Bildspel med bilder från Åland

Den 2012-06-30, kl 23:31:11
Filed in Vardag, Videoblogg | Kommentarer: 8
Jag gjorde ett litet bildspel med bilder från när jag var till Åland då jag fotade så mycket, här är dock inte alla bilder men då skulle videon bli allt för lång! Lite videoklipp också men som är inte så märkvärdiga men hoppas ni gillar bilderna! :) Måste också passa på när jag är igång att det är 2 låtar, eller lite av en låt,passar inte så bra in med andra men jag ville ha med "tar båten till Mariehamn" då det råkade sig att när vi just kommit fram till Åland och sätter på radion så hör man "och så tar vi båten till Mariehamn" så den låten får mig alltid att minnas min resa!

Ber om hjälp!

Den 2012-06-30, kl 16:21:32
Filed in Vardag | Kommentarer: 11
Nu har jag tittat runt lite på hur man gör bildspel/slideshow i header men med koder och allt dedär var alldeles för komplicerat så är det någon snäll där ute som skulle ha lust att hjälpa mig göra en? Skickar kodmallarna åt er! 

Jag tackar så hemskt mycket för den som har lust att göra det, länkar till er blogg som tack såklart! :)

God natt,sov gott!

Den 2012-06-30, kl 02:42:43
Filed in Vardag | Kommentarer: 6
 
Med denna bild från weheartit äger jag godnatt! :)

Några låtar :)

Den 2012-06-30, kl 01:18:15
Filed in Vardag | Kommentarer: 0

Fästing!

Den 2012-06-29, kl 23:09:48
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Har knappt varit på datorn idag förutom nu ikväll så därav lite bloggning. Det var så fint och varmt väder ute så la mig på en filt i gräset och läste ut en bok och solade. Lite mer färg fick man och synligare solrand trots att jag hade från innan och var brun från innan :)  Men jag blir lätt brun så :D

Sen kollade jag klart alla avsnitt på 112 på liv och död säsong 2. Sen senare på kvällen upptäckte jag att jag hade en fästing på mig så den togs bort såklart. Har bara haft en gång tidigare fästing i hela mitt liv!

Så det är det ända som hänt idag,väldigt skönt med lugn dag faktiskt. 
 
Såhär liten var den.,bildkälla:google.

Tummen ner för sömnlösa nätter.

Den 2012-06-28, kl 23:47:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 8
Nu ha jag börja ha sömnlösa nätter,inte alls kul. Så jag sov inget inatt,somnade först vid 6-7 tiden och steg upp kl 17. Egentligen vaknade jag före men jag trodde inte klockan var så mycket så jag var "sover lite till",orkade inte se på klockan och sen hade jag väldigt konstiga drömmar från högstadie tiden. 
 
Såg sedan på säsong 2 av en serie, såg på hela säsong 1 igår. Har inte sett alla avsnitt ännu på säsong 2 så tänkt gå fortsätta och göra det nu :)Vågigt/lockigt hår efter att haft håret uppsatt!

Den 2012-06-28, kl 10:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 10
 
Festfrisyr? Eller ser håret för stökigt ut? Jag hade håret i en hästsvans efter att jag varit i duschen så håret var vått när jag satte upp det och efter många timmar så tar jag bort och vad är det man ser? Jo,håret har en hel del lockar + fluffit hår! :) 

Lugn dag

Den 2012-06-27, kl 22:20:55
Filed in Vardag | Kommentarer: 5


bilden tog jag på båten när vi var på väg till Åland,vad tycker ni? :)

Idag har det varit en lugn dag, har regnat hela dagen idag, eller solen tittade fram,men int ens 2 minuter och så var det regn igen! Tråk. Så har bara blivit att sitta inne idag. Duschat,sett på serien 112 på liv och död,lyssnat på massa musik,chattat med älskling och några kompisar och haft tinnitus nästan konstant idag. Och som ni ser har jag idag bloggat bättre än vad det blivit dom senaste dagarna! Känner mig stolt :) Men 4 dagar hade jag faktiskt en väldigt bra orsak, Var ju i Åland och nätet funkade inte ute i skogen.
Mår också lite bättre idag än vad jag mådde igår så det är bra!
Men nu vet ni iallfall vad som hänt i mitt liv idag,ny dag imorn igen och bloggar då också! Godnatt på er alla :)

 

 


3 bilder på fågeln :)

Den 2012-06-27, kl 16:53:21
Filed in FOTO, Vardag | Kommentarer: 1
När jag var till Åland så hade dom en fågel hos dem vi bodde så fotade såklart den :)
ALLA bilder har jag tagit själv!

 
 

Är i behov av ny header!

Den 2012-06-27, kl 14:46:17
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Är det någon som är villig att göra en ny header åt mig? Nån som vet hur man gör ett bildspel i en header? Eller så går det också att berätta för mig hur man gör så kan jag försöka mig på det. Som tack så länkar jag dig till din blogg :D

kontakt: mandisfoto@live.fi eller genom att kommentera min blogg! 

Good start? Hell no!

