Safe Haven

Den 2013-04-30, kl 23:07:05
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
 
Kollade nyss på filmen Save Haven,en bra film om ni frågar mig,rekommenderar den! 
 
SAFE HAVEN handlar om ung kvinna med en hemlig bakgrund som kommer till en liten amerikansk stad. Trots att hon försöker att hålla sig ifrån andra människor och komma dem nära, så träffar hon kärleken i änklingen Alex. Han tvingar henne att möta det mörka i sitt förflutna, som jagar henne, så att hon kan komma vidare i livet.

Real beauty

Den 2013-04-30, kl 16:31:59
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 
Jag vet inte vem av er som sett denna video men ni som inte sett,SE DEN! Klart ni som sett den kan också se den på nytt om ni vill.
Men budskapet i filmen är bra! Kortfattat om klippet:

Kvinnor får beskriva hur dom ser ut och så är det än man som målar ENDAST genom beskrivningen (han ser inte kvinnorna) och efter det får någon annan person beskriva kvinnan. Märker vilken felbild som man har av sig själv. Sevärd video helt enkelt som ger en tankeställare!Sjukanmäld

Den 2013-04-30, kl 13:29:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1

bildtext: tumblr
 
Mår inte alls bra idag, började igår kväll,mådde så dåligt att jag hade lust att spy och mår lika dåligt idag så sjukanmälde mig så blir en vilodag idag. Vila ut och hoppas att jag mår bättre imorgon! Har ledig dag imorgon också eftersom det är vappen!
Märkte redan igår när jag var på gym att jag inte mådde så bra så. Kan inte le,kan inte skratta, så en vilodag är jag värd att få/ha!

Har sovit och tittat på en finsk serie och nu lyssnar jag på musik och skall snart försöka få i mig nåt att äta.
Får se hur uppdateringen blir eftersom jag som sagt inte mår nåt bra alls,men jag kommer nog att komma tillbaka med nya krafter!

Frukost

Den 2013-04-30, kl 13:00:00
Filed in FOTO, FOTO - Mat, Vardag | Kommentarer: 1
Min frukost :)

My day

Den 2013-04-29, kl 19:22:49
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
 
Är nyss hemkommen från gymmet, gymmade i 45 minuter och sedan blev det ett zumba pass i ca 1 timme,känns bra efteråt! Traskade till busstation i ett eländigt regnväder..vad hände med vädret, på dagen var det sol och varmt och nu grått och regnigt?! 

Dagens planer blev ändrade så  därför for jag till gym när inte min vän kunde träffas idag, så vi skjöt upp det till torsdag istället, passar bättre för mig med då :)
Efter att jag var till frissan for jag till affären för att handla lite mat och JORDGUBBAR!!! Nu blir det att äta upp min proteinyoghurt och läsa bloggar.  Måste ännu säga att jag är HELNÖJD med mitt nyfärgade hår och slitna topparna borta! :D

At gym

Den 2013-04-29, kl 16:21:00
Filed in | Kommentarer: 1
Är och tränar på gym så blir uppdatering först när jag kommer hem! :D

Rött hår

Den 2013-04-29, kl 12:56:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
 
Färgade som sagt håret idag hos frissan, halva håret rött blev det och skiftar i lila som ni ser! Vad tycks? :D

Sunday is over

Den 2013-04-28, kl 22:47:52
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
 
Blev inte så mycke bloggning eftersom jag varit iväg idag och det blev lite oplanerat Helsingforsresan eftersom jag fick veta det idag men kul resesällskap hade jag iallafall! :) Och imorgon efter att jag varit till frissan så när jag kommer hem tar jag med mig min vän som kommer övernatt till mig så uppdateringen kommer säkerligen vara ganska låg uppdatering eftersom jag inte hunnit göra tidsinställda och här hellre social med min vän än att sitta vid datorn,så jag ursäktar mig redan nu men den blir genast på topp från tisdagen! 

Gontt och sov gott :)

Söndag

Den 2013-04-28, kl 11:52:08
Filed in | Kommentarer: 2


Har varit till stan på möte och är på väg hem och sen lite senare blir det att fara till Helsingfors med kompisar :D Hem och vända för att äta och sen iväg igen :)
Trevligt att ha lite program ^^

Krokus

Den 2013-04-27, kl 19:11:00
Filed in FOTO, FOTO - Natur/Landskap | Kommentarer: 6
Det blev lite varmare senare på eftermiddagen så gick och fota lite krokusar jag  hittade på gården idag! :) 
ALLA bilder är tagna av mig med min Nikon D7000


Everything will be okay at the end

Den 2013-04-27, kl 15:07:49
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
 
Hände en sak igår kväll före läggdags vilket slutade med att jag tappade lusten att fara nånstans idag men det är bättre nu...
 
