10e bilden: En bild på din favoritplats

Den 2011-12-31, kl 13:54:00
Filed in FOTO | Kommentarer: 0

Min favoritplats är nog mitt rum, närmare bestämt sängen, är jag på datorn sitter jag på sängen, och såklart sover jag också vid min säng! (:
Alltså med andra ord, är jag hemma så är jag NÄSTAN ALLTID på sängen ;D

Friends is important for me

Den 2011-12-30, kl 22:08:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 6
Just nu när ni läser detta så umgås jag med mina fantastiska vänner! :) 
Som ni vet så kommer inte bloggningen vara på topp så mycket före efter nytt år för jag är och firar nyår med mina vänner :)

Men ni får ha det så bra så hörs vi när det är nytt år!
Ha det bra så blir bloggningen som vanligt igen när jag kommer hem! Kramar :)

Lista på julklappar jag fick (tidsinställt inlägg)

Den 2011-12-30, kl 15:19:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 4

MIN BILD (jag har fotat)

Lista på julklapparna jag fick;
  • parfym
  • balanseringsbräda
  • nagellack
  • virkad mössa
  • virkade "broscher" som är som blommor i olika färger . Man kan sätta dom fast i kläder,väskor osv.
  • MASSOR MED KLÄDER (strumpor,tröjor osv)
  • Kilklackskor
  • Massor av choklad
  • trådlös printer/kopieringsmaskin
  • 2 fleecerockar/moronrockar

    Sen minns jag inte på rak arm mer men som sagt kommer fota allt när jag kommer hem så då ser vi vad som fattas (om det fattas nåt) 

    Men är väldigt nöjd med allt jag fått :D


Tack fina bloggläsare! (:

Den 2011-12-29, kl 22:20:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Vill till först säga TACK så mycket för alla fina/underbara/söta kommentarer jag får/fått av er på senaste tiden! Betyder verkligen och DET får också mig att fortsätta blogga :D 
Ni är härliga&bra! :)
Har inte haft tid för bloggen då jag har varit duktig och nu städat ALLT i garderoben (vikit in fint och fått ordning på det hela). Hamnade nämligen dra ner igen allt då jag skulle hitta en viss t-shirt som jag skall ha med då jag kommer vara några nätter borta, firar nyår med vänner! :) Städade rummet, packade ochy var allmänt duktig :D

Sen satte jag systemkameran och telefonen på laddning och färdigt väckning (alarm) på telefonen. Imorgon på morgon blir det dusch, fixa mig, packa det sista och sen iväg! :D


NU hinner jag INTE tyvärr fota allt jag fick till julklapp fast jag skulle men gör ett inlägg med lista på vad jag fick (blir inställd inlägg) och så kommer bild senare.

Skall nämligen snart och sova då det är tidigare väckning imorgon än normalt! Men först lacka naglarna och låta det torka! :D Imorgon åker jag bort och kommer först hem när det är nytt år!  (tidsinställda inlägg blir det nog några av)

Gonatt på er (:


Hanna S & jag när vi skötte om serveringen på sommaren i Jakobstad, tror det var år 2009 om jag minns rätt!

Barn sjunger Pippi Långstrums ena låt

Den 2011-12-29, kl 19:33:30
Filed in | Kommentarer: 2
Så gullig! Faktiskt ganska bra sjunget också för att vara litet barn tycker jag! :)

Life is just a blank slate, what matters most is what you write on it

Den 2011-12-29, kl 17:55:09
Filed in | Kommentarer: 1
Mitt nya favoritcitat ; 

Jag har redigerat ihop bilden :D

Länkbyte med Klaudia

Den 2011-12-29, kl 16:14:26
Filed in Vardag | Kommentarer: 2

Gör ett länkbyte med denna tjej som ni ser ovan på bild! Kika in! Klicka på bilden eller denna länk; http://kladdi.blogg.se för att komma till hennes blogg :D

ONSDAG DEN 28.12

Den 2011-12-28, kl 23:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Har inte haft något att blogga om, därav dålig uppdatering idag! Men har vart stormväder och efter det regnväder så inget fotoväder precis och har inte gjort så mycket, mest bara varit hemma..

