Don't worry

Den 2012-10-31, kl 22:55:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 
Tänkte bara meddela att ni behöver inte oroa er för min bloggning under tiden jag är bortrest to-lö för bloggniggen kommer vara normal trots det :) Det kommer att också dyka upp tipsinlägg som jag inte gjort på ett tag nu,har varit väldigt positivt med tipsinläggen så.

Jag skall upp väldigt tidigt imorgon så det blir småningom att sova. Svarar också på kommentarerna imorgon. Gonatt på er allesammans :)

Fullspäckad dag

Den 2012-10-31, kl 18:40:18
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
 
Har inte kunnat blogga under hela dagen eftersom jag har varit borta och hade en del ärenden och sköta,ena ärendet trogs ut på tiden ganska mycket och batterin var nästan slut på telefon och har bara klockan på telefon så var viktigt för mig att inte ha batteriet slut eftersom jag skulle komma hem med bussen vilket jag också gjorde.
 
Jag lyckades idag bli ikläm i dörren och det konstiga var att röntgenläkaren sa det var fraktur i den men sen annan läkare på jouren sa annat,man blev ju helt stökig i huvudet och visste inte vem man skulle tro på.
 
Iallafall,när jag kom hem städade jag lite och tog fram vilka kläder jag skall ha på begravningen som är på fredag. Idag blir det att gå och sova tidigt eftersom det är tidig väckning imorgon och har över 6h bilresa framför mig! 
Nu har jag inte ätit mer än frukost så min mage skriker så blir att äta nåt nu :D
 
 
 
 

Drömmarnas värld

Den 2012-10-30, kl 22:25:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
 
Nu blir det att krypa under täcket och drömma sig till drömmarnas värld,GODNATT! :)

Kvällen

Den 2012-10-30, kl 20:20:10
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
 
Kom för en stund sen från duschen och ser ut som att håret blev bra,orkar inte fixa till håret såhär på kvällskvisten så ni får bild imorgon. Utväxten är borta och så färgade jag så att det är ännu mera brunt underhår men som sagt,bild kommer imorgon! :)

Imorgon skall jag ta 10ans buss till stan eftersom jag skall träffa min psykolog, blir kanske gym eller solarium i stan.
 
Blir att gå och sova tidigt idag så man vaknar i god tid imorgon.  NU blir det att läsa bloggar,se på 2 avsnitt (olika serier) och sedan sova ^^

Tillfällig header

Den 2012-10-30, kl 17:11:55
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
 
Det är bara en tillfällig header ja har tills vidare tills jag fixat ny! Eftersom det är vintertider så kände jag för att ta bort hösten i min blogg och istället göra lite vintrigare design :)

Just nu är det ungefär som jag skall ha det men med lite småfixningar och så. Kommer inte vara hemma to-lö ,eller kommer hem på lördag och sen på söndag bär det iväg igen för hela dagen men jag har nätsticka så ni behöver inte oroa er för att bloggen ligger still eftersom jag kommer kunna uppdatera den varje dag ändå! Bra va? :D

Men nu blir det att färga utväxten + håret och sen i duschen, visar resultat sen.

Snow

Den 2012-10-30, kl 13:50:00
Filed in | Kommentarer: 3

30 oktober

Den 2012-10-30, kl 13:31:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 
Godeftermiddag! Vaknade nångång efter 12 och var pigg så blev att stiga upp och klä på sig. Det blev genast lunch eftersom pappa laga mat,kyckling och ris,gottigott! :D 
 
Idag på kvällen skall jag färga utväxten och färga ännu mer brunt i underhåret,kommer nog bli fint! Nämligen så bär det av att vara med släkt to-lö och på fredagen är det begravning då min faffa dog för några veckor sen. 94 år gammal blev han så han fick ett långt liv <3
 
 

Porträtt

Den 2012-10-30, kl 00:09:00
Filed in FOTO, FOTO - Porträtt | Kommentarer: 4


Promenad i blåsten

Den 2012-10-29, kl 22:01:42
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 
Kom nyss in från att ha varit ute i blåsten med hunden,var uppgfriskande och skönt att röra på sig lite :)   Smart som jag är så hade jag reflexväst på, i år har jag bestämt mig för att använda den VARJE GÅNG jag rör på mig ute i mörkret.
Var ut och gå i typ 30 minuter. 
 
Nu blir det att göra ett blogginlägg där det kommer upp lite porträttbilder,hope you like it!


 
 

Promenad i mörkret

Den 2012-10-29, kl 20:32:30
Filed in | Kommentarer: 0


På bild så råkade Citzy ha sitt ena öra vikt ^^ (han vek de själv)

Nu blir det att fara ut på en promenad i mörkret :D

Chill

Den 2012-10-29, kl 15:24:45
Filed in | Kommentarer: 1


Oopsan, jag lyckades sova tills nu! x) Men de va skönt att få sova lääääänge.
Idag har jag inga planer så blir antagligen att chilla bara :)
Ska kanske göra videoblogg idag så de kommer upp på bloggen sen ^^
Hoppas ni får en bra start på nya veckan!







Frost

Den 2012-10-28, kl 20:04:00
Filed in FOTO | Kommentarer: 4
Hoppsan va det var dålig bloggning här idag men har photoshoppat hela eftermiddagen sen dess jag kom in efter att fotat en massa frost och sen började jag titta på några serier och fastnade med att chatta med en kompis och kom nyss på "aajustde,bloggen var det visst!" . 
Jag har bestämt mig att från idag ha fotokategorier så på menyn kommer ni se nya fotokategorier!
 
Så här får ni lite bilder som jag tog idag;

ALLA BILDER ÄR TAGNA MED MIN NIKON D7000 + 18-105mm objektivet
 

Tårta och andra gottigheter till frukost

Den 2012-10-28, kl 14:11:43
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
 
Förlåt för att jag inte bloggade genast när jag vaknade men har ju haft kompis övernatt och då är det viktit för mig att spendera tid med sin kompis istället för att sitta framför datorn :)  Vi spelade lite spel,pratade och åt onyttig frukost ;)

Det blev tårta,mockarutor och någon annan god bakelse och som dricka coca cola,gott var det iallafall! När hon for hem for jag ut med älskling och fota,fotade massa frost,blev en hel del bra bilder.
Skall nu redigera bilderna och sen skall jag börja med en ny header eftersom jag vet precis hur den skall se ut!  ^^
 
 

Söta drömmar

Den 2012-10-27, kl 23:10:08
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Haft en superbra kväll,skrattat och pratat massor :)  Imorgon kommer det troligen att komma upp videoblogg där jag visar alla presenter jag fick till födelsedagspresent,hoppas ni kommer gilla det!

