Sista dagen i oktober

Den 2013-10-31, kl 17:55:32
Filed in Vardag | Kommentarer: 7
Sista oktober idag då,vart har denna höst åkt iväg? Hösten har gått sjukt fort,kändes som det nyss var september! Efter att jag varit på "jobb" åkte jag genast hem med bussen till pappa (hade med mitt pick och pack) för skall bli övernatt här för imorgon åker vi iväg till Lahtis på eftermiddagen, vi har bokat hotell över helgen för vi ska och sälja som sagt lö-sö,kommer bli nice! Hoppeligen kommer en kompis och överraskar och hälsar på när jag är där och sälja ;)
Köpte för några dagar sen en hundsäng åt Citzy och han blev SÅÅ NÖJD med den,han bor typ i den konstant nu;D

Ikväll blir det dusch och sedan se på någon film via ipaden,vad har ni gjort idag?
 
favorit i repris
 

Minishopping,bilder kommer imorgon!

Den 2013-10-30, kl 20:37:56
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Idag bestämde jag mig för att fara in till stan (Karis för mig) och spana in efter en jacka och hittade en på rea(!!!) och köpte även ett par jeans,bilder kommer på det imorgon,försökte fota idag kväll när jag kom hem men ljuset är så dåligt på kvällen när det inte kommer in dagsljus från fönstret så imorgon får ni se bilder hur de ser ut det jag köpte :)
Efter det gick jag till mataffären och köpte lite gott,en riktigt bra kväll blev det!
 
Nu blir det film för hela slanten,vilken återstår att se ^^

Igår hälsade jag på ett naket troll i lekparken ;)
 

Härlig vecka och dag

Den 2013-10-29, kl 18:42:54
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
 
Idag har varit en jättebra dag,först till jobb/handarbetsalen och handarbeta och efter det umgicks jag med min kära vän Jasmin hela dagen, vi blev 5 åringar och var till en lekpark och härja och skratta och sen tog vi lite bilder med min systemkamera,vilket en av bilderna ser ni ovan och efter det gick vi till ett café. härlig dag idag!

I helgen blir det att vara och sälja på en dockhusmässa/miniatyrmässa lö-sö men åker redan på fredag eftersom vi bokat hotell för hela helgen! :) En av mina nyfunna kompisar kommer troligen/hoppeligen och hälsa på där så dethär har och kommer vara en bra vecka och nästa vecka åker jag till min älskling! :')

En sovsöndag

Den 2013-10-27, kl 22:55:44
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Det blev lite fel, skulle skriva i veckan istället för imorgon i förra inlägget,menade att i veckan kommer det upp vad jag fått till födelsedagspresent hittils! 
Idag blev dagen lite som den blev eftersom jag somnade först 4-5 på morgonen så jag sov ju bort nästan hela dagen men har inte haft ork att göra ett skit idag,hade lite feber inatt också tror jag,kändes så men nu är tempen normal igen. Nu är jag sjukt rastlös men har inte lust att göra med så mycket så det blir att se på film,hoppas ni haft en bra dag!
 
 

Härlig födelsedag

Den 2013-10-27, kl 00:11:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 6
Har haft en härlig födelsedag, firat den med några i familjen med god mat och tårta och fått lite presenter, har ju inte haft nå kalas på det sättet för kompisarna (än) så har ju inte fått så mycket men tänkte i veckan sen visa vad jag fick idag, så i veckan kommer det upp inlägg för det presenter jag fått hittills! :)

Nu ikväll blir det nog att se på någon film längesen jag såg film senast nu ju! ^^ Hoppas ni haft en bra dag!
 

Happy birthday och namnsdag

Den 2013-10-26, kl 17:04:09
Filed in Vardag | Kommentarer: 3


Hipp hipp hurra för idag är det min födelsedag och namnsdag! :D Fyller 22! :) (jag vet att jag ser yngre ut än vad jag är)

Pepp till er alla som mår dåligt

Den 2013-10-25, kl 19:32:55
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Känner en del nära och kära som mår dåligt nu,men ville också dela med mig av denna text/textbild åt alla andra där ute. Skickar massa styrka till er som mår dåligt i höstens mörker och hoppas denna text/textbild hjälper er en aning! <3

 

My day och nytagen bild

Den 2013-10-24, kl 21:06:33
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Idag var det jobb som gällde och möte och jobb igen och när jag kom hem var det att bara att genast traska i affären, en viss person fyller år på lördag,alltså JAG så behövde ju lite gott i helgen. Blir säkert att fira den med en del i familjen i helgen antar jag :D  
Nu ikväll blir det bara chilla och se på serier för mitt knä säger att jag behöver vila ;)  
 
nytagen bild! 
 

