Dagen idag: Salo

Den 2014-03-31, kl 22:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Idag har jag varit till Salo,var först till en för att testa en turkosblå klänning som passade perfekt och var jättefin på och härligt material som jag sedan köpte som jag kommer att använda första gången på bröllop där jag kommer vara brudtärna, kommer självklart använda den även på sommaren och vid andra fina tillställningar, ni kommer få sneakpeak på den senare i veckan, för att se hela får ni se sedan när bröllopet varit som kommer äga rum 12.4, lite överraskning hur man kommer se ut får det vara så ni får hålla ut ;)

Efter köpet av klänningen var jag till motonet, sedan en 2€ butik, Lidl och efter det gick jag i shoppingcentret Plaza i olika affärer och kom hem med lite nytt och välbehövligt! 
 
Avslutningsvis en vårig/somrig bild tagen i lördags
 

Iphone 4s

Den 2014-03-31, kl 14:15:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 6
 
För några veckor sedan köpte jag en ny telefon,nämligen Iphone 4s,nöjd med mitt val! (:
UPDATE: Jag köpte den eftersom jag använder och är i behov av appar som bara funkar på iphone och sedan vissa som funkar bäst på iphone,därav mitt val! :)

VÅR- krokusar

Den 2014-03-30, kl 18:49:00
Filed in FOTO, FOTO - Natur/Landskap, Vardag | Kommentarer: 1
Idag hittade jag lite krokusar på rabatten så föreviga dessa fina krokusar på bild,här får ni ta del av dessa fina krokusar.


 
 
 

En härlig helg att se framemot

Den 2014-03-28, kl 17:33:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
bild från början av juni ifjol
 
I onsdags tränade jag i 1,5 timme på gym och har nu haft ont i magmusklerna och benmusklerna i två dagar men nu börjar det värsta gå om,härligt med muskelvärk då man vet att man presterat bra ifrån sig! 
Idag har jag packat,kollat på Talang Sverige och nu har jag varit i några timmar i Tenala,har ätit och nu kommer jag vara hela helgen med min kära barndomsvän,kommer bli funfun :D Hoppas ni får en bra helg för det kommer jag att ha! ^_^ 

Övernattning och snilleblixt

Den 2014-03-26, kl 15:17:54
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Blev övernatt i Lojo igår,hade det riktigt mysigt och trevligt, när jag kom hem blev det lite att städa och sen dess har jag bara suttit vid datorn och fortsatt kolla på klänningar till bröllopet (skall vara brudtärna för det som inte läst mitt förra inlägg) och nyligen bestämde jag mig för att åka och träna på gym,längesen jag var sist men fick en snilleblixt att åka så varför inte!
Perfekt avslut för kvällen.
Hoppas ni haft en bra onsdag än så länge,ta hand om er!

Bara för att jag åker och träna får ni en träningsinspobild som avslutningsbild för detta inlägg.

Måndagen den tjugofjärde i tredje

Den 2014-03-24, kl 20:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Idag har jag varit på ärenden till stan och kom hem för drygt en timme sedan, sen dess har jag kollat på klänningar eftersom jag skall vara brudtärna på ett bröllop och kollat ett avsnitt av en finsk serie. Imorgon blir det att träffa han, kommer bli så himla härligt! Världens finaste och bästaste. Nu blir det att kolla på Tunnelbanan och sedan sova,godnatt på er fina :)

Har fortfarande inte tagit mig an att ta nya bilder så här bjuder jag en från i somras som är antaglingen inte visad på bloggen än.
 

Åbo

Den 2014-03-23, kl 17:22:50
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Har varit i Åbo sen fredag eftermiddag, var till Skanssi (shoppingcenter) och köpte lite välbehövligt, fick även två parfymtester på köpet och igår och idag har jag varit på mässa och sälja, därav låg uppdatering. Men nu när det blir ny vecka ska jag försöka bli aktiv igen! 



Helg!

