilka ämnen man läser på perioderna enligt vad som finns att välja på kursbrickan/periodernas schema vilket är bra,allt går i sin egen takt!
 
Nu blir det att sätta hårolja i håret och sedan en dusch,hoppas ni haft en bra lördag! :)
 
 

Fredagen den 13onde

Den 2013-09-13, kl 20:10:19
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
 
 
Fredagen den 13nde idag, för vissa en otursdag,har ni haft nå otur idag? 
 
Här har iallafall dagen löpt på fort idag och en bra men slö dag har det varit. Steg upp vid 13 tiden och satt vid datorn tills jag gjorde kycklingsallad till middag och så har jag designat en egen hoodie som jag beställde men det tar 6-8 dagar tills den kommer så längtar tills den kommer! Har också planerat nästa sommar (sommar 2014), så härligt :')
Och i helgen kommer hårproduktsvideon där jag visar mina hårprodukter och visar vilka jag rekommenderar och varför, har pratat om det lite tidigare i bloggen men videon är på vägg upp i helgen så håll utkik!
 
Nu blir det serie och sen film för hela slanten! 
Vad skall ni hitta på i helgen?
 

Pluggkväll

Den 2013-09-12, kl 21:44:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2


Kollade att jag har tent om två veckor och man måste ha ghort alla uppgifter i finskan för att skriva tenten så jag gjorde två arbetsuppgifter idag och skickade in dem så nu är två uppsatser kvar och en lätt inlämningsuppgift som jag skall göra i helgen  så sen kan jag ägna tid för att plugga till provet lite, dock kommer finskan gå bra eftersom jag är tvåspråkig och talar både svenska och finska varenda dag :D
Den 2.10 börjar nya perioden och då blir det att läsa en fördjupad kurs i hälsokunskap! ^^

Nu blir det att kolla på en finsk serie och sen läggdags,hoppas ni haft en bra dag! :)
 
 

Tagit helg!

Den 2013-09-12, kl 17:09:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
 
 
Idag morse var jag på ärenden till nordea och fpa och sen bar det av på jobb, kom hem lite efter två och genast till butiken för att handla mat och sen dess har jag suttit framför datorn. Tråkigt när det inte finns så mycket att göra med en gipsad fot. Men snart är jag igång igen och kan börja ordna och inreda och fixa i min bostad, och nästa vecka är det Ekenäs höstmarknad + tivoli torsdag-fredag (19-20.09) så det blir nice :D
 
Nu har jag iallafall tagit helg men helgen kommer bestå av lite plugg, har ju börjat med distanstudierna igen i augusti så :)
 
 

Längtan tills jag kan träna igen

Den 2013-09-11, kl 18:34:04
Filed in Inspiration, Träning, Vardag | Kommentarer: 1
Har haft en sån smärta i foten idag så det fick bli "ligga i soffan och ta det lugnt -dag" idag, så har lyssnat på musik och sett på en massa avsnitt på en serie. Längtar tills foten är helt frisk så när oktober börjar skall jag börja ta upp träningen igen och nya kostvanor som jag hade i våras,trivdes mycket bättre i det :)
Och då kommer det komma upp MASSA träningsinspo och tips på bloggen, åh vad jag längtar tills jag kan göra allt dethär igen! 
I helgen kommer videon upp om hårprodukterna så håll utkik! Nu blir det glass,hoppas ni haft bra dag!
 
Lite träningsinspo på tal om träning:
 

An ordinary tuesday

Den 2013-09-10, kl 22:07:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 
Har varit efter mitt sminkbord, är nöjd över den! Ni kommer få se bild på det här någon dag och så kommer jag göra en video i veckan där jag visar vilka hårprodukter jag använder som jag rekommenderar också! Hade helt glömt bort att jag skulle göra en men nu ploppa det upp i huvudet.
 
När jag kom hem klippte jag håret (själv såklart), klippte bara bort slitna topparna så nu är håret fint igen, så skönt när man blir av med det slitna topparna!
Sen blev det att äta korvsoppa och nu sitter jag här med jordgubbskvarg och skall se på serie, ny dag imorgon :)
 
 

Lite humor och sånt

Den 2013-09-10, kl 19:05:12
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 

En längre natt

Den 2013-09-10, kl 12:36:41
Filed in Vardag | Kommentarer: 0


Mellan söndag-måndag natt vakade jag lite för länge, fastnade i en serie så det blev avsnitt efter avsnitt och vips var klockan halv fem på morgonen så råkade sova bort nästan hela dagen igår, därav ingen uppdatering igår.

Idag blir det att åka och hämta ett sminkbord jag köpte från sidan tori.fi, det är vad som händer idag :)

En fullspäckad härlig solig söndag.

Den 2013-09-08, kl 21:25:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Haft full rulle idag, var hemma i min bostad först för någon timme sen,och klockan är snart halv elva på kvällen (finsk tid).

Först bär det av till sjukhuset för att byta gips, sen på möte men jag kom riktigt där i slutändan eftersom jag fick vänta i över en timme på sjukhuset men det gjorde inget, det var ju fika efteråt och jag fick träffa mina underbara kompisar och bekanta som jag inte sett på ett bra tag! :)
Efter det bär det av till second hand där det sålde saker utomhus i stekande sol, kommer att visa i veckan vad jag köpte och sen bar det av till mamma och där stannade jag resten av dagen ^_^
Beställde/köpte ett sminkbord av en så på tisdag skall vi och hämta det.
 