Den 2012-06-27, kl 14:41:36
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
bild tagen på mig i Åland :) osminkad t.o.m.
 
Ingen bra start på dagen alls.. en som varit taskig mot mig. Men jag försöker inte att bry mig, eller jag brydde mig men har slutat bry mig nu.
Steg upp lite före kl 14 idag,sent jag vet att stiga upp på dagen men jag behövde faktiskt sömn, vi säger att jag förtjänade den! :) Nu skall jag iallafall fixa nåt att äta och sen blir det att titta på en serie!

kort inlägg men bättre det än ingenting :)


Sanningen...

Den 2012-06-27, kl 01:30:00
Filed in Amanda (jag), FOTO, Quotes, Vardag | Kommentarer: 1
insåg att jag måste säga en sak.kom på det inatt varför bloggningen också varit ganska mycket off.Förut bloggad jag ju 2-5 gånger om dagen men nu har det minskat rejält.. Men till saken, jag har en svacka nu, därför bloggen varit lite lågt och sen har jag rest ganska mycket (runt omkring i Finland och sen Egypten,Sverige och Åland dethär året). Sömnlösa nätter,panikångest,ångestattacker,deprimerad men jag bearbetar på att må bättre,alltså progressen pågår! Men allt tar sin tid och jag hoppas det kommer bli bättre med tiden! Bloggningen kommer bli bättre,måste samla krafter bara.

Här är lite bilder med text och texter där jag kände mig träffad...It will be better!

Den 2012-06-27, kl 00:49:11
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Förlåt för dålig uppdatering och att bloggen lider men råkade visst sova bort nästan hela dagen! Blev väckt vid 16, men jag fick faktiskt ingen sömn inatt..så jag har inte gjort nåt idag. Eller ja, lyssnat på musik och sovit :)
 
Blev inte så mycket sömn heller i Åland men tror nog kroppen kommer ta igen sig sen.. ska försöka bättra mig med bloggningen så gott det går! 


Midsommar på Åland

Den 2012-06-25, kl 22:21:55
Filed in Vardag | Kommentarer: 2

bild JAG tagit när jag var till Åland :)

Hejhej på er! Nu är jag tillbaka igen :D  Som min älskling skrev så hade jag inget internet,funkade inte dit ute i skogen som jag var,tyvärr.

Men som sagt,jag är tillbaka igen, back to normal med andra ord :) I Åland så har jag hunnit med en hel del, 2 dagar som vi åkt runt i Åland och sett på en massa sevärdheter, hälsat på pappas barndomskompisar, träffat ett par från Hangö, varit till ett ställe där det var en massa fåglar som påfåglar,måsar,höns och tuppar i olika färger,änder och andra strandfåglar jag inte minns namn på. Firat midsommar i Lemland med pappas barndomskompis,hans fru och paret från Hangö, och sen hundarna Tyson och Citzy + fågeln Mato. Riktigt kul hade vi! :) 

Fotade över 600 bilder under 3 dagar, den fjärde dagen åkte jag bara båt och orkade inte fota då XD Kommer att göra fler bildspel med bilder så ska ni få se det bästa bilderna från Åland!

Inget Internet

Den 2012-06-22, kl 23:06:33
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Gästbloggning! :3
 
Amandis har inget internet!
Så blir inget bloggande på max 4 dagar, om hon nu inte får tag på internet tidigare.
Så nu alla vet :3

mot hamnen sen Åland!

Den 2012-06-22, kl 06:12:43
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Just nu sitter jag i bilen på väg till Åbo hamn! kände för att blogga och samtidigt testa hur det funkar med att blogga via mobilen med nya blogg.se portal :D i tanke på att det funkar utmärkt att blogga via mobilen så kommer jag hålla er uppdaterade bra om vad jag görmr i Åland :D

Good morning sunshines! Dags att dra sig till Åland!

Den 2012-06-22, kl 04:50:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Vaknat ganska så dyligen, eller ja, ätit frukost och så och nu skall jag fixa mig för klockan 6 (5 svensk tid) skall vi starta härifrån för att fara till Åbo hamn, måste vara i god tid när vi har bil + hund :) Men jag har på känn att det kommer bli en riktigt bra midsommar, trevligt att få ha lite variation på sin midsommar :D

Fast Åland hörs till Finland så känns det ändå som man skulle åka utomlands ;) Får se hur bloggningen blir där men antagligen så har jag möjlighet att blogga där! 

Trevlig midsommar allihopa! 

Naturlockigt hår!

Den 2012-06-21, kl 22:48:15
Filed in Vardag | Kommentarer: 0


Såhär naturligt lockigt hår har jag egentligen :) Eller ja, när jag kommit ur duschen och inte borstar det så blir det superlockigt som ni ser på bilden. Det råkade sig vara en dag då det var EXTREMT lockigt som ni ser..eller kanske inte så extremt för vissa men för mig var det då det gäller MITT hår.

