Genomdränkt våt katt.


bildkälla

Är nyss hemkommen från en trevlig tur till stan :) Varför jag laddade upp denna bild ovanför på bloggen med i detta inlägg är pga att den passade/passar perfekt och beskriver dagen på sitt sätt!

Först var jag till apoteket för att köpa lite receptbelagda mediciner åt mig, och sen for jag till fé för att träffa en kompis och snodde lite av hanses mat ;) Drack också en näringsdryck.. Vi pratade och åt, hade det riktit kul med våra intressanta&fjantiga diskussioner ^^ Sen fick jag skjuts av han till busstationen då det ösregnade där ute och jag var en genomvåt dränkt katt förrän jag var vid fé så frös helt massor... Tack så jättemycket för skjutsen (om du läser dethär ) ;) 
Första gången vi träffades så man var lite blyg i början men så brukar det alltid vara till en början men det gick nog helt galant! Väntar på nästa gång redan ;)


Har just bytit om till varma&torra kläder och svept mig in i en filt så nu blir det att se på någon film och bara chilla resten av dagen. Imorgon kan jag äntligen börja packa då alla mina kläder är tvättade men insåg att jag behöver nya byxor och lite andra kläder. Men det köper jag isåfall i Karleby där jag skall vistas ett bra tag :)
Hoppas ni haft en bra start på veckan för det har jag! :)





Kommentarer
Postat av: Emilia

Är allt bra idag? :)

2011-10-10 @ 17:26:04
URL: http://www.emlas.se
Postat av: EMMAS!

sv: hehe ja =)

2011-10-10 @ 18:08:01
URL: http://eemma.se
Postat av: EMMAS!

sv: okeej :D

2011-10-10 @ 18:08:57
URL: http://eemma.se
Postat av: Robert Cayden (www.Caydens.blogg.se)

RE: Haha tack så mycket eller var det en komplimang ;) Kram ♥

2011-10-10 @ 20:14:18
URL: http://caydens.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: hihi ja :D

2011-10-10 @ 20:57:06
URL: http://hannalovisasol.se

Lämna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Copyright på denna blogg! Fråga om ni vill låna nåt!