Chilldag

Blev inte så mycket sims spelandet på dagen, istället först på kvällen. Därimellan har vi hunnit tjocka oss med potatisbullar,kanelbullar (eller jag åt en kanelbulle medan han såg på), sedan käkade vi glass i stora lass! Och därimellan var vi till butiken för att handla och filma lite men filmningen blev inte till nånting tyvärr, men vi skall filma någon annan dag istället. På tal om att filma så nån dag i veckan skall jag göra videoinlägg på alla frågor jag fått på frågestunden. Det är ganska många så det kommer i 2 delar så att ni orkar lyssna på frågorna och mina svar ;)
Sen har vi pratat en massa och skrattat, och igår när vi var ute i skogen så hoppade vi på lite stenar och när jag skulle hoppa ner från en sten råkade jag landa på en annan sten som var sned och råkade landa lite fel med vristen så nu har jag sjukt i foten. Eller det känns bara i vissa lägen som när jag sitter och en liten rörelse gör ont. Och så har jag lyckats få en bula precis under knät, undrar varifrån den har kommit då jag inte landat med det före!  Men jag kan gå iallafall och det är huvudsaken :)
Har inte gjort så mycket annat idag annars, men vädret har varit sådär här, väldigt trist väder för det mesta, ibland sol men den försvann nästan lika snabbt som den kom fram.

Nu sover min pojkvän så sött bredvid mig och jag sitter och läser bloggar. Innan sov han i min famn så här får ni en bild på han när han sov i min famn;

Kommentarer
Postat av: CASSANDRA - SÄJLER LINNEN MED FINA TEXTER!

sv; ja men precis, ingen tror på en! :(<3

kollar på sex and the city, du? :)

2012-05-28 @ 23:05:39
URL: http://bruudar.blogg.se/
Postat av: Jenny & Sara

Svar: Tack detsamma!



Jo, det är bra med oss. hur är det själv? =)

2012-05-28 @ 23:39:55
URL: http://nilssonochablo.blogg.se/
Postat av: martina

VINN VALFRITT SMYCKE FRÅN TRENDYSTUFF!

http://martinaolsson.myshowroom.se/15635/tavling-vinn-valfritt-smycke-fran-trendystuff/

2012-05-29 @ 05:42:59
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Postat av: mina - photography

sv: haha jasså, spelar du mycket? :D

2012-05-29 @ 06:46:49
URL: http://miinabrun.blogg.se/
Postat av: Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

sööööte :*

2012-05-29 @ 15:19:00

Lämna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!