Slutpratat om hår nu, jag har haft fullt upp idag, fixat med ipaden (spel å sånt) så jag kan vara på den i bilen och på färjan om jag får tråkigt, hängt upp kläder,packat,duschat osv så har inte haft tid för bloggning.  Sen så hade vår hund en stor fästing mellan benen och vi trodde först det var en geting som stuckit han före pappa såg fästingen för Citzy var inte alls sig själv och hade gjort ett eget "sjukhus" åt sig själv men allt blev bra igen när fästingn togs bort! :)

Har väldigt tidig väckning imorn, skall stiga upp kl 5 finsk tid (4 svensk tid) så skall nog gå och sova så jag får lite sömn ens, gonatt på er :) 

Äger ipad nu!

Den 2012-06-21, kl 01:08:21
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
 
Och så blev jag också ägare av en ipad! :D Jag har haft ganska så fullt upp idag, for till stan för att hämta ut mitt paket (där befann sig ipaden) ,boch sen for jag och hälsa på Hanna som jobbar i café och blev bjuden på glass och när Hanna jobbat klart så kom Jimmy dit och sen for vi ut och gå på stan och sen till butiken för att köpa mat och så for vi till hans lägenhet och chilla och prata ,riktigt kul att få umgås me sina kompisar! :)

Kom hem först lite före nie på kvällen och sen har jag startat igång min ipad och installerat lite appar och spelat på den och sen chattat med några ,både på msn och facebook och nu sitter jag här och äter glutenfritt knäckebröd med ost och gurka.

Men jag har inget mer att säga så bloggar imorn mera,gonatt!

Filmtips nr 3 - The Lovely Bones

Den 2012-06-19, kl 16:32:35
Filed in Vardag | Kommentarer: 16


Trailer;


Flickan från ovan. En ung flicka som blivit mördad vakar över sin familj och sin mördare från himlen.

Filmtips nr 2 - Jag saknar digfilm

Den 2012-06-19, kl 16:25:49
Filed in Tips! | Kommentarer: 1

 

Enäggstvillingarna Cilla och Tina är bästa vänner men samtidigt väldigt olika. Cilla är konstnärssjälen och idealisten som går sin egen väg medan Tina är populär, pubertal och ständigt kär. Cilla och Tina ska snart fylla 15 år men det kommer Cilla inte få vara med om, för hon kommer att dö innan dess. Detta är historien om Tina som blir ensam kvar. Om sorgen att förlora någon nära och skulden när något är för sent att ställa till rätta.Filmtips nr 1

Den 2012-06-19, kl 16:17:12
Filed in Tips! | Kommentarer: 0
För ganska länge sedan fick jag önskemål att jag skulle ge lite filmtips här på bloggen så här kommer dem, och det är jag som valt från dem jag själv tycker är bra! :) The Change-up  Här får vi följa två bästa vänner som lever väldigt olika liv. Och de båda önskar att de hade den andra vännens liv och som av en tillfällighet stöter de på en magisk fontän som fixar det åt dem. Men de inser snabbt att allt kanske inte är så bra som de tror.

Trailer:  

Somnat med datorn på inatt.

Den 2012-06-19, kl 16:04:48
Filed in Vardag | Kommentarer: 1


FOTO: Johanna Packalén 

Tänkte ta och fota kläderna jag köpte i lördags men det är så dåligt ljus,mörkt både ute och innn mitt på ljusa dagen så ingen idé, trots att jag har lampan på är det dåligt ljus och måste ha så högt ISO på kameran att bilderna blir brusiga. Imorgon skulle det vara bättre väder så då gör vi nytt försök! :) Tänkte nämligen fota när jag har kläderna på mig, en sak har ni sett redan och det är svarta klänningen med guld dragkedja från h&m! Er som inte sätt så är det bara att ni bläddrar lite längre ner på min blogg så ser ni inlägget.

Jag hade lyckats somna med datorn på inatt, minns att jag skulle stänga av sims 3 och sen vaknade jag kl 10 på morgonen av att jag skakade. Såg på datorn att allt var på, TILOMED SPELET! Somnade om sen och sov till ungefär kl 13 men måst ändra dygnsrytmen för på fredag blir det tidig väckning när jag skall till Åland och färjan går tidigt på morgonen. Eller ja, vi måste vara i tid för vi tar bilen med och hunden :) Men det skall bli kul att spendera en helg på Åland för första gången i mitt liv! Kommer göra tidsinställda inlägg och om jag kan/hinner så uppdaterar jag från plats också.

Idag har jag inte gjort så mycket, åt frukost när jag vakna, skickat sms åt älskling,lyssnat på musik,varit efter posten och samtidigt en snabb sväng ut och gå med hunden. Nu blir det lästime (läs: läsa bloggar!) :)T-shirt med text

Den 2012-06-18, kl 23:45:25
Filed in Outfits/Fashion | Kommentarer: 6

Några tröjor med text, den första är från hottopic.com och dom andra 2 är från zara.com

Har ett liv utöver bloggen,fullt upp idag!

