A choice that only you can make.

Har inte orkat blogga sen nåt idag..har ändå int hänt nåt speciellt idag och jag fick sån sjukt ångest ikväll så att jag bara svettades inombords... :/ Men nu åt jag glass så det svalkade iaf så nu har jag nästan kallt istället :o x) 
Vetni vad, jag hittade ETT HELT blåbär i glassen :O :D Jag var helt först " va i all världen e de fö svart i min glass".. men ja , det var ett helt blåbär, nam! I köpt glass.. är inte alltid det händer.


En gång fick jag i en godispåse en godisbit som inte alls hörde till sortimentet! Måste ha blandats ihop i fabriken med något annat godis men så kan det gå! =)
Min pappas kusin är spårlöst försvunnen sedan 30.8 /: Ni kan läsa om dethär;http://hbl.fi/lokalt/2011-09-05/polisen-ber-om-hjalp-att-hitta-forsvunnen-person-i-vanda

Hoppas kerstin hittas snart!

Har pratat ut med lite vänner idag och så, tack för att ni ställer upp i både vått&torrt!<3

Försökt komma till ett beslut också, eller JAG har kommit till ett beslut så nu gäller det bara att tala med min läkare först men han e bra! Verkligen tar åt sig vad man säger och tar i beaktande ens önskemål osv.  Har huvudvärk men tänker iallafall kolla igenom lite vad jag har för filmer på datorn och sen välja en och kolla på den så kanske jag glömmer bort att jag har huvudvärk. Sen blir det nog att sova. Imorgon familjeträff kl 11:45, får hoppas det går bra, wish me good luck! Efter det skall jag och köpa minneskort till min Canon EOS550D :)

Pga att jag inte har min nya kamera ännu så kommer det inte nya bilder men imorgon så då smäller det! Då kommer det :) 

Godnatt (: <3

Kommentarer
Postat av: kladdi

tack så mycket för hjälpen med att välja en OnePiece , nu har jag bestämt mig för den här :D http://kladdi.blogg.se/2011/september/hatar-rubrik.html



kram<3

2011-09-08 @ 22:08:13
URL: http://kladdi.blogg.se/
Postat av: kladdi

sv : hihi aah ,men jag är mest rädd om trycket ..:/

2011-09-08 @ 22:16:21
URL: http://kladdi.blogg.se/
Postat av: Jonna Erlandsson

sv: nja fast alltså... om man tar från weheartit så bör man åtminstone länka därifrån bilden kommer, alltså direktlänk och inte bara länka weheartit.se, då är det mer okej tycker jag.

2011-09-08 @ 22:24:11
URL: http://jonnaerlandsson.se
Postat av: EMMAS!

hemskt att hon har försvunnit :O

2011-09-09 @ 12:44:32
URL: http://perssoneemma.blogg.se/
Postat av: erica - 16 år och driver smilingerica.blogg.se

ha en fortsatt bra kväll hörrdu! :)

2011-09-09 @ 13:02:03
URL: http://smilingerica.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!