Söndag.

Den 2010-06-27, kl 22:09:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Mina tankar har svävat fritt lite hit och dit idag. Ena sidan bra, men å andra sidan inte alls lika bra. Om man bara skulle haft någon man skulle delat dem med. Men den chansen skall nog komma snart!

Har varit ute och åkt bil idag. Var ett varv till min syster med äldsta bror&hans flickvän för att fixa hennes PS3 som hade lite problem, väl fixad så sjöng jag och min syster 2 låtar på Singstar. Gick helt bra..nästan 9000 poäng på di båda. Har inte sjungit Singstar på evigheter så nog är man helt nöjd trots att jag inte nådde mina rekord.
Här hemma hos pappa grillade vi,nästan hela familjen samlad(förutom syrran&mamma (jo mina föräldrar är skilda, så nu vet ni det, vi e 7 i familjen sammanlagt annars)
Senare halv nie tiden på kvällen for vi till stranden men det var bara jag och äldsta brorsans flickvän Nilla som vågade ta sig ett dopp. Till vår förvåning var det jättevarmt, Ca +18 grader. Vi simmade minst i en halvtimme,brorsan fotade&filmade när vi hoppade och simmade så kommer senare bilder upp hit när dom har hunnit skicka bilderna till mej.
Det var min dag i korthet,annors har jag solat i ett par timmar å de va skönt!

Nu,gonatt! (:

Smart.

Den 2010-06-26, kl 23:26:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Vissa råkade vara så klantiga igår kväll att man vricka handen.. jag gjorde det nämligen /: Till råga på allt är man vänsterhand och det var vänstra handen som for snett..Ajjajj, sån värk som bara nu men nu blir de att gå runt i bandage i åtminståne en vecka framåt! :P Fel ställning, skulle lyfta upp mej med hjälp av handen och sånt knakbrak de lät! But.. jag är en olycksfågel I know så jag e' van ^.^
 
Nu sova,gonatt!(:

Österbotten bilder.

Den 2010-06-25, kl 16:10:00
Filed in FOTO - Natur/Landskap | Kommentarer: 3
Lite bilder från resan;


Stenar



Citzy

Nissan

Bakom busken gömmer sig ljuset

Löv bland träden.

Jag under en bro (:

(:




kommentera jättegärna :D


Hemma.

Den 2010-06-25, kl 14:48:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Har kommit hem igen! Egentligen kom jag redan på onsdagen men har varit så trött efter resan att de ända jag har gjort är ätit,sovit,ätit,sovit.. men nu ha ja fått vila upp mej så nu ska man orka börja blogga igen! (: Varit en jättetrevlig resa iaf! Blev start på söndag förmiddag, var framme i Töysä lite före 18 tiden på kvällen,genast till stugan vi hade hyrt. Spelade kort med min bror i några timmar, sen sova.
Följande morgon shoppade vi i Finlands största bybutik Tuuri, också känt med sitt namn Veljekset Keskinen, köpte ett par jeansleggings, och 2 spel (: Sent på eftermiddagen bär det av till Vasa där vi hade hyrt stuga till onsdagen. Gick omkring vid campingområdet och "undersökte" stället. Jättefin strand!
Tisdan till ett spa/vattenpark s.k Tropiclandia, de va jättekul och varmt vatten! :D De va kallt i luften ute så när man hadd vari ute en stund i olika rutchbanorna och for in så va vattne helt kokhett i poolen! Som de brändes,men de va skönt och få upp värman iaf.
Efter att man hade fått kopplat av så åkte vi bil igen i några timmar till våra kusiner,de va nice å få träffa Cissi&Malin å resten! :D Spela kort, var till Strandcampingen å köpt glass ;) Senare var vi med Tilde (kusins dotter) och hon e nog så söt och gulli! Vi var och matade fåren en stund :P

Onsdan bar det redan av hem men vi hade hunnit göra de mesta som va planerat,de var de viktigaste! På hemvägen stannade vi vid Ideapark (stort shoppingcenter), över 200 butiker! Där köpte jag;
  • Svarta shorts
  • Vit lång t-shirt,både till vardags&fest
  • Svart linne
    Allt från gina tricot

Det kommer bilder senare på vad jag köpte, så fort jag bara fotar di!(:

Hoppas ni haft de bra, och GLAD MIDSOMMAR allihopa! :D

I'm back again.

Den 2010-06-19, kl 23:48:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Jag är tillbaka. Har haft en hel del för mig det senaste dagarna så har inte blivit så mycket aktivt bloggande. Har för den delen inte heller haft så mycket att skriva om. Varit från tisdag-fredag, alltså tills igår med min fina vän Cami (Camilla), vi har sett på tre st olika filmer New moon, Cloudy with a chance of meatballs och Click,"köttbulls"filmen har jag sett förut men jag tyckte nog att di var helt bra! (: Orkar tyvärr int dessvärre skriva handlingar om di här på bloggen så isåfall får ni googla eller nåt, tyvärr. Jag och Cami har varit ute och fota, vi testade mitt nya objektiv (70-300mm) och vi blev nog riktigt stolta med bilderna! :D Kommer säkert upp lite bilder hit till bloggen efter att jag "finslipat" di lite som behövs de.
Annors så, kommer inte att blogga förrän nästa helg för jag skall fa på resa imoron, skall uppåt i lande och träffa släktingar, till Finlands största bybutik Tuuri, likaså känd i sitt namn som Veljekset Keskinen (Bröderna Keskinen)! Det ska bli rolit! :)
Som avslutning för detta inlägg, så lite till bilder från "studion";






Djurskötare.