Den 2012-06-18, kl 23:42:12
Filed in Vardag | Kommentarer: 0Förlåt för dålig uppdatering men har knappt varit vid datorn idag! Eller var en stund men sen gick jag ut och filmade (videoinlägget kan ni se genom att gå in på denna länk ;   http://mandacecilia.blogg.se/category/videoinlagg.html .  

När jag var klar så kom jag in men for nästan lika snabbt ut igen för att fotografera, blåste en hel del men fick en del bra bilder iallafall :D

Sen så sa pappa att vi skall fara och fiska så vi gjorde klara för det och åkte till stranden med bil och sen hoppade vi på båten och for ut på sjöss. Hunden var med och han ÄLSKAR att åka båt. Vi var ute i flere timmar, satt ut fisknät och fick massa löjor + några aborrar. Kom hem först på kvällen nångång och var ganska trött men hungrig så jag åt mat, pizza blev det och sen till efterätt jordgubb med turkisk yoghurt,gottigott!  Hoppas ni förstår att jag har ett liv utöver bloggen fast jag försöker blogga så ofta jag kan! :) Bilder från idag :) 18.6.2012

Den 2012-06-18, kl 23:26:20
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Var ut och fotograferade idag lite på trädgården, var ganska så blåsigt så var inte det lättaste men några bra bilder lyckades jag få och här delar jag med mig några :) Alla är fotat med mitt 50mm/f.1.8 objektiv! 


Svar på frågestunden - videoinlägg!

Den 2012-06-18, kl 21:28:31
Filed in Vardag, Videoblogg | Kommentarer: 2

Äntligen är den här som ni alla längtat efter,hade frårgestund i maj och NU har jag svarat på alla frågor i ett videoinlägg :D
Ursäkta för bakgrundsljudet men ville filma ute och byta lite omgivning sådär kaboom ;) Hoppas ni gillade! 

 

 


Sometimes we all have our lazy days

Den 2012-06-18, kl 01:03:57
Filed in Vardag | Kommentarer: 0

FOTO: Johanna Packalén

Jag fattar inte  hur man kan ha varit så trött som jag varit idag, har knappt orkat göra någonting! Läste bloggar men sen blev jag så trött att det resulterade att jag höll på somna. Spelade lite sims 3 igen för att se om jag skulle bli mera alert då men icke sa nicke, spelade bara en VÄLDIGT kort stund på kanske 5-10 minuter och sen stängde jag av och vilade.

Åt sedan mat och blev lite piggare.Gav också lite mat åt katterna. Nu ikväll har jag haft lite ångest så därav varför jag inte bloggat tidigare. Men det har gått om nu och medicinerna inför natten är tagna.

Blir nu att lyssna på lite musik tills jag somnar :) Gonatt på er!

Ny klänning!

Den 2012-06-17, kl 15:10:44
Filed in FOTO, Outfits/Fashion, Vardag | Kommentarer: 3


Denna svarta klänning med guld dragkedja köpte jag igår, från H&M för 19,90€ (ca 199kr). Det var den sista som fanns kvar i butiken där så jag hade tur! :D


Tröttare än tröttast

Den 2012-06-17, kl 14:56:04
Filed in Vardag | Kommentarer: 0


bildkälla: http://www.makems.com/graphic/im-so-tired.jpg 


Usch vad jag har varit trött idag, gick och sova rätt så tidigt men ändå sov jag länge och är fortfarande lite trött! Har knappt nå krafter alls och där ute så regnar det. Kanske vädret som gör mig trött? 

Idag  har jag spelat sims 3 i några timmar och ätit frukost som bestod av 2 mackor och yoghurt. Nu ska jag ta och läsa bloggar för har över 1000 inlägg olästa, beror på att jag glömt bort att logga in på bloglovin på ett tag men nu så skall jag ta igen allt! :)

Vad hittar ni på denna regniga söndag? Eller är det någon av er som har fint väder där ute?


Shopping i Mylly :D

Den 2012-06-16, kl 20:52:21
Filed in Vardag | Kommentarer: 2


2 bilder på mig som Cami (min vän) tog när jag var i Mylly :) OBS: Jag drack vatten!

 

Hann inte blogga på morgonen för det blev bråttom med att platta håret, sminka mig och sätta på kläder och sånt men var en lyckad shoppingtur! Hittade allt jag letade efter/behövde + en present :D 

 

Det var helt massvis med folk och mycket liv (som det brukar vara i shoppingcenter på en lördag) så man nästan fick ont i öronen. Är också helt slut efter nästan en hel dags vandras i butiker så antar det blir tidig läggdags om jag inte hinner piggna upp med tiden. Nu skall jag iallafall ta och chatta lite med min pojkvän på msn och imorgon så fotar jag allt jag köpte :D


Varit ute i sommarvärmen :)

Den 2012-06-15, kl 22:16:49
Filed in Vardag | Kommentarer: 3


FOTO: jag (:

Dagens händelser;

  • solat i 3 h
  • läst en bok ute i solen
  • varit ute länge
  • varit till stranden (igen) med pappa och hunden
  • spelat the sims 3
  • läst bloggar
  • lyssnat på musik
  • sett på vidoeklipp på youtube
  • spelat ett spel på telefonen
  • skickat sms och fråga om min vän Cami vill komma med till Mylly imorgon (shoppingcenter) :D

Där hade ni min dag i punktform, lite har man iallafall fått gjort! Härligt med sommarävärme så har passat på att vara ute så länge det är soligt och varmt väder :)  Imorgon så skall vi fara till Mylly, får se vad jag kommer hem med.

