God jul! :)

Den 2014-12-24, kl 14:27:10
Filed in Vardag | Kommentarer: 1


God jul på er alla! Själv ska jag fira den med familjen, vår tradition :)

.

Den 2014-12-20, kl 20:17:42
Filed in Vardag | Kommentarer: 0

Dethär med att blogga..

Den 2014-12-20, kl 20:16:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Att blogga tycks verkligen inte gå bra för mig, försöker komma tillbaka varje gång, men slinkar varje gång ändå. Borde jag kanske börja med en ny fräsch start eller bara ge upp och sluta? Hur många är det ens som läser ännu min blogg,finns det någon av er som är kvar trots att jag bloggar knappt mera? :)

Så mycket frågor...

Men snart är det julafton och jag har fått redan tidiga julklappar, en massa vägghyllor till min lägenhet så nu kan jag äntligen börja sätta saker på plats! :) Tackar min fina familj att det har hjälpt med flytten och även införskaffat saker till min lägenhet som jag behöver men fått välja själv <3
Har även fått en mysig julgran av min pappa, skall ännu pynta den lite till med mer julgranspynt, sen är det perekt!
 
Idag har jag varit med en av mina bästa vänner som också heter Amanda och vi har varit ut och äta god mat, gick och köpte glass och åt upp allt tillsammans hemma hos mig,gottegrisar ;) Pratade, umgicks och hade det allmänt kul, väldigt trevlig dag! :)
 
Liten titt men observera att saker är huller om buller ännu!
 

I am back

Den 2014-12-12, kl 09:45:13
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Nu har det varit ett tag sen igen men jag har flyttat som det flesta av er vet och sen dess jag flyttat har jag haft program nästintill varje dag, varit barnvakt, varit till fontana och när jag haft fri tid så har jag lite ordnat i nya lägenheten. Men nu senaste dagarna har jag varit trött så jag knappt orkat med nånting men det börjar bli bättre småningom. 
Hoppas ni har det bra och snart är det jul! Längtar! :)

 

© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!