Idag for vi och köpa en minilaptop så nu äger jag 2 laptop :ar !! Sen hem och städa lite och efter det såg jag en stund på tv och installerade minilaptopen och nu är den i användning :) 

Men är så trött nu så skall nog gå och sova snart och IMORGON skall jag fota allt jag fick i julklapp så kommer det upp i bloggen...talat om det tidigare men äntligen imorgon så skall ni få se!

Gonatt på er :)

Minilaptop

Den 2011-12-28, kl 13:49:52
Filed in Vardag | Kommentarer: 10


Ha fått en minilaptop!

Kladdkakebajs

Den 2011-12-27, kl 17:48:54
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Kunde inte blogga mer sen igår då nätet for pga stormen. En telefonkabel hade fallit så igår kväll så ordnade jag i garderoben och insåg att jag har för mycket kläder, eller för liten garderob, får inte allt och rymmas men tur så har man ett till rum för sina kläder :D

Idag så åkte jag in till stan med pappa och förde min dator på reparation, efter det for jag till min vän som också heter Amanda (likaså som jag ;) ) och vi pratade mest och sedan bakade vi kladdkaka som blev fail! Värsta degigt, och såg ut som bajs xD Sedan åt vi varsin apelsin och efter det gick vi upp till rummet och spelade cluedo och visionary.

Kom för en stund hem och första man ser, INTERNET FUNKAR IGEN! :D


bild på kladdkakebajset! xD

A new day

Den 2011-12-26, kl 16:23:37
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Igår kväll så började jag ordna i garderoben, kläderna var huller om buller så nu skall det bli ordning och reda i garderoben! Hittade tilomet Gick sen och la mig tidigt men ändå sov jag länge, konstigt nog. Men skönt att vara utvilad :D

Idag skall jag fortsätta med att vika in fint kläder i garderoben  :) Annars har jag inga särskilda planer, bara chilla och så, helt skönt det också. Senare skall jag också fota allt jag fick i julklapp så kommer det upp i bloggen sen.

Imorgon skall vi föra min dator på reparation..



25 december 2011

Den 2011-12-25, kl 23:12:58
Filed in Vardag | Kommentarer: 7
Förlåt för dålig uppdatering men lånar pappas dator tills vidare och kan ju inte sitta framför datorn 24/7 heller ;)
Idag morse blev jag väckt tidigt, steg upp sedan och åt frukost och efter det for jag som sällskap med Nilla till julkyrkan (första gången i mitt liv tror jag) och när vi kom hem så gick båda ut med kamerorna och fotade frosten. Fick en del fina bilder som kommer att komma upp till bloggen senare :)   När hon och min äldsta bror for sedan vidare till Ingå så gick jag tillbaka och lägga mig och sov måååånga timmar till. Skönt att vara utvilad!

Sen så har jag spelat monopol på min playstation 2 och suttit och sett på 3 filmer som kom nästan efter varandra på tv.

Efter att jag spelat monopol så började jag ordna kläder i min garderob, är på hälft ännu med det men skall fortsätta imorgon för skall sova nu.

Gonatt! :)



One day after christmas

Den 2011-12-25, kl 17:44:23
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Julen var helt bra! (: Fast min dator skall på reparation så tills vidare lånar jag pappas dator då&då :)

Fick annors ganska så mycket med presenter, bilder kommer bara jag fotat först, kommer idag eller imorgon så håll ut! :)

Iallafall så kan jag säga att har fått en kopierings/printer maskin som har trådlös funktion så är ingen skillnad var man än är i hemmet så går det kopiera via datorn,telefonen osv,bra va?

Sen fick jag också ett par kilklackskor som gör mig sådär över 180 (?) cm lång ^^ Fick mycket mer också men gör så att jag tar bild på det som sagt :)


GOD JUL!

Den 2011-12-24, kl 11:03:23
Filed in Vardag | Kommentarer: 7


Ville bara önska er en GOD JUL :D Hoppas ni får en bra jul med god mat och massa julklappar osv! :)

Dan före dopparedan

Den 2011-12-23, kl 22:46:01
Filed in Vardag | Kommentarer: 8
Har varit en chillidill dag idag men helt skönt ^^ Ikväll så var jag i duschen och nu sitter jag i min one piece och chattar lite och tänkte se på någon film nu då det inte blev av tidgare idag och sen sova :)

Annars så under dagen har jag inte gjort något speciellt, var som sagt till posten, och annars så har jag bara varit hemma och lekt med hunden, sett på tv och paketerat in julklappar ^_^

Dagens DRAMA; falla i vattenpöl!