Den 2014-03-21, kl 13:16:37
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Igår hade jag fullt upp från morgon till kväll, var och fixade lite ärenden och sedan var jag med en vän hela dagen, och på kvällen for vi åt våra varsin vägar dit vi skulle, jag for till pappa och har varit här övernatt och idag blir det att åka till Åbo. Kommer bli skoj! Nu chillar jag bara tills vi skall åka, skall försöka blogga nåt ikväll via mobilen :) Blev ett litet kort inlägg men nu vet ni vad jag har och haft för mig.
Hoppas ni får en bra dag och bra helg!
 
 

3 bilder från senaste photoshooten

Den 2014-03-20, kl 17:53:02
Filed in FOTO, FOTO - Porträtt, Vardag | Kommentarer: 2
Har visat förut sneakpeak på denna photoshoot men här kommer 3 till av dom,hopaps ni gillar!

 

Min onsdag i ett nötskal

Den 2014-03-19, kl 22:45:41
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Idag har jag lite städat och diskat eftersom en god vän till mig kommer hit imorgon, kommer bli riktigt kul! Har även idag spelat på min elektriska piano och sjungit Singstar, en riktigt lugn och bra dag! Nu blir det att avrunda kvällen och sova eftersom det blir att stiga upp tidigare imorgon då jag ska möta upp min vän i centrum. Godnatt på er!


Dagens humor

Den 2014-03-18, kl 14:58:55
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
 
Dagens humor,sjukt roliga katter! :)

Stan och bra start på måndagen

Den 2014-03-18, kl 02:07:13
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Idag var jag till stan (Ekenäs) för lite ärenden och sedan for jag till cafét där jag även stötte på en bekant, var riktigt träffas och catchade upp lite vad som hänt i våra liv den senaste tiden,riktigt härligt och kul med sällskap! :) Efter det gick jag till affären och sedan hem. När jag kom hem blev det mat på direkten, överförde bilder från telefonen till datorn och lite ordnat här hemma.
Imorgon kväll blir det skola, kunde inte åka till skolan i förra veckan pga att jag låg på sjukhus men nu är jag på banorna igen! :) En bra start på denna vecka har jag haft,riktigt nöjd med dagen i stortsett!
 
Hur har eran start på veckan varit?
 
avslutar en bild på dessa stora ankor vi såg i Turkiet ;)

Mig äger ingen

Den 2014-03-16, kl 19:02:03
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Har nyligen ätit middag,det blev glutenfri pasta med maletkött och god tomatsås och nu blir det filmdags för hela slanten, Mig äger ingen heter filmen,finns även bok till den men dock har jag inte personligen läst den!
Finns det någon av er som har sett filmen eller/och boken och vad tyckte ni?


I'm still alive

Den 2014-03-13, kl 22:24:47
Filed in Vardag | Kommentarer: 8
Kom hem igår kväll från sjukhuset,skönt att vara hemma igen! Tur hade jag en tv att roa mig med och så min ipad och mobilen så jag överlevde någålunda. Mycket smärta hade jag så fick en del morfinliknande preparat sprutat rakt i lårbenet men nu trots omständnigheterna är det okej, håller på vänta på kallelse till operation så får vi se när den blir.
Har bara vilat och tagit det lugnt och kollat på serier och så var jag i lite över en timme och satt ute i det vackra vårvädret +10,1 grader idag,himla skönt! Träffade på några av mina grannar jag aldrig sett förut så det var trevligt att bekanta sig med dom och prata. Riktigt härligt! :)

Ville bara uppdatera så ni vet att jag lever och är hemkommen,imorgon skall jag ta också itu med att svara på era kommentarer. 
bjuder på en gammal bild

Sjukhuset dag 2

Den 2014-03-11, kl 17:40:20
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Idag på förmiddagen blev det antibiotika per dropp så nu väntas på att infektionen skall försvinna så det kan ta tillställning med operation. Så nu blir det att fortsätta fasta (får inte äta) och istället få vätska intravenöst.
Ännu oklart allt när operationen görs men hoppeligen får jag veta mer imorgon.


gammal bild.