Ville bara blogga lite snabbt och säga godnatt,sov gott och dröm söta drömmar. Bloggar när jag vaknar imorgon ^^
Natinati alla :)
 

Dagens photoshoot

Den 2012-10-27, kl 21:29:24
Filed in FOTO | Kommentarer: 4
Lite sneakpeak på dagens photoshoot! :) Mer bilder kommer lite nusomdå i inläggen :)



Underbar födelsedag nr 2

Den 2012-10-27, kl 18:00:00
Filed in Amanda (jag), Vardag | Kommentarer: 1
 
Måst säga att jag haft en riktigt bra kalas hittils,trots att det inte varit så många som kommit (folk blev sjuka eller hade annat för sig) men bättre några än inga alls.
Tanken som räknas,right? Och blev så glad när jag har fått en hel del vad jag önskat mig till födelsedagspresent! Allt som jag har fått har varit på min önskelista ,7/12 hittills,rätt så bra om ni frågar mig! 
Direktlänk till min önskelista för er som intresserar; http://mandacecilia.blogg.se/2012/october/fodelsedags-onskelista.html

Skall ännu få av mamma när jag far till henne och sen av några kompisar senare när jag träffar dom :)  Känns som jag skulle fyllt år 2 dagar irad eftersom firade den igår och idag också,kul har jag haft iallafall! 

Nu skall jag vänta på att min barndomsvän Cami kommer hit vilken minut som helst och då blir det att äta massa gott och ha kul :D


Fotat idag och senare kalas!

Den 2012-10-27, kl 12:32:41
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
bild tagen idag :) Dannii är fotograf! 
 
Förlåt för att jag inte bloggat idag men när jag vaknade vid 11 tiden så gjorde jag mig klar och for ut och fota med Dannii massa porträttbilder (445 bilder) på både mig och henne, nästan alla blev lyckade! :D

Sen så har det varit att fixa inför kalaset jag har senare idag och så,hoppas ni förstår att det blir lite mindre uppdatering idag eftersom jag ska ha kalas men när kalaset är slut blir det lite mer bloggning! :)
 
 

Awesome födelsedag

Den 2012-10-26, kl 23:29:26
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
från ifjol vintras
 
Har haft en awesome födelsedag idag! :) Firat den med massa gottigheter.
Imorgon kommer det också bli en bra dag för då har jag födelsedagskalas så kompisar kommer hit och firar mig, knytkalas är det som gäller!
Och presenter :) Idag fick jag ett påslakan med en massa gamla kameror på,ni får se den i samband när jag visar alla presenter i ett videoinlägg,antingen imorgon eller på söndag. Tidigare idag var jag ute och fotade snön så kommer vinterbilder i helgen på bloggen.
 
Nu blir det att sova för imorgon på förmiddagen blir det att fota med Dannii,godnatt på er!

Mitt rum

Den 2012-10-26, kl 21:20:00
Filed in FOTO, Inspiration | Kommentarer: 2
Jag ha fått önskemål av en att visa hur det ser i mitt rum så nu tänkte jag visa i bilder hur det ser ut!  Alla bilder är från min instagram :) mandisfoto heter jag där. Följer ni mig följer jag tillbaka!


Bakelser

Den 2012-10-26, kl 18:52:17
Filed in | Kommentarer: 1




Lite gottigheter på min födelsedag! :D Har haft en bra födelsedag hittills.
Imorgon blir det kalas så kompisarna kommer hit,ska bli kul :D

Födelsedag

Den 2012-10-26, kl 12:27:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 6
 
Idag är det ingen vanlig dag för idag har jag födelsedag och namnsdag! Ett grattis kanske? :D Vaknade idag 10 tiden,steg upp,ladda telefonen och for sedan ner och satt ricinolja i håret,medan jag lät det verka i håret åt jag frukost och sen for jag i duschen och nu sitter jag här med nyduschat hår :)
Jag har fått en födelsedagspresent och det är SNÖ av vädret! ;)

Nu väntar jag på att min äldsta bror och hans flickvän skall komma hit! ^^

Tomorrow its my birthday

Den 2012-10-25, kl 23:04:39
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
saknar att va sådär brun! 
 
Ikväll har jag läst en massa blogginlägg och sen kollat på 2 serier,eller håller på titta på en som bäst men tog en liten paus för att blogga :)

Har tagit reda på lite fakta också om en grej och nu ligger jag under täcket i sängen och skall snart sova. Imorgon har jag födelsedag så hoppas ni förstår om bloggningen ligger lite lågt imorgon men har man födelsedag så hörs det inte till att sitta framför datorn hela dagen (;
Klart det kommer något inlägg men nu skall jag fortsätta se på serien och sen sova,bloggar imorgon sen,godnatt på er!
 
 

Kycklingsoppa

Den 2012-10-25, kl 19:11:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
 
Åt nyss kycklingsoppa,de var gott! :)
Har ikväll pluggat lite biologi,vem sa att gymnasiebiologi är lätt?!!! Svårt ju! Aja, har iallafall pluggat tillräckligt idag så nu är det paus från plugget. Sen borde jag hitta min mattebok som försvann plötsligt för någon vecka sen. Letade efter den i början av veckan men utan resultat.
Hoppas den kommer fram i samband med städningen imorn, håll tummarna för mig! I need my book!
 
Nu blir det att läsa sisådä 1000 bloglovininlägg (:
 
 
 

Städa

Den 2012-10-25, kl 13:06:36
Filed in Vardag | Kommentarer: 7
 
Nu har jag städat det mesta i mitt rum. Städar i etapper så gör resten senare/imorgon och så skall jag också möblera om i rummet för just nu har jag möblerna lite här och där och det är väldigt OPRAKTISKT (x

Godmorgon

Den 2012-10-25, kl 11:37:00
Filed in | Kommentarer: 0


Godmorgon!
Vaknade för en timme sen och känner mig utvilad och de är bra! :)Idag blir det att städa och imorgon har jag födelsedag :D 
Väntar sååå mycket tills imorgon och lördag,it will be fun. Men nu skall jag ta itu med städningen!

Lite för mycket i god tid

Den 2012-10-24, kl 23:24:39
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
foto: jag  kamera: min gamla canon os 550D
 
Jag råkade ta mina mediciner lite för tidigt så nu är jag supertrött..halva kroppen sover redan (x Tittar på dagens avsnitt 112 på liv och död och efter det blir det läggdags. Förstår inte hur medicinerna verkade så snabbt,brukar ta ännu längre tid o.O

Ville bara skriva lite i bloggen trots detta korta inlägg,hoppas ni sover bra inatt! :)

Titta på serier

Den 2012-10-24, kl 22:47:34
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 
För det första,förlåt att en bild blev sned här på bloggen men mobilbloggade och glömde vända på bilden!
Har varit väldigt seg och trött idag annars så har bara tittat på serier som 112 på liv och död,2 olika finska serieprogram :)
 
Imorgon blir det att städa för på fredagen har jag födelsedag och på lördagen har jag födelsedagskalas för mina kompisar! Skall bli kul! :D
Åt nyss köttsoppa till middag/kvällsmål,de var gott! Och nu blir det att fortsätta se på serier tillsjag somnar.

Vet ni annars vad som hände nyss? Skulle sätta handen bakåt och så känner jag hur benet under axeln går ur led och när jag sätter handen framåt far benet på plats igen så ni kan ju gissa vem som har sjuk hand nu...
 