Lovely tuesday

Den 2013-10-23, kl 19:22:08
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Idag for jag kl 11 och var hundvakt och kom hem för ca en timme sen,så har varit ut och två gånger och på en liten cykeltur,dagens motion är fullbordat! :) Ikväll skall jag beställa biljett till min pojkvän för om några veckor åker jag till honom för att mysa och ha underbart!
Och imorgon blir det jobb igen och kl 11 ett möte och efter jobb blir det att åka till mataffären och sen får vi se vad som händer.

Men nu blir det dusch fö hela slanten! Kort inlägg men detta är vad som hänt/händer idag och lite om morgondagen ^^
 
 

Höst

Den 2013-10-22, kl 13:43:30
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Här kommer lite höstbilder jag fotat i förra veckan! :)
 
Foto: JAG 
Kamera + objektiv: Nikon D7000 och Nikkor 35mm f.1.8

 

Den 17.10.2013 blev en speciell dag <3

Den 2013-10-21, kl 18:38:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Jag lovade att jag skulle berätta en härlig sak som hänt? Det är så att den 17.10.2013 så blev jag ihop med världens bästa,det var som att universum svarade. För jag och han vill precis lika och detta var precis vad jag behövde! Min älskling blev min,den 17.10 <3
 
 

Mässa

Den 2013-10-19, kl 22:13:19
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Varit idag nästan hela dagen och varit som försäljare i en mässa och nu är jag i hotellet och skall snart sova och imorgon skall jag sälja igen, imorgon kommer jag hem så hoppas ni förstår varför jag inte bloggat!
Skall berätta för er en underbar sak som hände för någon dag sen som gjorde att mitt liv blev helt! :D

Men om det imorgon kväll! :)

Levande död

Den 2013-10-17, kl 22:57:41
Filed in Vardag | Kommentarer: 0


Känner mig levande död, förkylningen bröt ut allt mera och jag har 34,9 undertemp och det känns, skall försöka överleva mässan i helgen, annars får jag väl vila på hotellet bara. Det som var bra att mina öron var friska iallafall (därför jag var på vårdcentralen för att kolla dem) så nu skall jag försöka sova ut denna natt.

Inte blivit så mycket bloggning eftersom jag hade besök ikväll och nu är jag svag, får hoppas på bättre dag imorgon och att jag skulle vara friskare då! :)

Höstförkylningen hittade hem hos mig

Den 2013-10-17, kl 13:22:16
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Rätt som rubriken skriver så ja, höstförkylningen hittade hem hos mig. Som tur har det inte brytit ut så att jag skulle lida av det,men känner i kroppen att jag är svagare än normalt och har ont i öronen, kl 15 blir det vårdcentralen eftersom jag har så sjukt ont i öronen och det susar i öronen, har haft öronvärk från och till nu ett längre tag så är dags att kolla upp det nu.
 
Idag är det vårdcentralen och vila som gäller,och hoppas att förkylningen inte bryter ut helt och hållet,för imorgon blir det att åka till Tenala övernatt till pappa och så blir det mässa lördag-söndag i Vanda.
 
Här är en höstbild jag tog med mitt nya objektiv:

En både bra och dålig onsdag

Den 2013-10-16, kl 22:22:30
Filed in Vardag | Kommentarer: 3
Idag var jag till Ingå och rida i 2 timmar, kom hem där runt åtta tiden på kvällen och fick nästan genast besök efter det :)
En riktig trevlig dag, bortsett från att jag fick en panikångestattack ikväll..
När jag kom hem blev det genast kvällsmål, och avslutningsvis får ni bild på det nedan:



Hes och glöm inte min minigiveaway!

Den 2013-10-14, kl 21:21:06
Filed in Vardag | Kommentarer: 5
Kom hem idag ca 15 tiden och sen dess har jag bara legat på soffan med datorn i famnen,  är också ganska så trött och hes,hoppas hesheten går om,vill int bli sjuk! Imorgon är det gym och jobb som gäller och efter det blir det att FINALLY hämta mitt objektiv från posten och så beställde jag en till grej till kameran också som blir intressant att testa när det är mörkare inne/ute när man fotar! :)

Glöm inte min MINIGIVEAWAY jag har på min youtubekanal! Direktlänk här: http://www.youtube.com/watch?v=7XmHXdR7Vwo (öppnas i nytt fönster) ..
Om ni inte har youtubekanal så går det att klicka på denna länken: http://mandacecilia.blogg.se/2013/october/giveaway.html#comment (öppnas i nytt fönster) och kommentera att ni är med och då får ni inte glömma er epostadress (syns bara för mig) så jag kan kontakta vinnaren den 1 november!
 
gammal bild!
 