På måndag kommer jag att fara till frissan för att färga håret,hur det blir får ni se på måndag,lite överraskning måst man få ha till er och sen efter det kommer min vän hem till migoch blir övernatt och så far vi tillsammans på tisdag och handarbetar,och sen blir det gym på tisdag eftermiddag! Kommer bli great! :D
Var ute innan en stund men fy vad det var kallt men jag gick i bara leggings och t-shirt så det förklarar saken så jag  gick nästan lika snabbt in igen XD

Nu blir det mat och sen läsa bloggar och svara på kommentarer.
 

Vårbilder från 2012

Den 2013-04-26, kl 22:30:30
Filed in FOTO, FOTO - Djur, FOTO - Natur/Landskap, Vardag | Kommentarer: 3
Eftersom det är vår nu så bjuder jag på lite bilder jag tog förra året i maj! :3 


Livet lever på

Den 2013-04-26, kl 17:50:13
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
BILD FRÅN FÖRRA ÅRET I MAJ SOM JAG FOTAT :)
 
Idag är det cirkus här i byn jag bor men eftersom jag är så enormt trött och en grym huvudvärk känns som att lika bra att stanna hemma och vila upp sig för imorgon blir det träning har jag bestämt! Och är inte så mycket för cirkus längre heller så..
Annars så är skönt nu när jag kommit igång och satt ett mål att träna 3ggr i veckan och har funkat bra hittills, bara att hålla motivationen uppe! Men nu skall jag sluta tjata om träning för idag eftersom det känns som jag bara pratat om träning hela tiden här på bloggen.

Imorgon när jag väl är i stan blir det att köpa lite presenter till min kära pojkvän eftersom han har  haft det tufft några dagar,så är jag en så snäll flickvän som piggar upp hans vardag genom att skicka lite post för det är ju alltid kul att få och som man blir glad av! :) <3
När det kommer lite mer vårtecken hit till oss så blir det att fota mera,måste skärpa mej med fotandet och nu när jag fått nytt minneskort också så! 

Ingen träning

Den 2013-04-26, kl 12:03:53
Filed in | Kommentarer: 0Blir ingen träning idag eftersom jag varit så trött sen dess jag vaknat att jag höll somna om hela tiden trots att det var dags att stiga upp.

Jag trotsade min trötthet och pallra mig iväg till "jobbet" med en enormtrötthets värk och jag insåg att far jag och träna kommer jag säkert svimma så idag blir det att bara ta det lugnt hemma! :)

Chlldag

Den 2013-04-25, kl 22:24:11
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Ikväll blev det inte att göra så mycket, läste lite bloggar,svarade på kommentarer så en chilldag med andra ord! Planerar på att fara till gymmet imorgn men det blir det nog. :) Tidig väckning imorgon igen vilket betyder att det är sovdags så jag orkar handarbeta och gymma imorgon! Bäst att ta tag i natten nu så bloggar jag imorgon igen och hoppeligen effektivare.
 
 
 

1408

Den 2013-04-25, kl 20:01:46
Filed in Vardag | Kommentarer: 1


Ser på filmen 1408, skräckis! Såg lite av den inatt och gömde mig bakom täcket lite,brukar inte vara så skrämd av filmer men nuså! x)

Mike Enslin är en känd amerikansk författare, som skriver om sina upplevelser då han har besökt hemsökta hus, framför allt hotell. En dag får Mike, från en anonym avsändare, ett vykort med en bild på ”Dolphin Hotel”, med texten ”Don't enter room 1408” skrivet på baksidan. Mike kontaktar hotellet och försöker boka rum 1408, men nekas. Efter juridiska påtryckningar lyckas Mike, mot hotellägarens vilja, boka rum 1408. Hotellägaren Gerald Olin förklarar för Mike att det har skett hela 56 dödsfall i rum 1408, och att ingen har klarat att hålla sig vid liv i mer än en timme. Mike låter sig inte stoppas av detta, utan checkar in och går in i rummet.

