Chokladpudding

Gjorde ett specialchokladpuddingrecept.. tog lite modell från kladdkaka smeten man tillreder men tillsatt sedan mjölk och ökade lite på receptet, smakade gott&som chokladpudding iallafall! :)
Chokladpudding:
 

Smält försiktigt smöret (eller margarinet) i en kastrull på spisen eller i en skål i mikron. Det kan vara bra att dela smöret i mindre bitar innan så går det fortare. I mikron kan ca 400 W vara lämplig effekt för att det inte ska skvätta smör.
Låt sedan det smälta smöret stå framme och svalna.
Vispa ägg och socker pösigt med elvisp.
Tillsätt vaniljsocker och kakao och vispa med lägsta hastigheten på elvispen.
Tillsätt mjölet. Tillsätt sist det smälta smöret. Vispa.
Sen lägger du till mjölken i önskad mängd och häller upp chokladpuddingen i skålar och lägger det en stund i kylskåpet och vips så har du egen hemmagjord chokladpudding! 
Vill du, så kan du också lägga till vispgrädde, det blir gott!


Trackback
© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!