Knasig bild!

Den 2011-11-23, kl 15:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 3


Bara för att jag är lite knasig ibland! ^^

Visste ni att....

Den 2011-11-23, kl 14:10:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
.. jag har glasögon!



Enligt mig så är jag sådan som inte passar i glasögon...

A start at something new

Den 2011-11-23, kl 12:30:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0

Tjolahoppsan!

Har ni sovit gott? Det har iallafall jag, sov som en stock! Vaknade kl 12 och steg upp och började packa och nu är jag klar med det!
Idag mot kvällskvisten skall jag träffa min vän Jeanette, ska bli nice! :) Har nyss packat för kommer va ett tag framöver borta men jag har ju för drygt en vecka sen fått ny telefon och har 10 kr / månad internet på telefon så nu går det att mobilblogga också så bloggen kommer int vara helt tom iallafall vilket e bra ^^

Snart blir det mat men medan jag väntar så skall jag sätta på en film och se på den, det blir "The Dogfather" :)





Första snön!

Den 2011-11-22, kl 23:23:26
Filed in FOTO | Kommentarer: 4


Med domhär två bilderna säger jag godnatt,sov gott! :) OBS: Snön kom 21.11.2011 men regnet spolade bort snön sen!

Chill!

Den 2011-11-22, kl 20:47:28
Filed in Vardag | Kommentarer: 4


Jag idag :)

förlåt för att jag int bloggat på hela dagen men har inte haft nåt att berätta! Igår kväll såg jag på filmerna Camp Rock 1&2.. btw så har jag int ännu fått bilderna på datorn från mobilen så återkommer med bilderna senare! 

Idag har int hänt nå speciellt, vilat och chillat bara :)
Imorgon skall jag träffa Jeanette och vi ska fa tillsammans på lite ärenden och sånt.. ^^

Camp rock 1&2

Den 2011-11-21, kl 23:17:00
Filed in | Kommentarer: 5

Information

Den 2011-11-21, kl 23:15:34
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
OBS! Bilderna på snön kommer imorgon, får nämligen inte bilderna till datorn då min telefon har lite annat system än annars.. är liksom hdmi kabel istället för usb men bara så ni vet, bilderna kommer nog, bara jag får dom till datorn men det fixar jag imorn för orkar inte hålla på med det halva natten så istället kommer jag se på en film och fixa med bilderna imorgon :P

Hoppas ni sover gott, gonatt :)

Ny vecka - nya tag!

Den 2011-11-21, kl 21:46:51
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Har just kommit hem från bion, filmen var bra! :) Före bion så for jag och Amanda till butiken och köpa godis att ha med på bion och så var vi hemma hos Amanda K i några timmar före vi sku gå och se på filmen Breaking Dawn på bio och hemma hos henne så pratade vi om allt möjligt :D Ganska nice btw att både jag&hon heter lika! (Amanda) 

Nu är min mobiltelefon på laddning och lite senare skall jag lägga upp bilder på första snön för denna vinter som jag lovade att jag skulle visa er och på onsdag kommer det ske lite saker men vi återkommer med det senare i veckan!

Hoppas ni iallafall haft en bra start på den nya veckan ^^

Bild på min vän Amanda och det är jag som är fotografen för denna bild ^^

Vinterns första snö!

Den 2011-11-21, kl 14:21:49
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Idag morse när jag vaknade och såg ut, SNÖ! Vinterns första snö hemma hos mig! :)

Men såklart varade den inte så länge då regnet kom och spolade bort den.. men jag hann iaf ta lite bilder med min nya mobil så ikväll kommer det komma upp lite bilder jag fotat :)

Har nyss duschat och klätt på mig och ikväll skall jag på bio med Amanda K, vi ska gå och se på Twilight Breaking Dawn :D


Mysig outfit

Den 2011-11-20, kl 21:05:55
Filed in Outfits/Fashion | Kommentarer: 2




Körde med myskläder idag för har bara suttit inne och chillat :) Och jo, faktiskt så städade jag mitt rum ikväll också så nu ser det helt fint ut i rummet igen :D



Slutet på helgen men det kommer ny helg igen!