Allt ser lugnt ut när han anländer till rummet, men snart börjar mystiska saker hända. Det börjar med en tavla som hänger snett och avrivet toapapper. Sen börjar riktigt skrämmande saker att hända. Radioklockan börjar räkna ner från 60 minuter och han kommer ihåg vad Olin sa, "Ingen har överlevt i mer än en timme". Han märker snart att han är helt instängd i rum 1408 och ingen kan hjälpa honom ut.. Till slut får han hallucinationer och ser bland annat sin döda dotter Katie  och sin pappa. Allt detta blir inspelat på hans handbandspelare.


Torsdag

Den 2013-04-25, kl 17:57:26
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Bjuder på en muppig bild på mig från när jag var första gången i Måttsund! Älskling är fotograf^^
 
Somnade rätt sent igår, 3 - halv fyra tiden på natten eftersom jag såg på en film som räckte rätt länge..och när jag vaknade om några timmar så låg datorn bredvid mig ännu,stoppade undan datorn och somnade om igen och sov ända tills kl 14,woopsie!
Till försenad frukost/brunch gjorde jag 4  glutenfria ungsmackor med tomat,ost och skinka,supergott! Fyllde nyss i lite viktiga papper och nu skall jag kolla efter ordentliga skor att ha på gymmet när jag tränar :)
 
 

zumba mage

Den 2013-04-24, kl 22:40:00
Filed in Träning, Vardag | Kommentarer: 3
 
Zumba mage "lektionen" gick hur bra som helst! Kändes i magmusklerna och lite tomat i ansiktet blev man, får se hur magmusklerna mår imorgon trots stretcning ;) Kommer gå oftare på lektionen eftersom det var så bra!
Imorgon har jag ledig dag så då blir det en vilodag efter 2 intensviva träningsdagar, musklerna måste få vila lite också :)
 
Nu har jag ätit så jag fått i mig mycket proteiner och fibrer och vatten,och är helt slut så nu blir det att krypa under täcket för att se en film och sedan sova! 
 
 

Beställt nya skor!

Den 2013-04-24, kl 14:30:00
Filed in Outfits/Fashion, Shopping, Vardag | Kommentarer: 4
Slutade kl 11 idag och hade sen möte och nu har jag varit några timmar,har spanat in efter skor, skulle köpa ett par men det funkade inte så fick leta vidareoch till SIST OCH SLUTLIGEN hittade jag ett par som jag beställde!
Om lite under en timme blir det att åka med bussen till stan för en lektion på gymmet, Zumba mage är det som gäller.

Avslutar inlägget med bild på skorna jag beställde,inte så speciella men;

 

 
 

Skor med nitar

Den 2013-04-24, kl 13:11:38
Filed in Outfits/Fashion, Shopping, Vardag | Kommentarer: 0


OMG JAG DÖR, så snygga! Från Bubbleroom! 

Framsteg!

Den 2013-04-23, kl 21:39:51
Filed in Träning, Vardag | Kommentarer: 0
 
Eftersom jag varit iväg halva dagen och kvällen,först träffa en vän och vi for till två olika cafér och åt lite och prata ganska mycke och sen bar det av till gymmet och gymmade i 1h 30 min OCH JAG HAR GJORT FRAMSTEG!
Är sjukt nöjd över mig själv, att se framsteg under en process är helt SJUKT UNDERBART! Märkte att jag orkar med mer vikt för armarna än vad jag orkade med i söndags och det kallar jag FÖR FRAMSTEG!

Jag fick sån kik/kick då så jag tränade för fulla muggar efteråt att jag tränade allt vad jag orkade och svettet rann så när jag kom hem blev det en härlig lång dusch.
Nu blir det stretcning och sen krypa under täcket för att sova, imorgon blir det vilodag så då hinner jag blogga oftare! 

Vad skall jag vlogga om?

Den 2013-04-23, kl 14:39:00
Filed in Videoblogg | Kommentarer: 3

Vad vill ni att jag skall vlogga om? Vad som helst! Något ämne eller vardag,kolla videon för lite mer!
Och så uppfyller jag era önskningar! 
Ursäkta att det small i slutet av videon men råkade tappa en sak.. xD


Lite träningsinspo

Den 2013-04-23, kl 14:20:00
Filed in Inspiration, Träning, Vardag | Kommentarer: 1
Om ca en timme blir det att åka in till stan med buss för ett gympass med min vän Johanna, kul med sällskap,då kan man puscha på varann och så har man pratsällskap också,det behövs ju ibland! :)
Videobloggade genast när jag kom hem från handarbetsalen så om den hinner ladda klart före jag far iväg kommer den upp på bloggen,annars på kvällen men det märker ni ju väl under dagens lopp.
 
