Skola,loppis och pizza

Den 2014-08-28, kl 19:33:13
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
I tisdags började jag skolan igen,känns konstigt men rätt ok att vara tillbaka. Är rätt mycket då det skall utföras 4 examenstillfällen (skall vara klar 31.5.2015) på arbetsplatser + jobba på arbetsplatsen innan det görs examenstillfälle men får hålla tummarna att det ska gå bra!

Har varit mycket med att planera och har inte haft så mycket att skriva om och inspon har avtagits när kameran inte är fixad ännu men när den är fixad hoppar jag att all inspo kommer tillbaka!
Idag har jag varit på olika loppisar och hittade en ljusgrå basic t-shirt och en "not your bag" skylt,nöjd med fyndena eftersom det är precis det jag behövde! Efter det blev det pizza, tack mamma för en bra dag <3

Hoppas allt är bra med er!Orange is the new black

Den 2014-08-12, kl 19:40:34
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Har fastnat för en serie som heter Orange is the new black, vet många som tittar på det men ni som inte än sett på det så ge det ett försök, det är det värt! :)

Ni många har märkt att jag knappt bloggat men det är för att jag tappade blogglustrn helt och funderade på att sluta men har inte lust att sluta och sen börja om helt och nu har mina dagar sett rätt lika ut, sola,bada och kolla på serier. Blir lite enformigt att skriva samma sak varje dag så har låtit bli. 

Men i helgen var jag till Ingå skärgård och hade det jättetrevligt, badade bastu.simmade,åkte båt ut i öppna havet, ätit god mat och bakelser, varit i trevligt sällskap och fiskat, har haft det jättebra där! :)
Hoppas ni haft en bra sommar hittills.© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!