Den 2011-11-20, kl 17:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2

bild fotat av mig vintern 2010 :)


...Och helgen lider mot sitt slut. Imorgon på morgon skall jag ringa och beställa tid till en läkare och vara med min kompis Jeanette på dagen. På kvällen blir det bio med Amanda K, vi skall se på Twilight Breaking Dawn :D

Vaknade idag där vid 12 tiden och efter det har jag bara chillat och ätit en mandarin, till lunch var det potatis och korvsås :)

Började igår kväll se på filmen Gifted hands och tänkte snart fortsätta se på den då jag inte hann se så långt på den igår då jag började istället sitta och skriva på en sann story när jag fick inspiration men det gör inget för det var bra att inspirationen kom och det behövdes! (:

Min söndag har vart helt okej, som sagt , bara chattat med lite kompisar på facebook och kollat på kortfilmer på youtube! Men det är helt skönt med chilldagar ibland :)
Annars så har det varit här nästan hela dagen frost :o För exakt ett år sedan så fanns det massa snö, nu finns det inget. VAR E DU SNÖ?! Fast egentligen är det på ett sätt bra att det int är snö ännu men nog skulle det kunna få komma LITE snö åtminståne, eller vad tycker ni? Det behöver nog int komma i så stora mängder som det kom ifjol, var ju så mycket att man drunknade nästan i snön ;) Nånej, skojade bara, jag är inte så kort :D

Nu skall jag logga in på bloglovin och läsa lite bloggar och sen se på filmen Gifted Hands.   

Hoppas ni haft en bra helg!

Don't judge me for what I have, love me for who I am.

Den 2011-11-19, kl 23:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 5


Har ikväll suttit och skrivit på en sann "historia", den kommer att komma upp på bloggen i måndag. Har gjort ett tidsinställt inlägg för det. Ett väldigt stort beslut för mig som jag gjorde men känner starkt att det kommer bli bra dehär! (:

Annars har det int hänt så mycket, sov på dagen lite, har varit förkyld nu i ca en vecka, därav jag har sovit en hel del men börjar småningom bli frisk! Den försvann en stund i veckan men kom tillbaka men nu är den snart borta igen! :)

Nu skall jag se på någon film och sen sova,gonatt på er!  ^^



Studsboll

Den 2011-11-19, kl 17:10:49
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Aj min mage..värker så sjutton! Idag har jag sovit en stund, pratat med några kompisar, läst bloggar och sånt - en chilldag med andra ordd men det behövs/behövdes verkligen! (: Förflyttat viktiga samtalen tills imorgon men det är bara bra :)

Har inte så mycket att berätta nu men klart måste man ju hålla upp bloggen så ni vet att jag lever ;)

Nu skall jag ta och kolla på lite serier och äta en mandarin och så hoppas vi på att magvärken avtar snart!
Hur har er dag sett ut?

Fick en studsboll där det är mitt namn på som födelsedagspresent den 27.10.2011 :D

Tidigt uppe?!!! + en ny bild

Den 2011-11-19, kl 07:32:51
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Vad gör jag riktigt uppe denhär tiden kan man fråga?!! God morgon på er alla iallafall! Hoppas ni sovit gott, sen när ni vaknar då ni ser detta så har ni lite morgonläsning ;)

Jag skall iallafall fortsätta sova en LITEN stund till för såhär tidigt kan jag ju inte vara uppe, klockan e ju bara 25 över åtta. (25 över sju svensk tid) så får nog sova en stund till.

Idag skall jag ringa lite viktiga samtal åtminståne och så. Önskar er en bra helg&lördag! 
Har bildbrist för tillfället så nu får ni stå ut med lite arkibilder och gamla bilder men så fort jag får tillfälle i akt skall jag fota lite så att man får nytt att publicera (:



Bläddrade ändå igenom dem senaste bilderna och hittade denna bild jag fotat som jag inte visat förr, vad tycks?

Borgå

Den 2011-11-19, kl 00:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
bild från arkivet
Kom hem för ca en halvtimme sen. Det var helt nice i Borgå men på hemvägen började jag må dåligt... men det ska vi int gå in på mera här på bloggen. I Borgå så såg vi på drama, sjöng, fikade osv.

Har druckit energidricka idag så e ganska pigg ännu :) Tror att jag kommer bara ta det lugnt imorgon, det behövs verkligen!

Fotade inte så mycket i Borgå, bara lite när vi sjöng och dramat så om jag får publicera så kommer det några på bloggen :)
Sov gott alla!

Lite saker du kanske inte visste.

Den 2011-11-18, kl 15:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
1. Jag är vänsterhänt
2. Jag AVSKYR kanter på pizzor från färska pizzor, konstigt nog.
3. Kan inte leva utan djur. Har levt med djur sen födseln.
4. Jag har bott på 4 olika ställen
5. Under tiden jag gick i grundskolan så hade jag flera serier som jag bara MÅSTA följa men numera ser jag nästan aldrig på tv ;)
6. Jag blev diagnostiserad celiaki (glutenintolerans) våren 2011 och före det var jag i FLERA ÅR sjuk tills det kom fram att det var celiaki men det är skönt att ha fått reda på orsaken :)


Där var lite fakta som ni kanske inte visste om mig ;D

Bråttom bråttom

Den 2011-11-18, kl 13:40:48
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Nehejjdå, det blev ingen powernap för datorn var intressantare ;)  Såg just att mina mediciner jag tar dagligen (har receptbelagda mediciner) börjar var slut så bär nog av till apoteket och butiken före jag skall iväg till Borgå.

