Sanning eller konsekvens - fråga på!

Den 2013-11-30, kl 00:42:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 9
Eftersom det varit dött på min blogg ett tag och jag är så Ronja så kommer jag och Ronja göra en "sanning och konsekvens" video, så kommentera en massa sanningar och konsekvenser så ser vi framemot att få sanning- och konsekvens - kommentarer av er och vi kommer att göra videon på måndag kväll! :)
 
 
 
 

Livet rullar på

Den 2013-11-26, kl 13:10:50
Filed in Vardag | Kommentarer: 0

Bloggar från ipaden,därav gammal bild..


Som rubriken lyder så livet rullar på och imorgon åker jag härifrån (Mora) till en underbar vän, jag känner för att inte vara här  mera pga vissa saker (jag kanske berättar nåndag) så har en vän som ställer upp för mig och sa att det finns plats för mig när som helst!  :)
Denna underbara vännen heter Ronja och hennes blogg är http://tjurens.blogg.se ,vi har känt varandra i några år nu och ska bli sjukt kul att få träffa henne! :)
Och den 6-8november träffar jag Sofia! :D
Jag är lyckligt lottad som har vänner som ställer upp för mig när det behövs! :')Det är slut mellan oss

Den 2013-11-23, kl 12:56:37
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Har inte bloggat eftersom jag och ,in pojkvän gjorde slut,så det har tagit på men annars trots omständigheterna mår jag helt okej och går vidare,det kan ta tid eftersom vi hade planer osv och sett framemot allt och allt bara förstördes på en sekund.
Men som sagt, annars mår jag okej trots omständigheterna.

Det som ska bli sjukt roligt är att jag åker till Uppsala mellan 6-8 december till min underbara vän, kommer bli sjukt roligt och vi har länge nu planerat att träffas så nu har jag bra tillfälle eftersom jag är mer i närheten pga att annars bor i Finland men just nu är jag i Sverige :D


Humor

Den 2013-11-19, kl 15:16:19
Filed in Vardag | Kommentarer: 3

Back on track

Den 2013-11-16, kl 12:00:18
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Vi hade fullt upp igen och vill ju umgås hur mycket som helst med min älskling och sen var jag utan internet här i några dagar men nu har jag internet igen så är typ back on track!
Just nu är vi hos hans föräldrar, vi kom hit på torsdag kväll och åker tillbaka till lägenheten imorgon (söndag) :)
Idag ska vi vara med min älsklings brorson, de kommer bli kul! :D
Anonym kommentar

Den 2013-11-16, kl 11:53:57
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Det var någon anonym som hade frågat mig en fråga, men tänker säga wn gång för alla, jag svarar inte på anonyma frågor inom ett inlägg om jag känner för att alla inte behöver veta svaret, så DU som frågade om ang när jag åkte till min pojkvän i Sverige så du får erkänna vem du är och ta kontakt (antingen via fb om du har mig där eller via mail) om du ska ha svar för jag känner för att inte publicera frågan här eftersom jag vill hålla en viss gräns i min blogg vad som publiceras här.. :)Still alive!

Den 2013-11-12, kl 13:03:57
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Hej,nej jag är inte död, är levande och har det bra. Åkte till min pojkvän i fredags och har varit här sedan dess,och inte haft tid för bloggen,därav det varit dött här!
Har ipaden med mig istället för laptopen,men skall försöka blogga lite nu som då att det inte blir mera tomt och vill ju inte förlora er läsare! 
Vi har sett på filmer, myst,pratat,varit sociala,massa mer och haft det underbart! :D

Gammal bild

Haul - Citymarket

Den 2013-11-07, kl 23:29:17
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
 


Här kommer haulen och det som jag glömde visa var ett par svarta leggings och en ladyshaver,hoppas ni gillade!  :)

Shopping och packning

Den 2013-11-07, kl 20:08:33
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 
Tömde ett minneskort från när jag var i Turkiet i somras så därav bilden,den är från första dagen i Turkiet ^^ (ignorera min cphand,vet inte vad jag gjorde med den på bilden)