Nu skall jag gå och sova så jag orkar upp imorgon på morgon,godnatt! :)


Foton på Citzy 12.6.2012

Den 2012-06-15, kl 22:07:28
Filed in FOTO | Kommentarer: 0

Lovade ju att jag skulle visa lite bilder jag fotade från när vi var till stranden med hunden, fotade en hel del bilder på han så här nedan ser ni dem, ni får gärna säga vad ni tycker om dem! :) 

KAMERA: Canon EOS 550D  OBJEKTIV: Canon EF 50mm/f.1.8

 


Svarar på kommentarer på kommentarsidan om du inte har blogg!

Den 2012-06-15, kl 15:11:30
Filed in | Kommentarer: 0
Nu när blogg.se har ändrats så att man kan svara på kommentar på sin egen blogg så kommer jag göra det i fortsättningen så om ni inte har blogg för jag tänker inte svara på kommentarer genom att svara i ett inlägg. För er som har bloggar så svarar jag på era kommentarer på er blogg :D


Fullt upp!

Den 2012-06-14, kl 23:19:23
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Steg upp lite efter kl 6 (5 svensk tid) för att sedan laga mig klar till 7:20 ,blev bråttom så hann inte blogga på morgon! 7:25 tog bussen mig in till stan. Gick och handlade frukost och sen såg jag en fågel som hade vriden nacke, stackars fågel. Den var annars helt hel förutom nacken för när jag skuffade med skon så flaxade den med vingarna så att den flög ut på vägen så jag skuffade den åt sidan på sidan av vägkanten igen.Hoppas ni inte blev ihjälskrämda av bilden jag tagit! Men visst ser det mindre trevlgit ut? :(  Sen blev klockan så mycket att det var dags att gå till tågstation och möta min vän Johanna som kom med tåget från Karis, vi får till ett café, sen vandra vi runt på stan,fotograferdae,köpte lite välbehövliga saker och sånt. Jag köpte födelsedagspresent åt min pojkvän :D

Vi satt sedan på en bänk och pratade och solade. Efter det for vi till parken och fotograferade, vi var modeller framför kameran ;) En del bra bilder blev det för min del och jag är nöjd! Skall fråga Johanna först om det är okej om jag publicerar några. Sen skulle hon fara hemåt med tåg och jag hem med buss så vi skiljdes åt och på kvällen så for jag till stranden igen med pappa och hunden. Hunden tyckte det var kul att plaska och dyka i vattnet. Han dök med HELA huvudet så hans öron blev genomdränkta,knashund XD

I tanke på att jag stigit upp så tidigt har jag en väldans huvudvärk nu pga att jag inte är van att stiga upp så tidigt så skall jag gå nu så gonatt!

Citzy (vår hund) leker i vattnet :D

Den 2012-06-14, kl 21:52:40
Filed in Vardag | Kommentarer: 2

Filmade när vi var på stranden och Citzy (hunden) plaskade och hade kul i vattnet :)


Simmat och lekt med hunden i vattnet! :)

Den 2012-06-13, kl 23:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Ingen bloggning idag igen men det  har faktiskt varit väldigt varmt idag så jag har varit ute ganska mycket  :D Gått med bara bikini och shorts och ändå var det jättevarmt! 

Solade,läste i en bok och åt mat ute. Fotograferade också lite blommor, en hel del bra bilder blev det!  Bilderna från igår kommer imorgon (några i detta inlägg + en från idag) för har inte hunnit idag då jag haft annat för mig,några måst redigeras och imorgon på morgon skall jag till stan för att träffa Johanna, en väldigt underbar fantastisk kompis :) Hon har också en blogg som ni kan läsa genom att klicka på länken; http://johanna-joey.blogspot.fi/ (öppas i nytt fönster) Bloggar säkerligen en gång på morgonen före jag far till stan för att träffa henne och sen igen när jag kommit hem.

Så vi for till stranden igen som igår och jag simma faktiskt.  Sen så lekte vår hund Citzy också i vattnet, han tyckte det var skoj :D  Var också kul när jag simma och plaska i vattnet så blev han väldigt galen och ville försöka fånga vattnet XD

Filmade också när Citzy lekte,plaskade och så i vattnet och sen dök han också med nosen så det bubblade, det syns mot slutet av videon. Videon håller på att laddas som bäst men när den har laddat klart så kommer den på bloggen :)

Stranden

Den 2012-06-12, kl 23:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Har varit till stranden med pappa,bror och hunden idag så därav ingen bloggning idag. Ska börja blogga bättre,lovar! Vill inte tappa blogglässare och ni ska få se att det blir bättre bloggnin. Tog en hel bilder också som ni ska få se :D
På väg hem från stranden så börja det regna när vi just hoppade in i bilen så vi hade tur där! När jag kom hem har jag chattat med min pojkvän och några av mina vänner,kul människor detdär :)

Sen så såg jag på en serie,alla avsnitt för en "season" och nu tänkte jag sova för att jag är så trött.  Imorgon så kommer bilderna som jag fotade idag fast en bild fick ni se redan å det är bilden som är i detta inlägg.
Godnatt på er!