Och så måste jag platta håret ännu och byta kläder, lite måste man ju snygga upp sig före man far till Borgå med sina fina kompisar =)

Nej nu måste jag nog pysa så jag hinner med allt detta! Bloggar nog först sen när jag är hemma igen men tar kameran med så får se hur mycket bilder det blir från dagen men tror nog det blir några.

Hoppas ni också haft/får en bra dag. Vi hörs senare,hejdå :)

Beställt från nelly.com!

Den 2011-11-18, kl 12:02:36
Filed in | Kommentarer: 2
Har beställt för FÖRSTA gången från nelly.com! Är riktigt nöjd :D

Här är bilder på det jag beställde/köpte;



Och sen också en grå body men fick inte bild på den för sparade bilderna efter att jag beställt och den jag beställde var den SISTA som fanns tydligen så hade tur där ;D

NY TELEFON! :D

Den 2011-11-18, kl 11:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Det är så himla ovant när någon skickar meddelande eller ringer så i början är jag bara "vems telefon ringer" men haffar nog till ganska snabbt efter att det är ju min nya telefon som ringer! Ljudet är annorlunda än på förra men den är iallafall MYCKET bättre än min gamla så jag är himla nöjd! :) I butikerna kostar den över 360€ (3600kr ) men min var på erbjudande så betalade bara 194€ (1940kr).. verkligen ett kap! :D

It's gonna be an awesome day!

Den 2011-11-18, kl 10:40:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Good morning sunshine!
Eller ja, där ute är det ingen sol.. men ni alla andra är solstrålar trots trist väder!

Vaknade lite efter kl 10 idag, var nog LÄÄNGE sen jag vaknade så tidigt.. bortsett från helgen då, för då var det väckning alltid mellan 7-8 tiden. Blir nog att ta en liten powenap före jag far till Borgå. Skjutsen kommer ca kl 16:25 så har god tid på mig här hemma ännu då klockan är bara snart 12 (finsk tid). Måste nog fara till butiken och köpa nå energi dricka eller coca cola ;) 

Hur kommer er dag att se ut idag? Önskar er iallafall en bra dag! :)



Det är min kisse på bild :)

17.11

Den 2011-11-17, kl 22:08:31
Filed in Vardag | Kommentarer: 2


gammal bild.

Har pysslat lite med min nya telefon idag, ätit köttsoppa, jättegod  glass och världens ÄCKLIGASTE chokladmousse, chokladmousse som brukar va gott men seriöst, nu var den blä! >.<

Är så himla trött så mina ögon håller på fara fast så skall nog gå och sova nu, godnatt! :)


Lagerhaus

Den 2011-11-17, kl 14:06:58
Filed in Vardag | Kommentarer: 6
Vaknade idag halv ett av att telefonen ringde, orkade inte somna om så jag steg upp och åt frukost och efter det hängde upp byke. Idag skall jag till mamma övernatt så det skall bli kul!... så vi får se hur mycket uppdatering det blir idag! Och imorgon på eftermiddagen skall jag till Borgå :)

Glömde bort och blogga igår kväll men såhär såg kvällen ut ungefär;

Satt och pratade med Cicci om allt möjligt och kollade runt på nätet på julklappar.  På tal om julklappar så gå in till sidan http://lagerhaus.se , där kan ni fynda roliga&bra julklappar eller varför inte köpa åt er själva också nåt? Och vad är inte bättre när det går för BILLIGT! :D Billigt men bra! 
Har kollat runt nu på sidan och har kommit fram att kommer nog själv beställa lite saker från sidan, det lönar sig! (:
Fick tipset från Petras blogg, kika in hennes fina blogg, sidan är http://petralovisaeriksson.blogg.se/ (klicka på bloggadressen så kommer du genast till hennes blogg) :)

Nu skall jag gå och packa men hoppas ni får en bra torsdag!

Too early.

Den 2011-11-16, kl 17:36:08
Filed in | Kommentarer: 5
Barn kan födas ALLT för tidigit, kolla på videon, hemskt men sant.
Gammal video men iallafall, R.I.P <3

Berättelsen om What Are Words

Den 2011-11-16, kl 13:00:00
Filed in | Kommentarer: 8

Onsdag 16.11.2011

Den 2011-11-16, kl 11:42:53
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Vaknade först kl 9 och steg upp, men sen kände jag mig lite dåsig så for tillbaka till sängen för att sova och somna till kl 12, skönt! :D Efter det for jag och duscha och nu sitter jag här och äter försenad frukost.