Här kommer lite träningsinspirationsbilder!


 

 
 

Visar mitt smink jag använder i vardagen!

Den 2013-04-22, kl 19:17:00
Filed in Amanda (jag), Vardag, Videoblogg | Kommentarer: 4
 
 
Alltså det blev ju ingen speciell vlogg men kände för att visa! Hade autofokus på så kameran fokuserade lite då och då när den inte borde gjort det och ursäkta för att det är så jätteljust men fick inte rättvisa på inställningarna XD

Vlogg på G

Den 2013-04-22, kl 16:56:27
Filed in Vardag | Kommentarer: 5

En till  vlogg på G,men lite annat denna gång men det får ni se VAD när den kommer upp ikväll! :D Spännande...

Pitch perfect

Den 2013-04-22, kl 15:29:12
Filed in Vardag | Kommentarer: 2

Mobilvlogg

Den 2013-04-22, kl 11:30:00
Filed in Videoblogg | Kommentarer: 4

Mobilvlogg utomhus,pratar om dagen lite och annat. check it!


Du är du,du är bäst precis som du är

Den 2013-04-21, kl 20:38:51
Filed in Quotes, Vardag | Kommentarer: 2

Tonårsbossen

Den 2013-04-21, kl 15:26:52
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 
Har läst i massa olika bloggar om programmet "tonårsbossen" och då igår kväll innan läggdags bestämde jag mig för att se på ett avsnitt och jag är helt fast i serien! Kollade idag på senaste avsnitten,rekommenderar programmet! Intressant program, väntar tills det nyaste och fjärde avsnittet kommer.

Nu blir det film och muffins för hela slanten en söndagseftermiddag som denna :D

Min start

Den 2013-04-21, kl 09:57:00
Filed in Träning | Kommentarer: 0

Startar dagen med ett gympass. Hurtig direkt en söndagsförmiddag!:D

Två porträtt från idag

Den 2013-04-20, kl 22:12:20
Filed in FOTO, FOTO - Porträtt, Vardag | Kommentarer: 1

Muffins med chokladfyllning

Den 2013-04-20, kl 20:19:00
Filed in FOTO - Mat, MAT/RECEPT, Vardag | Kommentarer: 1
FOTO: Jag (mandacecilia.blogg.se) KAMERA: Nikon D7000
 

Choklad muffins - 12-18 st

4 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
1 ½ dl kakao
2 ½ dl strösocker
150 g smält smör
2 dl mjölk
2 ägg
150 g hackad blockchoklad

Sätt ugnen på 175°C.
Smält smör.
Blanda de torra ingredienserna i en skål.
Vispa ihop smör, mjölk och ägg i en annan skål.
Rör ner äggblandningen i de torra ingredienserna.
Fördela smeten i muffinsformar.
Tillsätt chokladbitarna och tryck ner dem i smeten.
Grädda i mitten av ugnen ca 15-20 min (prova med sticka).

Matbloggstoppen

Lördag

Den 2013-04-20, kl 13:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
 
Blev ingen träning eftersom jag hade sån huduvärk så blir gym imorgon istället! Har hittat ett bra muffinsrecept så nu blir det att fara att köpa lite ingredienser (+ hämta ut ett paket från posten) och när jag kommer tillbaka blir det MUFFINSBAK lördagen till ära :D
Bilder och recept kommer när jag har bakat klart. Hoppas ni får en bra lördag!

Pitch perfect

Den 2013-04-19, kl 22:24:53
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
 
Såg ikväll på filmen pitch perfect,bra film om ni frågar mig! Och om ni gillar musik i filmer så då rekommenderar jag EXTRA MYCKET denna film! :D Idag har jag annars varit och beställt tid till frissan så den 29.4 kommer det bli en förändring,jag kommer nämligen färga håret men HUR kommer bli en överraskning!

Ikväll blev planerna klara att jag far och gymma imorgon direkt på förmiddagen,en bra start på dagen så nu blir det att krypa under täcket och se på en serie och sedan sussa gott.