15 dagars lista

Den 2012-06-12, kl 10:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Dag 1. En bild på dig just nu
Dag 2. 5 fakta om dig
Dag 3. 3 favoritlåtar
Dag 4. 2 bloggtips
Dag 5. En bild på dig och din bästa vän
Dag 6. recept på favorit bakvärk
Dag 7. Bild på ditt husdjur, om du inte har något, en bild på ett djur du vill ha.
Dag 8. Vad har du för mobil?
Dag 9. Bild på någon du älskar
Dag 10. Länk till denna lista
Dag 11. 5 saker jag vill göra innan jag dör
Dag 12. Bild på dig med konstig frisyr
Dag 13. En youtube video du gillar
Dag 14. Så fixar jag mig inför skolan
Dag 15. Ett underbart minneBörja
Börjar med denna lista idag kväll :)
Dag 1. En bild på dig just nu
Dag 2. 5 fakta om dig
Dag 3. 3 favoritlåtar
Dag 4. 2 bloggtips
Dag 5. En bild på dig och din bästa vän
Dag 6. recept på favorit bakvärk
Dag 7. Bild på ditt husdjur, om du inte har något, en bild på ett djur du vill ha.
Dag 8. Vad har du för mobil?
Dag 9. Bild på någon du älskar
Dag 10. Länk till denna lista
Dag 11. 5 saker jag vill göra innan jag dör
Dag 12. Bild på dig med konstig frisyr
Dag 13. En youtube video du gillar
Dag 14. Så fixar jag mig inför skolan
Dag 15. Ett underbart minne

Socialen

Den 2012-06-12, kl 00:57:37
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Idag var det väckning klockan 9 för skulle vara hos socialen kl 10, prata om min ekonomi och fick fixat det jag skulle :) Sen for jag och pappa och handla mat och jag köpte också 3 par strumpor (3-pack), värmeskyddspray till håret och lite godis och en present till min pojkvän :)

När jag kom hem så vilade jag och sen prata jag med pappa för då blev det bestämt att vi skall fara till Åland nästa veckas freda, världens lyckligaste tjej här!! :D Vi kommer att fara 22.6 och komma hem den 25.6, jag har aldrig varit dit förut så det skall bli nice. När vi beställt resan och det gick jag in på mitt rum och chattade med vänner och älskling och sen kollade jag på en massa youtube videos,landade på kids react och var kul att se barnens reaktioner XD


gammal bild men jag har fotat den och det ser ni ju för står ju mitt namn på den! :)

Kids react

Den 2012-06-11, kl 20:28:30
Filed in | Kommentarer: 0Alltså ni måste se!! :D Barnens reaktioner ^^

Småfixas kvar i designen!

Den 2012-06-10, kl 22:40:19
Filed in | Kommentarer: 5
Nu äntligen har jag fixat så jag har bloggen som jag vill ha det, är bara småfixning som att ändra lite på typsnitt,färger och header och sånt och sen är det klart så ursäkter mig hur det ser ut nu men det är på väg åt rätt håll! :)

Lugn kväll

Den 2012-06-10, kl 21:30:03
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Idag så vaknade jag där vid halv ett på dagen av att jag hade kokhett så jag nästan flög upp för att hämta ett glas vatten,tog sedan medicin och efter ett tag försvann hettan.
Sen så kollade jag lite runt på datorn och lyssnade på musik och efter det packade jag mina saker och nu kom hem till pappa här jag egentligen bor :) Var så trött så jag tog det lugnt och vilade och sen prata lite med pappa och sen så åt jag choklad.
Är ganska tomt/ensamt nu när man knappt har något att göra men imorgon så skall jag till socialen och efter det vet jag inte vad jag skall göra, måste iallafall köpa värmeskyddspray till håret för det jag hade innan är slut XD

Men nu tänkte jag ta och se på lite avsnitt på en finsk serie och sedan spela sims 3 i brist på annat. 
Hur har eran dag varit?

Home sweet home

Den 2012-06-10, kl 01:58:35
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Home sweet home! Eller jag är hos mamma men känner mig som hemma här också såklart :)  Hade en hel del "mat" med mig på resan hem,ingen riktig mat eller ja, knackkorv räknas väl som mat ;) (det som ni kallar prinskorv i sverige) Men när jag kom hem så åt jag ordentlig riktig hemlagad mat, potatis och köttbiff, mums!

