Absolut Torr - Redville

Den 2014-06-25, kl 13:02:30
Filed in Vardag | Kommentarer: 2I månadens vippaket hos Redville fick jag produkter från Absolut Torr. Det  ska hjälpa till att man hålls torr upp till flera dagar,motverka svett så om ni vet att ni oftast brukar svettas så rekommenderar jag att köpa dessa produkter! Jag vet att det går att köpa åtminstone på apoteket. Vem vill inte hållas torr liksom! :)

Första bilden är det egentliga paketet jag fick men igår fick jag två brev till och där fanns det som är på andra bilden, vet inte om det var som tack för att jag svarat på kampanjfrågorna eller om det hördes till hela paketet men jag är väldigt tacksam för det jag fick. Tack Reddville! 
Reddville är en sida som skickar gratis tamponger och är man tex bloggare kan man gå med i sheshocial och få VIPpaket utskickat till en och därefter skall man svara på lite frågor för att även få i fortsättningen vippaketen utskickade till en, rekommenderar varmt att vara med och allt är gratis,helt perfekt! :)

Back on track!

Den 2014-06-25, kl 10:11:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Är tillbaka igen, har varit bortrest, först i Sverige i två veckor och när jag kom hem var jag hemma en kort stund och sen åkte jag till Åland och kom hem i tisdags.
Mitt tangentbord så vissa tangenter har slutat fungera men funkar med skärmtangentbord, men när jag får det fixat blir det aktivt igen!
Kommer självklart blogga innan det också :)
 
Så bloggningen har varit lågt mest pga resor så hoppas ni förstår. Nu är jag tillbaka iallafall, back on track!
 
 
 
 
 

Tagit upp träningen

Den 2014-06-03, kl 00:07:19
Filed in Vardag | Kommentarer: 5


Har tagit upp träningen igen efter ett uppehåll pga operation, abs here I come! :) skönt att få börja träna igen!


NEW IN

Den 2014-06-02, kl 14:18:11
Filed in Shopping, Vardag | Kommentarer: 5
Denna söta vit spetsopp köpte jag för ca 11€, perfekt nu till sommaren!

 

© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!