Fest hela natten

Den 2013-10-13, kl 21:56:02
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Var hemma ungefär halv fyra på natten och gick nästan direkt och la mig,vilket resulterade att jag vaknade sent idag men det var skönt att få sova länge! Vi dansade nästan hela natten och hade det sjukt kul :D Dock blev jag aningen svimfärdig mot slutet men som tur gick det om,hade bara vätskebrist så.
Är fortfarande rätt så slut så därav har jag inte orkat blogga,kommer snart med nya krafter igen! :)
 
gammal bild

Kycklingsallad

Den 2013-10-12, kl 18:51:50
Filed in Vardag | Kommentarer: 5


Åt nyligen denna goda kycklingsallad och snart bär det av till en pub/bar, kommer att vara hemma sent på natten så kommer inte att blogga förrän imorgon igen! :)
Hoppas ni får en bra helg för det kommer iallafall jag ha! :D

Grattis mamma!

Den 2013-10-11, kl 23:30:36
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Varav jag inte bloggat nåt idag är för att genast när jag vaknade så började jag städa,städade i två timmar,och sen bar det iväg för att fira mamma som fyller år idag, GRATTIS MAMMA! <3
Det blev tårta och annat gott och kom hem först för nån timme sen,och snart blir det sovdags eftersom jag är sjukt trött.
Glöm inte min giveaway som jag har på min youtubekanal, de går även att delta på/via min blogg genom att klicka på denna länken: http://mandacecilia.blogg.se/2013/october/giveaway.html#comment (öppnas i nytt fönster) och kommentera i en kommentar under inlägget att ni är med!

gammal bild

Giveaway!

Den 2013-10-10, kl 23:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 

Var gärna med i min giveaway, gilla videon och kommentera på youtube under min video att ni är med! Har ni ingen youtubekanal eller logga in grej på youtube så kan ni likabra också kommentera här på min blogg att ni är med!  Lottar ut en vinnare 1 november
LYCKA TILL!

En giveaway är på kommande ikväll!

Den 2013-10-10, kl 17:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Kom hem först lite efter kl 15 och mötet kl 12 gick bra, eftersom jag genast efter jobbet for till affären för att påfylla kylskåpet med mat så kom jag hem senare än normalt och nu är det ta lugnt som gäller eftersom jag är galet trött idag!
Och så kommer jag redigera en video eftersom jag kommer ha en giveaway på min youtubekanal ,japp ni läste rätt, EN GIVEAWAY!! :D.  Kommer självklart länka er giveawayn här på bloggen så ni bloggläsare också kan vara med i den,den kommer upp senare ikväll :)
Nu blir det mellis för hela slanten,hoppas ni får en fin kväll! :)
 
FOTO: Min vän Camilla Linko
 

Rösta,vad vill ni se mer av i min blogg!

Den 2013-10-09, kl 20:21:39
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 

Fire

Den 2013-10-09, kl 20:13:53
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Idag har varit en sånhär "ta det lugnt-vara hemma dag"  , har sovit ut,kollat youtube och beställt mitt objektiv från netanttila,längtar tills jag kan fota igen,då kommer det komma aktivt med bilder på bloggen igen,både jag har saknat att fota och många av er har saknat mina bilderså senast i nästa vecka har jag mitt objektiv i handen så då kommer det upp massa bilder! :D resten av kvällen har jag bara chillat. Skönt med chilldagar ibland eftersom imorgon skall jag jobba igen, och då vill man ju vara en aning pigg och så har jag också möte kl 12.
Nu blir det serier för hela slanten och sedan tidig läggdags så jag orkar upp tidigt imorgon ;)
 
Så länge ni väntar på nya bilder så får ni en bild jag tog förra året :)
 

Tisdagen den 8.10

Den 2013-10-08, kl 21:00:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Efter att jag kom hem från pappas så böt jag genast till stallkläder och cyklade iväg till stallet för att borsta och kratsa hovarna bara på hästen (gjorde ett stopp hos mamma före för att lämna lite presenter som jag köpt från båten till dem) och kom hem för några timmar sen först därav ingen uppdatering förrän nu.
Sen har jag cyklat 5km idag med branta backor,bra träning! :)  När jag kom hem såg jag på The voice kids och nu blir det dejt med sängen, nämligen SOVA! ;D
 
 

Viking Line

Den 2013-10-07, kl 16:28:41
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Hejsan!
Idag morse kom jag hem från kryssningen, hade det sjukt kul, såg nästan på alla uppträdanden och nästan allt program det hade att erbjuda, vi åt god lunch och efterätt då vi åt buffemat (stående bord), MUMS! Åt så mycket tills jag var proppmätt! ;)
Shoppade på taxfreen och kommer att komma en haul på det imorgon eftersom är säkert många av er som vill se vad jag köpt.
Avslutningsvis får ni en bild jag tog från båten då Viking Grace mötte oss :D



Kryssning och helg!