Den 2010-06-18, kl 02:10:34
Filed in | Kommentarer: 1
Jag och Citzy<3

Yes! Slapp in i en skola i Vasa. Blir djurskötare! (: Är en djurälskare så dehär skall nog gå bra! Blir flytt i augusti bara å sedan blir det att fundera att önska mej en laptop till födelsedagspresent! Är nog bra att ha då man sedan börjar studera sådär ca 400 km ifrån sitt hem! Borde nog också gå snart och lägga mej annors, kl är väldit mycke!
Gonatt!

Studiodag.

Den 2010-06-17, kl 22:22:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Hallåååj! :D

Har fixat ihop idag med Cami en "studio", blev helt nice.. ska ladda upp mer bilder sen imorgon, kl är redan så mkt här! Gonatt alla! (:


Chillkläder

Rösta!

Den 2010-06-16, kl 11:58:57
Filed in | Kommentarer: 0
Hej!
Rösta gärna på min blogg i Vickis bloggtävling! Är nr 4 där (: http://viickiz.blogg.se/ , avslutningstiden tar slut 25 juni.
Tack till alla som röstar! :)

Dagens outfit som blev till gårdagens.

Den 2010-06-16, kl 11:37:00
Filed in Outfits/Fashion | Kommentarer: 1

Står på bilden Dagens Outfit,men egentligen blir det gårdagens nu,skulle ladda upp igår kväll men hela datorn började krångla så blir uppdaterat idag istället från igår (:

Gårdagens Outfit/er:


Grå-svart randig långärmad, Gina Tricot  Jeans, Seppälä  (suddig bild)
Grå-svart randig långärmad, Gina Tricot
Jeans, Seppälä



Svart linne,Marwin, JC



Igår var jag ju som sagt till Åbo och shoppa, köpte dehär;
  • Objektiv 70-300mm till min systemkamera 230€ (2300kr), fotobutik Rajala
  • Flerfärgad randig bikini 9,90€ (99kr), Stadium
  • Rutig t-shirt 9,90€ (99kr)H&M
  • Svart bikini underdel, hipsters 2,40€ (24kr) Stadium


Bilder på min nya rutiga t-shirt (kommer senare bilder på bikinin):



Vad tycker ni om den nya "inskaffade" skjortan? :)
(Cami fotade alla bilder :D)

Åbo

Den 2010-06-15, kl 10:40:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Gomorron! Vaknade kl 9:40 (8:40 svensk tid) och steg upp, surfat på datorn en stund och sett på tv. Nu ska vi fa iväg ti Åbo, ska på lite shopping och sen på vägen hem plockar vi upp min vän Cami, så skriver ett längre inlägg senare!
Kram!



He is amazing

Den 2010-06-14, kl 22:54:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Hade innan skrivit ett längre inlägg men så började blogg.se sidan sluta att fungera så skriver om igen men lite kortare.. har hittat mej hem tillbaka från Jakobstad! Det var jättetrevlit där! Stötte på både gamla och nya vänner (: Underbar atmosfär var det på konferensen! Jättevackert! Bara om det vore många fler som skulle få uppleva det som vi har fått uppleva, den heliga kraften ovanifrån, ett bevis att han som inte syns ändå verkligen finns!
Har ikväll gjort en ny header, försöker få upp den till bloggen någon dag här inom kort, börjar bli lite långtråkigt med den gamla...

I söndags åker jag igen iväg på resa annors ,far igen upp till Österbotten. Såhär ser lite planerna ut redan:
-Start på söndag
- Shopping på kvällen om vi hinner i Tuuri (Finlands största bybutik) + övernattning där
- Måndag: Tropiclandia i Vasa (vattenpark) ,övernattning till onsdag.
- Tisdag: Larsmo och hälsa på faster&kusin/er
- Onsdag: Vasa.

Det är redan planerat, resten får vi se sen närmare, är ca en vecka i österbotten, skall bi kul! (:
Nu är klockan 23:53 (22:53 svensk tid) så skall pysa iväg till sängen nu,tidig väckning imorgon!
Kram!





Vem är mandacecilia?