Den 2011-12-23, kl 19:18:20
Filed in Vardag | Kommentarer: 1

BILD LÅNAD HÄRIFRÅN (länk)
Skulle till posten och hämta ett paket men på vägen så råkar man visst falla i en STOOOR vattenpöl! xD  Regnar/regnade som bara den och var kålmörkt på ett ställe och så halkade jag och landade i en vattenpöl så man var ju sen såklart nästan genomblöt! Tur så syntes det inte utifrån och fortsatte ändå resan och fick hämtat mitt paket och när jag kom hem böt jag genast till torra kläder, sitter nu i mina nya mjukisbyxor och min nya tröja där det står önskelista till jul (köpt från cubus) :D




One day left to christmas.

Den 2011-12-23, kl 15:09:18
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
FOTO : Jag (Amanda ) / KAMERA : CANON EOS 550D
Blir inge stan idag för jag är trött igen fast jag sovit!  Det jag hade tänkt igår som "överraskning" var att jag skulle på solarium men får bli till någon annan dag :) 

Tänker bara chilla och se på lite julfilmer idag, och härligt att det är julafton imorgon! :D
Bloggar säkert under dagens lopp, ni bloggläsare, ha en bra dag! :)

Hej mitt vinterland!

Den 2011-12-22, kl 22:59:26
Filed in Vardag | Kommentarer: 3

FOTO: JAG (Amanda L ) \ KAMERA: CANON EOS 550D
Inatt så hade det tydligen snöat mer för idag när jag vaknade och såg ut var det MERA snö än igår :O :D Men bara bra det, för vi nästan alla har ju iallafall säkert längtat efter att få snö till jul? Hoppas det håller sig nu bara! Åtminståne så att den är på julafton för tycker det hörs till att det skall vara snö då :) Vad tycker ni? 

Kom på idag ikväll att har en julklapp kvar att köpa så imorgon skall jag fara med buss in till stan för att köpa den och så skall jag göra en till sak, men det får ni veta imorgon sen när jag kommer hem från stan! Är hemligt tills dess. Kul med överraskning, huh? ;)
Idag har jag annars varit allmänt seg&trött men såna dagar har man ibland, gick iallafall ut och gå en promenix med hunden vilket var uppfriskande och helt bra att röra på sig lite och lite piggnade man upp iallafall på vägen men nu är jag trött igen och tänkte gå och sova snart, behöver ta igen sömnen lite! Men nu före det svara på lite kommentarer..

Godnatt på er! (:

TIDIG JULKLAPP!

Den 2011-12-22, kl 21:10:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
När man vän Amanda K var till mig igår så fick jag en julklapp av henne och så fick jag av henne PRECIS det jag behövde, och det är på bilderna ovan! Sen fick jag också en "chokladpinne" som det var en julgubbe på, tar bild på det imorgon så får ni se :)

Amazing!

Den 2011-12-22, kl 19:38:27
Filed in | Kommentarer: 6

Kolla denna video! Helt otroligt! Så unga och VIGA! :D

God eftermiddag!

Den 2011-12-22, kl 13:30:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
2 dagar kvar till jul! JIPPIIYAY! :D (glädjerop) Har så gott som alla julklappar klara vilket e bra! Idag skulle jag annors blogga efter jag vaknat men fick besök, därav bloggar jag först nu! Är ganska så trött, fick knappt nå sömn inatt.  Men dricker coca cola nu så kanske man vaknar till snart..

Tänkte dra ut alla kläder idag i garderoben och gå igenom och skänka/sälja bort sånt jag inte använder eller inte vill ha längre, resten viker jag sen fint in tillbaks ^^ Men får se om jag orkar, för är nämligen verkligen jätteslut nu och skulle behöva en liten powernap så tror jag tar en nu och hoppeligen har nya krafter sen när jag vaknar igen (:



Good night people!