Sen så fotade jag Elvis (hunden) och efter det visade jag en massa bilder jag tagit, från när jag var med min pojkvän och sen lite från när jag var till Egypten :)
Och vi var klara bara för en kort stund sen så snart blir det att lägga sig. Är ju en timme före nu igen när det är finsk tid, känns lite ovant ännu men nog skall man komma snabbt in i rytmen igen hoppas jag! 

Nu avslutar jag inlägget med en bil på Elvis som jag tog idag med min kamera Canon EOS 550D och mitt 50mm /f1.8 objektiv så här har ni bilden,vad tycks?  


På tåget

Den 2012-06-09, kl 18:45:46
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Sitter på tåget på väg hemåt nu! Min telefon är död och är utan laddare (great! ) så får se hur man tar sig hem från tågstationen när man är framme.. 


Packat och klart!

Den 2012-06-09, kl 01:10:47
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
en bild på Missy som jag fotade idag,söt min fick hon när hon åt gräs ;)

Nu har jag packat klart alla mina saker, rymdes faktiskt rätt bra och med tanke på att den redan var proppfull när jag kom så har jag packat bättre denna gång eller så kanske det är för att jag hade min underbara pojkvän som var så snäll och hjälpte till och packa och inte för att skryta men måst bara säga att min älskling är otroligt bra på att vika kläder så dom tar väldigt lite plats :D  Måste lära mig hans viksätt för det är verkligen bra! Och fort gick det ;)
Imorgon bär det av att fara hem då, trots att jag bara varit här i några veckor känns det som jag skulle varit här i evigheter,vi har hunnit göra massor på en kort tid som pratat,myst,fotat massvis,gått på en massa promenader, sjungit,ätit ,sett på filmer...typ nästan allt gånger 10 eller mer :D
Ikväll så installerade jag några sims 3 expansionspaket så nu tänkte jag spela lite innan det blir läggdags så gonatt på er, bloggar imorgon på tåget :)

Ängeln i rummet

Den 2012-06-08, kl 17:16:23
Filed in | Kommentarer: 5

Promenad i regnet :)

Den 2012-06-07, kl 21:24:31
Filed in Vardag | Kommentarer: 5

en död fjäril vi hittade på sidan av vägen :'(


Har varit och promenerat ute i regnet, väldigt fräsch lukt var det i luften också, me like! :) Skönt att fara ut och få annat att tänka på.  Jag och älskling hoppade i vattenpölar som små barn men kul var det :D Man måst ju få ha kul så länge man lever ;)

Och om 2 dagar skall jag hem, vill inteeeee! Fast nästa vecka skall jag resa igen så det kommer bli trevligt så har ju ändå nåt bra att se framemot.
Vi spelade sims 3 halva natten men kul var det :D  Nu tror jag att det blir att spela det igen eller göra något annat,får helt enkelt se och göra vad jag känner för. Blev ganska kort inlägg men har faktiskt inte hänt så mycket idag, nämligen så höll jag på spy resten av natten när jag slutat spela sims. Kom upp i munnen massa spya nästan hela tiden, fast med såna kräkreflexer som jag har. Och hade FÖR låg kroppstemp men mår lite bättre idag så förhoppningsvis är det på bättringsväg :)

My day 6.6.2012

Den 2012-06-06, kl 23:40:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
En motljus bild jag fotade för några veckor sen på måttsundsberget :)


Och så har ytterligare en dag gått igen, vart far tiden? Tycker dagarna går så fort! Fast idag sov vi till kl 15, vi var nämligen uppe hela natten IFALL vi skulle sett när Venus passerar solen men det var så molnigt väder så det blev inget men det var värt iallafall att vaka, hade ju så bra sällskap med min fina underbara kille! <3 :)

Åt sedan några mackor och några timmar senare var det mat, ris och köttgryta,gottgott! På senaste tiden så har jag börjar äta helt massor, känns som jag äter mer än vad jag gör annat men är ju bra att maten smakar.

Sen tittade vi klart säsong 2 av en serie och sen spelade vi en massa på sims 2. Eller ja, vi spelade båda på varsin dator på samma spel :D
Efter det fick jag skriv-inspiration så jag skrev en dikt, den blev ganska sorglig. Får se om jag publicerar den på bloggen,vet inte riktigt än, måste fundera på saken. Om 2 dagar så har jag varit ihop i 2 veckor med världens bästa :D Älskling, jag älskar dig <3Tillfällig header

Den 2012-06-06, kl 15:32:51
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Min header är bara tillfällig, skall göra ny header när jag kommer hem :) Designen på bloggen är inte heller klar så den ser ut som den gör tills vidare men snart så kommer allt se ut som det skall göra! Positive thinking

Den 2012-06-06, kl 09:00:00
Filed in Quotes | Kommentarer: 3
Här är lite positivt tänkande quotes jag tog från weheartit  :) Pussel pussel hela dagen lång ^.^

Den 2012-06-06, kl 00:29:01
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
dålig bild men här är en bild på pusslet vi pusslade :D
Idag har jag och min pojkvän suttit och pusslat hela dagen och lyssnat på musik, därav ingen bloggning. Förlåt för att det blivit så dålig bloggning på sistone men hoppas ni förstår att jag har ett liv utanför bloggningen! :) Jag skall hem på helgen så då kommer det säkert bli bättre uppdatering då jag inte har så mycket att göra där hemma.

