"Long time, no see"

Den 2010-11-27, kl 22:39:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Jepps, it's true. Haft helt fullt upp dom senaste veckorna. För 2 veckor sen var jag på ett evenemang, Kulturkarnevalen 2010, som ordnades i år i Borgå och jag var där som staff (=personal), det var jättekul :D
Fick många nya kompisar och såklart var ju också andra vänner där som man känner från tidigare :) 
Som staff så hade jag som arbetsuppgifter att hänga upp olika skyltar, nattvakt, väcka ungdomarna när det var väckning och sen att sitta i infodisk med några andra staffmedlemmar, det som jag menar med infodisk att om deltagarna undrar över något gällande evenemanget eller annors bara ville komma och prata ut med oss så skötte vi om det som satt i infodiskarna :)
 
Förra helgen var jag med min kompis Jeanette från fre-sö så då hade jag int heller tid att blogga, och denhär helgen så har int varit så speciell, förutom att jag ha fått börja gå på gratis pianolektioner (: Får också ta gratis gitarrlektioner, för det är en bekant som ställer upp för mej, jättebra så nu skall jag börja gå nästan varje fredag på dom "lektionerna" :)
Imorgon till Helsingfors, skall julshoppa och sen till en mässa och sälja dockhusmöbler med pappa och ena brorsan, jag får lön för att jag kommer med och casch tackar man ju alltid ja till! :D 

På vardagarna är jag på rehab för mitt psyk mående så därför bloggar jag int alls på vardagar utan försöker blogga varje helg då jag hinner/är på permission.

Nu skall jag gå och sova så man orkar imorgon, gonatt!
 

Jag med i tv!

Den 2010-11-07, kl 15:53:00
Filed in Amanda (jag) | Kommentarer: 0
I måndags var kanal FST5 och filma i Fontanaoch jag var med, länken nedan för er till programmet där inslaget är från Fontana och jag blev också filmad ;D Det var lite speciellt då kameramannen flera gånger satt kameran nästan rakt upp i ansiktet på en xD

http://arenan.yle.fi/video/1418670

Chokladpudding

Den 2010-11-07, kl 00:06:00
Filed in MAT/RECEPT | Kommentarer: 0
Gjorde ett specialchokladpuddingrecept.. tog lite modell från kladdkaka smeten man tillreder men tillsatt sedan mjölk och ökade lite på receptet, smakade gott&som chokladpudding iallafall! :)
Chokladpudding:
 

Smält försiktigt smöret (eller margarinet) i en kastrull på spisen eller i en skål i mikron. Det kan vara bra att dela smöret i mindre bitar innan så går det fortare. I mikron kan ca 400 W vara lämplig effekt för att det inte ska skvätta smör.
Låt sedan det smälta smöret stå framme och svalna.
Vispa ägg och socker pösigt med elvisp.
Tillsätt vaniljsocker och kakao och vispa med lägsta hastigheten på elvispen.
Tillsätt mjölet. Tillsätt sist det smälta smöret. Vispa.
Sen lägger du till mjölken i önskad mängd och häller upp chokladpuddingen i skålar och lägger det en stund i kylskåpet och vips så har du egen hemmagjord chokladpudding! 
Vill du, så kan du också lägga till vispgrädde, det blir gott!Filmdags!

Den 2010-11-06, kl 18:16:00
Filed in | Kommentarer: 0
Trailern int den bästa kvaliten
 
Kommer i tv:n just nu, har sett den förr flere gånger men det är bra tidsfördriv! Till filmnjutningen så har jag fixat ihop egen hemgjord chokladpudding, tog recept från en kladdkaka men sen ändrade jag på den lite själv och vips så har man en mumsig chokladpudding! Ni skall få receptet senare ikväll :)

Svenska dagen.

Den 2010-11-06, kl 14:05:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Sugen på kladkaka, kanske borde man göra en sån, eller vad säger ni? Det är MUMS!
Nu just kollar jag på Wildfire, sen blir det Dawsons Creek och vad sägs om att baka dendär kladdkakan efteråt? Det är helg,svenska dagen, den kan man fira med något smarrigt! Brukar för övrigt inte fira svenska dagen men nu är det helg som sagt och min ena bror fyller 28 år idag,GRATTIS!
 
Frisk!

Den 2010-11-05, kl 16:04:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Skönt,varit frisk i ca en vecka nu, och lite till! (: Börja äta vitamintabletter och efter några dagar så vips , så blev jag frisk och rösten kom totalt tillbaka! :D
I helgen händer det inge speciellt, bara chill och så skall jag se på filmer, chill helg med andra ord!


© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!