Inlagd på sjukhuset igen

Den 2014-03-10, kl 18:57:42
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Är igen inlagd på sjukhuset, denna gång på kirurgiska avdelningen. Var först till vårdcentralen och fick sedan remiss till sjukhuset och ligger nu här.
Imorgon tas det tillställning när det blir operation..
Hoppas ni fått en bättre start på veckan än mig, ta hand om varandra! :)



WeekEND

Den 2014-03-09, kl 20:08:36
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Igår kväll började jag se på en film som heter The Hungover games,måste säga att det var längesen jag skrattade som jag gjorde nu, humor i filmen,antingen var jag övertrött eller så var filmen faktiskt och hade humor i sig. Så om ni vill ha ett gott skratt så rekommenderar jag att se den! :)
 
Vad har annars hänt då? Haft från och till värk i magen igen så har bara tagit det lugnt,ätit och vilat. Innan hittade jag en ny dokumentär (i flera avsnitt) att se på som heter Au Pair i London och den är på finska. Verkar rätt intressant! Tog bara en paus för att blogga och nu skall jag fortsätta se på den. Hoppas ni haft en bra helg!
 
 

Sneakpeak från tisdagens photoshoot

Den 2014-03-07, kl 18:04:00
Filed in FOTO, Vardag | Kommentarer: 5
Här är sneakpeak från tisdagens photoshoot!


Kryssning och Tjeckiens talentshow

Den 2014-03-06, kl 14:43:01
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Som ni läste på mitt förra inlägg så skulle jag på kryssning och tog inte med datorn till pappa men ni visste ju vad jag hade för mig så ni vet orsaken varför jag inte bloggade. Men nu är jag hemma igen efter en riktigt trevlig kryssning! Och måste också säga att vilken fin personal ombord, så fina och omtänksamma! ^_^

Var även riktigt trevligt kryssningsprogram, bl.a var det från Tjeckiens talentshow (vinnarbidraget) som var där och uppträdde, filmade en del på kryssningen så kommer nog vid något tillfälle klippa ihop och sätta upp så får ni se men kan inte lova nåt när det kommer upp eftersom det brukar ta en bra stund att redigera.

Som avslutningsvis får ni bild på mina nya skor, har bara ett par vår/sommarakor som passar så det var välbehövligt!



Haft en liten minipaus

Den 2014-03-04, kl 11:45:13
Filed in Vardag | Kommentarer: 6
Som ni ser har det varit lite oaktivt igen men har inte haft något att blogga om och så lämnade min pojkvän mig så har haft en liten "minipaus", välbehövligt för att hitta mig själv och var jag står, eftersom att jag försöker att inte deppa ihop pga detta och hittils har det gått bra så nu är jag tillbaka igen!
 
Idag är det skola som gäller på kvällen, 17-19:45 och efter det åker jag till pappa och på imorgon (onsdag) morgon åker jag på kryssning och kommer hem på torsdag morgon! :) Så det ser jag framemot!
 
 

Bilder på det jag köpte i Salo

Den 2014-03-02, kl 18:29:00
Filed in Shopping, Vardag | Kommentarer: 18
Här kommer bilder på det jag köpte igår i Salo,hope you like it!
Allt förutom det två sista är köpta från secondhand, det två sista är köpta på H&M.
 
 
 

Fyndat i Salo

Den 2014-03-01, kl 20:07:37
Filed in Vardag | Kommentarer: 8
Idag blev det oplanerat att fara till Salo och tur så, för jag fyndade en massa i loppis för en billig peng och så gick jag även i Plaza (typ som ett litet shoppingcenter) och även hittade lite där, bilder på det jag köpte kommer att komma imorgon för då tänkte jag ta itu att fota det när det är ljust. Så ni får hålla utkik imorgon på dagen! ;) Och när det är soligt vårväder ute någon dag här blir det nya bilder till bloggen,just nu är det bildbrist.
Och nu som avslutning för detta inlägg måste jag säga att jag är NÖJD med denna lördagen,bättre kunde det inte bli!

Nu blir det att njuta av lite choklad och bara ta det lugnt resten av kvällen,hoppas ni haft en härlig lördag!
 
 

© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!