Nu börjar inlägget bli långt så avrundar här, nu blir det att se på serie och sen sova :)
 
I väntan på att mitt objektiv kommer får ni en bild från weheartit!
 

Turkiet del 1

Den 2013-09-06, kl 23:15:00
Filed in Resor, Vardag | Kommentarer: 9
Här får ni bilder från Turkiet, kommer i flere delar eftersom det är en hel del bilder så här får ni del 1! :)
Under bilderna kommer stå om första eller egentligen andra dagen eftersom vi satt i en buss på natten första dagen :)

Till bilderna DEL 1.
         
 
Lite om första/andra dagen, resten av dagarna i det andra inläggen (kommer dyka upp senare någon dag) kan komma lite i o ordning eftersom jag inte har riktigt reda på vilken dag vi gjorde vad så var beredda på det :)

Vi åkte mellan torsdag-fredag natt buss till hotellet och var framme fredagen 4 på morgonen på hotellet så vi sov tills frukost, steg upp och åt frukost och for sedan till stranden och var där hela dagen, åt och drack vid en pool bar som fanns vid stranden där vi hade swimmingpool nr till förfgofande och satt flere timmar i barnens minipool eftersom det inte fanns några barn vid vårt område.

Efter det flyttade vi oss till stranden,solade och simmade och på kvällen gick vi runt på gatorna och köpte lite parfym.

Sen blev det kväll och vi chillade och spenderade resten av kvällen vid hotellets poolbar och åt och hade det allmänt trevligt :)

I've got to move on

Den 2013-09-06, kl 16:48:41
Filed in Vardag | Kommentarer: 2


Kom till pappa för ca en timme sen, åt äppelpaj som han hade bakat och nu sitter jag och chillar och har det bra, bilden ovan tog jag nyss med mobilen.
Idag ringde det från sjukhuset och berättade att det hade hittat en liten fraktur i foten så efter gipset kommer jag ha en såkallad el cast.
Sen ringde jag angående mitt objektiv jag fått vänta på i över en månad (slut i lagret) så nu i nästa vecka skulle dom äntligen skicka iväg mitt objektiv :)

Torsdag och en bild på min solbränna

Den 2013-09-05, kl 21:42:07
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Idag har jag tagit de lugnt igen och sett på samma serie som igår.
Angående bilderna del 1 från Turkiet så kommer bilderna upp på helgen eftersom jag har ingen usbkabel och jag ska till pappsen över helgen så då kan jag låna hans för det tar 100 år att ett bildinlägg via min telefon :)

Här får ni en bild på min bränna ;)Sämre dag

Den 2013-09-04, kl 21:02:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Har inte alls mått bra idag,varit svag och hängig och känt mig febrig, haft varmt,kallt,varmt,kallt och så har det hållit på växlas så har legat på soffan och sett en massa avsnitt på en serie.
I helgen kommer del 1 bilder från Turkiet,hoppas ni kommer gilla bilderna! :)
 
Eftersom jag känt mig/är sjuk så blir det inget jobb imorgon, blir att bara ta det lugnt imorgon igen och hoppas jag är friskare imorgon!
 
 
 

Tillbaka till vardagen

Den 2013-09-03, kl 14:19:24
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Idag var det jobb som gällde efter min solsemester, riktigt trevligt att få komma tillbaka till vardagen igen. Och ännu trevligare var det när jag ÄNTLIGEN lärt mig att sticka avigt. INGEN har klarat av att lära mig ,varken i skolan eller på andra ställen pga jag är vänsterhänt,men nu fick jag lära mig en enklare teknik att sticka avigt så nu kommer jag kunna att sticka nästan vad som helst så det är bra :D

Jag blev klar med ett dynvar som jag hade tryckt text och en örn på och idag började jag sticka ett par vantar :) Var hemma vid 14:20 och sen dess åt jag mellanmål och ikväll blir det lite plugg.
För er som inte vet så har jag börjat med mina distanstudier(!!) igen men med en långsammare takt så just nu denna perioden studerar jag bara finska :)
 
bild från arkivet pga bildbrist
 
 
 
 

Quotes och lite pepp

Den 2013-09-02, kl 21:21:12
Filed in Quotes, Vardag | Kommentarer: 1
 

Svag,kraftlös/orkeslös

Den 2013-09-01, kl 21:44:48
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Vet inte vad som händer med mig men sov sjukt länge inatt, var vaken några timmar,åt och blev pigg men blev lika snabbt trött efter maten och samma sak var det ikväll igen, så jag tog en powernap och råkade sova i 2 timmar.
Blir först pigg och sen trött av varje måltid och ibland känns det som jag har feber.
Pga min trötthet har jag inte orkat blogga eller göra något,det ända jag gör är att se på filmer,mer än så orkar jag inte göra. Om det inte blir bättre till tisdagen så ska jag kolla upp vad det är för känns som det är något mystiskt på gång.
 
Nu vet ni iallafall orsaken till den låga uppdateringen men när jag samlat krafter så kommer det bli bättre uppdatering,håll ut! :)
 
Här får ni en bild från där jag var för inte så länge sen ;)
 
 
 
 
 
 
 

© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!