Den 2010-06-09, kl 23:48:00
Filed in Amanda (jag) | Kommentarer: 0
Ni säkert undrar vad det är för en tjej som skriver i denna blogg. Intressen,familj osv? Så därför tänkte jag att jag skulle blogga ett inlägg där det står lite fakta om mej, så ni får mer utav mej vad jag är för en typ :D

Jag heter då egentligen Amanda men kallas mest för Mandy,Mandih och Manda.
Mitt andra namn är Cecilia,därifrån kommer det extra namnet på min blogg url.
Fotograferar en del med SONY DSL-A300 (systemkamera) - fotograferar allt möjligt, natur, människor,mej själv m.m. Annors så är mina andra hobbyn dans och att spela piano. Har en egen riktig synth jag klinkar på då&då. Sen får vi ju inte heller glömma bort det ena av det viktigaste i ens liv, mina underbara vänner jag har, dem brukar jag umgås med då det passar för både och.
Skulle beskriva mej som en smart, snäll, omtänksam och är ibland lite smått knasig/galen på ett roligt sätt!

Det är då lite om mej,undrar ni någåt så är det bara att fråga! (: Bjuder på en bild där jag visar mitt riktiga JAG!

Tisdag.

Den 2010-06-08, kl 22:26:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Idag har jag varit med min underbara vän! :D
Vi har gjort detta;
  • Solat
  • Sett på film, Dear John
  • Ätit tacochips
  • Pratat
Usch,nu är jag helt slut å trött och allt. Blir nog läggdags snart. Imorgon bär det av till Helsingfors för att köpa lite linnen. Konstaterade att jag har inga som passar längre. Eller såna som jag vill ha. På torsdagen blir det en ca 6 h bilresa till Jakobstad och kommer hem på söndagen.
Men jag vill bara tacka här till sist min vän, för en fin dag och för att jag fick vara med dig! :)


Måndagen 7 Juni.

Den 2010-06-07, kl 19:19:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Idag har det varit en händelserik dag. Eller lite iallafall. Det var meningen att jag skulle fara till Ellinore och skrämma henne överraskandes med att komma dit sådär plötslit före hon skulle till butiken men just när jag hade cyklat full fart nerför en backe kommer hon körandes med mopeden mot mej så jag tvärbromsar och vänder om och full fart uppför 2 uppförsbackor för att fara till butiken för att berätta det till henne, och jag cyklade på 2-3 minuter uppför backorna ,det kan också hon konstatera! Hon fick ju en chock av att jag plötslit var där vid butiken. Förlåt mej! Fast vi hade lite roligt åt det xD

Imorgon skall jag till henne och it will be funfun! :) Har också funderat på att flytta bloggen till ratata.fi eller att blogga både i blogg.se och där, fas då blir det ju bara lite mer arbete för mej. Nå, jag återkommer med dedär sen när jag har funderat ett tag mera på det! Annors så har det varit +21 grader idag så jag har varit ute hela dagen och blivit ännu mera brun, härlit!

Kram.

Fotade denna bild i torsdags då jag var på stranden (:

Studentkaffe 2.

Den 2010-06-07, kl 18:39:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Lite mer bilder från "studentkaffet";

Själva studentkandidaten Mimmi! (:


Fernando (: Och till sist en bild på mej..




Studentfest.

Den 2010-06-06, kl 18:21:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Igår var jag på en skolavslutning för att några vänner gick ut grundskolan, och efter det en snabb  vända och äta och sen iväg på studentkaffe till Mimmi. Grattis till dem alla! (: Det var jätteroligt,och god mat och kaka hade di. MUMS!
Nu kommer lite bilder från studentkaffet,tänkte på att ta lite bilder på alla världens gottigheter som det bjöds på,men dessvärre glömdes bort så kommer istället lite människobilder.





Högst upp från vänster : Hanna&Mimmi

Underst: Linnea

Sommar&Sol

Den 2010-06-04, kl 16:10:00
Filed in FOTO - Natur/Landskap | Kommentarer: 2
Jag var igår till stranden och det var nog jättehärlit! Solen gassade på som bara den,men ändå så var det sval vind så det var int för varmt! Brun blev man också, och har nu jättefina ränder på benen.
Fotade en del på stranden och ni kära bloggläsare får här lite provsmak!.

<- Klicka på bilden för att förstora.











3 juni

Den 2010-06-02, kl 19:53:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Tänk så tiden har gått snabbt! Det kändes som det just var april, eller just böt månad till maj. Nu e det SOMMAR, man kan int nästan fatta det! :o
Skönt med sommarlov också, för jag hade min sista jobbdag i dagiset på måndan,sen blev det sommarlov!
För det mesta har jag solat denna vecka i värman och igår var jag och shoppade och färgade håret brunt.
Köpte en munkjacka och ett par mjukisbyxor, bild kommer senare. Nu bjuder jag på en bild på mitt nyfärgade hår! (klicka för att förstora)



Ha en fin sommardag! (:

Djurplågeri.

Den 2010-06-01, kl 12:21:00
Filed in | Kommentarer: 1
http://www.youtube.com/user/convincedsilence KOLLA VIDEON!

Alltså de här är så hemskt att dom skall handskas sådär med djuren, hur kan dom?! Dom har ju inte förtjänat det. Men annors så förstår man nog, int skulle vi få något kött om di int dödad djuren. Men att ha en sådär plågsam död som på videon eller ännu värre e för tusan jättehemskt! :( Vet inte vad ni kära bloggläsare tycker, men jag är starkt emot djurplågeri!Sådan djurvän som jag är. Sånt borde inte finnas!




© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!