Idag händer nog inget speciellt, är förkyld och har haft feber hela helgen men som tur försvann febern på måndagen så hoppas jag blir helt fri från snuvan&hostan snart.
På fredagen skall jag till Borgå och träffa kompisar så det ska bli skoj :D Men nu blir det att spela sims 3 för min del, hoppas ni får en bra onsdag!


Bloppis - fynda för billigt!

Den 2011-11-16, kl 10:00:00
Filed in | Kommentarer: 1


Vit söt t-shirt
Storlek : 34
Pris: 25 kr + frakt



Svart kjol från H&M
Storlek : 36
Pris : 20kr + frakt


Svart kjol med paljetter
Storlek 36
Pris: 40 kr + frakt






T-shirt med bild på hund
Storlek 36
Pris : 20 kr + frakt





T-shirt , tryck med tre grodor och text från Seppälä
Storlek: 36
Pris : 20 kr + frakt



Svart tunika med två fickor
Storlek : S , men passar också XS
Pris: 20 kr + frakt

Kontakt : [email protected] . Skriv rubriken som "BLOPPIS".
Eller/och kommentera detta inlägg vilket/vilka klädesplagg du e intresserade över :D

This isn't the last goodnight

Den 2011-11-15, kl 22:49:16
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Har hela kvällen suttit framför datorn och läst bloggar och chattat med kompisar :) Nu när jag varit borta torsdag-måndag så har man ganska mycket att ta igen men bara kul då man har något att göra. Är ju annors sjukledig så :)

Är vrålhungrig så tänkte nu gå till köket och fixa kvällsmål åt mig. Klockan är rätt mycket så det blir nog sista inlägget för idag, godnatt påer alla!



Kulturkarnevalen 2011

Den 2011-11-15, kl 14:01:22
Filed in Vardag | Kommentarer: 13
Som sagt så har jag varit till kulturkarnevalen som i år var i Närpes. Det var jättekul :D Tyvärr hann jag bara vara med to&fredag och sen spenderade resten av tiden på sjukhus tills måndag men nu är allt bra igen :)

På torsdagen så åkte vi buss från kl 15-19:30 med en matpaus såklart och sen anlände vi till Närpes och efter det var det incheckning och sen for jag och mina kompisar till ett klassrum där vi skulle sova. 
Sen for vi och äta middag och pratade om allt möjligt och hade det kul. 
Följande dag (fredagen) väckning 8:15 ,morgonmål och kl 9 kulturkarneval ingivning. Klockan 10 så for vi till våra labb (workshop) - jag och Mirjam hade samma labb som heter "Bildkonst i tre dimensioner" och där va många andra människor med och så tejpade vi varann och sen satte människodockorna på utställning :D


Mirjam håller i människodockan som är "jag" :D foto av Camilla

I'm back!

Den 2011-11-14, kl 21:54:40
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Kulturkarnevalen var awesome :D Labbet bildkonst i tre dimensioner som jag var med på var nice! 
Vi tejpade varann och sen satte ut människodockorna på utställning i högstadie skolan ;D 

Berättar mer sen konkret och med bilder någon annan dag för är helt trött och kom hem idag först.
Hoppas ni haft en bra helg iaf!


bild från kulturkarneval - ingivningen. bild tagen av mig =) fail vid högra nedre kanten men jag och mina kompisar satte på "läktaren" ;P

Svar på frågor.

Den 2011-11-10, kl 12:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 3

1. Jag gillar nästan all slags musik men INTE hårdrock där dom bara skriker så man inte hör var dom sjunger och opera.
2. Jag är 20 år, fyllde år den 26.10 :D
3. Egen stil :)

FUNGERANDE NÄTVERK!