Chokladbollar

Den 2012-10-24, kl 20:12:00
Filed in | Kommentarer: 1
bild från min instagram,bilden tog jag igår! Chokladbollarna blev supergoda :D

Lejon skal

Den 2012-10-24, kl 17:58:00
Filed in Shopping | Kommentarer: 2
 
Köpt nytt skal! :D 

Woopsie

Den 2012-10-24, kl 15:11:33
Filed in | Kommentarer: 1


Idag vakna jag lite före tolv men gick och la mig nästan lika snabbt för var så trött.
Så vaknade nyss, woopsie!

Idag blir det att ta det lugnt iallafall :)

Dröm sött

Den 2012-10-24, kl 00:20:54
Filed in Vardag | Kommentarer: 1

Hösttävling hos Louise http://elsalouise.blogg.se/

Den 2012-10-23, kl 22:31:02
Filed in | Kommentarer: 1
 
Ja är med och tävlar hos Louise i hennes fototävling på hennes blogg där temat är höst med denna höstiga bild jag tagit! För att komma till hennes blogg klicka HÄR och för att komma direkt till tävlingsinlägget så klicka HÄR!

Tisdagen med en massa program

Den 2012-10-23, kl 22:03:15
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
gammal bild som Johanna Packalen ha tagit
 
Förlåt för att jag bara bloggat en gång idag men som sagt har jag varit iväg hela dagen. Tog ett tag att komma hem också,först med tåg och sen byta till buss i Ekenäs och sen hem. Eller ja,jag steg av vid byn och for till butiken och köpte lite ingredienser till fredagen eftersom jag skall baka till min födelsedagskalas som e på lörda,wihoo! :D Och så köpte jag mat också.

Köpte också mat så när jag kom hem från butiken blev det att laga mat,stekta klyftpotatisar och honungsmarinerad kycklingstrimlor till middag och till efterätt chokladbollar,jättegott! :) Fast failade lite med potatisen men äh,de gick och äta!
 
Sen såg jag och min pojkvän på tv och nu sitter vi här på varsin dator. Imorgon har jag inga planer så då blir det mer bloggning förståss ;)
 
 

Fontana

Den 2012-10-23, kl 09:24:55
Filed in | Kommentarer: 4



Sitter i bussen som bäst och är på väg till Karis till fontana, skall bli trevligt att träffa folk som jag inte träffat på jättelänge! :)

önskar er en trevlig höstdag!

In i drömmarnas land

Den 2012-10-22, kl 21:51:48
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 
Bloggar lite såhär snabbt före jag går och lägger mig.
Var nyss ner och äta varma mackor med ost och under osten var det tomater,så gott! :D Det var då min kvällsmål.

Imorgon är det då fontana gäller där jag träffar underbara personer,både som bekanta och som vän! (: Nu börjar jag vara skittrött och börjar se suddigt så nu är det bara dags att ta sig in i drömmarns land.

Sov gott.

 
 



Planer

Den 2012-10-22, kl 20:48:13
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 
Min kväll har gått ut på att fixa på bloggen..blev lite enklare och höstig design men kommer självklart att ta tillbaka den somriga headern på våren,också eftersom de var så många som gilla den,likaså jag!
Men istället för att ha helt lika som i somras tills nu så kommer det med nya bilder. I vinter kommer jag köra med samma stil som sommarens header fast då med en julig bakgrund,vet redan PRECIS vilken jag skall använda men det får ni se sen när det är vinter och snö här ;)
Det är lite planer jag har iallafall som jag ville dela med er. 

Annars har jag inte gjort så mycke ikväll f,chillat i sängen med datorn i famnen och tagit det lugnt.
Imorgon skall jag och träffa folk jag inte träffat på 1,5 år så de ska bli kul! 



Outfit of the day 22.10.2012

Den 2012-10-22, kl 20:36:03
Filed in Outfits/Fashion | Kommentarer: 1
 
Tröja ~  gina tricot
Jeans ~ Bikbok
Skor  ~  skobutiken (gamla)

Nu är nya headern uppe!

Den 2012-10-22, kl 17:39:54
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
gamla headern:
 
Nya headern:
 
Vad tycks? Kände för att ha mer än höstig header nu när det är höst! :D

 
 
 

Ny header på väg

Den 2012-10-22, kl 15:11:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1


Tjenamors! 

Har ni sovit gott? Det har iallafall jag! Vaknade halv 12 av att jag inte kunde somnade om så låg i sängen en stund före jag steg upp. Åt pizza till brunch och sen borstade jag håret,sminkade mig och sen for jag ut och fotografera bild till min nya header! Tycker det är nämligen dags att byta till en lite mer höstig header :D

Många gillar,likaså jag min nuvarande header men känns konstigt att ha en somrig header då det är höst ;)
När jag kom in klippte jag naglarna,2 naglar var 4cm långa XD Sen så spelade jag lite på ipaden och nu sitter jag här.
 
Har nyss redigerat bilderna så nu blir det att fixa på nya headern och lägga hit den!

Lite ett och annat

Den 2012-10-21, kl 22:11:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
bjuder på en gammal bild på mig!


Idag efter att jag kommit hem så har jag gjort en hel del! Haft några telefonsamtal, installerat lite appar och spel till min nya telefon,ätit pizza och en hel del mandariner :)

Lyssnat på musik och chattat med kompisar ett LÅÅÅÅNGT TAG ,sen ikväll fick jag väldigt ont i magen och ryggen så har vilat...har fortfarande jätteont så in i "pip". Har läst lite bloggar och så och nu skall jag ta och se på någon serie, tror det blir greys anatomy maraton! 

Väldigt glad är jag på mig själv av att jag lyckats blogga helt normalt trots att det har känt som jag har haft ett och anat och gör! :D 
Är det lite uppehåll i vädret imorgon skall jag ut och fota har jag tänkt!
 
Svarar på kommentarerna imorgon och skriver mer imorgon igen,gonatt! 

Dagens klädsel 21.10.2012

Den 2012-10-21, kl 20:54:27
Filed in | Kommentarer: 0


Dagens outfit, kameran laddar så bättre bild imorgon! :)

Tröjan är från H&M å byxorna som inte syns på bild e från BikBok.

Instagram

Den 2012-10-21, kl 19:15:18
Filed in Amanda (jag) | Kommentarer: 2
 
mandisfoto heter jag på instagram! Följ mig så följer jag tillbaka :D

Facelook 21.10

Den 2012-10-21, kl 13:00:00
Filed in Amanda (jag), Vardag | Kommentarer: 6
Dagens facelook: (och dagens klädsel kommer upp ikväll på bloggen så håll utkik!)
 