Idag var jag då i Kyrkslätt för att shoppa en hel del behövligheter och gjorde genast en HAUL när jag kom hem så den kommer upp snart,först blir det dusch och sen skall jag redigera videon och ladda upp den!
När jag kom hem så blev det genast att  lite reda upp kläder eftersom jag fått en stor lass med kläder av pappa (nej har inte alla saker ännu i min lägenhet) och sedan packa eftersom jag åker till min pojkvän imorgon! Kommer bli så underbart och mysigt :3

Hoppas ni haft en bra dag

Behövlighetsshopping

Den 2013-11-07, kl 11:26:32
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Knappast ett ord dedär behövlighetsshopping menmen ni förstår ju vad jag menar med det, alltså varit och shoppat behövligheter i Citymarket i Kyrkslätt och nu äter jag lunch på en pizzeria! Mums! :)
Sen blir det att ta bussen hem igen och dags att packa för imorgon åker jag till Mora! :D Först flyg och sen tåg ^^
Onsdag

Den 2013-11-06, kl 21:48:22
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Idag var jag först efter lite saker från en kompis som ja sa igår att jag skulle göra och sen blev det affären för att köpa lite gott och när jag kom hem var det redan kväll så tog bara lugnt och kollade lite på serier, sedan kollade lite på behövligheter.Nu är det dejt med sängen som gäller, alltså sova ;)Ny dag imorgon, godnatt på er alla :)Onsdag

Den 2013-11-06, kl 21:42:09
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Idag var jag först efter lite saker från en kompis som ja sa igår att jag skulle göra och sen blev det affären för att köpa lite gott och när jag kom hem var det redan kväll så tog bara lugnt och kollade lite på serier, sedan kollade lite på behövligheter.
Nu är det dejt med sängen som gäller, alltså sova ;)
Ny dag imorgon, godnatt på er alla :)

49 dagar kvar till jul

Den 2013-11-05, kl 22:54:46
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
49 dagar kvar till jul! :)

 

Film efter film efter film

Den 2013-11-05, kl 22:20:57
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Som rubriken lyder så har dagen bestått film efter film efter film,har sett på Big Mommas 2 och Big Mommas 3 idag, har sett dem förut men får iallafall ett gott skratt ;)
Imorgon blir det att åka och hämta lite av mina saker från en kompis och sen får vi se vad dagen har att erbjuda.har ätit alldeles för mycket mat så har varit mätt i 3 timmar nu,uff. Men äntligen börjar det ta sig och nu blir det nog att se på en serie och sedan sova.

Hoppas ni haft en bra tisdag!

 

Måndagar är latadagar

Den 2013-11-04, kl 19:35:29
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Måndag idag och jag har varit lat som bara den,trots att jag vaknade där kl 12 så låg jag kvar i sängen tills kl 14,vart gick tiden iväg?!  Hoppade över frukosten och åt istället genast lunch i tanke på vad klockan var och var en sväng till affären för att köpa mat,när jag kom hem blev det film och glass för hela slanten! Nu blir det film nr 2 ^^

Vadå latdag? ;) Måndagar är till för att lata sig säger vi ;)
 
 

Avslutad minigiveaway

Den 2013-11-04, kl 14:47:16
Filed in Vardag | Kommentarer: 0

Avslutade den idag,har varit borta under helgen så!  Direktlänk: http://www.youtube.com/watch?v=rpWaFp2ROos  (öppnas i nytt fönster)
Där ser ni vem som vann! :)

hello november

Den 2013-11-02, kl 19:23:46
Filed in Vardag | Kommentarer: 2Hello november!
Snart börjar väl det kalla dagarna?! Brr! Igår kväll kom vi fram till hotellet och idag var vi och sälja på mässan mellan 10-17. Tiden gick trögt så jag vandrade runt där en hel del ;) Hittade lite som jag ska köpa men det köpen gör jag imorgon eftersom vi ska dit imorgon igen till Lahtis mässcenter :3

Det var om dagen/helgen i sin korthet :)

© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!