Två bilder från idag

Den 2013-04-19, kl 18:09:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0

Två bilder från idag
bild nr 1: åt denna goda bakelsen på ett cafe! bild nr 2: Var och fjantade med min vän i en lekpark :D

Har haft underbara roliga timmar med min vän Jasmin, vi var i en lekpark och sen for vi till ett cafe för att prata och fika och när hon skulle hem for jag och gå lite i buriker och köpta ett par superbekväma svarta jeans! Bild kommer imorgon.

Köksinredning i rosa

Den 2013-04-18, kl 21:28:00
Filed in Inredning, Vardag | Kommentarer: 1
   
       
 

  
 

 

Sovit tills kl 17

Den 2013-04-18, kl 17:45:03
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
bild från google
 
Sovit tills kl 17 då jag blev väckt,woopsie! Märktes att jag hade sömn att ta igen men skönt att vara utvilad nu! Och jag hade min kissemiss bredvid mig som låg och sov med mig hela natten och dagen :')
Kommer att komma upp ett inredningsinlägg senare ikväll eftersom att mina inredningsinlägg har varit så uppskattade :D Före det blir det mat,hemlagade köttbiffar,mums!

Muskelvärk

Den 2013-04-17, kl 17:41:46
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 
Under lunchen så kände jag hur muskelvärken kom krypandes, rumpan och armarna som är mest sjuka, också lite magenskönt med muskelvärk för då vet man att kroppen har verkligen jobbat! :D Imorgon blir det en total vilodag.
Idag har jag stickat flitigt på min dyna, kommer få den klar i nästa vecka, när den är helt klar kommer ni få bild på det.  Dessutom så igår planerade jag och min pojkvän att flytta ihop men det kommer ske på hösten troligtvis,ser framemot det! :')
 
Nu blir det att titta på serie och äta proteinyoghurt!
 
 

Matdags

Den 2013-04-17, kl 10:46:46
Filed in | Kommentarer: 0


Matdags! Har varit och stickat mellan 9-11 och snart blir det att fortsätta mellam 12-14 och sen hem! :)

Trött och utsliten tjej

Den 2013-04-16, kl 22:30:31
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 
Så trött och utsliten är jag nu, vaknat kl 7 och sen dess varit i handarbetsalen och jobbat på mitt projekt mellan 9-14 och sedan hem en sväng för att äta lite mat och packa träningskläder i väskan och så igen in till stan för 2 timmars pass på gymmet.
Gymmade häcken av mig så klart man är rätt utsliten och trött efter en lång och intensiv dag + 2 timmars träning men direkt efter träningen hade jag sån energi och motivation uppe,tom så mycket att jag blev en stund längre på gymmet än tänkt men sammanlagt 2 timmar blev det och det är jag nöjd över vad jag åstadkommit.

Imorgon blir det lugn dag,handarbetsalen 9-11 och sen hem och då kommer jag blogga som vanligt. Har också planer på att göra/filma "my morning routine" någondag men jag meddelar när det kommer! :)
 

@gym

Den 2013-04-16, kl 17:16:00
Filed in Träning | Kommentarer: 0
Gymmar som bäst! Varit här i ca en timme nu :)

Back to normal

Den 2013-04-15, kl 22:25:58
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Nu blir det back to normal igen och inga inläggningar längre! Nu är det FREEDOM som gäller och min bloggning kommer också vara mer i topp och skall ta igen och läsa en massa blogginlägg imorgon. Imorgon är det gym som står också på schemat men före det skall jag ta bussen till handarbetsalen och där är jag mellan 9-11 :)

Tar natten nu för det är tidig väckning imorgon,godnatt på er,ni är underbara!

Snart bättre uppdatering

Den 2013-04-14, kl 21:59:42
Filed in | Kommentarer: 0Har inte bloggat eftersom jag tog inte dator med denna gången så blivit några mobilbloggningar.. Alla dagar har varit sig likt så skulle bli tråkigt att skriva samma sak varje dag och inspo inlägg och sånt gör jag via datorn.
Men de jag har gjort här är att äta,sova och se på tv och ibland ut på korta promenader.. imorgon slipper jag hoppeligen hem så då blir jag aktiv i bloggen + skall börja träna aktivt på gym :D