I bilen

Den 2012-10-21, kl 11:36:42
Filed in | Kommentarer: 2


Sitter just nu i bilen på väg hem. De var jättebra möte! :)

Efter mötet var det god fika,kanelbullar!
Bloggar mer när jag är hemma ^^

Hello kitty mobilskal

Den 2012-10-21, kl 10:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Här är mitt ena mobilskal till telefonen! Använder denna som bäst ^_^ 


Lördag 20.10.2012

Den 2012-10-20, kl 23:08:41
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 
Förlåt för dålig bloggning igen men har som sagt haft fullt upp och så har jag mått illa ikväll pga infektionen men det är lite bättre nu. Har chattat med kompisar hela kvällen och jag fastnade minst sagt ;)

Imorgon skall jag på möte kl 10 men skjutsen är redan här typ kvart över 9 men mobilbloggar nog och så har jag gjort ett tidsinställt inlägg.  Blir också mer uppdatering imorn för har tid då :D I veckan skall jag göra videoinlägg igen för senaste videoinlägget uppskattades och har fått frågor om att jag ska videoblogga oftare och klart jag kan det!
Ni får gärna tipsa mig vad jag skall prata i videosarna,nåt ni önskar? :) 
 
Men nu blir det att byta till nattkläder och sedan sova,skall upp om 8 timmar! Godnatt på er finisar.

Nya hårfärgen!

Den 2012-10-20, kl 23:00:00
Filed in Amanda (jag), Vardag | Kommentarer: 2
Här är resultatet av hårfärgningen! Är meganöjd och färgade HELT SJÄLV :D Var svårt att få hårfärgen där bak men det gick! ^^
 

 

Dag i stan slutade med akuten...

Den 2012-10-20, kl 18:01:56
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 
Förlåt för dålig uppdatering men hann inte blogga imorse för fick brått till bussen och har varit borta hela dagen.
Min dag i stan slutade med besök till akuten...  hade skitont i magen och gjorde ännu mera ont när jag andades in men läkaren kom fram till att jag har allvarlig urinvägsinfektion (blir allvarlig när den gått för långt) men konstiga är att jag har inte alls känt av den :O Nu är det antibiotika kur som gäller.

Före smärtan kom så var jag till gigantti för att fixa nytt simkort till nya telefonen men har samma telefonnummer som förut och sen for jag till sparbörsen för att köpa hårfärg så när jag kom hem färgade håret.

Bild får ni i ett annat inlägg :D

Weekend

Den 2012-10-19, kl 23:10:38
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
 
 
Har nyss ätit kvällsmål och skall småningomg gå och sova eftersom jag skall ta 10ans buss imorgon till stan och som jag sa i tidigare inlägg att jag skall byta simkort. Behöv micro simkort istället för det jag har nu så jag kan börja använda den nya telefonen TILL FULLO :D (ringa smsa osv)
 
Haft på telefonen utan simkort för såklart måst man testa sin telefon genast man får den ;) Fick också lite skal hem idag till telefonen som jag skall visa bild på imorgon.

Men nu tycker jag att det har blivit så mycket telefonsnack här så nu tar vi stopp där. Är väldigt trött så blir att sova nu,good night!

Bloggar imorn igen. Önskar er en bra helg!


Vad är distanstudier?

Den 2012-10-19, kl 20:47:51
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
 
Det betyder att man studerar hemma flitigt och att man inte alls behöver gå till skolan. Det finns vissa skolor som har obligatoriska närstudietillfällen men den skolan jag går via har BARA frivilliga närstudietillfällen.
Jag ser via nätet på en sida som heter fronter vad jag har för uppgifter och när vi har prov. En inlämningsuppgift varje vecka och proven funkar så att dom går via nätet och ibland har man muntliga frågor via Skype.

Man får själv välja hur många kurser man pluggar till under varje period,för min del  ser det ut så att jag studerar 2-4 kurser varje period. Som bäst har jag bara 3 kurser :) Sammanlagt är det 44 obligatoriska kurser jag skall ta.

Hoppas detta var till någon hjälp!

Oct. 19, 2012

Den 2012-10-19, kl 19:07:44
Filed in | Kommentarer: 0


Min nya telefon har kommit! :D Imorgon blir det att fara till stan för att skaffa mikrosimkort till den.

Sen så fick jag tillbaka min ipad som ha varit på reparation,skärmen är som ny!
Dom var så snälla så di gav fodral till ipaden åt mig (:

Idag ha jag inte gjort nåt förutom varit till posten efter ovanstående saker och nu skall jag äta kycklingsoppa ^^
Hoppas ni får en bra helg! Bloggar mer senare.

Stay - Mayday Parade

Den 2012-10-19, kl 00:09:00
Filed in | Kommentarer: 10

Happy things to do #1

Den 2012-10-18, kl 21:30:58
Filed in Inspiration | Kommentarer: 3

Tittat på tv hela kvällen

Den 2012-10-18, kl 20:44:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 
Tittat på tv hela kvällen, på en massa faktaprogram,olika avsnitt,handlade om tornade,överlevnad, spårar efter vem som är mördare osv osv.. intressanta program faktiskt  :)  

Sen som avslutning blev det att titta på 2 avsnitt Simpsons med pojkvännen min :D Jag gjorde egen chokladsmet som blev väldigt god och då kom jag på något eget recept,blandade ägg,oboy,mjöl,smör,socker och ägg i smeten och så var det klart! Pröva mig fram egna mått och så,men lyckades till slut,huvudsaken att det går att äta är det bra.
 
Idag så fick jag veta att min NYA telefon skickades iväg så snart är den i mina händer,längtar! :D

Bra dag

Den 2012-10-18, kl 17:25:10
Filed in | Kommentarer: 2


Var så fast vid serien inatt så PANG var klockan 4 på morgon och då blev de fart på mig att börja sova ;)

Idag har jag ätit pizza, varit till posten, fått fodral till telefon (tog bara en dag) och haft allmänt bra dag :D

Kvällen fortsätter...

Den 2012-10-18, kl 01:31:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
 
Kvällen fortsätter med att titta på greys anatomy :D Sen blir det att krypa under täcket och sussa,gonatt! :)
 
 

Onsdag den 17.10.2012

Den 2012-10-17, kl 20:31:27
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 
Tjuhuuu! 

Hoppas ni gillade videon i förra inlägget! Och en fråga till er,tycker ni jag skall göra videosar oftare? :)
Idag sken solen en stund så jag passade på att fara ut en sväng,skönt med frisk luft. Om det är uppehåll nåndag här igen skall jag ut och fota lite mer höstbilder, har nämligen lite fotoidéer :D

Ikväll så har jag tittat på 112 på liv och död,greys anatomy och lyssnat på musik och chattat med kompisar och nu sitter jag och chillar.

Min mage skriker och är döhungrig så skall gå ner och fixa käk! 
 
 

Visar mina sminkprodukter

Den 2012-10-17, kl 14:24:00
Filed in Videoblogg | Kommentarer: 7

Video där jag visar vilka sminkprodukter jag använder,hope you like it! :)


Slappdag

Den 2012-10-17, kl 11:55:22
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
arkivbild
 
Good morning world! 