Annat vi gjort idag då? Spelade jag på älsklingens telefon, vi har blivit fast vid ett spel på hans mobil så det går inte att undvika att spela på det ;) Tror att det heter jewel quest eller något ditåt , nånting med jewel hette det iallafall.

Vädret har varit mulet och regnigt så därför har vi bara suttit inne men tiden gick otroligt nog ganska fort när vi satt och pussla&spela! När vi spelat tills mobilen dog och pusslat klart så gick vi ner för att titta på en serie på min dator och när vi sett klart ett avsnitt så for vi upp och äta och nu tänkte jag se ett till avsnitt före vi börjar sova (: så gonatt på er alla bloggläsare så bloggar jag igen imorgon!

Have a nice day!

Den 2012-06-04, kl 21:37:57
Filed in Vardag | Kommentarer: 4


Idag har det varit en slödag.. det bara regnar och regnar dit ute.. gjort det sen 1 juni, alltså första dan på sommaren... såååå deprimerande. Eller ja, kanske inte men man vill vara ute i det friska men orka vara ute i regnet så istället har jag och älskling varit inomhus. Vi har sett på film, idag såg vi på Allis med is, eller vi såg halva igår och sen resten idag. Kom inte ihåg vad den andra filmen hette som vi såg igår men nu fick ajg reda på det, den hette The Illusonist. Ni får trailer på filmerna i ett annat inlägg sen för nu skriker min mage på mat så skall gå och äta :)

Önskar er en fortsatt trevlig kväll på dagen!

Sussadags

Den 2012-06-04, kl 01:47:33
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Förlåt för dålig bloggning men jag och min pojkvän blev övernatt hos hans syster igår och sen dess vi kom hem till hans så har vi bara spenderat tid tillsammans. Vi har sett på filmer, pratat och sånt. Sen på kvällen så duschade jag om ni ville veta det ^^

Igår efter dopet så for vi på fest och var där hela dagen och kvällen. Fotade en hel del på dopet men får se om jag får lägga ut några bilder på bloggen, måste fråga först :)

Nu är jag så trött så mina ögon går i kors så skall sova nu, gonatt!
Avslutar inlägget med en muppbild! :DNu drar vi på dop!

Den 2012-06-02, kl 12:31:35
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Nu skall vi dra på dop, jag och min älskling kommer att fota där så mycket som möjligt antar jag :D Vi har nu sen kvart över elva fixat oss och sånt. Känner mig väldigt fin i min klädsel idag, ni kan få bild på hur jag ser ut sen när jag kommer hem för nu har vi ont om tid för vi skall riktigt snart börja fara. Skall bara packa min väska med kamerasakrna och sen är vi klara.
Kände för att blogga så nu gjorde jag det,trots att det blev kort inlägg! Men ni kan få bild på gårdagens klädsel istället så blir det lite utfyllnad här på inlägget ;)

Kofta - fått till present
Rutig tröja - INDISKA
Jeans - Cubus
Skor - Converse

Måttsundsberget

Den 2012-06-01, kl 23:47:40
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Idag har vi klättrat uppför den VÄLDIGT branta skidbacken i Måttsund.  Var nästan helt död lite över halvvägs men ändå kämpade vi :)
Här fick ni se 3 bilder på den branta backen, och den var brantare i verkligheten än vad det såg ut på bilderna,bara så ni vet! Fy tusan vad tungt det var.. men duktiga som vi var så pausade vi bara 2 gånger! Och vi hade nästan hela vår kamerautrutsning med oss (älskling hade sin egna utrustning och jag min egen) så att bära på två stora kameraväskor + gå upp för den jädrans långa backen var mer tungt med alla saker. Sen hade vi också med oss lite ätbart för vi hade vår picnik uppe på berget/backen med fin utsikt, eller ja, vi såg nästan hela Luleå ;)

Sen när vi skulle börja gå tillbaka 5-8 km så råkade jag självklart stiga i en grop och med sned fot så vi fick snålskjuts hem. Åt en massa glass och redigerade bilder väl när vi var hemma och tog det lugnt och nu så skall jag göra lite sällskap åt min pojkvän istället för att sitta här och blogga :DNy hårfärg!

Den 2012-06-01, kl 22:40:48
Filed in Amanda (jag) | Kommentarer: 1
Här har ni en bättre bild på mitt nyfärgade hår, eller ja,färgade det igår! Vad tycks? :D Jag blev iallafall nöjd,i tanke på att jag färgade det HELT SJÄLV :)

My beautiful eye :)

Den 2012-06-01, kl 22:18:26
Filed in FOTO | Kommentarer: 1

1 vecka <3

Den 2012-06-01, kl 01:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
En vecka med min pojkvän idag :) Känns som vi skulle varit ihop i flere månader fast vi har bara varit det i en vecka! Älskar dig <3

© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!