Bloggbyte.

Den 2010-07-12, kl 11:18:25
Filed in | Kommentarer: 0
Har bytt blogg!

-> mandis.ratata.fi

Krokby.

Den 2010-07-12, kl 00:09:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Tjoheej!

Va till krokby strand idag med Cami&Sarah, och de va sjukt VARMT i vattne! +25 grader :D Och så har jag blivit ännu mera brun :D 

Och vi får tacka till söta Sarahsom fotade alla bilder! (:
Jag kan dehär me grimaser (;

Kiwichokladtårta(:
 
Och så självaste fotografen på bild! ^^

Värmeböljan fortsätter.

Den 2010-07-08, kl 19:21:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Alltså det har varit jättevarmt i typ 2-3 veckor nu här i södra Finland i den lilla byn jag bor i! Väldit varmt, man har iallafall int behövt eller längtat till södern för det har varit riktigt söder värme här, så nu e de säkert superhett i södern,de kan man ju undra. Sen har jag också haft i några dagar den åtanken att vi människor så vi klagar nästan hela tiden på vädret, antingen säger vi att det är för hett, eller att det är för kallt. Liksom, när vi för en gångs skull får dendär önsketänkande värmen så varför int tacka och vara glad för det? Och tvärtom, det är för hett och vi får svalare väder,då påstår vi sen att det är för kallt. Alltså ja,som sagt,varför int vara glad då vi får värmen eller kylan/svala vädret vi har väntat på?
Nå,livet består ju av en hel del klagomål,det är oftast alltid något som e fel som vi människor tycker&tänker.
8 JULI.

Den 2010-07-07, kl 23:05:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Alltså jo,det har int hänt nå speciellt de senaste dagarna,har bara spenderat dagaran sen förra veckans onsdag med min vän Camilla. Vi har bara solat och varit till stranden (: Simmat och så,fast jag har nog tagit de lugnare med simningen..så därför har jag int uppdaterat när det int hänt så mycket annat, vaknade idag halv tie,såg på tv en stund sen for jag ut och fotade en del! Kommer kanske bilder senare någon dag då jag har mer tid ,men har också funderat på att lägga in oftare dagens outfit-bilder bara jag kommer ihåg,vad säger ni om det kära bloggläsare? 

Här har vi då dagens outfit!;
Dagens outfit!(:
Tunika: Vero Moda
Strumpbyxor som de kom genast hål i : Sale (tunna strumppisar är jättedåliga,går sönder genast om t.ex man fastnar eller en nagel rör i! ) 
Skor med 3-4 cm klack :Vagabond (syns int så bra på bild)
 
 
Och här till sist linkar jag en länk till youtube där det är en man som dansar limbo, de har "limbon" bara på 2 st flaskor! Hur vig får man va! Fast di har väl regeln inte röra marken med händerna men resten får röras (; 
Imorgon bär det av 10 på morgonen till mamma, skall hjälpa till och städa lite och ut och gå med vår söta hund Elvis för hon ska flytta till ett egnahemshus om ett par veckor,annors innan bott i ett höghus (:
GONATT!

Det var ett tag sen.

Den 2010-07-04, kl 17:29:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Jaa, de var nog ett tag sen jag hade bloggat, men har lite ursäkter (kanske dåliga sådana,vem vet).
 

1. Har inte haft tid
2. Hände en olycka för drygt 1 vecka sen åt mej, föll och tog i med handen så det blev en liten spricka strax nedanför tummen. Nu gå med handen i paket i 3 veckor, och dels de så är det min vänstra hand och jag är vänsterhänt så kommer kanske int blogga så långt på ett tag.
3. Det har varit massa fint väder här hos oss över en vecka, +20 till +30 grader varmt så det har varit att passa på och vara ute då det varit fint. Brun har man också blivit helt massor :D Och så har min vän Cami varit med mej sen onsdagen och vi ha haft de kiva! Varit till stranden och så ha vi solat&spelat tv-spel.
 
Där var mina ursäkter, ha d bra och njut av sommaren!
Kram Amanda
 

 

 
 

© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!