Stickad tunika

Den 2013-04-13, kl 15:23:08
Filed in | Kommentarer: 1


Denna beställde jag för ett tag sedan, perfekt till en brun kropp! :D

Krisvård

Den 2013-04-11, kl 13:42:27
Filed in | Kommentarer: 2
Blev bestämt att jag är bara på krisvård så kommer redan ut i måndag, har inte datorn med så det blir ordentlig bloggning på måndagen först men försöker blogga så mycket jag kan under vårdperioden här :)
Idag har jag haft läkarmöte och varit i handarbetsalen och stickat på min dyna, har kommit så långt att jag imorgon ska byta färg igen på stickningen :D
Inlagd

Den 2013-04-10, kl 14:43:29
Filed in | Kommentarer: 1


Så är man inlagd igen, var en hemsk morgon vilket sluta med inläggning, inte riktigt meningen detta :(

Stickningen går framåt

Den 2013-04-09, kl 20:54:28
Filed in | Kommentarer: 0


Har kommit såhär långt med min stickning, lite på hälften kvar! Det gröna är egentligen lika långt som det rosa/pink men det har vikit sig på bilden. När den är helt klart kommer det upp bild på bloggen.
Är övernatt hos en vän så bloggar imorgon igen :)

Senaste bilder från instagram

Den 2013-04-09, kl 14:56:14
Filed in | Kommentarer: 1


Några senaste bilder från min instagram som jag tog idag! :) heter mandisfoto på instagram.5 smarta tips - så täcker du mörka ringar under ögonen

Den 2013-04-08, kl 22:01:00
Filed in Tips!, Vardag | Kommentarer: 2
 

Så täcker du mörka ringar under ögonen - 5 smarta tips!

 

Hur döljer man mörka ringar bäst? Och hur hittar man den exakt rätta nyansen? Varsågod, VeckoRevyn bjuder in till en kurs i concealer-kunskap!

Så hittar du rätt nyans

Att hitta den perfekta nyansen på en concealer kan, minst sagt, vara lättare sagt än gjort. En concealer ska, som du hör på det engelska namnet, användas för att dölja röda näsvingar, pigmentfläckar, mörka ringar, finnar eller annat som du själv upplever som små skavanker i huden. Välj en concealer som är ett par nyanser ljusare än din egen hudton. Har du extra cash i plånboken kan det vara en god idé att investera i ett par nyanser, eftersom många av oss behöver två till fyra olika färger för att hänga med i hudens nyansförändringar, som skiftar i takt med årstiderna, sömn och stress. Hitta din perfekta nyans genom att dutta lite concealer under örat där halsen börjar. Där är din hud en aning ljusare än i ditt ansikte.

Flytande, fast eller creme?

Concealers finns i flytande, fast och cremeform. Vilken sort du ska investera i beror dels på vad det är du vill kamouflera och din hudtyp. Har du torr hy är en rinnande och lätt concealer din bästa vän. Har du problem med finnar och blemmor är krämigare concealers i stick eller burk bättre, eftersom de har en tjockare och därmed mer döljande konsistens. Vill du prova hur pass döljande din concealer är? Applicera lite av produkten över blodvenerna på insidan av din handled.

 

Välj rätt concealer

Inte nog med att det finns hundratals nyanser att välja bland, det finns också en uppsjö av concealers med skräddarsydda syften. Och tur är det, för att applicera en concealer avsedd för mörka ringar över röda blemmor är ingen hit. Concealers ämnade för mörka ringar är ofta gula i färgen och innehåller nämligen ljusreflekterande pigment, som gör dem för ljusa att använda på akne och snarare framhäver finnarna än döljer dem. Concealers avsedda för plitor går ofta i gröna nyanser, vilket dämpar röda hudpartier. Många akne-concealers innehåller också bakteriedödande ingredienser, som bekämpar finnarna samtidigt som de hålls dolda för omvärlden.

Applicera rätt

Concealer appliceras efter hudcreme och eventuell foundation men före ansiktspuder. Dutta concealern på det önskade området och jämna sedan försiktigt ut färgen med hjälp av ringfingret. Du kan också applicera concealern med en sminkpensel. En dos puder förseglar concealern och ser till att den sitter bättre under dagen. Bär du med dig concealern och lite pressat puder i handväskan är det enkelt att bättra på med färg under dagen.