Har ni sovit gott? Det har iallafall jag :) Vaknade för drygt en timme sen och var helt utvilad,härligt!
Idag har jag betalat för telefonen,skyddskal och ett fodral. Vill ha telefonen NUUUUUUU! :D
Men inom några dagar borde den vara här ^^

Idag har jag inga planer och så är det väldigt grått och trist väder därute så blir bara att slappa,se på tv,vara på datorn och så.
Har inte ätit nåt ännu så skall fara ner och fixa frukost till mig,men bloggar sen! 


 

Äppelpaj

Den 2012-10-16, kl 22:04:06
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 
Äter äppelpaj som bäst,så gott! :D Idag har jag inte gjort så mycket,varit inne bara och tagit det lugnt,och som jag bloggade tidigare så har jag beställt ny telefon! Beställde också 3 skal till den, men det får ni se sen när jag får dom.
 
Är väldigt nöjd över min beställning! Ikväll har jag sett några avsnitt på greys anatomy,är helt besatt! 
Nu har jag en fråga till er; vad vill ni se mer av på bloggen?  Snälla,säg till mig så skall jag uppfylla det :D

Ny telefon beställd! Samsung galaxy s3

Den 2012-10-16, kl 19:13:27
Filed in Shopping | Kommentarer: 2
 
Sen dess denna telefon kom ut på marknaden så har jag "dreglat" efter den,fick testa ens samsung galaxy s3 och jag blev helt såld så idag beställde jag en åt mig själv! :D 

Kollar just nu på fina skal till den :)

Sovit hela dagen

Den 2012-10-16, kl 15:27:53
Filed in | Kommentarer: 2



Pratade hela natten med E på , vi prata om allt mellan himmel och jord och hade en trevlig pratstund.

Tiden bara rann och plötsligt var klockan 7:30! Så jag vaknade för en stund sen (x

Promenad mitt i natten

Den 2012-10-16, kl 02:13:04
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
 
Var för en stund sen ut och gå med min pojkvän och hunden mittinatten,härligt att få en uppfriskande promenad! Hade en del tvångstankar och måsta rensa mitt huvud och nu mår jag bättre,härligt! Ganska blöt blev man då det regna en del,mitt hår blev dygnsurt och ja,jag hade  mössa på mig men hjälper ju bara lite när man har så tjockt långt hår XD

Aldrig i livet att jag sätter i allt i mössan heller för då blir det såndär stor klump inuti mössan (x  Nu skall jag iaf snart sova så godnatt på er finisar!
 
 

Världens snällaste flickvän!

Den 2012-10-15, kl 20:16:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 4


Jag blev väldigt sugen på choklad nu ikväll så ungefär 10 minuter före butiken stängde hoppa jag på cykeln och trampa iväg i regnet till butiken, men vet ni vad?

SÅ snäll som jag är köpte jag inte åt bara mig utan köpte också twix åt min pojkvän! Visst är jag jättesnäll flickvän? :D

Måndag och ny vecka med nya tag

Den 2012-10-15, kl 17:32:19
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 
Måndag och ny vecka och nya tag var det då! Min helg var riktigt bra, på lördag var jag och firade mamma och på söndag på möte och träffade kompisar,hade det jättekul båda dagarna :D
 
Idag morse skulle jag egentligen farit iväg på ärende men hade knappt någon röst och var trött så blev att skjuta upp det till senare i veckan. Skall också i veckan färga håret,men HUR och vilken färg det blir så är en överraskning till er :D
 
Kommer också göra ett videoinlägg där jag visar vilka sminkprodukter jag använder,låter det bra? ^^
Tillbaka till vad jag gjort idag; haft ricinolja i håret,medan jag lät det verka i håret åt jag mat och såg på tv,for i duschen och sen kom jag hit och har planerat lite min födelsedagsfest jag skall ha nästa veckas lördag! It will be fun!


 
 

The best way to make your dreams come true is to wake up"

Den 2012-10-14, kl 21:48:39
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
 
 
Har varit rätt så chill dag idag men med lite program på förmiddage men trevligt att få träffa sina kompisar igen!:)
Idag kväll så såg jag en hel del på tv och sen for jag upp till min dator men skall sanart sova,skulle bara blogga före;)
Annars, väntar supermycket på min födelsedag som är snart,alltså den 26.10! :D Gjorde ett inlägg med bilder på vad jag vll till födelsedagen :D
 
Mina ögonen går i kors just nu (tagit sömnmedicin) så nu blir deta tt gå lägga sig tidigt! Tidg väckning imorn gina men jag bloggar självklart från mobilen

Födelsedags önskelista

Den 2012-10-14, kl 19:27:00
Filed in Amanda (jag), Vardag | Kommentarer: 5
Jag fyller år om 1 vecka och 4 dagar så här kommer min önskelista vad jag önskar mig!

1. Presentkort till olika butiker
 
2. Pengar                                            3.  Påslakan+dynvar
 
      
 
4. Bakböcker                                       5. Smycken (halsband,ringar,örhängen osv) och smyckeshållare 
 
      
 
6. Pysselböcker                                        7. Pysselmaterial
 


        
 
8. Fjärrutlösare till kameran                    9. Stativ
       
 
 
 
 10. Skönhetsprodukter (hår,ansikte,kropp osv)
 
        
 
 
 
11. Nagellack                                                           12. Nintendo Wii

  
 
 
 

ABBA SHOW kryssning foton del 1

Den 2012-10-14, kl 17:31:46
Filed in FOTO | Kommentarer: 3
ABBA SHOW på kryssning 4-5.10.2012  DEL 1
ALLA bilder är tagna av mig med min Nikon D7000!


 
 

Pizza

Den 2012-10-14, kl 13:20:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 
Kom för en stund sen hem från stan efter att vari på möte,de va trevligt. Efter mötet var det fika och prata ganska mycke och sen for vi hem. Fast på hemvägen for jag till butiken för att köpa pizza som jag åt nyss,jättegott! Ni ser på bild ovan,hawai pizza :) 
 
Fick idag från posten nytt bankkort och där det stod "Enligt information vi fått kan uppgifterna om ert ovanstående kort ha kommit i obehöriga händer"   o.O  Så jag fick ett nytt!  Men mitt jag hade innan detta nya har bara jag använt såja,lite fail men orkar inte bry mig så mycket så kommer använda det nya ^^

Äntligen kan jag blogga igen! :)

Den 2012-10-13, kl 23:43:47
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
 
Hejhej! Hemma igen,eller har varit det en stund men ja, har haft lite annat och göra så har inte kunnat blogga förrän nu. Förlåt för dålig bloggning idag men jag har varit borta nästan hela dagen och kvällen! Imorgon blir det mera bloggning för då har jag tid :D
 
Pluggat lite matte eftersom jag försöker lära mig så mycket jag kan..känns att man börjar lite om från början eftersom man inte pluggat matte sen 2008 men det går sakta men säkert framåt! :) Märker att det är stor skillnad att lära sig själv än att gå i skola och lära sig men bara motivationen finns så går nog distanstudier också riktigt bra.