Den 2011-12-21, kl 23:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Ikväll efter att min vän Amanda K for hem så har jag läst bloggar (har haft mycket att ta igen nu efter att jag var borta ca en månad, bara en gång hem imellan! ), lyssnat på musik och chattat via facebook&msn och ätit ugnspannkaka! :)
Med denna bild (tagen idag) säger jag godnatt alla!

Dagens outfit& new in!

Den 2011-12-21, kl 19:39:57
Filed in Outfits/Fashion | Kommentarer: 2



Adidas tröjan är NY! Köpte den från intersport för 24,90€ (ca 249 kr) , originalpriset var 60 € (ca 600 kr).
Jeansen är gamla och kommer från H&M.

Klart så använde jag också nog vinterjacka och vinter när jag och min vän var ute men min vän tog lite outfit bilder därute till bloggen av min begäran så därför var jag utan jackan en stund..och måste säga att jag hade det seriöst ganska varmt ändå :)

BILDBOMB!

Den 2011-12-21, kl 16:23:05
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Har varit på dagen ute och fotograferat med min vän , fotade helt MASSOR! Men här ovan ser ni en hel del av det jag/vi fotade, har massor andra bilder också att visa men dom kommer här framöver då och då på bloggen :D
Här kom en bildbomb iaf!

Hoppas ni gillar :) 


Strålande vinter

Den 2011-12-21, kl 12:10:57
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Vaknade redan kl 10 idag av att väckarklockan ringde och otroligt nog var jag pigg men bara bra det för efter en timme så skulle jag fara ner till byn och möta upp min vän för vi for tillsammans till butiken och köpa lite ingredienser till ugnspannkaka och så köpte vi varsin pizza som vi skall äta snart!
Vi har lyssnat på julmusik och pratat, nu skall jag och Amanda K äta pizza för dom var tydligen klara i ugnen nu =D

Efter det skall vi ut och fota då snön har kommit tillbaka igen, den försvann på söndagsmorgonen men inatt hade det tydligen snöat för när jag vaknade och såg ut "SNÖÖÖ"! 

Ha en bra dag allesammans!




Tips på var du kan lyssna online gratis på jullåtar!

Den 2011-12-20, kl 15:15:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 5


Vill ni höra på jullåtar så gå in på ; http://www.julradio.se/webplayer.php och kanske få höra er önskelåt + skriva hälsning och då läsas upp på radion så gå in då på http://julradio.se/req.php .  

Dessutom om ni vill ha text&sjunga med så finns NÄSTAN allt samlat på ; http://www.julsanger.net/index.php?la=1

Måst säga att jag skrev en hälsning och önskelåt och i slutet skrev jag frågan " Har ni där på studion fått alla julklappar fixade" och så fick jag svar och då pratade han i studion om åt vem han hade oklart fixat och frågade också alla lyssnare samma fråga jag ställde och att man kan svara på det genom att mejla studion xD 

Usch vad krångligt jag skrev men hoppas ni förstod nånting av det :)




Julen är snart här.

Den 2011-12-20, kl 14:42:05
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Hann inte alls blogga igår, förlåt! Men satte aldrig på datorn under dagens lopp så det är orsaken xD Men nu skall jag försöka blogga varje dag, iallafall något :) 

Här går det inte heller så bra.. en plan förstörs efter den andre. Men nu hoppas jag att få fira nyår med vänner, tyvärr blir det inte Sverige som det var tänkt pga olika orsaker men sånt är livet men har ju också vänner här i Finland :)
Vet inte om jag berättat men den 9 januari så börjar jag jobba i dagis, ska bli kul! ÄLSKAR barn och har jobbat på samma dagis förut några gånger :D
Har idag varit och handla med pappa, när jag kom hem blev det att sätta smutsiga kläder i bykkorgen och småningom så skall jag börja paketera in julklappar! 

Just nu sitter jag och lyssnar på julradio via nätet så börjar småningomg få lite julkänslor här vilket e helt bra (: Snön som kom i lördags och varade till söndags morgon är borta btw!..

Har ni fått redan julkänslor? 


en gammal bild , och kolla vad kort hår jag hade då! x)

Nyårsfirandets planer klara!