Bästa concealertipsen

Känns din concealer alldeles för ljus? Prova att försiktigt borsta över lite bronspuder för att ge huden en varmare ton. Känns din concealer tvärtom alldeles för mörk, testa att blanda ut den med lite ögoncreme. De är ofta vita i färgen och ger din concealer en lite ljusare färg. Problem med konsistensen? Känns din concealer för torr och kakig på huden har du troligen applicerat lite för mycket på en lite för torr hy. Torka bort concealern, mjuka upp huden med lite creme och applicera concealern igen. Bygg hellre på flera, tunna lager än ett enda tjockt. Smälter din concealer bort efter lunch? Prova att byta din ansiktscreme mot en mer mattande variant som bekämpar den feta t-zonen, och ha med dig concealern i väskan så kan du bättra på den under dagen.


Ledsen

Den 2013-04-08, kl 20:34:20
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
bajskvalite men tog den genast från skype XD
 
Jag hann inte alls blogga idag förrän jag kom hem för jag stickade flitigt i handarbetsalen och tog aldrig en paus och sen skulle jag iväg till affären för att köpa lite välbehövliga saker till håret och lite smink. Det jag köpte till håret kommer att komma i ett annat inlägg inom kort! 
 
Idag har jag haft en väldigt dålig dag vilket har gjort så att bloggen har också fått lida..en kompis om jag ens kan kalla för kompis längre.. som fått mig på väldigt dåligt humör och fått mig ledsen,men tur så har jag min underbara pojkvän och mina underbara vänner som ställer upp för mig och får mig på bättre humör! Ni betyder sjukt massor <3 Har packat min väska eftersom imorgon efter jag handarbetat och träffat en vårdare så far jag genast iväg till en sjukt underbar vän men jag ska försöka blogga det jag hinner!
 
 

27 saker ni inte visste om mig.

Den 2013-04-08, kl 16:53:00
Filed in Amanda (jag), Videoblogg | Kommentarer: 1
 
 
Jag råkade ha fokusen fel på kameran och så pratar jag kanske lite för snabbt och kanske lite för tyst så höj volymen! Jag var lite för långt bort från kameran! Tog några gånger om men det fick bli som det blev.
Lärt mig av mina "fel" iallafall till nästa gång!  Jag råkade säga 28 saker trots att det skall bara vara 27.

Kommentera gärna vad ni vill se för andra videos :)

Good night and sleep tight

Den 2013-04-07, kl 22:32:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 
Tar en evighet för videobloggen att laddas så den kommer upp imorgon istället eftersom jag har tidig väckning och måste gå och lägga mig nu,annars kommer jag somna under "arbetet" imorgon eftersom jag är en extremt morgontrött person! Hoppas ni ursäktar men den kommer upp imorgon när jag kommer hem,promise!
Bloggar också via mobilen imorgon när jag är borta hemifrån! 

Good night and sleep tight!

Ricinolja

Den 2013-04-07, kl 16:55:03
Filed in | Kommentarer: 0


Som bäst håller jag på att sätta ricinolja i håret, sen blir det att låta det vara i håret i 40 min. Idag sov jag ganska länge och sen såg jag på 2 serier, de är det ända jag gjort hittills.
Ikväll kommer det upp videoblogg som många av er väntat på! :)

Sålt min gamla telefon

Den 2013-04-06, kl 16:06:15
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
bild i repris.
 
Vaknade först kl 14:30 idag, av att katten låg bredvid mig, hon har sovit lika länge som jag,måste verkligen ha saknat mig då hon vanligen brukar sova i en fåtölj i mitt rum! Har inte gjort nåt vettigt idag, bara legat och latat mig i sängen i en timme, ätit frukost och snart blir det att gå till affären för köpa lite lördagsgott.
Annars så har jag sålt min gamla telefon (sony xperia neo) åt en kompis och så fick jag utkomstöd förra veckan så blev en del extra cash på kontot! :)
Videobloggen gör jag ikväll eller imorgon,får se men säger nog till när den kommer upp här!
 

Citzy

Den 2013-04-06, kl 00:34:23
Filed in | Kommentarer: 0

Vår hund hoppa rakt i famnen på mig idag, han måste ha saknat mig då han blev överlycklig att se mig! Att ge en puss var det första Citzy gjorde, sötnosen ♥

Ikväll när jag kom hem skrev jag upp 30 saker ni kanske inte visste om mig som de kommer att komma videoblogg på helgen och så har jag skype:at med älskling och Elina, vi hade skitkul :D
Nu blir det att sussa, ny dag imorgon igen.I'm free

Den 2013-04-05, kl 16:27:33
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 
I'm free,ingen psyk längre,äntligen utskriven och mår bättre nu än vad jag mådde när jag hamnade in, 1 månad på psyk..mitt längsta är nästan ett år. Nu hoppas vi på att jag inte behöver fara dit igen på ett långt tag! Detta skall vi fira med en videoblogg i helgen :D 
 
Nu blir det chillidill för jag är trött och i helgen blir det KAANSKE gym,får se! 
 