Nu skall jag sova för har tidig väckning imorn,skall på möte men hinner blogga ändå bra imorn så don't worry! :)
 

Dagens outfit 14.10.2012

Den 2012-10-13, kl 23:40:00
Filed in Outfits/Fashion | Kommentarer: 0
Dagens outfit;
Jeans - nelly.com (NY)
Klänning/tunika - nelly.com (NY)
Strumpor - Åhlens

Sneakpeak dagens outfit

Den 2012-10-13, kl 20:33:51
Filed in | Kommentarer: 3


Sneakpeak på dagens outfit!

Födiskaffe

Den 2012-10-13, kl 17:34:49
Filed in | Kommentarer: 1
Min mamma fylld ju år för några dagar sen så nu är vi och firar henne med att äta tårta och annat gott :)

Hoppas ni får en bra dag!

Sov gott och dröm sött

Den 2012-10-12, kl 23:11:16
Filed in Vardag | Kommentarer: 9


Med denna bild säger jag sov gott och dröm sött! :)

Words

Den 2012-10-12, kl 20:30:00
Filed in Inspiration, Quotes | Kommentarer: 1
Här kommer lite ord som jag hoppas att peppar er där ute! :)



 

Höstlov

Den 2012-10-12, kl 18:51:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
favoritbild i repris!
 
För några dagar sedan beställde jag lite från nelly.com och idag anlände det till posten,snacka om snabb leverans, wihoo! :D

Imorgon skall jag visa åt er vad det var som jag beställde ^^ Idag efter att jag pluggat så såg jag lite mera på tv och sen kom jag hit,pratade med kompisar på facebook och nu sitter jag här och chillar och gör inget så tänkte ta och läsa bloggar,har 444 blogginlägg att läsa.
 
Äntligen helg nu också och så är det höstlov hela nästa vecka för min del så behöver inte plugga så fruktansvärt mycket! Matte skall jag åtminståne plugga på för vill få godkänt i det och någålunda bra vitsord! 
I helgen skall jag ta itu med att redigera resten av bilderna från kryssningen som jag kommer självklart ladda upp på bloggen :)
 

Mellanmål

Den 2012-10-12, kl 14:38:34
Filed in | Kommentarer: 3


Dags för mellanmål, jordgubbsyoghurt! (:

Ny dag

Den 2012-10-12, kl 14:35:56
Filed in | Kommentarer: 0



Vaknade vid ett idag och sen dess har jag sett på tv, pluggat matte och ätit. Nu tar jag en liten paus i pluggandet så därför passade jag på att blogga :)

Strömavbrott

Den 2012-10-12, kl 02:36:40
Filed in | Kommentarer: 3


För en stund sen blev det strömavbrott och jag blev hungrig såhär mitt i natten så gick ner efter jordgubbsyoghurt,gottigott till nattmat :D

När jag ätit klart ska jag sova, bloggar igen när jag vaknar :)


Pluggat matte

Den 2012-10-11, kl 23:17:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 
Har nyss pluggat matte,går väl helt okej. Lite svårare när man får lära sig allt själv istället för att gå på lektion men nog ska det gå,får ju hjälp av kompisarna så :)  För er som inte vet så började jag gymnasiet för exakt en vecka sen och ALLT går på distans.   Bara 3 ämnen under denhär perioden så man har verkligen tid på sig att få in allt i huvudet! 

Nu har jag pluggat färdigt för idag så nu blir det att titta på serie,ha det gött! :D

Grattis mamma på födelsedagen!

Den 2012-10-11, kl 23:03:54
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Idag har min älskade mamma fädelsedag, GRATTIS :D <3
 

Wanties today ginatricot.com

Den 2012-10-11, kl 21:52:00
Filed in Inspiration, Outfits/Fashion | Kommentarer: 0
Wanties of todaty från gina tricot!


 

 
 
 

 

Mästerkock

Den 2012-10-11, kl 19:46:11
Filed in | Kommentarer: 1



Idag har jag varit mästerkock igen :D
Glutenfri fusilli åt mig och makaroner åt älskling och till det köttfärs + brunsås, blev väldigt gott :)

Torsdagen den 11.10.2012

Den 2012-10-11, kl 14:32:42
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
 
Hej på er!

Torsdag idag då som alla vet ;)  Hittills har jag inte gjort något,vaknade vid 12 av att jag frös om fötterna,försökte somna om men det var omöjligt så steg upp istället och nu sitter jag i vardagsrummet och bloggar och ser på tv.  
Idag skall jag plugga har jag bestämt, har inga andra planer. Så nu vet ni lite hur min dag ser ut,självklart kommer jag blogga mer idag också! ^_^ 

Älskling sover fortfarande så skall nog gå upp och väcka han nu (:  See ya!

Chill dag

Den 2012-10-11, kl 01:14:16
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 
Ikväll har jag umgåtts med min pojkvän ett tag,mys :) Sen kom jag till datorn, har chattat med kompisar,lyssnat på musik och hittat nya låtar jag tycker om! 
 
Helt chilldag men ändå har man hunnit göra en hel del. Imorgon har jag inga planer så får se vad man hittar på att göra.  Blir bara kort inlägg nu eftersom jag är trött men ville bara göra ett snabbt blogginlägg. 
Sov gott alla kära läsare! :D

Bra dag idag!

Den 2012-10-10, kl 20:08:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
gammal bild i repris!


Tjohej!

Idag har varit en riktigt bra dag, efter att jag och älskling åt frukost så for vi till butiken för att köpa mat,och så tog mina glutenfria knäckebröd slut igår så köpte mer idag. Ursäkta för ena inlägget där bilden blev sned men mobilbloggade (x
När vi kom hem så hittade jag gamla ballonger och sen andra gamla saker som häften från högstadietiden och en målarbok från när jag var 11 år XD

Sen såg vi på tv och nu sitter vi chillar vid soffan. Tänkte bara blogga lite snabbt eftersom jag kände för mig att blogga :)  Tack ännu en gång för era fina kommentarer,blir så glad! :D
 

Sånahär kommentarer får mig att bli superglad! :)

Den 2012-10-10, kl 20:03:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 
Sånahär kommentarer får mig att bli jätteglad och som gör att jag fortsätter blogga,så kul att det är så många som gillar min blogg,tack så jättemycket :D Ni är bäst <3

Lagar mat

Den 2012-10-10, kl 18:11:47
Filed in | Kommentarer: 3





Lagar mat som bäst, blir kyckling och potatis till middag :D


Good night,sleep tight

Den 2012-10-10, kl 02:40:21
Filed in Vardag | Kommentarer: 6
 
Tjena mittbena!

Har varit väldigt trött och seg i kroppen idag fast tog modet till mig och gjorde lite matteuppgifter, tur så har vi ingen inlämningsuppgift ännu så övarde bara lite. Gick rätt bra faktiskt. Ikväll har jag läst bloggar,kommenterat och svarat på kommentarer,ätit sura godisar. Åt lite för mycket för bränner i halsen just nu,men håller på gå om,hoppas jag iallafall! 
 
Sen är det bara 2 veckor och några dagar kvar tills jag fyller år,wihoo! Ser framemot det :D  Men nu skall jag byta om,krypa under täcket och se på 112 på liv och död och sen sova,godnatt!