Den 2013-10-05, kl 21:17:24
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
Min dag har varit rätt tråkig, nämligen med 5 ord: suttit vid datorn hela dagen ;D Så dagen har verkligen inte varit speciell men sov så dåligt förra natten pga att jag glömt min medicin hem men tur så hittade vi här av mina mediciner så nu klarar jag mig, imorgon blir det tidig väckning för färjan går kl 8:45,kommer bli kul att åka på kryssning igen :D Vi kommer att åka med Viking Line Amorella och är hemma på måndag morgon.

Vad har ni för er/haft denna helg?
 
 

Fredag!

Den 2013-10-04, kl 23:57:25
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Min fredag har inte varit så speciell , lagade mat,åt såklart upp det ( wow ;) ) och sedan åkte jag buss hem till pappa och varit här hela dagen och kvällen :) Eftersom det går knappt med bussar från mitt på helgerna hit och så blir det blir mindre att köra/åka på söndag morgon när jag kom hit istället.
 
Ikväll var jag ut och gå en kort sväng med hunden, eftersom två av våra katter följde efter oss så bestämde jag inte att gå så långt,och efter det har jag bara suttit vid min dator och kollat lite i förhand vad jag kanske skall köpa på färjan på söndag,är lite saker jag skulle behöva och så får man det en aning billigare på färjan ;D
Imorgon händer inget speciellt och som jag sagt i förra inlägget så söndag-måndag blir det kryssning, är taggad!
 
arkivbild, tagen i somras
 

Kryssning på söndag

Den 2013-10-03, kl 20:56:36
Filed in Vardag | Kommentarer: 1
Mitt humör har varit lite nere idag men nu är det bättre, varit ut och cykla och hos mamma idag,kom hem för några timmar sen, längtar till söndagen eftersom jag då kommer åka på med en del från familjen, åker på söndag morgon och kommer tillbaka på måndag morgon, det är precis det jag behöver,att komma bort och få njuta :D
Så, imorgon blir det att packa för åker imorgon till Tenala till pappa och åker sedan därifrån på kryssningen på söndag men tar med datorn så hinner blogga iallafall imorgon och på lördagen :)
 
Vad har ni sysslat med idag? 
 
fortfarande utan ett fungerande objektiv men hoppeligen får jag ett inom några veckor!

If I have to wish you something, I would like to say.. Have a nice day

Den 2013-10-02, kl 13:06:18
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
Fick 8+ i mitt finska prov, jag förväntade mig en 9 men hade lite små slarvfel härochdär men 8+ är ju ändå bra så och i tanke på att jag gick kursen på distans så är jag nöjd :) Och nu har jag ingen plugg och skola förrän 7 oktober så det känns skönt!
Idag skall jag till ett privat stall där det finns 3 hästar, eller den tredje kommer i november,och jag kommer att hjälpa sköta om hästarna,stallet osv,kommer bli skoj ^^  Har nyligen ätit kycklingfile och nu skall jag laga mig redo och sedan bege mig iväg.
Bloggar säkerligen ikväll senast igen, hoppas ni får en bra onsdag!
 
bildlänk (klicka)
 

Nytt jobb : Stallet

Den 2013-10-01, kl 16:22:08
Filed in Vardag | Kommentarer: 4
Idag har det inge hänt nå speciellt, har varit sjukt trött så sov länge trots att jag gick rätt tidigt och la mig, och sen har jag suttit vid datorn och sett på tonårsbossen,gillar "serien" eller vad man ska kalla det för.
Förresten så, imorgon så skall jag åka till ett stall för jag skall börja sköta om 3 hästar,så imorgon får jag veta vilka dagar jag får/skall vara där och hjälpa till! Kommer bli skoj,har längtat att få göra dethär så äntligen slår det till :D  Nu skall jag pysa till stan för ett ärende så blev en liten snabb kort uppdatering, hoppas ni haft en bra tisdag hittils!
 
arkivbild i väntan på att få ett fungerande objektiv

© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!