 

Blir utskriven imorgon :)

Den 2013-04-04, kl 19:04:44
Filed in | Kommentarer: 1
Blir utskriven imorgon så från och med imorgon på kvällen blir det normal uppdatering! Eftersom jag inte kan skriva så mycket om livet här på psyk och har satt måendet före bloggen har de varit dåligt med uppdateringen men skönt när det imorgon blir back to normal!
I helgen kommer det videoblogg då jag inte gjort det på jättelänge, hoppas ni kommer uppskatta det.
Nu blir det film :)

Min dag

Den 2013-04-04, kl 12:22:15
Filed in | Kommentarer: 0


Hann knappt blogga igår då det var fullt upp men idag hinner jag mer. I skrivande stund har jag snart läkarmöte och då ska vi prata om hur det gått och om utskrivning. Har också haft jätteont i huvudet en längre tid (flera månader ) så måste ta också upp det med läkaren sade en vårdare.
Idag på förmiddagen var jag i handarbetsalen i några timmar och efter lunchen såg jag på tv :)
Bloggar senare igen sen!

Stickning

Den 2013-04-03, kl 20:43:59
Filed in | Kommentarer: 0


Stickat idag en stund i handarbetsalen och här får ni bild på mitt påbörjade arbete.
Har haft rätt fullt upp idag så bloggen har hamnat åt sidan. Skulle jag vara hemma skulle bloggningen ha bättre uppdatering. Ikväll har jag varit med kompisar i en av dess lägenhet, det var kul. När vi kom tillbaka till avdelningen var det kvällsmål och sen såg vi på film :)

Att känna sig bortglömd.

Den 2013-04-02, kl 16:41:13
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
 
Dålig dag igen... 
 
Dagen började med att känna sig bortglömd.

Tack för er som orkar läsa allt!

Vi tar storyn från början:
Jag blev tvingad till handarbetsalen och där sa jag att jag vill byta arbete då jag håller på med ett som tar så lång tid och jag varken hinner och klarar inte av det då det är så stort, behöver mindre arbete men dom nekade.
 
Jag satt ensam vid ett bord och var deppig innan och fick skyhög ångest och började gråta då rösterna ekade och skrek i mitt huvud..
Men ingen kom ens och fråga mig hur jag mår,ge en kram eller fråga vad som står på. 
 
Alla såg men ingen brydde sig. Där satt jag ensam,senare kom det några till mitt bord men dom sa inget.. Till sist efter 15 minuter fick jag nog och sa till hur det är fatt men får som svar;
"du kan göra arbetet mindre genom att svänga på det eller byta färg nu om du börjar tröttna på denna färg". Jag blev bara ännu mera ledsen eftersom allt jag ville var att göra annat arbete och det fortsatte skrika i mitt huvud att jag är bortglömd,osynlig och ensam,ingen lyssnar på mig där och att det är likabra att jag försvinner för dom kommer inte sakna mig. HATA DITT LIV,HATA DITT LIV,
så skrek det.

Efter 25-30 minuter sa en "kanske det är lika bra att du går upp till avdelningen" då dom såg att jag bara grät och andningen blev tyngre..
 
 
Ibland är livet hårt här på avdelningen..

Deppig

Den 2013-04-01, kl 15:49:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
 
 
Är helt deprimerad idag, har inte lust att göra nåt, orkade knappt ta fram datorn ens och fixa saker, folk har fått puscha på mig för att jag skall göra nåt, maten smakar inte och då är det rätt illa när det gäller mig och då jag i normalt fall brukar ta fram datorn med glädje och VILJA ta fram den och VILL göra saker men nu känns allt så meningslöst och vill inget.

Men alla har vi våra sämre dagar och just nu råkar vara en sån dag..jag återkommer när det blir bättre men svarar på era kommentarer iallafall. Och detta är INGET aprilskämt för jag skulle aldrig skämta om sånthär!

© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!