Wanties nelly.com

Den 2012-10-09, kl 19:35:32
Filed in Outfits/Fashion | Kommentarer: 6
 
Wanties from Nelly.com!
 
 
 

Random fakta/sanningar om mig

Den 2012-10-09, kl 17:42:00
Filed in Amanda (jag) | Kommentarer: 1
 
Lite random fakta /sanning om mig
 
1. Jag avskyr att se på filmer som har som genre bara action
2. Jag fick akutopereras i Egypten när jag var på semesterresa
3. Har jobbat än massa (arbetslivsträning) istället för att skaffa en utbildning eftersom jag inte visste vad jag ville utbilda mig till så prövade på olika men hoppade av och jobbade istället.
4.  I torsdags började jag studera gymnasie på distans efter uppehåll i studier sen 2009.
5.  Jag ÄLSKAR djur,har sen födseln levt med djur, haft i familjen en massa katter,råttor,hundar,kaniner osv.
6. Vi är 7 st i familjen
7. Jag är tankspridd,tappar bort saker lätt.
8. Klarar inte att ha en dag rummet städat,det blir stökigt lika fort men när jag boe/bodde borta hemmifrån så då är jag städig av mig,otroligt nog!
9. Jag är en olycksfågel.
10. Alla tror att jag är mellan 13-16 år fast jag är vuxen,men har alltid haft ung look! ;)
11. Jag har haft tandställning i 2 år.
 

Hejhej,tisdag!

Den 2012-10-09, kl 17:01:59
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
gammal bild


Hejhej på er bloggläsare! :)  Har inte gjort så mycket idag,sov ganska länge och var trött när jag vaknade men var så duktig att jag steg ganska så snabbt upp efter jag vaknat.  Klädde på mig,for ner och äta knäckebröd med pålägg och såg på tv och nu sitter jag här och chillar.
 
Lyssnar på musik,tänker och chattar med kompisar :)

Kass bloggning,sorry!

Den 2012-10-09, kl 00:19:21
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 
Kass bloggning var det här visst men ikväll fick jag plötsligt väldigt ont i bröstkorgen,värker fortfarande och gick nyss ut i ryggen dendär smärtan,ajaj.
 
Men har inte gjort så mycket,såg på en musiktävling och nu sitter jag bara och chillar. Tänkte fara snart och göra kvällsbit åt mig,är hungrig! Imorgon händer inget speciellt så skall försöka blogga oftare då :) Klockan är en hel del och blir nog att lägga sig tidigt tror jag,är ganska trött.
 
Men nu skall jag nog fara ner och äta nåt,magen skriker på mat! Godnatt på er fina läsare :)

Biologiuppgifterna klara!

Den 2012-10-08, kl 18:05:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
 
Far på ärende istället nästa veckas måndag för skall på ett annat också då så fick sova ut idag,skönt! Behövdes verkligen :)  

Så idag har jag istället varit i duschen, gjort klart uppgifter på biologin och lämnat in det till läraren,det var lite komplicerat men det gick till slut! Bara man tar sin tid på sig som man behöver så går det bra. 
Skönt att ha det undan nu så man kan pusta ut, har en modersmåluppgift jag också skall göra men den är ganska enkel så den hinner jag bra med,har ju en vecka på mig! ^_^ 

Nu blir det att läsa bloggar och sen får jag se vad jag hittar på,hoppas ni får en bra fortsatt kväll!

Good night

Den 2012-10-08, kl 00:09:32
Filed in Vardag | Kommentarer: 3


Med denna bild säger jag godnatt! :)

Outfits genom tiderna

Den 2012-10-07, kl 22:16:00
Filed in Outfits/Fashion | Kommentarer: 1
Här är outfits jag haft genom tiderna 2010-2012!


 

Läsa bloggar!

Den 2012-10-07, kl 20:28:17
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
terminalen
 
Kom hem för någon timme sen,  efter att jag gått med Cami till tågstation och hon for hem så for jag till mamma och chilla några timmar tills jag skulle fara hem.
 
Haft en riktigt trevlig dag idag :) Imorgon skall jag troligen fara till stan på ärende,får se.
Just nu chillar jag bara, skall nu läsa sisådär 900 blogginlägg på bloglovin och sen får vi se vad som händer.

Bloggar mer senare sen! ^^

I Karis

Den 2012-10-07, kl 13:03:06
Filed in | Kommentarer: 2
Är som bäst i Karis nu, kommer säkert hem på kvällen först, går så dålit med kollektiv trafik.

Har träffat lite kompisar och har det riktit trevlit :)





New ideas

Den 2012-10-06, kl 21:53:18
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
bild när jag hade gips,  men saknar att va solbränd!
 
 
Brukar ni också ha så att statistiken sjunger på helgerna? Så brukar jag ha det iallafall men är väl att folk är aktivare med datorn under vardagarna.
Sen har jag inte varit nån höjdare dehär med bloggningen men skall bättra mig,I promise! Har bara haft lite bloggtorka men nog kommer jag på småningom vad jag skall blogga om,har redan lite ideer.
 
Blev inte Karis idag eftersom påvägen skulle jag försöka få gamla telefonen och funka men den funka int,visa ju att jag inte laddat telefon och ville som inte ge en död telefon åt Isa så hon får den imorgon istället! Sen kommer jag att träffa min kära vän Cami också,det skall bli kul :D Få spendera lite kvalitetstid med henne! :)
 
Kommer nog säkert mobilblogga imorn,hoppas ni får en bra fortsatt kväll! 

idag till Karis

Den 2012-10-06, kl 11:54:37
Filed in | Kommentarer: 1
Förlåt att jag inte bloggade mer igår men glömde helt bort bloggen och pluggade hela kvällen! Hade uppgifter jag skulle göra, har fått gjort nästan allt :)

Idag skiner solen och jag ska fara senare på dagen till Karis för att ge en av mina gamla telefoner till min kompis.



It's friday!

Den 2012-10-05, kl 16:31:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
bildkälla (länk)
 
Äntligen helg!

Jag var jättepigg hela natten så somnade inte inte förrän där vid 7 på morgon, sov sedan i ca 9 timmar,skönt att få vila ut! Har bara tagit det lugnt idag eftersom jag är lite seg i kroppen fortfarande och i helgen så blir det att ta itu med inlämningsuppgifter.
Inte pluggat sen 2008 så det är som att nästan starta om från 0 men det skall nog gå bra!
 
Idag händer nog inget speciellt,blir väl en lugn dag. Har inte klätt på mig än (uups) så det skall jag göra nu! Men bloggar senare,hoppas ni får en bra helg! :)

Hemma från kryssningen!