Den 2011-12-18, kl 21:02:04
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Yes! Nu blev mitt humör på topp igen :D Lite prat om nyår och så vips har man beställd båt till Stockholm! Billigt blev det också Bara 48 € (ca 480kr) och då ingår hytt + mat :D  Sen blir det att ta tåget ner till Västerås men den betalar inte jag ;) Har Viking Club kort så får det för billigare vilket e väldigt bra!

Skall fira nyår med min vän Cicci, kommer bli awesome. Tackar Cicci vääääldigt stort för att jag får komma dit och fira nyår, omväxling är bra och det gillar jag! :D Så härligt! Går inte beskriva hur glad jag blev/är! Att ha en vän som ställer upp för en i vått&tortt, älskar dig vännen! (som vän) <3

Men nu tar vi julaftonen först som är snart och massa god julmat, och julklappar osv och det blir nog bra det också känner jag på mig! 

Blev ganska mycket smileysar i dethär inlägget men ibland får man ha det eller hur? Har ni redan tänkt på nyår eller vet var ni skall fira det och med vem? :)
BILDKÄLLA (länk)

A little thing that can make you feel sad.

Den 2011-12-18, kl 19:58:49
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Ha vari och shoppa idag till Mylly! Fick nästan alla julklappar köpta, och på en ganska kort tid och hade nog inte planerat något i förväg men när jag for i en butik hittade jag genast något till personen/personerna i fråga som skall få julklapparna av mig :D  Och sådär fortsatt det när jag for spontant från en till butik till en annan.

T.o.m köpte lite julklappar åt mig själv, en svart spetströja (tunika) och strumpbyxor från gina tricot, en adidas tröja från intersport och en t-shirt från cubus :) Är helt utesliten efter en lång dag så fotar det imorgon.. tänkte ännu idag paketera julklapparna men tror ni jag orkar? Svar: NEJ.
Inte längre då man fick en mindre god nyhet som man inte blev så glad av men thats life. Jag förstår nog saken men endå.... 
Fast egentligen sku jag kunna fa själv dit,jag har ju pengar över så det räcker :)
Jag sku nog behöva få komma bort ett tag, måst säga dehär att resa är som "terapi" för mig.. jag mår bra av att resa och då glöms allt det dåliga bort och jag e utåtriktad å glad och allt dedäran :D men det har nog med det och göra att jag har rest OFTA/NÄSTAN VARJE ÅR sen dess jag föddes så det sitter liksom i, i kroppen.

Jag ÄLSKAR att resa.

Sen måste jag berätta att efter shoppingen for vi till min bror&hans flickvän och där spelade vi xbox kinect (jättekul var det! :D ) och sen efteråt åt vi lite smått&gott :)

Nu skall jag torka de små tårarna som kom och ta det lugnt.. Hoppas ni haft en bra söndag!

Det lider mot jul!

Den 2011-12-17, kl 22:22:53
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Har varit hes så gott som nästan hela dagen..märkte det sent på dagen när jag skulle prata med min bror men så hör man att man låter som en kråka xD Men kan bra vara för att jag vart torr i halsen då jag har knappt druckit nåt så gick sen å hälla upp i ett glas "fake" fanta ^^

Glutenfria tortillasbrödet var inte så gott kan jag också medge.. iallafall om man fick en bit att tugga som det inte fanns nåt på men annors gick det nog att äta...

Som sagt har jag fixat&trixat på bloggen och är nöjd! :) Men nu skall jag börja avrunda här och ta mina kvällsmediciner och sedan sova för imorgon bär det av till Mylly shoppingcenter och julshoppa!
Äntligen får man julklapparna köpta. Har redan en julklapp färdig men den har jag gjort själv.. men det får ni veta först efter julafton!

Godnatt,hoppas ni haft en bra lördag :)

Ny design igen!

Den 2011-12-17, kl 21:57:33
Filed in Vardag | Kommentarer: 2



Ikväll har jag fixat och trixat med bloggen och gjorde ny header,bilden på mig är tagen idag! :)
symbolen längst uppe till höger satte jag dit för det är en del av mitt liv då jag lever med glutenintolerans och detdär symbolet brukar man känna snabbt igen! 