Den 2011-11-09, kl 16:30:42
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Idag så funkar nätverket igen så nu blir bloggningen som normalt igen :D
Och tack till Paula som kunde gästblogga så att inte bloggen skulle bli jättetom medan jag var borta. Det som jag har gjort medan nätet inte fungerat är att sett på MASSVIS med filmer, spelat sims 3, motionerat nästan varje dag och umgåtts med kompisar så har nog fått tiden att flyta på och så har jag ju 1€/mån nätverk på telefonen men då det inte funkar som sagt och blogga normalt med telefon så har jag mest istället varit aktiv på fb chatten på telefonen ;)

Bloppisen som ni hade väntat på kommer att komma på måndagen först då jag kommer att fara imorgon på ett evenemang som heter Kulturkarnevalen och kommer hem på söndag och jag vill vara närvarande i bloggen medan bloppisen är igång!
Kommer sen också att göra tidsinställda inlägg så att inte bloggen blir så tom under dom dagarna :)


Piggar upp en bild på mig från somras nu i vintermörkret! (:

mobilblogg

Den 2011-11-03, kl 20:14:22
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
VÅRT NÄT MODEM ÄR FORTFARANDE TRASIGT  OCH NÄR JAG MOBILBLOGGAR SÅ KAN JAG BARA SKRIVA MED STORA BOKSVTAVER MEN JAG ÅTERKOMMER NÄR VI FÅTT MODEMET FIXAT! KRAM

Meddelande från Amanda!

Den 2011-11-02, kl 21:37:51
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Tjena, Paula här!

Amanda berättade precis åt mej att hennes modem är trasigt och att hon inte har möjlighet att blogga idag, och bad mej därför skriva ett kort inlägg. Hon hälsar också att på grund av detta blir hennes omtalade bloppis uppskjutet till senare, tyvärr. Men det är väl som man säger; den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge! Håll alltså utkik!

Slänger in en bild på mej för att pigga upp detta inlägg.
Om ni känner för det kan ni ju klicka här för att kolla in min blogg!

Kram från mej!

Inspiration - sovrum :)

Den 2011-11-02, kl 14:02:59
Filed in | Kommentarer: 3
weheartit.com

Såhär skulle jag vilja ha mitt sovrum! :D Så mysigt eller hur?

Städa städa städa.

Den 2011-11-02, kl 14:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Jag är så himla sugen på att städa nu mittiallt såhär på kvällskvisten så nu tänkte jag göra det! Musiken på och sen är det dags för att städa. 

Bättre det än att sitta här framför datorn resten av kvällen men kommer nog att logga in en sväng senare igen!
Hoppas ni haft en bra tisdag.

//Amanda

EVERYDAY HAVE A NEW STORY

Den 2011-11-02, kl 12:24:53
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
God eftermiddag på er!

Här sitter jag nyvaken och inte orkat stiga upp. Skall läsa lite bloggar och sen gå och äta frukost och efter det musiken på och så är det städning och inredning som gäller. Kommer att ta före&efter bilder på inredningen som jag kommer att dela av mig här på bloggen :)

Efter det fota allt till bloppisen som kommer upp på bloggen här idag kl 19:00 (svensk tid)!
Men nu skall jag klä på mig och äta och sedan till butiken för att köpa mat :)
Önskar er en fin onsdag!


sned men fin bild

1 november

Den 2011-11-01, kl 23:08:21
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
bildbrist så får bli bild i repris

Så sjukt att det redan är 1 november, det var ju just höst! :O På ett sätt så väntar jag på snön men ändå int.
Fast julen väntar jag nog på verkligen.. har sån julfeelis (känsla) hela tiden :D

Är annars väldigt lycklig idag! :D Varför kan ni läsa inlägget under, det e så underbart! (: 
Och så glömde jag skriva i förra inlägget att jag åt ben&jerrys glass idag - smaken strawberry cheesecake <3

Städade också sen lite när jag kom hem men sen tog mina krafter slut, blev så dåsig och började se suddigt så blev att vila och nu är jag trött igen så tänkte gå och lägga mig nu och sova och vakna på förmiddagen imorgon nångång så jag kan städa och inreda mitt rum och sen fota allt till bloppisen då jag inte hann fota det när det var tänkt men det skall vara klart tills imorgon kl 19 för då är det bloppis som gäller och det går för billigt! :D

Nu skall jag nog ta kvällsmedicinerna och gå och sova för min kropp var inte van att stiga kl 9 och jag är väldigt trött.
Gonatt på er! :)

Mysigt

Den 2011-11-01, kl 17:04:20
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Hej! 

Förlåt att jag inte bloggat på hela dagen men har haft fullt upp. Har varit borta hela dagen!
Vaknade efter 9 nångång av att telefonen darrade och jag fick ett sms av min vän för det var planerat igår kväll att jag sku fara dit idag.  Så det blev bara att stiga upp, äta frukost och göra sig i ordning och sen hoppa på 10ans buss som tog mig in till Ekenäs :)

Vi  pratade och hade det allmänt kul :D
Kom hem för en stund sen och har huvudvärk men tog genast en tablett då jag kom hem så nu skall jag äta och vila en stund och sen städa lite om jag orkar - vi får hoppas att huvudvärken är borta då :D



bilder nånstansifrån weheartit.com

© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!