Den 2012-10-05, kl 01:06:59
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 
Upsan ,inte bloggat nånting men var hemma ganska sent, packade upp lite och sen så började distanstudierna idag.  Kollat igenom böckerna lite och sen kurserna för resten av året och sen under vårterminen. Ser bra ut!
Bara 3-5 kurser per period så det är chill :D 
 
Kunde inte blogga på båten eftersom internet inte funkade ute på sjöss men vi hade det kul på minikryssningen. Var någon ABBA- show så vi kolla på det igår och idag och jag tog en massa bilder båda dagarna,så det kommer att komma en del bilder i bloggen :) 

Igår kväll så köpte vi lite på tax freen, for till fun club och dricka lite och kollade samtidigt på ABBA-show! Idag vaknade jag med huvudvärk så vi sov fram till lunch, for och äta god mat och en massa till efterätt. Proppmätt blev man men det var sjukt god mat :D

Nu sitter jag här och äter godis och skall snart gå och sova eftersom jag är trött,men imorgon blir det normal bloggning igen! Godnatt.



Tävling när jag har 100 följare på bloglovin!

Den 2012-10-04, kl 15:00:00
Filed in | Kommentarer: 1
 
När jag har 100 följare på bloglovin så kommer jag att ha en tävling där man kan vinna fina priser! :D (jag gör bloglovinbyten också)

Så följ! :D

Prickiga naglar

Den 2012-10-04, kl 13:00:00
Filed in Tutorials | Kommentarer: 2
Här kommer önskvärd nail tutorial :D


Viking Line Isabella

Den 2012-10-04, kl 09:30:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 
Just nu är jag på båten har det kul! Klockan 11 skall vi på lunch buffe där det bjuds på en massa massa mat och massa efterätter,hoppas det är gott men det tror jag nog,skall äta så jag spricker,haha :D

Sen kommer vi nu gå runt på båten och säkert fota så mycket jag hinner men för det mesta skall vi njuta av båttresan och ha det allmänt trevligt :)



Nu kan jag mobilblogga och videoblogga via mobilen :D

Den 2012-10-03, kl 18:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
 
Nu har jag skaffat mig blogg.se appen för android och videofyme till telefonen så nu kan jag både blogga och böra mobil videoblogg via mobilen också :D
 Wihoo! 
 
Skall försöka mobilblogga från båten om det lyckas :) Annars så kommer det en del inlägg imorgon som sagt då jag har en del tidsinställda inlägg. 
 
Imorgon börjar också mina studier,kommer ha 1 gång per vecka inlämningsuppgift så kommer nog bli lite plugg :) Men nu skall vi packa ihop våra saker och sen fara med bilen till hamnen, ha det bra och så hörs vi kanske senare,annars imorgon! 

Om några timmar på kryssning!

Den 2012-10-03, kl 15:39:43
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Tjohej! 

Om någon timme så blir det att fara till Åbo hamn och sen på kryssning,skall bli kul! :D Kommer att komma hem imorgon kväll så kommer inte bli vanlig bloggning men har fixat så det kommer tidsinställda inlägg under dagen så bloggen inte blir jättetom så don't worry! 

Kommer upp nail tutorial,lite bilder och annat smått och gott! Såhär ser jag ut idag iaf i ansiktet och håret!;

 

Distanstudier

Den 2012-10-02, kl 17:12:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
 
Dethär låg i paketet! (och en bok som är ovanför Språkets värld längst till höger). En bok får jag senare eftersom jag lyckats få fel bok!
Nu till saken;  Jag skall börja läsa gymnasiekurser på distans! Äntligen så kommer man få nåt vettigt gjort,dessutom är det rätt chill med distans, allt går i sin egen takt :D

På torsdag börjar perioden och jag är faktiskt excited! Bara 3 kurser på perioden och det är modersmål,matte och biologi :)

It's a good day

Den 2012-10-02, kl 16:34:50
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
bild jag tog förra månaden som jag glömt att visa! :)
 
För det första vill jag säga, jag blir så glad av era fina kommentarer, tack så jättemycket fina nu,fortsätt så! :D Självklart svarar jag på dem också på eran blogg om ni har någon.

TIll dagen;
Idag så vaknade jag vid 14,råkade nämligen somna ganska sent men utvilad är jag verkligen och jag e frisk nu :D Sen var jag så hungrig så jag åt någon kycklingwok till brunch.
 
Efter det for jag och min pojkvän till butiken för att köpa mat och sen hämtade jag ut ett paket från posten,vad det är får ni se i nästa inlägg!
Imorgon kväll så bär det av på kryssning,skall bli skoj :D Blir att packa idag kväll eller imorgon tidigt på dagen före vi far iväg. Går ändå ganska snabbt då det är inte så mycket man behöver med sig.
 
Nu skall jag ta och svara på kommentarer och läsa lite bloggar :)

På bättringsväg!

Den 2012-10-02, kl 02:01:55
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 
Vattnet räckte precis när jag tvättade ur oljan och tvättade håret. Fick tvätta snabbt med balsamet sen för det var så lite vatten kvar men får hoppas att vattnet kommer tillbaka imorgon igen! 
Tur att det räckte till mig iallafall :)  

Nu såhär på nattkvisten så blev både jag och älskling väldigt sugna på att äta något gott så jag bakade kladdkaka tolv på natten ;D Det blev jättegott.
 
Märker att uppdateringen är inte den bästa men jag gör knappt något nu när jag är förkyld så finns inte så mycket att skriva om och jag låter som en kråka. Annars hade jag tänkt göra videoblogg (har lite ideer) men det får komma när min röst tillåter. Annars mår jag faktiskt bättre nu,den har gett sig lite men nackdelen är den att jag lyckats smitta älskling,woopsie! 
 
Nu skall jag ta och läsa bloggar iallafall före jag går och sover,godnatt på er fina! :)

Ricinolja i håret

Den 2012-10-01, kl 20:02:38
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
bild: JUST NU.
 
Just nu i skrivande stund har jag ricinolja i håret! :) Eftersom jag har varit sjuk så är det bara andra gången jag använder denna men skall försöka bli flitigare med oljan nu och ha den minst 2 ggr i veckan.
Typ efter en månad skall vi se om ja ser något resultat så kommer det på bloggen.
 
Nu skall jag läsa lite bloggar och sen gå och skölja ur oljan,ha det bra! :)

Sov till 15

Den 2012-10-01, kl 15:38:10
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
bild: we<3it

Woopsie,jag råkade sova till kl 15! (x  Vaknade av att brorsan hade på musiken skithögt men tur att jag vakna för annors skulle jag ha kunnat sova bort hela dagen :O  

Har också sovit konstigt eftersom jag hade ont i nacken när jag skulle stiga upp,men det går nog om med lite massage.
Skall gå nu och äta mat iallafall för jag e jättehungrig, blir potatis,köttbullar och tomat! :) 

Sjuk dag 2,eller va de nu 3?!

Den 2012-10-01, kl 02:49:52
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
 
Usch va det är tråkigt att vara sjuk..eller jag är jätteförkyld fortfarande. Men det är ingen nyhet längre.
Hoppas jag blir frisk snabbt! Iallafall så jag har suttit och spelat spel hela dagen efter att jag redigerade och publicerade höstbilderna :) 
 
Nyss kollade jag på lite videobloggar och snart blir klockan fyra så blir nog att sova bort denhär förkylningen. Men ja godnatt!

© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!