Sen så lever jag med 4 katter&en hund i hushållet så därför blev det en bild på en av våra katter och en bild på vår hund. Så flesta bilder har en "mening" i det hela, och på det sätte valde jag ut och satt ihop till ett collage.
Anden satte jag dit för att jag själv fotograferat den, men sen efteråt tänkte jag att jag också skulle ha kunnat sätta en bild på min kamera men fick bli ett fotografi istället! ;)

Nu vet ni att det fanns en tanke bakom denna header, och såklart en bild på mig själv då det är jag som håller igång denna blogg såklart! :D

Vad tycker ni om nya designen? Om ni inte ser så uppdatera sidan/tryck på F5.


Om exakt en vecka julafton!

Den 2011-12-17, kl 17:40:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0


Snart är det jul, exakt en vecka kvar! :D Och min storasyster fyller år idag så grattis till henne! :)

Nu då det e bara en vecka kvar så här kommer liten önskelista; (fast man kanske redan fixat men imorgon skall iaf vi hoppeligen till Mylly shoppingcenter och julhandla:D ) 

Önskelistan; 

extern blixt till min system canon eos 550D
nytt stativ
reflexskärmhållare
fjärrutlösare till kameran

pengar
smycken (halsband,armband,ear cuffs, ringar osv)
kilklackskor
strumpor
Stickade tröjor
Strumpbyxor/Leggings
Receptböcker
kalender för 2012
presentkort (klädbutik, till t.ex massör, spa osv) 

Oj önskelistan blev visst lång men vad gör man när man önskar mycket med saker :D Och ja vet att alltid kan man inte få allt men bra ju för andra som köper present åt en så att hon/han vet lite vad man önskar sig iallafall ^^




Snow! 17.12.2011

Den 2011-12-17, kl 17:25:33
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Kom en utländsk gubbe sent på eftermiddagen och knacka på som sålde saker och då såg jag att hans väska hade snö på sig så när han for kollade jag ut och gissa va man ser? Jo , det snöade för helt fullt! Så det var snabbt att fara in efter kameran och ut igen för att fota. De va mörkt och ja stod bara från trappan och fotade så här är några av bilderna som jag fotade idag ;


Tortillas today!

Den 2011-12-17, kl 13:36:11
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
E lite trött från igår trots att jag sov nog på natten och lite inpå förmiddagen men det går!  Idag blir det att äta glutenfri tortillas :D För första gången på länge så idag funderade jag ett bra tag på vad jag skall ha för kläder på mig idag och fick dra ut kläder ur garderoben å sen vika tillbaka x)


Skulle bara uppdatera snabbt, nu skall jag sätta ytterkläderna på och cykla till butiken för att köpa ingredienserna till tortillas! :)

Rich bich ;) nej, jag är ingen bitch men rik jo!

Den 2011-12-16, kl 17:26:18
Filed in Vardag | Kommentarer: 2


Känslan att gå och kolla hur mycket pengar man har på kontot då man före var fattig och plötsligt är rik! 

Härligt!

Nu är man säker och har råd att köpa julklappar åt familjen å lite vänner&släkt, tänk att det e bara en vecka och en dag kvar till julafton! :)

har ni redan hunnit köpa julklappar eller skall? 





Hemma efter långt uppehåll på bloggen! :P

Den 2011-12-16, kl 12:24:59
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Som ni märkt och fått läsa i min blogg så har min blogg varit "tom" ett tag så skall förklara lite kort varför;

Nämligen blev så sjuk att jag hamna på ett sjukhus men nu mår jag bra och kom hem idag efter 12 tiden :)
Nu över helgen så kommer bloggen HELT SÄKERT vara uppdaterad! 

Tackar Cami för gästbloggningen,bättre sent än aldrig men ni behöver int oroa er längre, JAG LEVER Å MÅR NU BRA! :D

Gästbloggning :)

Den 2011-12-14, kl 21:13:11
Filed in | Kommentarer: 0
Amandas kompis här, fick till uppdrag att uppdatera bloggen lite.
Ni undrar säkert vad som hänt då bloggen legat nere så länge. Jag skulle bara meddela alla er att Amanda lever och mår bra. Hon hälsar att hon inte haft dator, och på så sätt inte möjlighet att skriva inlägg på en lång stund... Men hon lovade att hon är i farten igen så fort som hon kan!

Ha en trevlig väntan på jul! :) /Camilla

© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!